Voordelen van het gebruik van keukenplafonds in de keuken: expertbeoordeling en fotofeiten

Voordelen van het gebruik van keukenplafonds in de keuken: expertbeoordeling en fotofeiten

Voordelen van het gebruik van keukenplafonds in de keuken: expertbeoordeling en fotofeiten

Plafonds reechnye - een speciaal soort plafonddecor, dat veel wordt gebruikt in de bouwmarkt. Dergelijke plafonds hebben een aantrekkelijk uiterlijk, interessant ontwerp. Bovendien zijn ze betaalbaar en eenvoudig te installeren. Nog een belangrijk pluspunt: met de installatie van relingplafonds kunt u alle communicatie verbergen die betrekking heeft op verlichting, alarmsystemen en ventilatie. Misschien zijn daarom de plafondplafonds voor de keuken zo vaak besteld.

Dakplafond: een spel van licht, kleur en gedurfde contouren

Plafondroosters bleken vruchtbare grond te zijn voor ontwerpexperimenten met lijnen, kleuren en lichtspel

Het plafondoppervlak is een vlakke lijn in de vorm van rails. Het ziet er mooi en heel netjes uit. Het lamellenplafond is zeer duurzaam, bestand tegen corrosie en is aangenaam betaalbaar. Een dergelijk afwerkingsmateriaal is geweldig voor ruimtes met een hoge luchtvochtigheid. Plafondrekken zijn gemaakt van aluminium en roesten niet, zelfs niet in natte omstandigheden. Daarom kunnen ze worden gewassen.

De belangrijkste soorten lattenplafonds

open type rail

open type rail

Er zijn lattenplafonds voor de keuken en andere ruimtes met een open en gesloten lat. Het populairste ontwerp is een open type. Kan tussen de staven worden gebruikt, of misschien niet. Met dit plafond kunt u verschillende ontwerpoplossingen maken. De latten kunnen immers worden gecombineerd met inzetstukken van verschillende kleuren.

gesloten type rack

gesloten type rack

De lamellen kunnen bijvoorbeeld wit zijn en de inzetstukken zijn gemaakt voor goud, de lamellen zijn van metaal en de inzetstukken zijn verchroomd. In gesloten rails kunt u geen invoegsel maken.

Het derde type is lamellenloze plafonds. Reiki met deze installatiemethode wordt nauwgezet samengesteld zonder ruimte ertussen. Deze installatiemethode past bij u als u wilt dat uw plafond eruitziet als een monolithische structuur.

Daarnaast zijn er rekken voor plafonds van "Italiaans" en "Duits" ontwerp. De eerste impliceert vloeiende lijnen, afgeronde hoeken, geen hoeken. Duits ontwerp is een rechthoekige, stijve harkvorm. Verlaagde plafonds Italiaans design perfect voor elke kamer, en de "Duitse" verlaagde plafonds zorgen voor business design en meer geschikt voor kantoren, winkels en andere openbare ruimten, in plaats van naar een appartement of huis.

Installatie van het plafond van het rek is een eenvoudig proces

De installatie van lattenplafonds veroorzaakt geen grote problemen, maar het is nog steeds beter om het aan een professional toe te vertrouwen

Voordelen van het gebruik van op een rek gemonteerde plafonds in de keuken

Ten eerste zijn ze bestand tegen veranderingen in temperatuur en hoge luchtvochtigheid. Ten tweede dekken de rekpanelen de gebreken van het plafond goed af en vereisen geen voorafgaande voorbereiding van de oppervlakken voor installatie. Ten derde zijn de lattenplafonds eenvoudig in verzorging en onderhoud, ze zijn duurzaam. Ten vierde zijn de lamellen als afwerkmateriaal ideaal voor het installeren van een puntverlichtingssysteem en het creëren van plafonds met meerdere niveaus. Bovendien voldoen de lattenplafonds volledig aan de eisen van de brandveiligheid.

Plafonds omvattende 4m lamellen inbrengen tussen de latten (als maxima lamellen open type), de montagerail (4m) dat dient voor de bevestiging lamellen, hoekprofiel (3 m) en suspensies. De montage ervan is heel eenvoudig. Het gebruik van valse plafonds van aluminium lamellen is alleen gerechtvaardigd in het maken van reparaties in de keuken, niet in het hele appartement. Wanneer bevestigingsstructuur opgeslagen hygiëne in de kamer, omdat er geen noodzaak om vloeistof mengsels en volumineuze stoffen gebruiken.

Puntverlichtingssysteem in het plafond van het rek

Reiki is ideaal voor het installeren van een puntverlichtingssysteem en het creëren van plafonds met meerdere niveaus

Alle panelen zijn gemaakt van aluminiumtape, met een dikte van 0,3 mm tot 0,5 mm. Het plafond dat u daardoor krijgt, kan perfect plat of gebogen zijn. Het kan op een speciale manier worden gemaakt van speciaal gebogen panelen. Het materiaal maakt het mogelijk om verschillende tekeningen in het vlak van het plafond te maken. Hiervoor zijn de panelen onder verschillende hoeken in verticale of horizontale vlakken verbonden. U kunt zelfs radiaal afwijkende panelen op het plafond maken.

1

Ondanks de geringe dikte kunnen de lattenplafonds voor de keuken, badkamer of elke andere kamer de akoestische eigenschappen van deze ruimtes verbeteren. Als je zo'n doel hebt, koop dan speciale geperforeerde panelen met een substraat om geluiden te absorberen.

Hangende lattenplafonds zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Ze verzamelen geen stof, dus vormen ze geen schimmel of schimmel. Plafonds reechnye gebruiken zelfs in gebouwen met de verhoogde eisen aan netheid (bijvoorbeeld ziekenhuizen). Indien nodig kunnen de plafondpanelen eenvoudig worden schoongemaakt met een vochtige doek gedrenkt in een sopje.

Velen gebruiken geen lattenplafonds in de keuken, omdat ze denken dat ze de hoogte van de kamer stelen. Ja, dat klopt, het plafond wordt iets lager. Maar de functionaliteit van zo'n plafond ontkracht deze tekortkoming. Immers, een prachtige rek plafond verbergt technische apparatuur en leidingen, maar laat een gemakkelijke toegang tot de verlichting, airconditioning. Aluminium lat plafond zal de gebreken van het oude plafond verbergen: scheuren, vlekken.

Dakplafonds als middel om communicatie en externe defecten te maskeren

Het plafond van het rack verbergt perfect technische apparatuur, leidingen en defecten van het oude plafond

Kleurenschaal van de keukenplafonds voor keuken

De meest populaire kleuring van het latplafond is wit. Veel mensen zijn er zeker van dat het plafond in de keuken precies wit moet zijn. Maar de kleurkeuze is erg groot en het hangt alleen af ​​van de wens van eigenaren en ontwerpoplossingen in de keuken. Goed uitziende plafonds met chroom (spiegel) coating, gouden kleur en metallic. Een grote keuze aan modellen en kleuren van verlaagde plafondplafonds maakt het mogelijk om ontwerpoplossingen in uw keuken te realiseren.

Creatief keukenontwerp met behulp van een rekplafond

Rackplafond biedt voldoende mogelijkheden voor een creatief keukenontwerp

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

74 − = 69

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map