Håndmalte vaser: 3 mesterklasser og 45 innredningsideer

Håndmalte vaser: 3 mesterklasser og 45 innredningsideer

master klasser på å male vaser

Vaser av glass eller keramikk, malt og dekorert med egne hender, kan være en utmerket gave, bryllupsdekorasjon eller et objekt av dekor for ditt hjem. Håndmaling på glass / keramikk avhengig av ønsket mønster og teknikk kan være både vanskelig, krever ferdigheter og veldig enkelt, tilgjengelig for nybegynnere.

Master Class №1: Stilig geometri for nybegynnere

Å skape her er en slank og stilig innredning vaser med hendene trenger ikke å være i stand til å trekke - glatte og pene striper, svinger og kryssende linjer kan bli laget med maskeringstape.

Vase maleri fra glass og keramikk

Du trenger: spraymaling, akryl eller farget glass maling for glass og keramikk, børsten (for akryl fargestoff egnet syntetisk børste for farget - Naturlig) maskeringstape (fortrinnsvis av forskjellig bredde), og neglelakkfjerner eller alkohol for avfetting, bomullsputer og pinner.

Tegningsteknikk:

 1. Avfett keramikk- eller glassvasken med en bomullsplate og eventuell avfettingsmiddel;
 2. Så snart overflaten tørker limer vi vasen ved hjelp av sjablongprinsippet, som for eksempel i disse bildene (bla til høyre).
 • Vase maleri for blomster av egne hender
 • Vase maleri for blomster av egne hender
 • Vase maleri for blomster av egne hender

Tips: En meget vakker effekt kan oppnås ved å lime en vas med et smalt bånd som vist nedenfor.

 • Maling av en vase med egne hender
 • Maling av en vase med egne hender
 1. Vi legger vasen på avisen og begynner å forsiktig male de ikke limte områdene og bunnen, og gå til scotch, slik at kantene på bildet på vasken er klare. I denne mesterklassen brukes maling i boksen, men du kan bruke akryl- eller farget glassmaling, og også utfylle tegningen med konturer.
 2. Nå er det igjen å vente til malingen tørker helt. Tørketid på alle fargene er forskjellige, slik at fokus bør være på produsentens instruksjoner. Spray maling tørker svært raskt og krever ikke baking, men akryl og farget, som regel, kan du bake, sette vase i ovnen i 15 minutter ved 150 grader, eller å gi dem tørke naturlig i 2-4 timer.

For din inspirasjon har vi valgt de vakreste ideene til å dekorere vaser med egne hender ved hjelp av skrapbånd. Se på bildet nedenfor - denne enkle innredningen kan dekorere selv det mest elegante bryllupet.

Vase maleri for bryllupet

Gulvvaser er veldig store, og derfor er håndmalingen på dem en lang og tidkrevende oppgave, men ved hjelp av skotsk som stencil kan du dekorere dem så raskt som mulig.

1

Maleriet av en utendørs vase

Se nøye på valg av fargen på maling. Uvanlige nyanser, for eksempel gull, sølv, kobber, pastell, og også hvite og sorte farger på en gang, vil forvandle en vanlig glass- eller keramisk vase til et designart.

 • Ideer for å male trevaser
 • Ideer for å male keramiske vaser

Ideer for å male trevaser

Ideer til å male glassvaser

Vase maleri med gullmaling

Master-klasse №2: Spot maling av en vase

For de som ikke ser etter enkle måter og ønsker å dekorere vasen med et mer komplekst mønster, foreslår vi å mestre teknikken til punktmaleri, som også kalles en topp eller punkt-til-punkt.

Spotted Vase Maleri

Du trenger: alkohol eller aceton, wadded disker og pinner for avfetting og mønster korreksjon, og for å tegne klargjøre kvalitative kontur malinger, for eksempel fra Marabu eller Decola. Du kan også bruke akrylmaling og en liten syntetisk børste, en bomullspinne eller en tannpirke.

Tegningsteknikk:

 1. Først må du avfette vasen og vente på at den skal tørke.
 2. Mestere av punktmaleri kan tegne en tegning på en vase uten hjelp av skisser, dyktig improvisere i ferd med kreativitet. Men for nybegynnere er det bedre å først skissere omrisset av ønsket mønster.
Hvordan overføre en tegning til en vase for fremtidig maleri
 • Overføre bildet til en ugjennomsiktig vase kan være med en myk blyant enkel: skrive ut eller tegne et bilde til en passende størrelse, klippe, og plassere den på et annet ark "ansikt" ned og deretter forsiktig male over blyant innsiden ut løpesedler med et bilde. Din oppgave er å sjenerøst dekke hele området av bildet blyant. Nå er det nødvendig å feste og feste tape på feil side av den skyggefulle blad vase, og deretter tegne omrisset av bildet med det samme blyant (helst sløv) som vist på bildet til høyre. Dermed på overflaten vil det være knapt merkbar skisse som vil lette arbeidet ditt;
 • For å male en glassvaske, er det nok å skrive ut eller tegne en hjelpeskisse manuelt, og deretter lim den inn på baksiden.

Tips: Når du velger et mønster for en gjennomsiktig vase, husk at mønstrene eller bildene på veggene overlapper hverandre. Derfor er hovedmønsteret bedre plassert på den ene siden av vasen, og på hvilen gjelder en bakgrunn, det vil si diskret maleri.

 1. Før start male vaser, praksis på et papir sette samme størrelsesorden punkt, opprettholde et likt intervall, som må være slik at punktene ble skjelnes, men dannet en enkelt ubrutt linje.

Trening før du måler vasen

Test alle konturer - de skal ikke være flytende og tette. Forbered også en nål for å rense dysen på røret og en bomullspinne for å korrigere det mislykkede mønsteret.

Spotted Vase Maleri

Dersom søknaden punkt bilde direkte fra tuben du føler vanskelig eller du ikke skissere farger - det spiller ingen rolle, bruker akryl maling. Point of forskjellige størrelser kan plasseres ved hjelp av tilgjengelige ressurser - viskelæret på en blyant, tannpirker, nål, bomullspinne, liten pensel og med sin butte enden som vist på bildet.

Spotmaling med baksiden av børsten

Spotted vasmaleri med tannpirk

 1. Når mønsteret er ferdig, legg vasken i ovnen i henhold til produsentens anbefalinger. Vanligvis tørker all maling på 24-72 timer på naturlig måte eller ved å bake i ovnen i 30 minutter ved en temperatur på 170 grader (hvis du brukte bakte skisser). Selvfølgelig må store utendørs vaser som ikke passer inn i ovnen tørkes naturlig.

Ideer til å dekorere en keramisk vas kan hentes fra neste samling av bilder.

 • Ideer til en prikkliste for en keramisk vaske
 • Ideer til en prikkliste for en keramisk vaske
 • Ideer til en prikkliste for en keramisk vaske
 • Ideer til en prikkliste for en keramisk vaske
 • Ideer til en prikkliste for en keramisk vaske
 • Ideer til en prikkliste for en keramisk vaske

Og her er eksempler på punktglassmaleri.

Idéer med prikket glassvase maleri

Idéer med prikket glassvase maleri

Idéer med prikket glassvase maleri

Idéer med prikket glassvase maleri

Idéer med prikket glassvase maleri

Master-klasse №3: Stained glass maling av et glass vaske

Konturer kan tegnes ikke bare i punktteknikk - i kombinasjon med farget glassmaling kan håndmalte vaser etterligne glassmaleri.

Farget glassmaleri av en vase med egne hender

Du trenger: avfettingsskiver, wadded disker og pinner, konturer, farget glass maling, en naturlig børste, samt en hjelpeskisse, trykt eller malt med egne hender (om nødvendig).

Råd: Farget glass maling er forskjellig. For å male vasen, vil maling på alkohol eller vann gjøre. Vær også oppmerksom på at ikke-bakmaling skal festes med en spesiell lakk for glassmaleri. Dette alternativet er mer egnet for utformingen av en stor utendørs vaske som ikke passer i ovnen, i andre tilfeller er det bedre å kjøpe bakte maling.

Tegningsteknikk:

 1. Fett glasset;
 2. Fest en skisse fra innsiden av vasa;
 3. Start fra baksiden av bildet, tegne lukkede konturer, juster linjene om nødvendig. La konturene tørke i ca 2 timer. Fremskynde prosessen vil hjelpe hårføner eller bake i ovnen i 15 minutter (150 grader);
 4. Nå må du fylle konturene med maling, jevnt fordelte den med en pensel. Farget glassmaling er flytende og flytende - du må tilpasse dem. Hovedprinsippene - farget glassmaling bør komme i kontakt med konturen, og du kan ikke forlate "ubeskyttet".
 5. Og til slutt legger vi den malte vasen i en forvarmet ovn til 150-170 grader i en halv time.

Mer informasjon om glassmalingsteknologi finner du i følgende video.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

21 + = 30

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map