10 vindu dekorasjon ideer for kjøkken i stil av Provence

10 vindu dekorasjon ideer for kjøkken i stil av Provence

Gardiner i stil med Provence

Kjøkken i Provence stil kan ikke forestilles uten en vakker design av vinduer. I dette materialet presenterte vi de 10 beste ideene for gardiner i Provence stil, formulert flere tips for valg av tekstiler, og også laget et utvalg av inspirerende bildeeksempler.

10 ideer til å dekorere vindu med gardiner i Provence stil

Idé 1. Klassiske hvite gardiner

La oss starte med kanskje den mest universelle utformingen av vinduet - hvite gardiner laget av bomull eller bleket lin. Slike gardiner passer inn i ethvert interiør, og spesielt de er gode i små og mørke kjøkken, siden de ikke skjuler naturlig lys i løpet av dagen, reflekterer kunstig belysning om kvelden og overbelaster ikke plassen. Det er sant at lette stoffer skal vaskes oftere og ikke henges nær komfyren og spisebordet.

 • Til enkle hvite gardiner ikke synes å være for kjedelig, velger en modell med interessante detaljer som sløyfer, buer, blonder inserts eller volanger.
 • Hvite gardiner i kjøkkenets interiør i stil med Provence
 • Hvite gardiner i kjøkkenets interiør i stil med Provence

Kort hvite gardiner i Provence stil

Hvite gardiner i interiøret i kjøkken-spisestue i stil med Provence

Ide 2. Romersk persienner, samlet med bånd

Roman blinds er gode på noen måte, men på kjøkkenet i stil med Provence vil se mer organisk hele landet deres versjon når bladlengde ikke er regulert av en løftemekanisme, og manuelt med bånd.

 • Det største utvalget av billige romerske gardiner i stil med Provence, fant vi på nettstedet katalog bonprix. Der kan du velge en naturlig bomull eller blandet stoff, riktig størrelse, tetthet og design, for eksempel med kontrastbånd som i bildet nedenfor.

Romersk persienner med bånd

Romersk persienner med bånd

Romerske bonprix gardiner i stil med Provence

Romerske bonprix gardiner i stil med Provence

Ide 3. Gardiner i et hvitt og blått bur

Cage tartan og Vichy - tradisjonelle trykk for gardiner i Provence, og spesielt i hvit-blå eller hvit-blå farge. Forresten, takket være buret blir kjøkkengardinene mindre skitne.

 • Blå og blå gardiner er mer egnet for godt opplyst kjøkken, med vinduer mot sør eller sørvest. For mørke "nordlige" kjøkken er slike kalde farger ikke den beste løsningen.

Ternet Roman persienner

1

Checkered gardiner i stil med Provence

Checkered gardiner-kafé

Ide 4. Gardiner "kafé"

Gardiner "kafeer" er korte gardiner, som tidligere ble dekorert med kjøkkenvinduer. Ofte er de kombinert med lambrequin, men om ønskelig kan de brukes solo, sammen med gardiner, myke romerske eller rullgardiner. Hengende "kafé" på en spesiell teleskopisk gardinestang direkte til sashvinduet.

 • Gardiner kafé i interiøret i kjøkkenet i stil med Provence
 • Gardiner kafé i interiøret i kjøkkenet i stil med Provence
 • Gardiner kafé i interiøret i kjøkkenet i stil med Provence
 • Mindre gardiner i stil med "kafé" kan gjøres på 5 minutter ... fra søte kjøkkenservietter. Eaves kan gjøres med en vanlig fiske linje, og med kroker - klutnøkler som vist på de følgende bildene.

Gardiner-kafé fra kjøkkenhåndklær

Ide 5. Linned gardiner

Gardiner laget av lin - et vinn-vinn-alternativ for kjøkken i Provence-stil, ikke bare på grunn av sin naturlige skjønnhet, men også praktisk. Hør tolererer hyppig vask og stryking, veldig slitesterk og slitesterk. Gi preferanse til tekstiler, ikke fra 100% lin, men med tilsetning av syntetiske stoffer. Blandet materiale vil ikke bare sitte ned mindre etter vask og lettere å stryke, men det er bedre å drape.

 • Et stort utvalg av sengetøy i Provence som vi fant i Ikea. Her finner du gardiner på 100% eller blandet med lin av forskjellig tetthet, farget og umalet, med eller uten mønstre. Tykke gardiner er mønstret Rockentraves, monokrom Ingert, stripet Arnfrid og gardiner i Malertons blomst. Lys gardiner finnes under navnene Arya, Aina og Mariatistel. Flere praktiske gardiner fra en blanding av lin og polyester er presentert i bare en modell av Guldzinnia.

Gardiner av sengetøy i interiøret i spisestuen i Provence-stil

 • Linegardiner i stil med Provence
 • Linegardiner i stil med Provence

Linegardiner i stil med Provence

Idea 6. Soft Lambrequin

En myk lambrequin med et enkelt kutt kan gi landsbyen chic noen gardiner og samtidig dekke kronekanten og toppen av vinduet åpningen hvis de har noen ulemper. Det kan imidlertid også brukes som et uavhengig gardin, spesielt hvis kjøkkenet ikke har nok naturlig belysning, men ikke vil forlate vinduet helt uten dekorasjon.

 • Siden sying av lambrequin er ikke kostbart og enkelt, kan du lage flere produkter i forskjellige farger samtidig, for å oppdatere interiøret i humøret.

Lambrequin i stil med Provence

Ide 7. Fargede glassgardiner

Stained glass gardiner "timeglass" er gode for deres kompakte og elegante utseende, de er praktiske å åpne og samle. Hvis ovnen ikke er langt fra vinduet, så kan du ikke være redd for vind, fordi det er fast på stoffet både fra og underfra.

 • Stained glass gardiner er "kledd" på en teleskopisk mini-cornice og festet til vinduet sashes.

Stained Glass Gardiner

Idé 8. Myke rullgardiner på podhvatah

Standard (kassett) persienner ser for strenge ut for "landsby" kjøkkenet, men myke "ruller" passer inn i interiøret med skål. Siden disse gardinene har en enkel stil, kan de sys med hånden.

 • Rullegardiner kan gjøres mer interessante ved å sy ryggen og forsiden av forskjellige stoffer.
 • Myke persienner med plukker
 • Myke persienner med plukker
 • Myke persienner med plukker

Idé 9. Strikkede gardiner

Hvis du vet hvordan du hekler, kan du i det minste knytte blonderinnsatsene for å dekorere gardinene (eksempel på bildet nedenfor), og som maksimalt - fulle gardiner.

Gardiner med parringselementer

Idé 10. Gardiner med flåter og ruffles

Gardiner med riller og frills vil legge til tekstur til enkle gardiner og skape en romantisk stemning på kjøkkenet ditt. Spesielt godt de ser i nabolaget med grove massive eller gamle møbler.

 • Husk at jo mindre rommet er, jo mindre skjerf på lerretet. For ikke å belaste interiøret, er det ønskelig at stoffet i slike gardiner er monofoniske.
 • Gardiner med ruffles
 • Gardiner med ruffles

Generelle anbefalinger

 • Ikke glem, vær oppmerksom på valg av cornice. Det må være tre eller metall, for eksempel smidd. Tips til stangen vil passe tradisjonelt - i form av baller, kegler eller piler.

Smidd Provence cornice

 • Lin og bomull er de ideelle stoffene til gardiner i stil med Provence. Men for kjøkkengardiner er mer egnede blandinger av bomull / sengetøy med syntetisk, for eksempel polyester. Gardiner syet av slike stoffer, mer slitesterk, elastisk, bedre hold form, lettere å slites ut, jern, ikke krympe og mindre visne fra sollys.
 • Gardiner i Provence-stil bør ha et enkelt kutt, men mønsteret av lerretene kan varieres. Egnede stoffer i blomst, stripet, med cockerels, pastoral "engravings" eller marine motiver.

Stripete romerske gardiner i interiøret av kjøkkenet i stil med Provence

 • for små kjøkken Det er bedre å velge lys korte gardiner: romersk, rulle, glassmaleri, "kafé" eller klassiske gardiner med moderat bygg. Det er viktig at mønsteret på stoffet er lite eller middels, store utskrifter reduserer visuelt plasset.
 • Universelle farger for gardiner i Provence stil: hvit, beige og grå. Generelt, valg av fargen på materialet må fokusere på de allerede eksisterende kjøkken tekstiler (polstring av stoler, duker, puter, håndklær, etc.), Skyggen av vegger eller møbler. Ikke glem å ta hensyn til kjøkkenets orientering til verdens sider. Gardiner av kulde nyanser er mer egnet for "sørlige" kjøkken, og for mørke "nordlige" - varme.
1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

6 + 3 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map