10 vinduesindretning ideer til køkken i Provence stil

10 vinduesindretning ideer til køkken i Provence stil

Gardiner i Provence stil

Køkken i Provence stil kan ikke forestilles uden et smukt design af vinduer. I dette materiale præsenterede vi de 10 bedste ideer til gardiner i Provence stil, formulerede flere tips til valg af stoffer og sammensatte også et udvalg af inspirerende foto-eksempler.

10 ideer til at dekorere vindue med gardiner i Provence stil

Idé 1. Klassiske hvide gardiner

Lad os starte med den mest universelle måde af vinduesdesign - hvide gardiner af bomuld eller bleget hør. Sådanne gardiner passer ind i ethvert interiør, og især de er gode i små og mørke køkkener, da de ikke skjuler naturligt lys i løbet af dagen, afspejler kunstig belysning om aftenen og overbelaster ikke pladsen. Sandt, lette stoffer skal vaskes oftere og ikke hænges nær komfuret og spisebordet.

 • For at gøre enkle hvide gardiner ikke virke så kedelige, skal du vælge modeller med interessante detaljer, f.eks. Buebånd, blondeindsatser eller flæser.
 • Hvide gardiner i køkkenets indretning i stil med Provence
 • Hvide gardiner i køkkenets indretning i stil med Provence

Kort hvide gardiner i Provence stil

Hvide gardiner i det indre af køkken-spisestue i Provence stil

Ide 2. Romersk persienner, samlet med bånd

Romersk persienner er gode i enhver form, men i køkkenet i Provence-stil, vil de mest organiske ligne ligner deres landversion, når lærredens længde er reguleret ikke ved hjælp af en løftemekanisme, men med hånd i brug af bånd.

 • Det største udvalg af billige romerske gardiner i Provence, vi fandt på stedet katalog bonprix. Der kan du vælge en naturlig bomuld eller blandet stof, den rigtige størrelse, densitet og design, for eksempel med kontrastfarve som i billedet nedenfor.

Romerske persienner med bånd

Romerske persienner med bånd

Romerske bonprix gardiner i stil med Provence

Romerske bonprix gardiner i stil med Provence

Idé 3. Gardiner i et hvidt og blåt bur

Cage tartan og Vichy - traditionelle udskrifter til gardiner i Provence, og især i hvid-blå eller hvid-blå farve. Forresten, takket være buret bliver dine køkkengardiner mindre beskidte.

 • Blå og blå gardiner er mere velegnede til veloplyste køkkener, med vinduer mod syd eller sydvest. For mørke "nordlige" køkkener er sådanne kolde farver ikke den bedste løsning.

Ternet Roman persienner

1

Ternet gardiner i stil med Provence

Checkered gardiner-cafe

Idé 4. Gardiner "cafe"

Gardiner "cafeer" er korte gardiner, som plejede at blive dekoreret med køkkenvinduer. Ofte er de kombineret med lambrequin, men hvis de ønskes, kan de bruges solo, parret med gardiner, bløde romerske eller persienner. Hængende "cafe" på en speciel teleskopisk gardinstang direkte til vindueskarmen.

 • Gardiner cafe i det indre af køkkenet i stil med Provence
 • Gardiner cafe i det indre af køkkenet i stil med Provence
 • Gardiner cafe i det indre af køkkenet i stil med Provence
 • Mild gardiner i stil med "cafe" kan laves om 5 minutter ... fra søde køkkenservietter. Eaves kan laves med en almindelig fiskeri linje og med kroge - tøjnåle som vist på de følgende billeder.

Gardiner-cafe fra køkkenhåndklæder

Idé 5. Linnedæpper

Gardiner lavet af hør - en win-win mulighed for køkken i Provence stil, ikke kun på grund af sin naturlige skønhed, men også praktisk. Hør tolererer ofte vask og strygning, meget slidstærk og slidstærk. Foretage tekstiler, der ikke er fra 100% hør, men med tilsætning af syntetiske stoffer. Blandet materiale vil ikke kun sidde mindre efter vask og lettere at stryge, men det er bedre at drapere.

 • Et stort udvalg af linned gardiner i Provence stil vi fandt i Ikea. Her kan du finde gardiner af 100% eller blandet med hør af forskellig tæthed, farvet og umalet, med eller uden mønstre. Tykke gardiner er mønstret Rockentraves, monokrom Ingert, stribet Arnfrid og gardiner i Malertens blomster. Lys gardiner kan findes under navnet Arya, Aina og Mariatistel. Flere praktiske gardiner fra en blanding af hør og polyester er præsenteret i en enkelt model af Guldzinnia.

Gardiner af linned i det indre af spisestuen i Provence stil

 • Linnedæpper i stil med Provence
 • Linnedæpper i stil med Provence

Linnedæpper i stil med Provence

Idé 6. Blød Lambrequin

En blød lambrequin med et enkelt snit kan give landsbyen smarte gardiner og samtidig dække cornice og toppen af ​​vinduesåbningen, hvis de har ulemper. Det kan dog også bruges som et uafhængigt gardin, især hvis køkkenet ikke har nok naturlig belysning, men ikke ønsker at forlade vinduet helt uden dekoration.

 • Da syning af lambrequin ikke er dyrt og nemt, kan du lave flere produkter i forskellige farver på én gang for at opdatere interiøret i humøret.

Lambrequin i Provence stil

Idé 7. Farvede glasgardiner

Glasmurtegardiner "timeglas" er gode for deres kompakte og elegante udseende, de er nemme at åbne og samle. Hvis ovnen ikke er langt væk fra vinduet, så kan du ikke være bange for vind, fordi duken er fastgjort både ovenfra og nedenunder.

 • Farvede glasgardiner er "klædt" på en teleskopisk mini-cornice og fastgjort til vinduesrammerne.

Farvede glas gardiner

Idé 8. Bløde rullegardiner på podhvatah

Standard (kassette) rullegardiner ser for strenge ud til "landsby" køkkenet, men bløde "ruller" passer ind i interiøret med skål. Da disse gardiner har en simpel stil, kan de sys med hånden.

 • Rullegardiner kan gøres mere interessante ved at sy ryggen og forsiden af ​​forskellige stoffer.
 • Bløde rullegardiner med plukker
 • Bløde rullegardiner med plukker
 • Bløde rullegardiner med plukker

Idé 9. Strikkede gardiner

Hvis du ved hvordan man hækler, kan du i det mindste binde blonderindsatserne til at dekorere gardinerne (eksempel på billedet nedenfor) og som maksimale - fuld gardiner.

Gardiner med parringselementer

Idé 10. Gardiner med flæser og flæser

Gardiner med flæser og dikkedarer vil tilføje tekstur til simple gardiner og skabe en romantisk stemning i dit køkken. Især godt de ser i nabolaget med grove massive eller gamle møbler.

 • Husk at jo mindre rummet er, jo mindre tørklæde på lærredet. For ikke at overbelaste interiøret er det ønskeligt, at stoffet i sådanne gardiner er monofonisk.
 • Gardiner med flæser
 • Gardiner med flæser

Generelle anbefalinger

 • Glem ikke, vær opmærksom på valg af cornice. Det skal være træ eller metal, for eksempel smedet. Tips til stangen vil passe traditionelt - i form af bolde, kegler eller pile.

Smedet Provence cornice

 • Hør og bomuld er de ideelle stoffer til gardiner i Provence. Men for køkkengardiner er mere egnede blandinger af bomuld / linned med syntetiske, for eksempel polyester. Gardiner syet af sådanne stoffer, mere holdbare, elastiske, bedre hold form, lettere at bære ud, jern, ikke krympe og mindre falme fra sollys.
 • Gardiner i Provence-stil bør have en simpel snit, men mønsteret af lærred kan varieres. Egnede stoffer i blomst, stribet, med cockerels, pastoral "engravings" eller marine motiver.

Stribede romerske gardiner i køkkenets indre i stil med Provence

 • til små køkkener Det er bedre at vælge lys korte gardiner: romersk, rulle, glasmosaik, "cafe" eller klassiske gardiner med moderat byggeri. Det er vigtigt, at mønsteret på stoffet er lille eller mellemstore, store udskrifter reducerer visuelt rummet.
 • Universelle farver til gardiner i Provence stil: hvid, beige og grå. Generelt skal man ved valg af farve af materialet fokusere på de tekstiler, der allerede er tilgængelige i køkkenet (polstring af stole, bordduge, puder, håndklæder osv.), En skygge af vægge eller møbler. Glem ikke at tage hensyn til køkkenets orientering til verdens sider. Gardiner af kolde nuancer er mere egnede til "sydlige" køkkener og til mørke "nordlige" - varme.
1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

15 + = 18

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map