Hvilken slags tapet at vælge for køkkenet, og hvad der ikke skal limes: tapetprioriteter og tabuer

Hvilken slags tapet at vælge for køkkenet, og hvad der ikke skal limes: tapetprioriteter og tabuer

Hvilken slags tapet at vælge for køkkenet, og hvad der ikke skal limes: tapetprioriteter og tabuer

Hvad tapet til at vælge til køkkenet for at skabe en hyggelig, varm, hjemlig atmosfære med funktionelle og uhøjtidelige indretning? Den første ting vi holder øje på, når vi køber tapet er farven, som helt sikkert skal have øjet. Og det er sikkert rigtigt, fordi vi er nødt til at nyde "disse dejlige blomster," ikke et år hver dag. Men at vælge "tøj" til køkkenet, fokus udelukkende på farvningen er ikke det værd. I dette tilfælde er det vigtigt at se ikke blot stilfuld og original måde at designe væggene, men også for at finde den mest praktiske løsning finish, som med held vil håndtere ændringer i temperatur, høj luftfugtighed, damp, sod og andre funktioner "hot shop".

Baggrund til køkken med frugtmotiver og egnede tekniske egenskaber

Praktisk tapet til køkkenet med frugtmotiver - en alsidig løsning, egnet til ethvert køkken

Ud over de fine farver og fine teksturer skal baggrunden til køkkenet opfylde en række krav og kriterier, som er betinget af rummets specifikationer, hvor mad fremstilles og forbruges dagligt. Da køkkenet i de fleste huse kombineres med spisestuen, er det vigtigt at kunne observere harmonien mellem funktionalitet og æstetik. Oftest er køkkenet tapet brugt til at dekorere spisepladsen. I dette tilfælde hjælper de visuelt med at zonere rummet.

Kriterier for valg af køkken tapet

 • Køkkenet holdes regelmæssigt vådt rengøring, herunder vægge, så køkken tapet skal nødvendigvis være fugtfast. Den mest "lækre" del af vores liv bliver afholdt i køkkenet, er imidlertid i færd med at lave mad på væggene ofte falder en dråbe fedt, olie, juice og andre ubehagelige ting, som, hvis korrekt udvalgt materiale til efterbehandling, ofte tvinger ejerne til at udtænke en ny reparation og skift tapet. Vandtætte belægninger modstå gnide let tilsmudsede steder med en blød klud eller fugtig svamp, uden brug af vaske- og rengøringsmidler. Vaskbar tapet kan modstå lignende vådrensning, men med tilsætning af specielle vaskemidler. Men supermoyuschiesya tapet kan modstå ikke kun gnide med rengøringsmiddel, men også at børste.
 • En vigtig indikator for kvaliteten af ​​køkkenet tapet - tæthed, som er direkte relateret til styrken og holdbarheden af ​​væggene. Desuden er jo højere tætheden af ​​tapetet, jo mindre porer i dem, hvor snavs let akkumuleres.
 • Baggrund til køkkenet skal have høj lysmodstand, det vil sige være modstandsdygtig over for solskoldning, ellers bliver de hurtigt gule og taber et attraktivt udseende. Dette vil ikke kun påvirke lokalernes æstetik, men også gøre det umuligt at omarrangere møbler uden forudgående reparation af væggene.
 • En anden vigtig parameter er dampgennemtrængelighed, hvorved køkkenets vægge tørrer hurtigt, hvilket positivt påvirker rummets mikroklima.
 • Vælge til køkkenet tapet til maling, anbefales det at give præference for de arter, der er egnet til flere farvning.
Køkken møbler på baggrund af tapet med et blomstermønster

Lette køkkenmøbler ser attraktive ud mod baggrunden af ​​tapet med et blomstermønster i pastelfarver

Når du vælger tapet i køkkenet, skal du sørge for at være opmærksom på mærkning af produkter: ikonet "bølge" angiver fugten modstand af materialet, og den "bølge børste" henviser til modstanden mod mekaniske skader.

Fra præsenteres i butikker og markeder række moderne tapet, både indenlandske og udenlandske, er betagende. Ethvert indfald er let realiseret! Kæmpe udvalg af tapet, ved første øjekast, giver os en mulighed for at vælge, hvad vi virkelig har brug for, men det meste af den menige mand i denne mangfoldighed kan simpelthen være tabt, så det er bedre at kassere uegnet til efterbehandling mad muligheder.

Helt uegnet til at indsætte vægge i køkkenpapirets tapet. Lad dig ikke fristes af billighed! Senere vil det flyve dig i penny ved sin upraktiske og skrøbelighed. Når du vælger papir tapet, kan du straks begynde at forberede dig til en ny reparation. Stigende popularitet tekstil bomuld tapet, hør eller silke, samt naturlige tapet lavet af bambus finer af sjældne arter af træer, blade og eksotiske urter stammer selvfølgelig ser imponerende, men fordi de intenst absorbere røg, dampe og lugte kommende mad, for køkkenet er ikke den bedste løsning. Akryl versioner med hævet relief mønstre, såvel som alle andre typer af præget og bølgepap tapet med surround mønster, er bedst at overlade til indrette stuen, soveværelset eller entreen - i et køkken smukke blomster og zavitochki hurtigt dækket med en mørk belægning, som vil være vanskeligt at rydde op selv rengøringsassistenter.

Bright tapet kan være et vigtigt element i indretning

Bright tapet med et geometrisk mønster gør en mere munter enkel indstilling af dette køkken

Hvilken tapet skal du klæde i køkkenet

 • Papir tapet med imprægnering

Papir tapet med en speciel vandafvisende imprægnering - den mest overkommelige mulighed for at passe til at klæde køkkenet. Men de tjener ikke mere end tre eller fire år, og udover de brænder de hurtigt ud i solen, og de adskiller sig ikke med specielle dekorative egenskaber.

 • Papir tapet med et minimumslag af vinyl

Meget tynd tapet med en glat overflade og som regel et tematisk køkkenmønster uden særlig krav til æstetik. Deres største ulempe er at til limning har du brug for helt glatte vægge, ellers vil noget knæ, revner eller fremspring straks slå øjet.

 • Vinyl Skum Køkken Baggrund

På trods af at tapet fra fugtbestandigt skummede vinyl er stolt kaldt køkken, er det umuligt at kalde dem den bedste mulighed for køkkenet. Et tyndt vinyllag har ikke særlig holdbarhed og styrke, og tematiske tegninger med gastronomiske motiver vil ikke være til alle.

Grå wallpapers til køkkenet - praktiske eller æstetiske

Fra det synlige synspunkt kender grå vinyl tapet ikke sig selv lige, men som et element af indretning er ikke altid egnet

 • Vinyl tapet

Den ideelle "tapet" -løsning til vægbehandling i køkkenet er vinyl - et kunstigt materiale, der ikke er bange for fugt, lys og med succes skjuler manglerne på væggene. Det vigtigste er at vælge vinyl tapet med en tilstrækkelig høj densitet, hvilket kan bestemmes ved at klemme en rullet rulle med dine hænder: Hvis materialet nemt bliver krøllet under denne manipulation betyder det, at det ikke virker for køkkenet. Vinyl tapet består af flere lag: det nederste lag af stof eller stærkt papir suppleres med et øverste lag af PVC film, hvilket giver dem øget styrke. Af de positive kvaliteter af vinyl tapet bør noteres deres holdbarhed, ikke-toksicitet, fugt og lys hurtighed, samt modstand mod dannelse af svampe.

 • Kompakt vinyl
1

Den bedste mulighed for køkkenet - kompakt vinyl - varmt stempling baggrunde, efterligning sten, tekstureret gips, læder, tekstiler. Kompakt vinyl kan dristigt gnides med en børste, vasket, skrabet uden frygt for belægningens integritet. Materialet er slidstærkt, maskerer helt manglerne på væggene, og dets originale tekstur og forskellige farver hjælper med at skabe en stilfuld og harmonisk indretning. Naturligvis er denne mulighed ikke billig, men det er på tide at vænne sig til, at kvaliteten har sin pris.

 • Vinyl tapet på en non-woven base

Vinyl tapet er produceret på papir eller non-woven basis. Interlining - ikke-vævet stof, som tapetet få en masse positive egenskaber: ikke krølle, ikke haste, stor løgn på overfladen, ikke svulme op, ikke sidde, efter at limen er tørret, perfekt skjule små buler og revner, hvilket gør væggene pænt og ryddeligt udseende. Ler, i tilfældet af tapet på et papir grundlag, påføres direkte på væggen, hvorefter overfladen af ​​de overlejrede ark fremstilles tørre ved forsigtigt udrettet og udglattet.

Køkken RASCH vinyl med gastronomiske motiver - et godt valg

Køkkenvinduet RASCH med gastronomiske motiver har længe været populært og ændrede periodisk historierne

 • serigrafi

Et udvalg af kompakt vinyl - flerlags tapet på et papirsubstrat med et ydre vinyllag med kunstige eller silketråde. Deres væsentligste forskel fra konventionel vinyl er en silkeagtig skinnende glat overflade. Tapetet er elastisk, tæt på berøring, modstandsdygtigt mod sollys, fugt og mekanisk skade.

 • Vinyl tapet til maleri

Der skal lægges særlig vægt på hvid eller farvet vinyl tapet til maling, som om muligt kan males med 5-7 gange. En fremragende mulighed for dem, der kan lide at ændre situationen ofte.

 • Glasfiber Baggrund

Steklooboi har en række fordele. For det første mangler de et næringsmedium til udvikling af mikroorganismer. For det andet akkumuleres glas som elektrolytisk ladning som dielektrisk. For det tredje udsender tapet fra glasfiber ikke giftige stoffer i luften og forårsager ikke allergier. Samtidig er de præget af høj dampgennemtrængelighed, brandsikkerhed, alkali og syrefasthed. Steklooboi skjuler perfekt sømene mellem paneler, små revner og bukser, så du får en perfekt glat, glat og godt struktureret overflade. Efter at have malet glasbjælker med vandbaserede eller latexmalinger, får du en holdbar holdbar belægning, der tåler hyppig vask med en børste. Recolor sådan tapet uden at miste billedet og materialets ydeevneegenskaber kan være op til 12 gange. Steklooboi i køkkenet er praktisk, fordi de ikke kræver omhyggelig behandling og arbejdskrævende pleje, hvilket sparer tid, penge og styrke, som kan rettes mod mere behagelige sysler.

Baggrund med et positivt billede påvirker positivt situationen i køkkenet

Baggrund i køkkenet, skaber et positivt humør, vil øge stemningen om morgenen og vil give en pacificering om aftenen

Valg af farve på køkkenet tapet

Efter at have besluttet kvaliteten, skal du være opmærksom på farven på tapetet til køkkenet. For en lille køkken er ikke ønskeligt at købe tapet i mørke farver med synlige lodrette striber og store kontrasterende mønstre, der visuelt reducerer rummet endnu mere. I et lille køkken foretrækkes at anvende en almindelig lys tapet eller tapet med et fint mønster sjældne. Fyldt med lys og varme i køkkenet, som har udsigt mod nord, for at hjælpe berolige blide nuancer i varme toner: pink, orange, gul, creme. Hvis du vil opdatere og køle rødglødende atmosfære af et par på den solrige køkken, anbefales det at bruge kolde farver: blå, mørk blå, grå, marmor, grøn. Glem ikke at alle detaljer i interiøret skal være i harmoni med hinanden.

Til udformningen af ​​vægge designere anvendes hovedsageligt rolige dæmpede farver, der skaber en fælles baggrund og sætte stemningen i lokalet. Kombinationen af ​​forskellige farver og teksturer af tapet giver dig mulighed for at kunne udlagt rum, for eksempel til at adskille arbejdsområdet fra spisning. Under alle omstændigheder tager din tid med køb af tapet til køkkenet. Nå veje alle fordele og ulemper. Bedøm automater varer i forskellige lysforhold: én og samme rulle i den lyse shopping hall og svagt oplyste køkken kan opfattes helt anderledes.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

24 + = 33

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map