Festlig bordindstilling til børnebordet: ideer og tips

Festlig bordindstilling til børnebordet: ideer og tips

bordindstilling til fødselsdagsfest

At tjene et børnebord til en fødselsdag eller en anden begivenhed har sine egne egenskaber, regler og endda tendenser. For eksempel er candy barer og tematisk dekoration af borde i de seneste år blevet fashionable. Lad os se på, hvordan man kan lave en baby med hænderne magisk og lyse Sommerhus: hvad at underholde unge gæster hvordan man kan dekorere et festligt bord og / eller en candy bar, samt hvordan man gør alt og være opført på budgettet.

10 tips til mor

Så, for at organisere og arrangere et børns festbord, har du brug for:

1. Vælg et tema eller en stil

Børn har en fantastisk fantasi, og derfor er tematisk børneferie dømt til succes - din baby og hans venner vil gerne glide i den magiske verden, for eksempel af din yndlings tegneserie. Og det bliver lettere for dig at komme med et farveskema, ornamenter, et barns outfit og ferieattributter.

 • Temaet for ferien er bedre at vælge sammen med fejringens ophavsmand, og hvis du er sikker på hans præferencer, så kan temafødselsdagen blive en vidunderlig overraskelse.

Der er mange emner til børneferie, her er tre grupper af de mest populære emner:

 1. Temaer af tegnefilm, film og bøger. For eksempel kan det være en klassiker "Alice i Eventyrland" og "Askepot", og kan være moderne og meget populære "Cold Heart", "May lille pony", "Harry Potter", "Smeshariki", "Mignon" og så videre. Eksempler på sådan registrering af parter ser i følgende valgbillede (blad).
 • Candy bar i stil med Toy Story
  Candy bar i stil med Toy Story
 • Design af børnebord på temaet Den lille havfrue Ariel
  Design af børnebord på temaet Den lille havfrue Ariel
 • Udformningen af ​​en candy bar i stil med Alice in Wonderland
  Udformningen af ​​en candy bar i stil med Alice in Wonderland
 • Serverer børns bord i stil med tegneserien
  Serverer børns bord i stil med tegneserien "På jagt efter Nemo"
 1. Temaer af interessante erhverv, aktivitetsområder. Det kan være: forskere, dansere, piloter, astronauter, brandmænd, landmænd, detektiver, osv Du kan også navigere til dit barns interesser - hvad enten han kan lide at tegne, synge, danse, læse, interesseret i dyr, historie, geografi, osv ... Alle hobbyer kan slås i at dekorere et børnebord.
Fødselsdag i balletten

Fødselsdag i balletten

Candy bar i en detektiv stil

Candy bar i en detektiv stil

Festlig bord og candy bar i stil med piloter og rejsende

Festlig bord og candy bar i stil med piloter og rejsende

 1. Temaer af forskellige historiske epoker og kulturer af verdens befolkninger. Det kan være designet af et børnebord, stiliseret på temaet indianer, vikinger, middelalderlige riddere, pirater osv.
 • Børnebord i indisk stil
  Børnebord i indisk stil
 • Lav et børnebord i et cirkus tema
  Lav et børnebord i et cirkus tema
 • Bordindstilling til fødselsdag i piratstil
  Bordindstilling til fødselsdag i piratstil

På den anden side svarer alt til det valgte emne, og det er ikke meget nemt at forpligte gæsterne til at klæde sig i bestemte outfits, så du kan bare vælge nogle interessante motiver (hjerter, stjerner, striber osv.), Stil og farvepalet.

2. Modstå farveskalaen

Uanset om du vil arrangere en tema fødselsdag eller bare smukt dekorere et bord, skal du klare et bestemt farveområde på 2-3 farver - dette er betingelsen og er næsten den vigtigste hemmelighed for en vellykket servering. Ideelt set skal alle elementer - fra servietter til rør til drikkevarer, matche de valgte nuancer.

Gør et børnebord til en dreng

Rose-guld dekoration af bordet

3. Vælg et passende værelse og forbered møblerne

 • Børneferie hjemme kan gøres i børnenes værelse, stue eller i køkkenet.

Fødselsdag hjemme

1
 • Hvis du vil sætte en candy bar, så kan en kommode, et sofabord, et mobilt serveringsbord komme op som et bord. Du kan placere det foran vinduet eller i hjørnet, hvis plads ikke er nok.

Børnebord derhjemme

 • Hvis værelset tillader værelset, kan du dele gæsterne i to virksomheder og dække to borde - en til forældrene, den anden til de små venner.

Et separat bord til moms

4. Hængende lofter og vægdekorationer over bordet

Dekorer ikke kun bordet selv, men også pladsen omkring det. Næsten hele indretningen kan og bør gøres af vores egne hænder:

 • Garland med påskriften "Happy Birthday!" Eller navnet på barnet;
 • Ornamenter lavet af papir: farvede pomponer, blomster, figurer, stjerner, hjerter mv.
 • Baggrund ved bordet eller candy bar lavet af papir eller stof mv.
 • Væg dekorationer til børns candy barer
  Væg dekorationer til børns candy barer
 • Fødselsdagsfest dekoration
 • Fødselsdagsfest dekoration
 • Baggrund for candy bar
  Baggrund for candy bar

Se også materialet: 5 ideer og master klasser om fremstilling af håndlavede bleer.

5. Find passende retter til den søde

Du bliver nødt til at forberede:

 • Plader og instrumenter;
 • Står til slik og frugt;

Festlig bordindstilling til børnebord

 • Briller. I stedet kan du bruge dåser og flasker af passende størrelse, fx fra en babymad. De skal selvfølgelig være dekoreret og færdigfyldt;

Flasker til inaktiv betjening af børnebord

 • Barmen (en kage stativ);
 • Vaser til slik;

Vaser til slik

 • For en dessertbar skal du have retter og bakker til godbidder.

Bordservice til en candy bar

Rådgivning: Af hensyn til sikkerhed, økonomi og skønhed skal du bruge engangsartikler - papir eller fast plast. Du skal forsøge at finde den i en bestemt farve, men hvis du ikke finder det, skal du tage universelle hvide sæt.

Engangsplader til servering af børns festbord

6. At lave en smart duge

Sådan laver du en duge til et børnebord med dine egne hænder

Til den festlige duge til børnebordet er der ingen krav, bortset fra overholdelse af det valgte farveskema. Derfor er det ikke nødvendigt at købe færdige produkter af høj kvalitet og bruge tid på pæn syning.

 • Bordduken til en candy bar kan have et lille overhæng eller en længde i gulvet. Sådan en banket borddugen er let at lave med egne hænder bogstaveligt talt for en aften af ​​taffeta, organza, mesh eller wrap film. For at rette og dække stoffet udover at sy, kan du bruge en hæftemaskine, lim web eller bare et klæbebånd som vist på billedet til højre.

Bordduge til Candy Bar

 • På et festligt børnebord kan du lægge en farvet engangssduge eller olieduge, som nu er let at finde i almindelige butikker;
 • Den mest almindelige hvide duge, som er i hvert hus, giver let til kreative modifikationer. Du kan simpelthen lægge på den en smart runner af den rigtige farve, en farvet en gangs duge eller dekorere det med en krans. På næste billede kan du lære nogle ideer.

Hvid duge i design af et barns slikstang

7. Lav eller køb indretning til servering og servering

Dekorationer til et børns festbord spiller en meget stor rolle, og du kan også gøre dem selv med hjælp fra improviserede og naturlige materialer.

 • vaser;
 • Podtarelniki;
 • Servietter (papir, ikke tekstil);
 • Ornamenter til strøer, spydspidser, skeer osv.
 • Dekoration til kage og desserter;
 • Forskellige borddekorationer, herunder tematisk;
 • Lysestager (du kan kun dekorere, du skal tænde lys med omhu).

Her er nogle ideer, du kan notere.

Festligt børnebord i skolestil

Festligt børnebord i skolestil

Dekorationer til bordet i stil med tegneserie Koldt hjerte

Dekorationer til bordet i stil med tegneserie Koldt hjerte

Bordsdekorationer

Ornamenter til børns papirbord

Ornamenter til børns papirbord

8. Opret en menu og find passende opskrifter

Fødselsdag for børn er en ferie i maven, når bordet er dækket af yndlings slik og ikke meget nyttige godbidder. Din opgave - ikke kun lyse dekorere retter, men også anvende dem i en passende form til børn: mini-formater, kopper, æsker, i form af tapas, spiddet på pinde og tartlet. Og vigtigst af alt må du ikke overdrive det - børn behøver ikke meget mad under sjov.

Festligt bord med godbidder til børns fødselsdag

Her er en liste over retter, hvorfra du kan lave en menu:

 • Sød (for hovedtabellen eller slik-bar): boller, donuts, eclairs, æbleskiver, kiks, pasta, kager, kage-pop (svamp bolde i glasur på en stick), slikkepinde, gelé, skumfiduser, kager, smukke slik og selvfølgelig samme kage. Slik kan erstattes / suppleres med frugter, bær og nødder i form af tapas, eller skiver med yoghurt i en kop. Nedenstående billede viser et eksempel på dekoration af cupcakes og frugt til piratnatfester.
Dekoration af desserter til fødselsdag i piratstil

Dekoration af desserter til fødselsdag i piratstil

 • For det andet: Bagt kartofler med fyldning inde, pommes frites, nuggets og makaroni og ost er mere tilbøjelige til at blive spist.
 • Børnebord kan kun dækkes med snacks: pandekager med fyld, tærter, små sandwicher, små sandwicher og burgere, kiks, salater i tartlets.

Børns fødselsdag menu

9. Udsmykning stole

Stole kan også "deltage" i skabelsen af ​​ferien. For at gøre dette kan de dekoreres, draperes, bandages med en bue, binde en bold, hænge pynt på dem, navneplader eller nogle tematiske attributter.

Indretningsstole til børns fødselsdag

Indretningsstole til børns fødselsdag

10. Forbered mindeværdige gaver eller komplimenter til gæster

Hvis det ønskes, mindet om begivenheden, forberede en mini-gave eller kompliment, og læg dem på en snack plade som vist på billedet nedenfor. Det kan være gulerødder med slik, legetøj eller attributter, der svarer til emnet. For eksempel, tiaras til prinsesser, tryllestav til feer, bind for øjnene for pirater dudelki, hætter og så videre., Det er noget, børnene vil være i stand til straks at anvende, og derefter tage hjem.

Præsentanter i tabel layout

Og det sidste råd er at begynde at forberede ferien hellere så hurtigt som muligt, så får du mere tid til at lave indretning selv, søge og "prøve" af opskrifter og andre ting. Så hvis du ønsker at arrangere en ferie med en candy bar, skal forberedelsen starte så meget som 6-2 måneder afhængigt af bordets størrelse. Nå, det er alt, vi ønsker dig behageligt kreativt besvær, kreative ideer og deres succesfulde implementering!

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 7

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map