Keittiö 7 neliömetriä metriä 9 astetta

Keittiö 7 neliömetriä metriä 9 astetta

Keittiö 7 m² m

En tiedä, miten se sopii kaiken tarvitsemasi keittiön alueella 7 neliömetriä. m? Olemme valmistelleet sinulle 9-vaiheisen oppaan, jossa on vinkkejä ja 60 valokuvien ideoita, jotka auttavat tekemään keittokomerasi kauniiksi ja toimivuudeksi.

Vaiheittainen opas 7 metrin keittiön järjestelyyn

Vaihe 1. Tee kunnostaminen

Uudistussuunnittelu ei aina ole tarpeen kaikille eikä aina, varsinkin kun se vaatii paljon työtä, taloudellisia investointeja ja aikaa. Mutta vain sen avulla on mahdollista muuttaa radikaalisti ja lisätä minikeittiö, 7 neliömetriä. Säädöllä on kaksi vaihtoehtoa:

 • Yhdistelmä vierekkäisiin tiloihin (loggia, käytävä, olohuone, ruokakomero);
 • Väliseinien siirtäminen ja keittiön lisääminen viereisten tilojen vuoksi.

Useimmiten keittiö yhdistetään naapurimaiden olohuoneisiin. Loppujen lopuksi tällainen muutos on yksinkertainen ja melkein aina ratkaistu, ja tilat itse hankkivat paljon etuja. Esimerkiksi keittiössä elävät perheenjäseniä voivat kommunikoida ja olla lähellä, keskeytyksettä heidän tapauksissa äidit voivat pitää silmällä lapsia, kun harjoittavat ruoanlaitto, ja vastaanottaa vieraita yhdistetyssä huoneessa on paljon helpompaa. Toinen iso plus - mahdollisuus ruokailuhuoneeseen olohuoneeseen ja "älä tallenna" pöydän kokoon. Kuitenkin ennen kuin murtaa muurit, miettiä olet valmis sietämään leviämisen hajujen ja melun keittiöstä olohuoneeseen (ja päinvastoin), puute yksityisyyttä ja tarve aina säilyttää molemmissa huoneissa järjestyksessä.

Keittiö-olohuone

Yhdistetyn keittiö-olohuoneen sisustus Stalinkan asunnossa

Keittiö-olohuone

 • Ruoanlaitto hajuja ei kyllästetty verhoilu sohvia ja verhot olohuoneessa, voimallinen huppu ja aina kokki sitä.
 • Jotta vältytään epäsäännöllisyyden tunteesta keittiön olohuoneen sisällä, vyöhykkeen avaruus, esimerkiksi huonekalujen tai eri lattianpäällysteiden avulla.

Seinien siirron uudistaminen on hyvä, koska se mahdollistaa keittiön lisäämisen ja samalla jättää sen eristykseksi. Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen voi tehdä joitakin melua sitä vähän, kunnes kaikki nukkua, ruoka hajut eivät pilaa tekstiilejä olohuoneessa ja työ häiriö ei vaikuta näkymä virkistysalue. Lisäksi, jos keittiössäsi on kaasupylväs tai liesi, väliseinien siirtäminen on ainoa käytettävissä oleva vaihtoehto uudistukseen. Samanaikaisesti on syytä muistaa, että keittiön korotusmaksu on olohuoneen pienentäminen.

Vaihe 2. Teemme korjauksia ja käytämme tilojen piilotettuja varantoja

Olipa valmis tekemään kehitystyötä vai ei, yritä löytää pienen keittiön piilotetut varastot, joita voit käyttää korjauksen aikana ja siten optimoidaksesi tilan.

Katso myös: Kaikki pienen keittiön suunnittelusta - 16 super-vastaanotosta ja 70 valokuvaa.

 • Ikkunan kynnys auttaa säästämään arvokkaita senttimetrejä ja tuo mukanaan paljon etuja, jos muokkaat sitä hieman. Voit esimerkiksi tehdä osan kuulokkeesta tasoittamalla lattiatelineen tasoa (tätä varten sinun on hieman nostava ikkunaa) ja samalla peitettävä jäähdytin julkisivuilla. Joten ikkunalasi tekee leikkuupöydän toiminnot, ja sen alla oleva tila tulee arkistoon. Toinen ajatus - ikkunan kynnys, muunnetaan baaritelineeksi välipaloja ja aamiaisia ​​varten. Riippumatta siitä, mitä ikkunan ikkunasta valitset, älä unohda pöydän yläreunan reikiä, jotta lämmin ilma kulkeutuu akusta ikkunaan. Muutoin ikkuna alkaa sumua ylös, ja tämä on vaarallista muotin ulkonäönä.

Ikkuna-ikkuna jatkaa pöydän yläosaa ja kuulokkeita

Ikkuna-baarilaskuri

1
 • Korjaamalla keittiötä on erittäin toivottavaa päästä eroon ovesta, korvata se liukuovella tai yksinkertaisesti järjestää saranat uudelleen niin, että kangas avataan ulospäin eikä sisäänpäin. Muista, että keittiössä, jossa on kaasua, täytyy olla oven, ei väliä - keinuvat tai liukuvat.
 • Keittiö liukuovella
 • Keittiö liukuovella
 • Jos suulla keittiössä on katoava kulma, on erittäin toivottavaa siirtää oviaukon ainakin 30-40 cm sivuun ja poista ovi tai vaihda liukuva kankaalle. Sitten sinä kirjaimellisesti minne tahansa päästä paikkaan, jossa voit esimerkiksi laittaa kirjoituspöydän pyöriin tai jäähdytin vedellä. Muuten tarvittaessa ovi voidaan kaventaa 80 cm (70 cm ovi) - leveys tämä riittää tekemään yleistä kalusteet ja laitteet (vaikka 70 cm leveä ruokapöytä siirrettävä toiseen huoneeseen ilman purkamista ei toimi).
 • Keittiön ja olohuoneen välisen väliseinän nostaminen, ajattele sitä laitteessa. Joten annat huoneen soluja palvelua, lasia, päivittäistavaroita, keittokirjoja, sisustusta ja muita pieniä asioita varten. Osio voidaan tehdä sekä sivusuunnassa että yksipuolisesti.

Vaihe 3. Suunnittelemme skenaario valaistus ja järjestely myyntipisteistä

Valaistus ei ole vain käytännöllinen tehtävä, vaan sillä on myös suuri merkitys huoneen käsityksessä. Keittiön pinta-ala on 7 neliömetriä. mittarit näyttivät tilavammalta, se olisi valaistu tasaisesti, eli voimakas lamppu sijaitsi muutamia pieniä.

Mini-keittiö on ihanteellinen sellainen valaistus skenaario: valonheittimet kehä kattoon (tai kaksi samansuuntaista sivua) + kattokruunu keskellä, tai yli pöydän + huonekaluja valaistus.

On erittäin tärkeää miettiä valonlähteiden (erityisesti seinäasennusten) ja jakelujärjestelyjen jakelua ennen korjausta, jotta tulevilla sisätiloilla on mahdollisimman vähän näkyviä johtimia.

Pieni keittiövalaistus

Katso myös: Kruščovin pienen keittiön suunnittelu ja korjaus - 13 testattua ratkaisua.

Vaihe 4. Valitse pinta, joka lisää tilaa visuaalisesti

Jos et halua ajatella pitkään keittiön suunnittelua, yksinkertaisesti maalata seinät valkoisella maalilla ja aseta neutraali laatta lattialle. Tuloksena saat 100% onnistuneen tuloksen - keittiö on käytännöllinen, kevyt ja visuaalisesti tilavampi.

Suunnittelijoilla on kuitenkin mielenkiintoisempia temppuja suunnitella pieniä tiloja, joiden avulla voit luoda tilan illuusion.

 • Jos keittiö on kapea, maalaa yksi seinistä vaakasuuntaisilla raidoilla, jotta seinät erottaisivat visuaalisesti.
 • Vedä keittiö korkeuteen auttaa taustakuvaa timantti tai pystysuora nauhat. Raidallinen taustakuva, sinun on oltava varovainen, koska niillä on myös sivuvaikutus kapea tila.
 • Keittiön suunnittelu 7 neliömetriä. m
 • Keittiön suunnittelu 7 neliömetriä. m
 • Jos liitetään yhteen seinistä seinämaalaus jossa on tie kadulle, joka kulkee etäisyydelle, metsäpolulle, kaupunkikuvaan tai mihin tahansa muuhun perspektiivikuvaan, sitten keittiö tuntuu vähemmän tiukalta. Totta, tällainen rohkea vastaanottaminen edellyttää neutraalia taustaa, muuten sisätilat "ylikuormittuvat".

Valokuva-taustakuvia pienessä keittiössä

 • Peilinseinä tai peili-esiliina voi toimia tilan lisäämiseksi. Mikä, sitä suurempi peili, sitä voimakkaampi vaikutus. Jos asennat peilin ikkunan eteen, sen valo tulee kaksinkertaiseksi suuremmaksi. Kuitenkin tällaisella vuorauksella varustettu esiliina sopii vain niille, jotka harvoin kokevat kotona, koska hän ei ole liian käytännöllinen ja helppoa huolehtia. Mutta takaseinä, joka on asennettu kaukana uunista ja uppoasennuksesta - on täysin universaali ratkaisu.

Peili ruokailualueen suunnittelussa

 • Win-win -menetelmä lattian asettamiseksi pienelle keittiölle on sijoittaa vinosti tai huoneen yli (kapealle keittiölle). Haluttu kuvio, jossa puulattia asetetaan - laskeutumiseen tai "kalanruotoon".

Ja nyt "viimeistely" vasta-aiheista. Taustakuvat suurella ja kirkkaalla tulostuksella, jos mahdollista, vain yhdellä seinällä (katso kuva alla). Mutta leveä lattialevy 7 metrin keittiössä on täysin kielletty.

Keittiö taustakuvalla yhdellä seinälle

Vaihe 5. Luomme värisävyn

Kuten aiemmin sanoimme, ei ole enää varmaa keino lisätä pientä keittiötä, miten seinät maalataan valkoisella maalilla. Ja valkoinen voi olla paitsi seinät, myös huonekalut, lattia ja jopa verhot. Vauhdimme kiirehtimään - valkoisten pintojen hoito vaatii yleisimpiä (paitsi kudokset). Mutta tämän monokromaatin ansiosta luomme rajojen puutteen vaikutuksen, helpotat suuria huonekaluja, "peitä" putkia ja kaasupylvästä. Lisäksi puhdas valkoinen sisustus on hyvä siinä tapauksessa, että huone on pohjoisessa eikä ole riittävästi päivänvaloa. Jotta vältyttäisiin keittiön samankaltaisuudesta sairaalahuoneen kanssa, yhdistävät valkoisen sävyt, mielenkiintoiset tekstuurit ja materiaalit.

Valkoinen pieni keittiö Hruščovka

Katso aiheen materiaalia: Kaikki valkoisen keittiön sisustuksesta.

Jos haluat lisätä värin sisätilaan, suosittelemme yhdistämään korkeintaan 2-3 väriä keskenään, kun käytät kirkkaita ja tummia värejä pieninä annoksina ja otat samalla valkoisella pohjalla.

Pieni keittiön sisustus

Muuten pimeät sävyt ovat erityisen hyviä pystypinnoilla, esimerkiksi esiliina, yhden korostusseinän tai kuulokkeiden julkisivujen suunnittelussa. Temppu on, että musta, jota ympäröivät kevyet sävyt, näyttää paranevan, antaen tilaa tilavuus ja syvyys.

Musta ja valkoinen keittiö 7.5 m² M

Ja vielä yksi värivaihtoehto: jos et pidä valkoisesta, pienen keittiön tausta voi olla vaaleanharmaa, kerma, vaalea beige ja muut laimeat sävyt.

Beige keittiö

Vaihe 6. Suunnittelemme keittiösarjan kokoonpanoa

Tämä keittiömallin vaihe on 7 neliömetriä. m on melkein kaikkein vastuullinen. Loppujen lopuksi, miten suunnitella keittiön sarja, huoneen toimivuus, sen käyttömukavuus, ruokailualueen koko ja säilytyspaikkojen määrä riippuu. Seuraavassa on muutamia ideoita ja vinkkejä, joiden avulla voit valita optimaalisen keittiön kaappikokoonpanon:

 • Corner (L-muotoinen) keittiön asettelu useimmissa tapauksissa on optimaalinen. Ensinnäkin se kaappaa vain kaksi seinää ja kulmaa. Toiseksi on järkevää järjestää levy, pesuallas ja jääkaappi "työskentelykolmion" periaatteeseen. Kolmanneksi se säilyttää tarpeeksi tilaa ruokapöydälle.
 • Pieni kulma-keittiö
 • Pieni kulma-keittiö

Jos olet taipuvainen nurkka-keittiöön, muista seuraavat kaksi ideointia sen optimointiin:

 • Trapezium trapezium, vaikka se vie enemmän tilaa, mutta sopii erinomaisesti astioiden pesuun, näyttää siistimpiä, ja pesuallas alla olevaan kaappiin tekee sen tilavammaksi.
 • Yksi sivuseinistä voidaan tehdä kapeammaksi ja kaltevammaksi, jolloin keittiön kulku vapautuu.
 • Keittiö, jossa viistetyt sivuseinät
 • Keittiö, jossa viistetyt sivuseinät
 • Keittiö, jossa viistetyt sivuseinät
 • Muuten, kavennetulla sivuseinillä, reunustettu kulma-jalusta-trapesi yhdistetään hyvin. Alla on tämän kokoonpanon karkea ääriviivat yhdessä huohotuslaatikon kanssa.

Corner keittiön suunnitelma ilmanpoistokotelolla

 • Jos ruokailualueen kapasiteetti etusijalle asetetaan, voit valita hifilaitteen kompaktin ulkoasun - lineaarinen. Totta, sinun on uhrata leikkausalueen koko (mutta voit käyttää ruokapöytää tähän) ja varastointipaikkojen määrän. Lisäksi lineaarista asettelua pidetään eniten epämukavana, koska ruoanlaittoon kulinaarinen päällikkö joutuu toistuvasti liikkua edestakaisin. Seuraavassa kuva-liukusäätimessä voit tarkastella 7 neliömetrin keittiön aluetta. m lineaarisella asettelulla.
 • Keittiö 7 neliömetriä m lineaarisella asettelulla
 • Keittiö 7 neliömetriä m lineaarisella asettelulla
 • Keittiö 7 neliömetriä m lineaarisella asettelulla
 • Keittiö 7 neliömetriä m lineaarisella asettelulla
 • Keittiö 7 neliömetriä m lineaarisella asettelulla
 • Keittiö 7 neliömetriä m lineaarisella asettelulla
 • Niissä tapauksissa, joissa ruokasali viedään oheiseen huoneeseen, on mahdollista harkita kätevämpää, mutta vähemmän kompakti ulkoasua - U-muotoinen ja kaksirivinen. U-muotoinen sarja sopii paremmin neliöhuoneeseen ja kaksirivinen asettelu pitkänomaiselle. Keittiökalusteiden välisen kulun on kuitenkin oltava vähintään 1 metri.
 • Kaksirivinen layout keittiön pinta-ala on 7.3 neliömetriä. m
  Keittiön pinta-ala on 7,3 neliömetriä. m kaksirivinen layout ja ruokailutila semi-
 • Kaksirivinen layout keittiön pinta-ala on 7.3 neliömetriä. m
  Keittiön pinta-ala on 7,3 neliömetriä. m kaksirivinen layout ja ruokailutila semi-
 • Kaksirivinen layout keittiön pinta-ala on 7.3 neliömetriä. m
  Keittiön pinta-ala on 7,3 neliömetriä. m kaksirivinen layout ja ruokailutila semi-
 • Kaksirivinen layout keittiön pinta-ala on 7.3 neliömetriä. m
  Keittiön pinta-ala on 7,3 neliömetriä. m kaksirivinen layout ja ruokailutila semi-
 • Miten keittiölle annetaan mahdollisimman monta säilytystilaa vahingoittamatta sen kuvausta? Vastaus on yksinkertainen - käytä sen korkeutta nostamalla kuulokkeita kattoon. Yläosastoissa voit tallentaa harvoin käytettyjä tavaroita - esimerkiksi säilykkeiden kantta, juhlaa ruokaa tai päivittäistavaroita. Samaan aikaan ylimääräisessä tasossa voit piilottaa ilmakanavan.

Alla on kuvaesimerkki keittiön suunnittelu 7 neliömetriä. m korkealla asetuksella.

 • Keittiön suunnittelu 7 neliömetriä. m
 • Keittiön suunnittelu 7 neliömetriä. m
 • Keittiön suunnittelu 7 neliömetriä. m
 • Keittiön suunnittelu 7 neliömetriä. m
 • Keittiön suunnittelu 7 neliömetriä. m
 • Keittiön suunnittelu 7 neliömetriä. m
 • Keittiön suunnittelu 7 neliömetriä. m
 • Ei vain keittiön yläosa voi olla hyödyllinen, mutta sen pohja. Sisäänrakennetut laatikot ovat erinomainen keräysastiat, rullat, kannet, muotit ja muut piilolinssit.
 • Laatikot keittiön altaassa
 • Laatikot keittiön altaassa
 • Laatikot keittiön altaassa
 • Laatikot keittiön altaassa

Vaihe 7. Valitse kodinkoneet ja vesijohto

Vuonna järjestely keittiön pinta-ala on 7 neliömetriä. m-tili menee senttimetriin, niin että tekniikka on valittava mahdollisimman paljon. Lisäksi toiminnallinen mini-tekniikka ei aina menetä vakio-veljiään.

 • Näin ollen astianpesukone 45 cm leveä (katso kuva) täyttää täysin perheen tarpeisiin kolme. Ja 1-2 hengelle, 35-40 senttimetrin malli tekee.

Kapea PMM

Ideaalinen keittotaso tavalliselle perheelle - kolmella polttimella. Pari tai yksi vuokralaiselle riittää kaksi poltinta. Jääkaappi on valittava kapeaksi, mutta korkeaksi. Pelkästään asukkaille sopii myös jääkaappi, jonka tilavuus on 120 litraa. Tässä tapauksessa voit sijoittaa mikroaaltouunin tai television päälle.

 • Voit säästää keittiön tilaa käyttämällä monitoimilaitteita, kuten uuni-mikroaaltouuni tai monen panimon leipäkone.

Tärkeä vivahde - tekniikka pienessä keittiössä pitäisi olla sisäänrakennettu. Tämä tekee silmästä onnelliseksi ja säästää tilaa.

Vaihe 8. Valitse tuolit ja pöytä

Ruokapöydän valinta riippuu paljolti keittiön koosta, mutta myös vuokralaisten elämäntavoista ja niiden määrästä. Niinpä 1-2 ihmiselle, joilla on vähän ja harvoin syödä kotona, on tarpeeksi kaksisuuntaista levitystaulukkoa, joka voidaan helposti muuntaa 4-paikkaiseksi taulukoksi tarvittaessa. Useimmille liikkuville ihmisille, baaritiski, baari-kynnys, kahvi tai taitettava seinäpöytä tekevät.

Ideoita mini-ruokasalin järjestämiseen löytyy seuraavasta valokuvasta.

Baaritiski pienessä keittiössä kapealla

Ikkuna-baarilaskuri

Ikkuna-baarilaskuri

Keittiökaappi

Keittiökaappi

Taitettava pöytä pieni keittiö

Täydellinen ruokailutila 4 hengelle 7 metrin keittiössä on paljon vaikeampaa varustaa. Tässä on muutamia vinkkejä:

 • Taulukko olisi valittava neliön tai suorakaiteen muotoiseksi, koska ne järkevästi käyttävät tilaa. No, jos pöydän kulmat ovat pyöristettyjä - niissä on ahtaassa huoneessa turvallisempi.
 • Paras jos pöytä taittaa tai liukuu. Muuten, ennen ostamista ei ole tarpeetonta varmistaa, että kokoonpannussa muodossa se "prolazit" ovessa. Joten voit ottaa pöydän olohuoneisiin juhliin ja juhliin.
 • Valitettavasti massiiviset pöydät ovat etuoikeus vain suurista keittiöistä. Soveltuvat myös kevyisiin ja tyylikkäisiin malleihin ohuilla jaloilla, lasilevyllä.
 • Valo olisi ja tuoleja. Erittäin käytännöllinen ja halpa, varsinkin sopivat taitettavat mallit (a la puutarha) sekä läpinäkyvät polykarbonaattituolit.

Taitettavat tuolit keittiössä

 • Säästää hieman tilaa on mahdollista, koska penkki tai penkit, asennetaan seinään asti. Vaikka ne ovat paikallaan ja hieman vähemmän mukavaksi kuin tuolit, mutta on sisäänrakennettu säilytyslaatikoita eivät selkä ja ei tarvitse varata paikka siirrä sivuun, vetää ne. Välinen etäisyys pöydän ja penkki on aina sama - se on 10-15 cm Siksi antaa, esimerkiksi, 5 paikkaa suorakulmainen pöytä, on välttämätöntä laittaa penkki seinää vasten, toisaalta asettaa kaksi tuolia ja pöytä loppuun -. Tuoli tai ulosteesta .
Keittiöalueen suunnitteluprojekti on 7,3 neliömetriä. m

Keittiöalueen suunnitteluprojekti on 7,3 neliömetriä. m

Keittiöalueen suunnitteluprojekti on 7,3 neliömetriä. m

 • On toivottavaa, että tuoleilla ei ole käsinojia ja ne voisivat liukua helposti pöytään.

Vaihe 9. Koristelemme ja koristelemme

Valitsemalla verhot, sisustus ja tarvikkeet pienelle keittiötilalle 7 neliömetriä. m seuraa iskulause "vähemmän on enemmän." Kuitenkin ja minimalismia ei ole ihastunut. Seinällä oleva kello, sisustukseen valitut keittiötekstiilit, ruukkukasvit ja pari julisteita seinällä - se on paras koru.

 • Keittiön ikkunat ovat parempia piirtää lyhyillä verhoilla, mahdollisesti helposti asennettuna. roomalainen tai rullakaihtimet, kahvila verhot, sokea ja verhot vain hieman ikkunoiden alapuolella ja tilaa ei ole ylikuormitettu ja puhdistus helpottaa.

Keittiön sisustus

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

6 + 3 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map