Teka sinki diperbuat daripada keluli tahan karat dan granit buatan - tradisi dan inovasi

Teka sinki diperbuat daripada keluli tahan karat dan granit buatan – tradisi dan inovasi

Teka sinki diperbuat daripada keluli tahan karat dan granit buatan - tradisi dan inovasi

Telefon: 8 (495) 64 500 64

Telefon pusat servis rasmi: 8-800-2-500-501

Laman web rasmi: http://www.tekaindustrial.com/en

Cari kedai Teka terdekat: http://www.tekaindustrial.com/en/wheretobuy

"Wira" yang seterusnya kitaran dapur sinki kami ialah peralatan sanitari dan teknikal tanda dagangan Teka. Kesatuan antarabangsa yang besar di Tekagroup menghasilkan pelbagai produk untuk pelbagai kegunaan rumah dan perindustrian. Terutama popular di kalangan pengguna adalah sinki Teki.

Mengenai TekaGroup

TekaGroup mengira silsilah rasmi sejak tahun 1924, walaupun akar syarikat itu kembali ke Jerman pada abad ke-19. Hari ini, pemegangan itu menyatukan modal perniagaan Switzerland, Jerman, Sepanyol, Belanda dan Norway. Kumpulan industri mempunyai 57 anak syarikat, 25 kilang moden yang besar di Eropah, Asia dan Amerika Selatan, reka bentuk dan pusat penyelidikan sendiri. Produk-produk ini dibentangkan di pasaran 116 buah negara di dunia dan tidak terhad kepada jenama Teka sahaja. Pastinya banyak pembaca sudah biasa dengan teknik dapur Kuppersbusch yang terkenal, ini adalah salah satu daripada banyak aktiviti TekaGroup.

TekaGroup

TekaGroup adalah salah satu daripada pemimpin dunia yang diiktiraf dalam pengeluaran peralatan dapur secara umum dan kebersihan khususnya

kad

Teka sanitari dapur untuk dapur terkenal bukan sahaja di Eropah, produk-produk berkualiti tinggi mencari pembeli yang bersyukur di 116 negara di dunia

Ciri-ciri penghantaran peralatan ke pasaran tempatan

Bagi setiap negara di mana produk Teka diwakili, syarikat itu membentuk pelbagai produknya dengan mengambil kira ciri pasaran, logistik, kuasa membeli penduduk.

Pelbagai yang ditunjukkan di laman "Rusia" adalah terhad kepada katalog antarabangsa dan merujuk kepada program gudang dan boleh dengan cepat dihantar kepada peniaga. Senarai peralatan "cut-down" untuk pasaran tempatan tidak bermakna pembeli tidak boleh memesan model dari katalog global. Peluang ini diberikan oleh banyak peniaga, hanya barang yang perlu menunggu dan membayarnya sedikit lebih daripada analog yang dimaksudkan untuk pasar lokal.

Bagi setiap negara CIS terdapat tawaran pelbagai peralatan kebersihan dan lain-lain. Mengklik mana-mana pautan di atas, anda boleh menemui peralihan ke versi serantau laman TekaGroup, di bahagian atas halaman adalah bendera yang dapat diklik yang menunjukkan negara.

paip

Koleksi barangan kebersihan dari syarikat Tek termasuk ratusan model pencuci moden, varian dan aksesori mereka kepada mereka. Malangnya, program gudang untuk pasaran Rusia hanya termasuk sebahagian daripada kepelbagaian ini. Model yang tidak termasuk dalam katalog RU, seperti sinki kaca seramik COMPACTLUX ini dengan periuk induksi sensor bersepadu, boleh dibeli dari beberapa peniaga syarikat atas permintaan

Bahan yang digunakan

Kami akan menumpukan seksyen yang berasingan kepada bahan yang digunakan untuk membuat sinki dapur Teka. Di antara mereka ada yang biasa dan asli:

1

Keluli tahan karat

Keluli tahan karat adalah bahan praktikal murah tradisional untuk paip dapur. Keluli tahan karat adalah sesuai dari segi kebersihan, sangat tahan lama, termos dan tahan kimia, sangat tahan lama. Tidak ada alternatif apabila mengatur dapur profesional, ia baik untuk rumah. Cangkang keluli tidak boleh dipecahkan, hanya penyok kecil akan muncul dari kesan yang kuat ke atasnya. Jika permukaan tercalar, penampilan asalnya boleh dipulihkan dengan mengisar. Tangki tahan karat Teka boleh mempunyai tiga jenis permukaan: tekstur yang dipoles, matte dan mikro.

Theca Shells

Sink Teka tahan karat boleh mempunyai tekstur yang berbeza

Tegranit Plus

Tehrani Plus - bahan komposit terdiri oleh tiga suku daripada cip granit cetek (saiz zarah 0,03-0,08 mm) dan satu perempat daripada satu pengikat akrilik dengan bahan pewarna yang menyediakan pelbagai warna. Permukaan batu ke sentuhan lebih panas daripada logam, di atasnya hampir tidak terdapat kotoran dan noda yang jelas. Dalam penampilan dan harta Tehrani Plus umumnya sama dengan batu tiruan oleh pengeluar lain, tetapi ia harus diperhatikan kekuatan tertentu, rintangan haba (280 ºC) dan rintangan lelasan tinggi berbanding dengan pesaing produk murah.

Granit buatan, tentu saja, tidak sekuat keluli, tetapi tidak mudah merosakkannya. Dengan pengendalian yang berhati-hati, paip akan bertahan beberapa dekad. Tenggelam dari Tegranit Plus mempunyai pemeliharaan yang tinggi: calar dan cip kecil, jika ia berlaku, boleh digali dan digilap, kecacatan besar boleh dikeluarkan dengan bantuan sebatian pembaikan khas.

Warna Tegranit Plus

Warna Tegranit Plus, ditawarkan dalam program utama untuk pasaran Rusia

Merawat permukaan dilakukan dengan bantuan bahan pencuci biasa, deposit kalsium dari air keras boleh dikeluarkan dengan cuka meja atau dicairkan dalam air dengan asid sitrik.

Nanogranite

Nanogranite adalah satu lagi komposit yang terdiri daripada dua pertiga daripada cip batu yang sangat kecil (0.03 mm), 1/6 resin akrilik dan jumlah pes yang berwarna. Walaupun Nanogranit mempunyai kelebihan yang sama seperti Tegranit Plus, ia mempunyai kelebihan tambahan. Disebabkan agregat kecil dan ciri-ciri teknologi pengeluaran, batu tiruan sangat padat dan permukaannya sangat licin.

Kerang jati dari nanogranite mempunyai sifat-sifat penghalau tanah, mereka mudah dijaga bersih. Sebilangan besar pewarna ini menyediakan bahan dengan warna yang tepu dan jenuh. Nanogranit mempunyai satu lagi sifat yang luar biasa: komposisi komposit termasuk beberapa peningkatan ciri-ciri bahan bahan, di antaranya - ion perak. Ini memberikan paip nanogranit juga sifat antibakteria.

pembersihan

Ia lebih mudah untuk menjaga nanogranit daripada apa-apa jenis salutan lain, permukaan itu sendiri menanggalkan kotoran

Malangnya, produk TEKa dari nanogranite tidak termasuk dalam program gudang pasaran Rusia. Mereka mahal, jadi anda boleh membelinya hanya mengikut pesanan.

Kaca toughened

Kaca - ini adalah "cip" proprietari syarikat, beberapa orang masih mengeluarkan peralatan kebersihan untuk dapur. Benar, hanya bahagian atas sinki Teka terbuat dari kaca, yang terletak di atas meja. Asas kaca dan mangkuk diperbuat daripada keluli tahan karat.

Gelas itu keras, yang memastikan kekuatannya yang tinggi. Secara tidak sengaja jatuh dari pinggan pengering, walaupun kaca besar, tidak boleh pecah. Walau bagaimanapun, adalah mustahil untuk menamakannya dengan benar-benar tidak dapat dipecahkan: jika anda mengayunkan tukul dengan ayunan atau sesuatu seperti permukaan kaca yang keras, tentunya akan pecah. Pada masa yang sama, ia berpecah kepada banyak serpihan kecil, tanpa menyebabkan trauma kepada seseorang. Untuk dapur profesional, kaca tidak sesuai, tetapi bagi pemilik yang kemas adalah pilihan yang sangat baik.

kaca toughened

Kaca toughened - bahan baru untuk paip dapur, sangat hebat. Syarikat Teka adalah pemimpin dalam pengeluaran cuci kaca

Kaedah pemasangan

Reka bentuk dan penampilan paip dapur sebahagian besarnya ditentukan oleh teknologi pemasangan. Bergantung pada kaedah pemasangan, produk syarikat dibahagikan kepada jenis berikut:

Overhead

Telah dipasang terus di kabinet bawah, mempunyai lebar penuh 60 cm, dibuat hanya keluli tahan karat. Dimensi kabinet harus betul-betul sepadan dengan dimensi sink. Kaunter di tempat ini tidak dipasang, sinki overhead menggantikannya.

Model overhead boleh digunakan untuk dapur rumah dan profesional. Dalam katalog RU, cangkang tidak diwakili, walaupun terdapat banyak daripada mereka dalam program antarabangsa. Syarikat Eropah tidak tergesa-gesa untuk bersaing di pasaran Rusia dengan pengeluar domestik dan Asia menawarkan produk yang lebih murah daripada jenis ini.

Tenggelam di atas meja

Tenggelam di atas meja (pemasangan desktop) - jenis yang paling biasa, dipasang di dapur rumah moden. Di atas meja terdapat lubang dipotong yang dimasukkan ke dalam sink. Kelebihannya terletak pada permukaan kerja. Populariti model-model sedemikian adalah disebabkan kemudahan pemasangan dan kebolehan menggunakan mana-mana jenis countertop, termasuk chipboard berlapis yang murah.

Lubang di bawah sink boleh dipotong oleh diri sendiri. Saiz kabinet yang lebih rendah tidak memainkan peranan yang besar, hal utama adalah mangkuk yang diletakkan di dalamnya, dan "sayap" (platform sampingan, pengeringan) boleh terletak di atas loker bersebelahan. Kebanyakan model dengan "sayap", direka untuk pemasangan dalam kabinet segi empat tepat - boleh diterbalikkan. Ini bermakna bahawa mereka boleh digunakan sedemikian rupa sehingga "sayap" berada di sebelah kiri atau di sebelah kanan.

Video: Pemasangan mesin basuh dipasang di Teka selama 10 minit

Tahap mortik dengan kaunter atas

Model sedemikian adalah mangkuk dengan bahagian kecil, kadang-kadang dengan "sayap." Di dalam tablet, alur itu digilir supaya bahagian rata sinki dapat dipasang dalam satah yang sama dengan permukaan kerja.

Penyelesaiannya adalah sangat mudah, serpihan kecil dan air tumpah dari countertops boleh dengan mudah disikat terus ke dalam mangkuk. Walau bagaimanapun, tidak mudah untuk memilih alur gilingan untuk sinki sedemikian, persimpangan masih kelihatan, jadi ia perlu dilakukan dengan sempurna. Kerja sedemikian boleh dilakukan pada mesin yang baik dalam pengeluaran atau di lapangan dengan template dan router profesional. Adalah lebih sukar untuk memasangkan siram dengan meja atas daripada memasang shell conch, penyegelan mangkuk memerlukan penjagaan khas.

Model-model, siram dengan siram, adalah wajar untuk menggabungkan dengan tidak takut ketinggian meja lembapan yang diperbuat daripada batu semula jadi atau buatan, termasuk akrilik. Ia dibenarkan untuk memasang tenggelam dan siram dengan kerja-kerja papan serpihan berlapis, tetapi ingat bahawa papan serat mempunyai rintangan air yang sangat rendah. Kesilapan sedikit dalam pemasangan - penyegelan sambungan permukaan kerja dan rim akan dipecahkan, air akan jatuh ke dalam papan serpihan dan ia akan membengkak.

Video: teknologi pemasangan tahap sink dengan meja atas

Kelemumur di bawah meja

Tenggelam di bawah meja atas (pemasangan bawah lantai). Struktural sama dengan yang ditetapkan di peringkat dengan meja, mereka mewakili mangkuk tanpa "sayap" dengan bahagian kecil. Ia dipasang di bawah permukaan kerja, di bawah lubang yang dibuat sebelum ini, yang mesti betul-betul sesuai dengan garis besar mangkuk mangkuk. Tenggelam diperbaiki dari bawah ke atas meja dengan skru khas melalui rim, sendi disegel. Tepi (hujung) bukaan di meja masuk terbuka pada masa yang sama, air mendapat padanya. Sehubungan itu, bahagian atas meja harus tahan air dan cukup kuat untuk memegang tenggelam sink yang digantung dari bawah. Atas meja akrilik yang sesuai, batu, semula jadi atau buatan. Sememangnya, bahan-bahan ini diproses hanya dalam pengeluaran.

Masukkan shell yang sama di bawah meja atas dari papan serpihan dengan cara yang sama seperti dalam papak batu, ia tidak berfungsi, papan serpai tidak dilindungi. Walau bagaimanapun, adalah mungkin untuk memasukkan bahagian atas meja di bawah penutup plastik, mengeluarkan pisau di bawah pemotong, tetapi meninggalkan lamina. Untuk melakukan ini, adalah perlu untuk membuat lubang yang sangat tepat, pilih alur untuk dimensi luar sinki pemasangan substruktur dan tampalkannya ke resin epoksi, menyegel bersama dengan silikon kebersihan. Kerja keras ini dan tidak semua peserta berpengalaman dapat mengatasinya.

Arahan video: pemasangan mortard di bawah meja sinki

Perhatikan bahawa dengan sendirinya, tenggelam yang tertanam di bawah meja adalah agak murah, tetapi pemasangannya tidak terlalu mahal, tanpa mengira teknologi.

Sistem saliran Tangki

Semua plum untuk Teka Sanitaryware dilengkapi dengan limpahan yang tidak termasuk banjir bilik, jika pemilik, menutup injap bawah, lupa untuk mematikan air. Terdapat tiga jenis injap bawah yang meliputi longkang dari mangkuk:

 • Injap bawah tekanan manual.
injap bawah

Untuk menutup injap bawah manual, anda perlu menekannya dari atas, membuka - tarik

 • Injap bawah separa automatik. Plusnya adalah bahawa anda boleh membuka / menutup injap dengan pemegang berputar, dengan mudah terletak di sisi wastafel, di tingkat meja. Tidak perlu menjatuhkan tangan anda ke dalam air kotor dan mengeluarkan pinggan jika tenggelam penuh dengan peralatan.
tenggelam

Tenggelam untuk basuh dengan dua mangkuk dan limpahan. Dalam model yang ditunjukkan, salah satu injap bawah adalah tekanan, dan yang lain adalah separa automatik. Pemegang putar, yang terletak di bahagian atas meja, mengawal injap semiautomatik melalui kabel

 • Injap automatik - kelihatan separa automatik, tetapi bukannya pemegang, tetapi satu butang. Tidak perlu berpaling, hanya tekan.
injap bawah

Kawalan injap bawah biasanya diletakkan di atas pengadun, lebih dekat ke tepi bahagian atas meja

Gambaran keseluruhan model Teka dari program gudang

Kami memutuskan untuk tidak "mengayun" ke katalog antarabangsa yang lengkap dan sangat luas, tetapi untuk menghadkan diri kepada model-model yang dipaparkan di laman web serantau untuk Rusia. Tetapi walaupun senarai terhad untuk pasaran tempatan cukup besar untuk memilih yang betul. Pertimbangkan satu siri produk yang menggabungkan produk dengan saiz yang berbeza, tetapi dengan reka bentuk yang serupa:

Sinki tablet keluli tahan karat

Model belanjawan

 • Puteri

Paip dapur murah dengan kelebaran 0.6-0.8 mm. Boleh diterbalikkan, dilengkapi dengan injap bawah tekanan. Kekuatan pembinaan memberi tulang rusuk.

tenggelam

Puteri 580.500 1B, dimensi keseluruhan - 580x500 mm, direka untuk pemasangan dalam lebar kabinet sekurang-kurangnya 45 cm

tenggelam

Puteri 800.500, saiznya - 800k500, kes bawah dari 60 lebar

 • Klasik

Satu siri bajet bajet reka bentuk tradisional. Semua lima model siri Klasik adalah segiempat tepat, ketebalan keluli ialah 0.8 mm. Permukaan digilap atau bertekstur mikro. Injap bahagian bawah ditekan secara manual. Boleh diterbalikkan, tempat untuk memasang pengadun disediakan di kedua-dua sisi, tetapi lubang mesti dipotong. Boleh digunakan bersama-sama dengan pengadun yang dipasang di dinding.

tenggelam

Klasik 1½B 1D, dimensi - 1000x500 mm, kabinet dari lebar 80 cm

tenggelam

Klasik 80 2B, saiznya - 800kh500, kes dari 80

tenggelam

Classic 1B 1D, saiznya - 860х500, satu kes dari 50

tenggelam

Classic 1½B, dimensi - 650x500, kabinet dari 65

tenggelam

Classic 1B, saiznya - 650kh500, satu kes dari 50

 • Universo

Satu lagi siri bajet, dibuat dalam gaya tradisional. Sink dapurUniverso segi empat tepat, ketebalan keluli ialah 0,7 mm. Surface digilap, tekstur matt atau mikro. Injap bahagian bawah ditekan secara manual. Boleh diterbalikkan, boleh digunakan dengan mixer dipasang di dinding atau dibasuh.

tenggelam

Universo 79 1B 1D, dimensi - 790x500 mm, kabinet dari 45 cm

tenggelam

Universo 1 1/2 B, dimensi - 650x500, kabinet dari 60

tenggelam

Universo 79 2B, saiznya - 790х500, satu kes dari 80

tenggelam

Universo 116.50 2B 1D, saiz - 1160х500, kes dari 80

 • Stylo dan DR

Sink dapur dapur anggaran yang diperbuat daripada keluli tahan karat yang digilap dengan ketebalan 0.6 (DR) dan 0.7 mm (Stylo). Reka bentuk tradisional, garis besar bulat. Ketiga model Stylo boleh didapati dalam penggilapan dan dengan tekstur mikro, baskom juga boleh dibeli dalam kemasan matt. Standard peralatan: limpahan (jika terdapat dua mangkuk hanya di salah satu daripada mereka), injap bawah bertekanan. Saiz mangkuk agak besar, membasuh pinggan mangkuk dan memasak di sinki keluli adalah mudah.

tenggelam

Stylo 1B, dimensi - 465h485 mm, kabinet dari 45 cm

tenggelam

Stylo 1B 1D, saiz - 830х485, kes dari 45

tenggelam

Stylo2B, saiz - 828х485, kes dari 90

tenggelam

DR 77 1B 1D, dimensi - 770x500, kabinet dari 45

 • Centroval

Tenggelam bulat padat untuk dapur kecil di mana tidak ada tempat untuk sinki besar. Tanpa "sayap", di belakang mangkuk terdapat hanya satu kawasan kecil untuk memasang pengadun. Lubang paip hanya diramalkan dari seberang, pengadun yang dipasang di dinding boleh digunakan dengan sink. Keluli 0.8 mm keluli, matt, digilap dan versi bertekstur mikro disediakan.

tenggelam

Centroval, diameter 510 mm, kabinet dari 45 cm

Model peringkat pertengahan

 • VITAE

Satu setengah meter tenggelam "tanpa pakaian" dengan sayap panjang yang diperbuat daripada keluli 0.8 mm. Tidak boleh diterbalikkan, terdapat dalam versi kiri dan kanan, terdapat lubang untuk pengadun.

tenggelam

VITAE 60 B, dimensi - 1000x500 mm, kabinet dari 60 cm

 • Angular 2B

Mesin basuh sudut bukan L-bentuk yang tidak standard. Tenggelam direka untuk pemasangan di dalam kabinet sudut berbentuk L yang tidak standard, lebar yang mesti sekurang-kurangnya 90 cm diagonal. Ia adalah simetri, mempunyai dua mangkuk bersaiz besar dan platform dengan tempat pengadun di antara mereka. Limpahan hanya pada salah satu daripada dua mangkuk, pada kedua-dua injap bawah tekanan dipasang.

tenggelam

Angular 2B, bersudut untuk pemasangan dalam kabinet berbentuk L dengan lebar pepenjuru sekurang-kurangnya 90 cm, dimensi keseluruhan - 830x830 mm

 • Stena

Satu siri enam model, tetapi hanya tiga daripadanya direka bentuk untuk pemasangan desktop. Diperbuat daripada keluli tahan karat bertekstur atau bersaiz mikro 0.7 mm tebal. Reka bentuknya adalah laconic. Stena sebahagiannya digayakan untuk peralatan dapur profesional yang berkualiti tinggi, tetapi, tidak seperti profesional, ia bukan jalan pintas, namun terhempas di meja.

TekaStena tenggelam telah meningkatkan fungsi dan direka untuk mereka yang suka memasak di rumah. Ini terbukti dengan bentuk "sayap" yang cukup besar, direka untuk pemasangan papan pemotong yang mudah dan ketersediaan colander yang boleh ditanggalkan untuk mangkuk tambahan. Injap bawah adalah separa automatik. Paip segi empat tepat boleh diterbalikkan.

tenggelam

Stena 45 E, dimensi - 800x500 mm, panjang diagonal dari kabinet trapezoid sudut tidak kurang dari 90 cm, apabila dipasang di kabinet langsung cukup 45 cm

tenggelam

Stena 45-B 1B 1D, dimensi - 860х500, kabinet dari 45

tenggelam

Stena 50-B 1B 1D, dimensi - 860х500, kabinet dari 50

Model teratas

Reka bentuk jenis pencuci gaya diperbuat daripada keluli digilap dengan ketebalan 0,9 mm peningkatan keselesaan dan fungsi. Kerana ciri reka bentuk, adalah mustahil untuk membuatnya boleh diterbalikkan, ada varian kiri dan kanan. Mangkuk yang mendalam dan luas terletak berdekatan dengan orang yang mungkin, di belakangnya adalah rak yang luas dan selesa, di mana, jika dikehendaki, anda boleh meletakkan detergen, spons, tuala dan barangan kecil lain yang terdapat di mana-mana dapur. Di sisi pengadun terdapat ketuk tekanan untuk deterjen dan butang kawalan untuk injap bawah automatik.

Selain injap injap, sinki gril yang mudah dan dispenser untuk sabun cecair, setiap model termasuk kolar plastik. ModelsTekaFrame menggabungkan kemungkinan paip profesional, keselesaan tinggi dan reka bentuk minimal halus. Ideal untuk dalaman mewah di gaya hi-tech bergaya.

tenggelam

Frame1BPlus, saiznya - 595х510 mm, satu kes dari 60 cm

tenggelam

Frame1 1 / 2B, saiz - 595х510, kes dari 60

tenggelam

Frame1B 1DPlus, saiznya - 970х510, satu kes dari 60

Cuci keluli tahan karat yang dipasang dengan sirap

 • BEF

Satu siri mangkuk mangkuk yang padat dan tahan lama diperbuat daripada keluli tebal 0.9 mm dengan injap bawah tekanan.

tenggelam

BEF 15.38 F, dimensi - 201x426 mm, kabinet dari 30 cm

tenggelam

BEF 34.38 F, saiz - 386х426, satu kes daripada 40

tenggelam

BEF 52.38 FPlus, saiz - 566х520, kes dari 60

 • Stena

Sudah terbiasa dengan siri mesin pencuci meja infiniti, dari mana tiga model dipasang dengan sirap meja. Bentuk, fungsi yang lebih baik dan reka bentuk yang ketat, mereka mengulangi pilihan desktop yang dibincangkan di atas. Perbezaannya hanya dalam pembinaan rim dan kaedah pemasangan. Berbeza dengan kebanyakan siram yang dipasang dengan sink dapur dapur, mempunyai platform sampingan ("sayap"). Injap bawah separa automatik, kit termasuk calender keluli tahan karat untuk mangkuk tambahan.

tenggelam

Stena 50-BF 1B 1D, dimensi - 864h504 mm, kabinet dari 90 cm

tenggelam

Stena 60-BF 1½B 1D, dimensi - 984x504, kabinet dari 100

tenggelam

Stena 45-EF 1B 1D, dimensi - 804х504, panjang diagonal trapezoidal bersudut atau lebar kabinet terus tidak kurang daripada 90 cm

Pencuci pinggan mangkuk diperbuat daripada keluli tahan karat

BE dan BELINA- satu siri plat keluli tahan karat tebal-milimeter yang dipasang di bawah meja. Dimensi luar kerang kecil, tetapi dimensi dalaman yang besar membolehkan anda mencuci pinggan besar tanpa masalah dan memasak dengan mudah. Tekanan injap bawah atau automatik (untuk Linea), butang kawalan mestilah dikeluarkan ke permukaan meja.

tenggelam

BE 390, dimensi - diameter 450 mm, kabinet dari 45 cm

tenggelam

BE 34.40.20 PLUS, saiz - 367х427, satu kes dari 45

tenggelam

BE 40.40.20 PLUS, saiznya - 435х435, satu kes dari 45

tenggelam

BELinea 34.40 R15, dimensi - 380x440, kabinet dari 40

tenggelam

BELINA 40.40 R15, dimensi - 440x440, kabinet dari 50

tenggelam

BELINA 50.40 R15, saiz - 540х440, kes dari 60

Pencuci pinggan mangkuk dari pemasangan desktop buatan batu buatan

 • Simpla 45 TG

Sederhana, tetapi selesa dan agak besar tenggelam tenggelam. Mangkuk mikro tambahan pada "sayap" menjadikannya lebih mudah untuk mempersiapkan dan memotong produk di papan memotong yang dipasang di tempat mangkuk. Tekanan injap bawah. Warna yang tersedia: putih, pasir, karbon dan metalik hitam.

tenggelam

Simpla 45 TG, dimensi - 860x500 mm, kabinet dari 45 cm

 • Centroval 45 B-TG

Mencuci yang padat dalam bentuk lingkaran untuk dapur kecil, di mana tidak ada tempat untuk sinki besar. Warna: putih, pasir, topaz dan karbon. Ketebalan batu adalah 9 mm. Injap bawah separa automatik.

tenggelam

Centroval 45 B-TG, diameter 510, kabinet dari 45

 • Cara 45B TG

Saluran dapur tradisional diperbuat daripada batu 9mm dengan "sayap", injap bawah semi-automatik yang boleh diterbalikkan, mangkuk mikro. Terdapat dalam warna: putih, pasir, topaz, karbon dan metalik hitam.

tenggelam

Cara 45B TG, saiznya - 795kh500, satu kes dari 45

 • Kea

Satu siri mencuci batu dengan ketebalan 9.5 mm dengan "sayap." Mereka segi empat tepat, dibuat dalam gaya minimalis yang terkawal. Lebarnya hanya 435 mm, sinki boleh dipasang pada meja depan yang tidak standard. Injap bawah bertekanan, bertekanan. Warna: putih, pasir dan karbon.

tenggelam

Kea 45 B-TG, dimensi - 860h435 mm, kabinet dari 45 cm

tenggelam

Kea 60 B-TG, saiznya - 860х435, kes dari 60

 • Cabrera 45B TG

Membasuh relatif padat batu tiruan 10.5 mm tebal dengan "sayap", boleh diterbalikkan, melimpah dalam injap bawah semi-automatik microchip. Ia ditawarkan dalam warna: pasir, topaz, antrasit.

tenggelam

Cabrera 45B TG, dimensi - 680x460 mm, kabinet dari 45 sm

 • Texina 45E TG

Tenggelam sudut untuk kabinet trapezoid atau segi empat tepat, ketebalan batu adalah 10 mm. Injap separa automatik. Dilengkapi dengan keluli tahan karat keluli tahan karat untuk mangkuk tambahan. Warna: pasir, topaz, antrasit.

tenggelam

Texina 45E TG, dimensi keseluruhan - 800x500 mm, kabinet trapezoid dengan lebar diagonal tidak kurang daripada 90 cm

 • Gloria

Satu siri basuh rekaan minimalis yang diperbuat daripada granit buatan 10 mm dengan "sayap" -platform, sempurna disesuaikan untuk bekerja dengan papan pemotong. Limpahan diletakkan dalam mangkuk atau mangkuk mikro, jika ada, injap bawah tekanan. Di belakang mangkuk ada platform yang mudah untuk memasang mixer dan meletakkan deterjen. Kerang tidak boleh diterbalikkan dan hanya terdapat dalam versi kiri (sayap kiri). Warna: vanila, pasir, karbon, coklat.

tenggelam

GloriaB-STG, saiznya - 680 x 500 mm, satu kes dari 40 cm

tenggelam

GloriaB-TG, saiznya - 780х500, satu kes daripada 40

 • Astral

Satu siri mencuci (3 model, 7 warna varian) diperbuat daripada granit tiruan dengan ketebalan 10 mm. Reka bentuk produk adalah bijak, dengan berhati-hati bekerja dengan bentuk segi empat ketat yang kuat. TekaAstral tenggelam akan harmoni sesuai ke pedalaman dalam apa-apa gaya, tetapi ia akan sangat berkesan dalam persekitaran minimalis moden.

Siri ini termasuk model yang direka untuk pemasangan dalam kabinet segi empat tepat atau trapezoid (sudut). Tenggelam terbina dalam, menyapu di atas meja, mempunyai limpahan pada semua mangkuk, siap sedia atau bukaan yang dirancang untuk pengadun. Injap bawah adalah separa automatik. Warna untuk dipilih ialah pasir kuning, vanila, topaz, kuarza, karbon, coklat dan metalik hitam.

tenggelam

Astral 45BTG, dimensi keseluruhan - 650h500 mm, direka untuk pemasangan dalam lebar kabinet sekurang-kurangnya 45 cm

tenggelam

Astral 60 B-TG, saiz - 780х500, kes bawah dari 60 lebar

tenggelam

Astral 80 E-TG, untuk pemasangan sudut dalam kabinet trapezoid dengan lebar pepenjuru sekurang-kurangnya 90 cm, dimensi keseluruhan adalah 1002x500 mm. Cengkerang penjuru tidak boleh diterbalikkan

 • Perla 45BTG

"Sayap bersayap" diperbuat daripada batu 10.8 mm tebal dengan bentuk bulat asal. Injap bawah bertekanan, bertekanan. Warna: pasir, topaz dan metalik hitam. Cangkang dalam warna hitam dilengkapi dengan injap separa automatik.

tenggelam

Perla 45BTG, dimensi - 790x500 mm, kabinet bawah dari 45 cm lebar

 • Menorca 60 S-TG

mencuci Single tanpa "sayap", tetapi dengan mangkuk besar (513h358 mm) dan kedalaman purata (180 mm), yang boleh dibasuh di dalam periuk 10 liter atau tembikai besar tanpa masalah. Ketebalan batu adalah 11 mm, injap bawah semiautomatik. Warna: vanila, pasir, karbon, metalik hitam.

tenggelam

Menorca 60 S-TG, saiznya - 570х510 mm, kes bawah dari 60 cm

Tenggelam mortis diperbuat daripada substruktur batu buatan

Radea - satu-satunya siri tenggelam yang diperbuat daripada pemasangan pencawang granit tiruan dari program gudang di Rusia. Kerang tanpa sayap, ketebalan batu adalah 10 mm. Lebar hanya 430 mm, boleh dipasang pada bahagian atas meja yang sempit. Tetapi saiz mangkuk tidak kurang daripada pencuci standard. Injap bawah tekanan. Warna: vanila, pasir, karbon.

tenggelam

Radea 490/370 TG, saiz - 550 x 430 mm, kes bawah dari 60 cm

tenggelam

Radea 550/370 TG, saiznya - 550 × 430, satu kes dari 60

Tenggelam dari kaca marah

Kaca basuh Teka- eksklusif dalam reka bentuk, rupa, kualiti dan tersusun panel kaca tsene.Pri kerja cahaya kelihatan sangat menarik, bermain pantulan dan silau pada permukaan yang mendatar dan modulasi spektrum pada facetted kromkah.Pri semua kelebihan dari paip terdapat kelemahan: Kaca terbaja kuat, tetapi masih memerlukan pengendalian yang berhati-hati. Di samping itu, sinki kaca adalah perlu untuk menjaga kebersihan, kerana, seperti telefon pintar moden pada skrin, kotoran di atas permukaan yang berkilat menangkap model glaza.Steklyannye sempurna selaras dengan perabot mahal di bahagian dalaman yang moden.

 • Lux 1B 1D 78

Mencuci "bersayap" susun atur tradisional bersaiz sederhana. Dari segelas kaca yang dipintal 8 mm dengan elemen matte, hanya panel atas dibuat, asas dan mangkuk diperbuat daripada keluli tahan karat millimetrik yang digilap. Tidak boleh diterbalikkan, anda boleh membeli model dengan susunan "sayap" kiri atau kanan. Injap bawah separa automatik. Gelas itu boleh dicat hitam atau putih.

tenggelam

Lux 1B 1D 78 dengan kaca hitam, dimensi - 780х510 mm, kabinet bawah dari 45 cm

tenggelam

Lux 1B 1D 78 dengan kaca putih, dimensi - 780х510, kabinet dari 45

 • I-Sink 95 DX dari koleksi etos teratas

"Smart" basuh, satu set pengadun elektronik termostat dan panel sentuh, di mana anda boleh memilih mod muncung tahap tekanan air diingini 5 dan 17 ijazah suhu. Pemproses membenarkan anda membuat tetapan individu dalam memori. Injap bawah adalah automatik. Panel atas diperbuat daripada kaca terbaja dengan kelebihan hitam facetted, tapak dan mangkuk - digilap keluli tahan karat. I-Sink - paip eksklusif untuk memperoleh mangkuk kecil lyudey.Razmer, di rumah-rumah yang baik untuk membersihkan pinggan mangkuk mengambil berat mesin pencuci pinggan, sink dan dibilas gelas kristal Bohemian dan artichokes.

tenggelam

I-Sink 95 DX, saiz - 950х520 mm, kes bawah 50 cm

Ulasan video: washingTekaI-SINK 95 DX

Model dengan pengadun termostatik, pelarasan aliran sensor dan suhu air adalah jenis paip paip yang paling maju untuk hari ini.

Aksesori sinki dan pengadun Teka

Kepada banyak model Teke tenggelam, anda boleh memesan aksesori tambahan yang membuat kerja di dapur lebih selesa. Ini adalah keluli dan plastik gratings-collanders, bakul, papan pemotong, multitrailers, sistem sorting sisa.

The Teka

Profesional teka Teka membolehkan anda dengan cepat dan baik memotong atau mengisar setiap sayur-sayuran. Apabila tidak perlu, ia dipintal ke dalam tiub dan tidak mengambil apa-apa ruang simpanan

Aksesori dalam bentuk dan saiz sesuai dengan dimensi sinki dan tidak universal, untuk model yang berbeza ada pilihan.

aksesori

Aksesori yang ditawarkan untuk sinki Teka

Dan menyajikan dispouzer (sisa shredder) termasuk terletak di pinggir atau countertop pnevmoknopkoy. Ia adalah besar grinds cucian sayur-sayuran, sisa daging dan tulang walaupun kecil, sekali gus mengurangkan jumlah sampah rumah, untuk memudahkan kerja-kerja di dapur dan mengelakkan tersumbat pembetung.

pelupusan

Pelupus boleh dipasang di mana-mana taka Teka, dengan syarat paip saliran dibuat sesuai dengan SNiP

Dan akhirnya mengenai pengadun untuk dapur. Terdapat banyak reka bentuk dan fungsi yang berbeza-beza, warna sesuai dengan warna kulit.

pengadun

Memilih dapur Teke tenggelam, anda perlu ingat bahawa ia boleh dipilih sesuai untuk reka bentuk dan pencampur fungsi dari pengeluar yang sama

Perhatikan bahawa harga untuk Teka tidak semestinya rendah, paip Eropah berkualiti tinggi bernilai wang mereka dan tidak boleh murah. Kami mengesyorkan untuk mempercayai kedua-dua pemasangan peralatan dan perhimpunan perabot dapur dengan profesional umum. Ia tidak berbaloi untuk menjimatkan kelayakan para penghibur.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

33 − = 28

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map