Selv maler - malerierne i køkkenet

Selv maler – malerierne i køkkenet

male malerierne i køkkenet med egne hænder

Så har du malet loftet og forberedt væggene i køkkenet til maling - fjernet den gamle belægning, nivellerede overfladerne og primet dem og overholdt alle de tekniske regler. Nu er det tid til at dekorere væggene. Hvad er der anderledes med at maler væggene i køkkenet fra at mure væggene i andre rum?

Forskellen består naturligvis i valget af malingen selv, som er underlagt øgede krav, fordi den skal modstå temperaturændringer, høj luftfugtighed, dampe og kondens, hyppig vask osv. Det er på grund af dets styrke køkken maling er dyrere end "bolig".

For dem der ikke har købt maling endnu

Mal valg til køkken

Kvalitetsmaleriet af væggene i køkkenet med egne hænder afhænger i vid udstrækning af valget af en god maling. Hvis du endnu ikke har købt det og har en vag idé om ordene "vandemulsion", "farvning", "acrylat" osv., Så lad os være klar til turen til butikken.

Malinger til køkkenet og deres fordele og ulemper

Der er mange typer farver og nuancer af deres forskelle, men kun få er velegnede til maling af køkkenvægge.

 1. Vanddispersion og vandemulsion (akryl, latex) - en fremragende og mest populære type maling til køkkenet.

Godbidder: De udgør et næsten uudsletteligt lag, godt "greb" med basen, kan let påføres, maskerer revner op til 2 mm og hurtigt tørrer ud - rummet er kun muligt to timer efter påføring. Derudover kan under arbejdet fortyndes med vand i visse forhold, snarere end et fortyndingsmiddel. Og en fordel er, at de sælges i hvid farve, så du kan få den skygge, du har brug for ved hjælp af farvning. Du kan simpelthen vælge mellem 100.000 farver.

Valg af vanddispersionsmaling

ulemper: De anvendes kun på den tørrede væg, det vil sige gipset, inden malingen skal tørre i 3 uger (!). En anden ulempe er den relativt høje pris.

Hvad er bedre for køkkenvægge - akryl eller latex maling?

 • Akryl er ideel til at færdiggøre køkkenet - de er godt vasket, smukke, dampgennemtrængelige og stærke nok, men deres holdbarhed er lidt lavere end for latexmalinger.
 • Latex maling er mere egnet til vægpapir og hvis du har en høj grad af holdbarhed og holdbarhed. Men husk at de mister akrylmateriale i dampgennemtrængelighed, og derfor bidrager til dannelsen af ​​høj luftfugtighed.
1

Tips:

 • Vælg et materiale med et bindemiddelindhold på ikke mindre end 15% (til sammenligning i premiumprodukter er indholdet ca. 40%). Husk dog, at jo højere denne procentdel er, jo lavere er dampgennemtrængelighed af malingen.
 • Indholdet af akryl- eller latexmaling silikoneharpikser forbedrer kvaliteten.
 1. Alkyd maling (AK) - en mindre populær slags maling til indretning og til køkkenet er de egnede.

Godbidder: mere slidstærk (end akryl og latex maling), er immun mod temperaturændringer, høj luftfugtighed og andre aggressive påvirkninger, står bevægelserne i skillevæggen. Sådanne maling har en klar farve, er meget enkle ved anvendelse, kendetegnet ved lavt forbrug, såvel som lys- og fugtighedsbestandighed, og også næsten ikke krympes, når de tørres.

ulemper: alkydmaling er baseret på et opløsningsmiddel, hvilket betyder, at de ikke kan kaldes miljøvenlige og brandsikre.

 1. Silikone maling (CK) - ideel til at male væggene i køkkenet, da de har alle fordelene ved alle de ovennævnte materialer, kan de males unseasoned pudsede overflader, men de har ingen mangler ... Sandsynligvis, bortset fra prisen, skyldes som Storbritannien ikke nyder stor popularitet .

8 fakta du skal vide, før du køber maling, børster og ruller

 1. Af de to farver af samme type vil den der varer længere, være bedre, da god maling tager tid at sprede sig og "strække" over overfladen.
 2. Princippet om "jo dyrere, jo bedre" i spørgsmålet om valg af farver er virkelig relevant. Malinger med acceptabel opacitet, økonomisk forbrug, holdbarhed mv. vil koste fra 2000 rubler / 10 liter. Men også overpay kun for "brand" er heller ikke det værd.

Sortiment af maling

 1. Hvis sammensætningen af ​​maling du ser ordene VOC eller BWT, betyder det at det indeholder skadelige flygtige organiske stoffer.
 2. Jo svagere duften af ​​maling, desto mere miljøvenlig og harmløs er det.
 3. Malingen kan danne glatte, matte eller halvfarvede belægninger.

Matte vægge i køkkenets indre

Husk at glatte overflader bliver lettere at rengøre og holdbare, hvilket er særligt vigtigt for køkkenet, men glansen vil understrege ulemperne ved væggen. Matte maling er mindre stabil, og derfor mere egnet til soveværelser og stuer, men de visuelt niveauer væggene i køkkenet. Du kan finde matte blæk med øget stabilitet, designet specielt til køkkener og badeværelser.

 1. Farven på malingen i dåsen vises lysere end på væggen.

Sådan testes vægmaling

 1. Til vandemulsion og vanddispersionsmaling er en nylon polyester børste velegnet, og for alkyder - en børste lavet af naturlige børster, der ikke efterlader spor og lige farver.

Størrelse af børster til måling af kanter og hjørner

 1. Til maling af glatte vægge er der brug for en mohair (velour) rulle med en lille bunke, til en smule struktureret - med medium og for groft - med en lang. Men fra svampede ruller er det bedre at nægte.

Hvad er længden af ​​rullen at vælge

Krasim som en trinvis instruktion

Maling af køkkenets vægge med egne hænder

Maling af væggene i køkkenet med egne hænder er ikke en vanskelig sag, selv en begynder vil klare.

Forbered alt, hvad du har brug for: pall, trinladder, rulle, børste, maling. Lim gulv- og loftsplanken, kanterne af vinduesåbningen med maletape, dække møblerne, døren, forkladen og gulvet med en film, læg en lap, hvor alle materialer ligger.

Overholde følgende regler fælles for alle typer af maling:

Maling trickery
 1. male muren, du har brug for alle på én gang - dette er hovedhemmeligheden i ensartede vægge;
 2. Først skal du betegne en malerizone på 1-2 m bred, ved at bruge en børste (og ikke en rulle) til at male konturerne under loftet cornice og soklen selvfølgelig uden at gå ind i dem;
 3. rullen skal dyppes i en bakke, så malingen fordeles jævnt over den, så ligger den fladt på væggen og uden "pletter". Overskud skal fjernes fra pallens kant. Forresten om pallen, for ikke at smide en ny bakke eller bruge den gamle, kan du bruge maletribet - læg det med en folie som i billedet til højre;
 4. at gå gennem hjørner, jambs, vinduesrammer, batterier mv. Påfør en pensel 50 mm.

Metoden til maleri vægge i køkkenet med egne hænder afhænger også af hvilken type maling du har valgt til arbejdet:

 • Anvendelse af vandbaseret maling - Maleri med sådanne malinger er meget let. Som tidligere nævnt kan du bruge farven af ​​den ønskede farve i færdig form eller farve den hvide skygge i den ønskede farve med egne hænder i henhold til producentens anvisninger eller bestille i butikken. Den resulterende maling hældes i en specialbakke, hvorefter rullen dyppes ind i den og et ensartet lag påføres på denne væg ved denne rulle som følger:
 • første W-formet fra loft til gulv. I slutningen af ​​smedet skal du forsøge ikke at lade rullen rotere, så malingen ikke splatter. Så du skal male alle de tidligere markerede farvesoner.
 • Flyt rullen let op og ned, dækk væggen med et andet lag maling. Mal et stykke af væggen, gå til den næste.

Maling af væggene med egne hænder

Der er denne måde: Hvis der er to lag, så skal den første være vandret, og den anden - lodret, hvis du vil have 3 lag, skal de skiftevis i rækkefølge: lodret / vandret / lodret. Det er ikke nødvendigt at vente på, at hvert lag tørrer.

 • Anvendelse af alkydmaling - processen med at maler vægge med alkydmaling er lidt sværere, fordi selve materialet er tættere. Anvend det i 2 lag: den første er "retouchering" udført af børsten (!), Og den anden, ensartet, er skabt af rullen. Hvis der dannes et tredje lag, skal det andet lag være vandret, og det tredje lag skal påføres vertikalt. Før hvert næste lag skal den forrige tørre.
1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

40 − 32 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map