Cum să alegeți aparatele integrate pentru bucătărie: criterii de selecție și ratinguri reale ale producătorilor

Cum să alegeți aparatele integrate pentru bucătărie: criterii de selecție și ratinguri reale ale producătorilor

Cum să alegeți aparatele integrate pentru bucătărie: criterii de selecție și ratinguri reale ale producătorilor

Cum arată bucătăria de vis? Set elegant, reparații bune, tehnologie funcțională și fiabilă, nu disonantă cu stilul camerei. Seturi de aparate integrate pentru bucătărie - soluția optimă pentru toți: proprietarii de micro-bucătării în clădiri înalte înalte, studiouri spațioase și camere de luat masa. Producătorii produc linii de produse de diferite categorii de prețuri în același stil - puteți alege un pachet individual chiar și cu un buget foarte modest.

Alegeți o bucătărie încorporată: avantaje și caracteristici

Cum de a alege o bucătărie încorporată Prima întrebare care necesită un răspuns: dacă este sau nu pentru a comanda un nou set de căști sau trebuie să caute o soluție pentru mobilier vechi. Opțiunea optimă - proiectarea setului de bucătărie pentru setul de echipamente selectat. avantaje:

bucătărie

Bucătărie cu aparate încorporate

 • În bucătăriile mici, puteți mări semnificativ spațiul din interiorul mobilierului pentru depozitare prin achiziționarea de aparate compacte.
micro-bucătărie

Proiectul unei micro-bucătării cu tehnica camuflată

 • Atunci când comandați mobilierul pentru echipamentul achiziționat, este posibil să reglați perfect detaliile și să așezați aragazul, cuptorul, frigiderul astfel încât să le folosiți era cât mai comod posibil.

Al doilea pas este să faceți o listă a dispozitivelor necesare. Setul minim este un cuptor, un cuptor și un ventilator extractor. Dacă nu există suficiente locuri în bucătărie, luați în considerare posibilitatea de a construi un mic frigider - zona pentru masă va fi eliberată.

echipament

Soluție nestandardă: echipament maxim pe o suprafață minimă

În bucătării până la 12 m2 este posibil să se construiască, în plus față de un kit minimal, și o mașină de spălat vase și o mașină de spălat. În bucătăriile spațioase și în salile de mese, posibilitățile de a construi în aparatele utile sunt limitate numai de nevoile proprietarului și de suma pe care este dispus să-l cheltuiască pe echipament.

A făcut o listă? Rămâne să alegeți ce firmă și ce echipament încorporat să cumpere. Unele sfaturi utile:

 1. Alegeți dispozitive de la același producător, de preferință de la o linie de model, pentru a obține o unitate stilistică de fațade și panouri frontale.
Fațetele

Fatete dintr-o serie

 1. Înainte de a selecta modele, determinați tipul de plită și cuptor: aparate de gaz sau electrocasnice. Dacă intenționați să achiziționați dispozitive electrice, verificați și pregătiți cablajul.
 1. Pre-plan locația de instalare a fiecărui dispozitiv pentru a determina punctul de instalare și tipul de hota.
planificarea spațială

Planificarea spațiului profesional

 1. Luați în considerare mai multe variante de aparate încorporate pentru bucătării într-un singur segment de preț, alegeți dispozitivele cu setul optim de funcții - nu plătiți prea mult pentru acele funcții de care nu aveți nevoie.
 1. Principala regulă! Nu schimbați cumpărarea de echipamente ieftine de la producătorii necunoscuți.

De ce nu puteți salva? Posibilitățile de reparare a echipamentului încorporat sunt limitate. Pentru a înlocui piesa, trebuie să demontați dispozitivul și, după înlocuire sau reparații, să reinstalați și să vă conectați. De aceea, modelele încorporate sunt un ordin de mărime mai scump decât modelele clasice, deoarece costul de producție este mult mai mare.

Ce echipamente să alegeți: ratinguri ale producătorilor

Nu vă pierdeți în rândul a sute de sugestii va ajuta ratingurile de aparate încorporate pentru bucătărie de mărcile care sunt compilate anual. Pentru a naviga, asigurați-vă că pentru a compara listele cu cele mai bune întocmite de experți și rezultatele clasament la comentarii cu privire la consum Aparate de bucătărie. Căutați producători ale căror evaluări de la profesioniști și proprietari coincid.

echipament

Alegeți kituri înainte de a vizita magazinul

Criterii de evaluare: cum să alegi cele mai bune

Cum de a face o evaluare a producătorilor de aparate de uz casnic pentru bucătărie? Experții analizează vânzările fiecărei firme în fiecare segment individual. Modelele cele mai populare și vândute sunt supuse unui studiu atent - echipamentul este demonstrat, asamblat, forțat să lucreze în modul continuu continuu. Rezultatele obținute sunt evaluate prin expunerea mărcii condiționate.

desen

Designul este unul dintre criteriile de selecție

criterii:

 1. Adunarea. Estimați precizia de montare a pieselor, mărimea golurilor.
 1. Detalii. Componentele interne, în special cele care se confruntă cu o sarcină constantă și care lucrează "pentru uzură", ar trebui să fie fabricate din materiale grele.
 1. Fiabilitate. Conform acestui criteriu, evaluarea este stabilită după teste. Evaluați durata dispozitivului fără rupere.
 1. Funcționalitate. Comparați numărul de funcții ale diferitelor modele, prezența tuturor modurilor de funcționare necesare și suplimentare.
 1. Design și ergonomie. Designul elegant și comoditatea managementului sunt indicatori importanți.

Pentru criteriile obligatorii de evaluare a experților, consumatorii își adaugă propriile. În primul rând - durata unui serviciu neîntrerupt de tehnologie. În laborator nu este timp să așteptați câțiva ani înainte de primul apel de serviciu. Persoanele care utilizează aparatul zilnic, evaluează costul și frecvența serviciului.

1

Un parametru separat este economia consumului de energie electrică. Cele mai bune modele sunt A ++, A +, A. Alegerea unui cuptor sau a unui plita electrica trebuie sa preferati dispozitivele economice.

Factorul pe care cumpărătorii îl acordă întotdeauna atenție este disponibilitatea pieselor și viteza de reparații. Cele mai bune estimări sunt primite de producătorii cu o rețea extinsă de centre de service.

Alegerea cumpărătorilor și experților: mărcile TOP vândute

Scorul maxim este 5. Rezultatele obținute sunt rezumate, iar scorul mediu este dedus. Există o clasificare cu o denumire de litera. Scorul maxim este A +.

tabel

Tabel: Scorurile și evaluările corespunzătoare

Este demn de remarcat că nu există o tehnică ideală. Niciunul dintre producători nu obține scorul maxim.

În ratingul tradițional conduce producătorii germani de aparate de uz casnic. Firmele cu o istorie îndelungată nu reduc calitatea produselor. Estimări bune - de la producătorii italieni, ale căror produse sunt inferioare Germaniei în ceea ce privește durabilitatea și fiabilitatea, dar se remarcă printr-un preț democratic.

tabel

Tabel: ratingul producătorilor de aparate de uz casnic mari

Calitatea germană și reputația impecabilă: segmentul premium

Principalele companii germane din segmentul premium, producând, potrivit ratingului, cele mai bune aparate integrate pentru bucătărie. Printre producători:

 • Siemens și Bosch. O corporație cu o istorie de o sută de ani. Având în vedere volumele de producție și prezența companiei pe piața tehnologiilor înalte, echipamentelor medicale, echipamentelor militare, putem garanta în mod confidențial aparatelor de uz casnic un deceniu de servicii impecabile.
 • AEG. Aparate de uz casnic de mari dimensiuni de încredere, ale căror eșantioane încorporate sunt produse în mai multe serii.
 • Hansa. Combinație optimă de preț acceptabil și calitate tradițională germană. Compania reprezintă o linie separată de seturi dependente pentru seturi bugetare.
echipament

Tehnologie fără compromisuri și design chic: tehnologia germană

În evaluările care iau în considerare opinia cumpărătorilor, nu există nicio tehnologie Neff. Compania ocupă o nișă pentru mai mult de un secol în categoria de prețuri de top, concentrată pe consumatorii europeni care prețuiesc articolele de stare cu design exclusivist. O gamă strict limitată de tehnici de proiectare poate explica prevalența scăzută a produselor companiei.

Selectăm un set german de aparate încorporate: un buget minim pentru micro-bucătărie

Aparate de uz casnic pe care compania să le aleagă pentru bucătărie? În funcție de funcționalitatea și bugetul necesar, este posibilă asamblarea seturilor de economie fără a compromite calitatea produselor. Opțiuni disponibile: seturi dependente de aparate electrice, plite compacte de gaz și cuptoare.

Seturi dependente: o soluție economică

Cei care doresc să aleagă un aparat de bucătărie relativ ieftin, dar de încredere și de calitate, merită atenți la kiturile dependente. Cuptorul și plita sunt echipate cu o unitate de control comună. Numărul de funcții suplimentare variază în diferite modele. Singurele restricții - seturi pot fi instalate numai într-o anumită ordine: panoul de deasupra cuptorului. Unitatea de comandă poate fi amplasată pe partea frontală a cuptorului sau pe marginea plită.

Un număr mare de truse dependente sunt oferite de companie Hansa. Costul este de la 28 000 la 45 000 de ruble.

Decizia bugetară este BCII 62005030. Prețul este de aproximativ 28 000 de ruble.

Hansa BCII 62005030

Setul dependent de Hansa BCII 62005030

În kit există o plită electrică pentru 4 arzătoare. Materialul de sus este ceramica de sticla. Cuptorul este electric, cu o cameră interioară emailatică clasică. Setul de funcții este minim. Controlul se realizează prin intermediul unor mânere mecanice rotative de pe panoul frontal al cuptorului. Plita este o dimensiune standard, adâncime de aproximativ 60 cm. Cuptorul de 58 litri este echipat cu un grătar electric. Funcțiile de convecție și autocurățare nu sunt. În ușa cuptorului se folosește un geam dublu cu o acoperire superioară în oglindă.

Media aurului este un set dependent de BCMI64590015. Prețul este de aproximativ 38 000 de ruble.

cuptor de gătit

Setați cu plita cu gaz

Set pentru gospodine preferând suprafețele de gătit cu gaz. Avantaje - utilizarea de mâncăruri standard, economie și viteza de încălzire. Plita este realizată în conceptul de "gaz pe ceramică din sticlă". În plus față de cele 3 plăci standard, pe suprafață există un arzător pentru încălzire rapidă. Butoane de comandă - pe suprafața frontală a cuptorului, încălzite, rotative. Unitatea de comandă este electromecanică.

Cuptorul este echipat cu un panou exterior din oțel inoxidabil, cu o ușă de sticlă cu "mai multe" straturi. Modul de convecție, grătarul electric este inclus în preț. Nu există autocurățire. Camera interioară este acoperită cu smalț.

Set funcțional BCCI67256055. Prețul este de aproximativ 45 000 de ruble.

aparate în bucătărie

Kit electric BCCI67256055

Pentru o adăugare plăcută, sub formă de cronometru, ore, control electronic, convecție și auto-curățare, cuptorul trebuie plătit. Plita este electrică, cu un număr standard de arzătoare (4 bucăți). Printre acestea se află un cămin cu o zonă de încălzire dublă. Printre funcțiile cuptorului se află mai multe moduri de gătit presetate.

Soluții bugetare de la liderii de piață: Siemens și Bosch

Va fi posibil să alegeți în segmentul premium plitele la un preț rezonabil? Un echipament accesibil cu un set minim de funcții oferă Bosch. Alegerea ideală pentru o bucătărie mică este panoul PCD 350 D (aproximativ 10.000 de ruble).

PCD 350 D de la Bosch

Panou pentru 2 arzătoare PCD 350 D de la Bosch

Suprafața compactă este echipată cu 2 arzătoare: o putere crescută, cea de-a doua economică. Placa este din oțel inoxidabil, iar grila este din oțel, emailată. În ciuda bugetului, producătorul a echipat aragazul cu o aprindere electrică, controlul asupra scurgerilor de gaze. Suprafața este independentă, dimensiunile sunt compacte.

În gama de aparate încorporate Siemens - o suprafață de gaz ieftină EC 616 PB.

aragaz

Suprafață elegantă și accesibilă de la Siemens

O placă standard de dimensiuni cu un birou negru emailat va costa aproximativ 15.000 de ruble. Dimensiunea este standard. Există 2 plăci standard, 1 - puternic, 1 - economic. Printre funcții - aprindere automată, control gaze. Rețeaua este formată din două părți, din fontă.

Setul optim de aparate încorporate: o alegere pentru o bucătărie standard

Dacă zona permite acest lucru, este mai bine să alegeți aparatele încorporate pentru bucătărie, selectând recenzii independente despre recenzii. Dispozitivele controlate autonom pot fi amplasate în orice loc convenabil: setați setul cu cască: ridicați cuptorul la nivelul blatului și construiți-l într-o cutie creion mare și puneți plita între chiuvetă și frigider.

Plită electrică de la producătorii germani: până la 20 000 de ruble

Alegerea aparatelor de bucătărie încorporate de la producătorii germani, cum ar fi AEG, Siemens, Miele, puteți cumpăra în siguranță chiar modele de intrare la cel mai mic preț - calitatea componentelor la înălțime.

Dacă există o dorință de a extinde funcționalitatea și spațiul pentru dimensiunile standard a panourilor este suficient, este recomandabil să alegeți produse dintr-o categorie medie de preț. Echilibrul optim este realizat printr-un set confortabil de moduri de operare, o gestionare convenabilă și un preț adecvat.

Plăcile electrice nu sunt inferioare vitezei de preparare a gazului clasic. În linia de panouri electriceSiemens - ET 651 FF 17 E, costa aproximativ 20 de mii de ruble.

panou de la Siemens: ET 651 FF 17 E

Panoul laconic de la Siemens: ET 651 FF 17 E

Dimensiunea suprafeței este standard, din ceramică de sticlă neagră, cu muchii tăiate. 4 arzătoare radiale se încălzesc rapid - aceasta înseamnă că puteți începe să gătiți în 5 - 10 secunde. Suprafața este absolut netedă, cu control tactil. Mai multe niveluri de încălzire sunt disponibile. Există un indicator al încălzirii, căldurii și energiei reziduale, un temporizator. Securitatea oferă o funcție de blocare a siguranței astfel încât copilul să nu poată activa accidental panoul.

Pentru 1 000 de ruble, panoul electric Bosch - PKF 651 B 17 va costa mai puțin.

aragaz

Bosch PKF 651 B 17

Spre deosebire de analogul Siemens, designul acestei suprafețe este mai concis. Pe marcatorii numai din sticlă pentru zonele de încălzire. Marginea panoului este mărginită, comenzile tactile. În timpul funcționării, afișajul se aprinde. Există un indicator de alimentare, o funcție de repornire, un cronometru scurt. Lumina de fundal vă va spune dacă zona de încălzire sa răcit. Există 17 nivele de putere reglabile.

Cuptoare cu inducție: profitabile sau nu

Costul panourilor de inducție este de aproape 2 ori mai mare. În acest caz, numărul de arzătoare din cele mai accesibile modele este limitat la două. avantaje:

 • Încălzire instant.
 • Arzătorul nu pornește încălzirea fără să intre în contact cu partea inferioară a vesela.
 • Prepararea alimentelor durează de 2 ori mai puțin decât în ​​cazul aragazurilor electrice.

Ventilatoare de noutăți tehnice vor trebui să achiziționeze ustensile speciale pentru arzătoarele de inducție.

Panoul Bochs

Boch bar pentru 2 arzătoare

Cele mai accesibile suprafețe cu tehnologia de încălzire prin inducție sunt Siemens ES 375 FXB 1E și Bosch PIE 375 N 14 E. Ambele panouri au aproape același set de funcții, cu o diferență de preț de aproximativ 2.000 de ruble. Siemens este mai scump.

panou

Placă de inducție de la Siemens

Panourile sunt caracterizate de un consum extrem de redus de energie. Puterea este reglabilă pe 8 nivele. Controlul atingerii.

Pentru un panou de dimensiuni maxime pentru 4 arzătoare va trebui să plătească aproximativ 45 000 de ruble.

Cuptor și cuptor cu microunde: cum să alegi

Producătorii germani de aparate de uz casnic nu produc cuptoare cu gaz pentru piața internă. Astfel de modele sunt destinate doar spațiului post-sovietic. Numărul de modele disponibile este limitat, iar prețul este în mod clar supraevaluat. Cele mai accesibile modele Bosch vor costa între 41 și 42 de mii de ruble.

Un cuptor electric poate fi achiziționat la un preț de 17 000 de ruble. Modelele inițiale Bosch cu un volum interior de 67 de litri sunt independente. Puteți instala cuptorul deasupra zonei de lucru, în cutia de dulap sau în partea inferioară a setului de bucătărie. Numărul de moduri este 4. Există un grătar, convecție, activare separată a încălzirii superioare și inferioare.

cuptor Bosch HBN 211 S 4

Cuptor electric Bosch HBN 211 S 4

Unitatea de control este mecanică, există un afișaj cu indicatoare și un temporizator. Nu există curățare automată.

Iubitorii de clasă vor prefera un cuptor în stil retro de la Neff. Prețul este de aproximativ 48 de mii de ruble. Modelul B15 M 42 J3 este echipat cu 8 moduri de gătit din fabrică pentru diferite feluri de mâncare, inclusiv modul pizza. Panoul frontal din fildeș cu geam transparent rămâne rece în timpul funcționării. Managementul este mecanic. Cameră internă - cu acoperire cu titan și funcție de curățare automată.

cuptor

Neff: un cuptor pentru bucătăria clasică

Cuptoare cu microunde încorporate în segmentul premium sunt disponibile la un preț de 18.000 de ruble. Dacă aveți de gând să construiți în cuptor, atunci plătiți cu plată pentru funcții similare (gratare și convecție) cuptorul cu microunde nu merită. Este suficient să alegeți un model simplu cu cele mai necesare funcții. Dimensiunile cuptoarelor cu microunde pentru instalare sunt diferite de produsele desktop compacte. Lățime - 60 cm, înălțime - de la 45 cm.

cuptor cu microunde

Cuptor cu microunde încorporat complet dimensionat

Frigidere în spatele fațadelor: opțiuni pentru camere mici și mari

Frigiderele încorporate reprezintă o soluție avantajoasă pentru bucătării mici. Producătorii oferă camere compacte pentru montarea în setul cu cască inferioară. Instalați separat un frigider, congelator și zonă de depozitare cu temperatură zero. Înălțimea standard a mini-frigiderelor este de 82 cm.

Camera foto Bosch

Cameră frigorifică Bosch

Există 2 tipuri de modele compacte: complet și parțial încorporate. Frigiderele mici sunt de dorit să aleagă cu posibilitatea de camuflare completă: un set monofonic va crește ușor camera vizibil.

frigider

Frigider complet integrat cu două compartimente

Modelele parțial încorporate sunt frigiderele, ale căror uși nu sunt ascunse în spatele fațadelor. Setul cu cască ascunde numai panourile laterale și posterioare.

Video: cum să alegi capota potrivită pentru bucătărie

Înainte de a cumpăra aparate germane pentru bucătărie, vizitați site-ul oficial al producătorului. Siemens, AEG, Miele anunță întotdeauna lansarea și începerea vânzărilor de noi linii de producție. Asigurați-vă că găsiți informații despre birourile regionale. Asigurați-vă că magazinul în care intenționați să cumpărați echipamentul este reprezentantul oficial al producătorului. Specificați dacă există un centru de servicii în orașul dvs. În mod ideal, dacă serviciul este efectuat de compania care vinde: în cazul în care echipamentul dvs. trebuie dezmembrat pentru reparații, vi se va oferi un înlocuitor pentru timpul de lucru.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

79 + = 88

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map