Vi strikker hækle kroge: master klasser med diagrammer og beskrivelse

Vi strikker hækle kroge: master klasser med diagrammer og beskrivelse

Vi strikker hækle kroge: master klasser med diagrammer og beskrivelse

Hjem Hend-Maid - en integreret del af interiøret. Jeg vil introducere noget originalt, originalt, opvarmet af håndens varme og skabt om aftenen med familien. Hæklede kroge virker for dristige en udfordring. Faktisk er et openwork-produkt ikke et meget vanskeligt job. Det kræver lidt tålmodighed og udholdenhed. En masse kærlighed og lyst til at gøre huset mere hyggeligt. Belønningen bliver gæsternes beundrende blik - en stilfuld accent tiltrækker opmærksomhed og fremkalder interesse.

Forbereder til strikning

Ofte læres håndarbejde uafhængigt. Master klasser og detaljerede instruktioner bidrager til at mestre det grundlæggende. Færdighederne udarbejdes og fastgøres i processen med at skabe deres egne produkter. Hæklede kroge - diagrammer med beskrivelser og billeder er angivet nedenfor - en god start og en test af styrke i håndlavet. Det kan ikke siges, at de er lettere at strikke end servietter. Men ikke sværere end duge eller kapper.

Du kan starte en samling af tilbehør lavet i en enkelt stil og dekorere køkkenet med håndværk. Det er vigtigt at forberede startprocessen og på forhånd at tænke over nuancerne. Det anbefales at starte med valget af garn.

stilfuldt køkken

Lyse ideer til et stilfuldt køkken

Syntetiske fibre baseret på akryl afvises straks - de smeltes let og brændes. Af samme grund bør du ikke vælge uld. Tynde tråde passer ikke. Den hæklede slips skal være ret tæt til at modstå kontakt med den varme overflade. Selvfølgelig opfattes strikning som et dekorativt element. Men tilbehøret er egnet til praktisk brug, hvis du vælger det rigtige garn:

 • Bomuldstråde. En fremragende mulighed for køkkentilbehør er merceriseret bomuld, den såkaldte "Iris". Specialbehandling øger styrken af ​​garnet, giver en silkeagtig glans. Trådene er malet i lyse saftige farver, der ikke falmer med tiden. Operationelle egenskaber har forårsaget høj popularitet blandt needlewomen - "Iris" er valgt mere end 150 år.
 • Linnetråd. Stabilt håndarbejde materiale, som foretrækkes af beundrere af naturlige fibre. Hør er svært at plette. Begrænsede toner ser ædle og færdige produkter - tekstureret og passer perfekt ind i hjemmet.
 • Bambus tråd. Ved egenskaber og kvalitet på mange måder identisk med linned. Garn er valget af dem, der sætter pris på absolut hypoallergenicitet og økologisk kompatibilitet. Det er dog dyrere end de mere konventionelle bomuldsmodeller.
håndlavede kits

Det er vigtigt at vide! Det er acceptabelt at bruge tråde med et lille indhold af syntetiske eller uldfibre. De er mere elastiske og lettere at samle garnet af den krævede tykkelse.

klemmer Autumn motiver - hvorfor ikke understrege charmen af ​​sæsonen

Strikning hækle kroge med mønstre og beskrivelse

Pothooks hæklet med mønstre og beskrivelser er et rigtigt fund for needlewomen. Jo mere detaljerede og illustrerede instruktionerne er, jo højere er kvaliteten af ​​den færdige prøve. Det anbefales at være opmærksom på udviklingen af ​​skematiske billeder. Dette hjælper med at undgå fejl ved strikning af tilbehør.

blomst

En af de enkleste og mest almindelige former for hæklet kroge er at finde mønstre let, samt afhente garn. Popularitet skyldes det faktum, at blomsterelementerne ser godt ud i interiøret. Det er muligt at eksperimentere med en farveopløsning og skabe hele "buketter" - kompositioner, der harmonerer designet og passer til enhver stil.

garn

Eksempel på mørkt rødt og gyldent beige garn

Ved hækling hækler vælges værktøj nr. 2,0 og på forhånd tænk gennem en kombination af farver, normalt to kontraster. Så fungerer de som følger:

 • Processen starter fra midten med en mørk rød tråd. De rekrutterer 8 luft. og luk ringen.
 • I anden række strikkes 18 spsk. med / n.
 • I den tredje - på 1 el. Med en hækling af anden række strikkes en løkke på 23 luft. sløjfer og forbinde til samme kolonne. Derefter strik 1 el. b / n og få 9 lange sløjfer og 1 spsk. b / n mellem dem.
 • I fjerde og femte binder de resulterende sløjfer med stænger b / n. Til toppen af ​​hver løkke tilsættes 3 el. b / n.
 • På den sjette og syvende ændrer de tråden og holder samme rækkefølge af strikningshager. Den ottende-niende serie udføres i en anden farve.
 • Efter den tiende række, der er forbundet med kontrastgarn, pakkes kronbladet til venstre. For at gøre dette skal du læse 7 spsk. b / n fra toppen, pakk petal og tilslut den næste 8 sb. b / n. På samme måde udføres resten af ​​elementerne.

Tilbehøret bruges som et element af indretning og som en daglig assistent i køkkenet. Tilstrækkelig periodisk vask i køligt vand med efterfølgende let stivning og strygning. Form og farve vedvarer i lang tid.

asterisk kredsløb

Kredsløbet er også kendt som en "asterisk" på grund af kronbladets form

sammensætning af tre produkter

Spektakulær sammensætning af tre produkter

Det er vigtigt at vide! Elementet kan indbefattes i en kappe, duge eller håndlavet køkkengardin.

jordbær

Berrymotiver er populære, når de udsmykker et køkken. Om vinteren bringer de smagen af ​​sommeren. I efteråret forlænges følelsen af ​​varme, og i foråret giver de en formontering af lys og friske bær. En af de mest interessante former er jordbær, et kilde-sommer symbol på sæsonen af ​​lækre vitaminer. Lette, mættede hæklede kroge udsmykker rummet og bliver højdepunktet i interiøret.

Anbefalet krog er 2,5-3,0. Rød tråd vil gå dobbelt så meget som grøn. For eksempel vil et produkt med en diameter på 21 cm have brug for 100 g rød og 50 g grønt garn - 80 m / 50 g. Strik som følger (trin-for-trin beskrivelse af ordningen):

1
sammensætning af to bær

Sammensætning af to bær

sammensætning af to bær

Så det ligner en sammensætning af to bær

Begyndende nålevenner er anbefalede muligheder præsenteret i to teknikker.

skematisk repræsentation

Detaljeret skematisk billede

Procesbeskrivelse:

 • Du skal bruge tråden i tre farver - rød, pink-rød, grøn.
 • Bæren og halen strikkes separat, så sy forsigtigt.
 • Hver række jordbær består af kolonner uden hækling - stigning og fald i mængde i henhold til tælleinstruktionen.
 • Begyndende fra tredje række fra bunden eller fra den anden ovenfra, med lige indrykning i de vertikale og vandrette linjer bundet sammen til 6 spsk. s / n i en loop af basen. Hver s / n strikkes på 4. eller 3. omg i 2 rækker under (se diagrammet).
 • I blade og på kontur af bærene, hvis mærkerne sættes sammen i bunden af ​​stolpen, sys sløjferne i samme sløjfe af bunden. Ved tilslutning af ikonerne øverst bindes sløjferne sammen.

Resultatet er en tæt voluminøs "jordbær", som er velegnet til dekoration og praktisk brug.

Strikket jordbær

Strikket jordbær

open-work version

Et andet åbent valg

Eksempel på et færdigt arbejde

Eksempel på et færdigt arbejde

solsikke

Solsikke er et af de sunnieste symboler, hvorfra det bliver varmere og lettere. Strikkede hækler til landstil, Middelhavet eller moderne-neutral gør ikke uden et muntert element.

tilbehør

Tilbehøret giver trofast farven på gule og sorte hatte

strik mønster

Detaljeret Strikmønster

striket pothold

En anden variant af strikket tack i form af en solsikke

Det anbefales at bruge krogen 2,5-3,0 til udførelse. Grundgarn af gule og sorte farver. Præference gives til mættede farver, der forbedrer følelsen af ​​solskin.

Trin-for-trin beskrivelse af processen:

Trin-for-trin beskrivelse af processen

Trin-for-trin beskrivelse af processen

Som en antydning og assistent stole på vejledningen til at skabe servietter-solsikker. Ved analysering af tegningerne tages der højde for åbenheden i det fremtidige produkt. Hvis tilbehøret er designet til indretning, er denne faktor af ringe betydning. Men til daglig brug passer de tætte muligheder. Det vigtigste er ikke at glemme løkken, for hvilken strikobjektet er hængt.

Detaljer om hvordan man hækler kroge - video mesterklasse:

Det er vigtigt at vide! Simulering af frø udføres ved hjælp af "shishechki" og "popcorn" teknikker

Bier

Bier er identificeret med omhu, omsorg for huset og deres kære. Sjove og strålende skabninger passer harmonisk ind i interiøret. Billeder på strikkesting i form af bier er sat på et selvtilfreds humør. For ikke at nævne den fornøjelse, der leverer den spændende proces.

bier

Foto af uhyggeligt par inspirerer kreativitet

Følgende materialer og værktøjer er nødvendige til gennemførelse:

 • Bomuldsgarn af tre farver med en tæthed på 70 m / 50 g - 50 g sort, gul, hvid og beige eller pink.
 • Merceriseret naturlig tråd - en hank af sort, hvid, beige og rød.
 • Kroge nummer 1,5 og 3,5.

Rækkefølgen af ​​strikning hækling krog:

 • Begynd arbejdet med en krog 3,5. Hovedmønsteret udføres i henhold til tælleordningen (vedhæftet nedenfor) med kolonner uden hækling. Sørg for, at den nye serie starter med en ekstra luftløftesløjfe.
 • Når du ændrer farver, er den sidste sløjfe bundet med følgende farve. Trådene krydses fra den forkerte side.
 • Tilsætninger er bundet med kolonner uden hækling, og enden af ​​rækken udføres på spejlet måde - med kolonner med en hækling.
 • Tab i begyndelsen af ​​serien springes over (søjler b / n), og til sidst - slips ikke.

Øjne er fremstillet af merceriseret garnhækling 1,5. Begynd med den nederste del - sort farve forstærker 4 bp, så lukker du i ringen. I den resulterende cirkel er bundet 12 el. b / n og lav 1 forbindelseskolonne, hvorpå den hvide tråd er tilsluttet. Halvdelen af ​​rækken er bundet med 2 spsk. b / n i 2. p., 2 el. s / n i 3. afsnit, 3 spsk. med 2 / n i 4. st., 2 s / n i 5. st., 2 ssk. b / n i 6. afsnit og 1 forbindelse. Art. i den 7. n.

Det anbefales at binde et par - så bierne ikke er kedelige, og i køkkenet er der to solrige væsner.

bi detaljeret ordning

Detaljeret ordning af bi

En anden kilde til lyse accenter i køkkenets indre kan være en stiliseret sol. Et tilbehør med en munter orange farve fylder rummet med en sommerstemning.

serviet design

I hjertet af "plottet" er designet af serviet. Du kan lave et spektakulært par

Video master klasse: hexagonal pothook

Det er vigtigt at vide! For at opnå et mere tæt produkt strik en tråd i to stykker.

Teknikker til at strikke hækle kroge med et billede

Hæklede kroge udføres i klassiske teknikker, der har stået tidstesten. Ved valg af en metode tages der højde for en vigtig faktor: mønsterets tæthed. Openwork snørebånd er velegnede til servietter, vægtløse gardiner og lette kapper.

Køkken tilbehør skal beskytte hænderne fra varmt kogepander og stegepander. Med et dekorativt formål - at skabe en atmosfære og en følelse af, at de stadig bruger den.

Klassiske teknikker til strikning af hæklinger:

 • Brugge blonde. En enkel og effektiv måde at skabe stramt strikkevarer på. Den består af bånd, der er forbundet med tilstødende rækker ved hjælp af forbindelsesstænger og buer. Jo kortere hjælpeelementerne, desto tættere er produktet.
 • Irsk blonder. Lederen i at skabe voluminøse elementer, som ofte bruges når der strikkes hæklet kroge. Teknikken giver dig mulighed for at realisere originale ideer og lave smukke produkter, som vil komme til nytte i dit eget køkken eller blive en gave til din familie.

I mange tilfælde dispenserer nålevenner med standardmetoder, herunder kolonner med og uden hækler, halvposter, buer, luftløkker og forskellige forbindelseselementer. Rekrutteringen er dog ofte ikke nok. Det er på tide at udvide viden og mestre nye teknikker.

brugge + broderi

Produkt i kombineret teknologi: brugge + broderi

Irsk snørebånd

Hjertet af kvadraterne er lavet af irsk blonder

fritformede produkter

En usædvanlig ide for et frit form produkt

broderi

Da der også var skabt denne skønhed, var der ingen irske teknikker

Selv bevæbnet med en ordning og beskrivelse, hækler en tack på en nybegynder er ikke let. Der er ikke nok dygtighed, beslutsomhed. Jeg vil gerne lære mere om teknikker og forbedre mine færdigheder. Dette hjælper professionelle needlewomen, hvis råd er værd deres vægt i guld. De virkelige herrer uden hemmeligholdelse deler hemmeligheder og hjælp i implementeringen af ​​ideer. I livet er der en katastrofal mangel på skønhed. Man kan ikke redde hele verden, men du kan nemt dekorere køkkenet.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

5 + = 13

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map