Hvordan reparere taket på kjøkkenet med egne hender

Hvordan reparere taket på kjøkkenet med egne hender

Hvordan reparere taket på kjøkkenet med egne hender

Bestemmer hvordan du trimmer taket på kjøkkenet, du kan gi preferanse til følgende materialer:

 1. Paneler av plast;
 2. Suspendert tak fra gipsplater;
 3. Strektak;
 4. Polystyren plater;
 5. Tak taket;
 6. Maling og hvitvasking.

I denne artikkelen vil vi diskutere prosessen med å fjerne gamle belegg, som er nesten alltid nødvendig for reparasjon og installasjon av alle typer tak. Og så utdype den grunnleggende tema, større reparasjoner, og se på hvordan du gjør det med sine egne hender - til riktig justere taket, sel sprekker og rustne, kvalitetsprodukter primer, sparkel og puss og deretter male / renvasking mat.

Fjern den gamle finishen

Eventuell reparasjon av taket med egne hender begynner med total fjerning av alle gamle belegg. Hva trenger vi på dette stadiet?

 1. gardintrapp;
 2. Dekk film og maleri tape for å fikse det;
 3. Åndedrettsvern, vernebriller og hansker - det vil bli mye smuss;
 4. Sprøyter vanlig eller hage med en pumpe, hvis ikke, ta en vanlig vals med en lang haug (helst med et langt håndtak), en svamp, en kuvette eller en bøtte med vann;
 5. Spatel (helst som på bildet, spesielt for å fjerne den gamle malingen), kan også en meisel med en hammer og en metallbørste for fjerning av malingslaget brukes til å slå gipset;

Slik fjerner du hvitvask fra taket - hva vil være nødvendig

 1. For rask mekanisk rengjøring (i følge sikkerhetsprosedyren) kan du bruke en puncher eller bulgarsk.

Det gamle dekket er helt fjernet - maling, hvitvask, eksfoliert gips.

Renvasking kan fjernes på to måter - våt (kritt Belegget kan bare vaske) og tørr. Vanligvis blir disse to metodene benyttet som følger: først fuktes med en liten del (ikke hele området på en gang, og overflaten tørker hurtig fuktet) vann, venter i 10-15 minutter, inntil vannet blir absorbert inn i det gamle belegg, og deretter begynner å trekke den med en spatel i vanskelige steder bedre å bruke hammeren. Leddene av panelene (rust) også behov for å fjerne all unødvendig.

Hvordan fjerne hvitvask fra taket - tips

Reparer taket med egne hender - taket foran primeren, gipset og maleriet

Hvis det ble funnet støpeflater under gipset, bør taket behandles med en spesiell antifungal primer eller klorholdig forbindelse (f.eks. Hvithet hvis formen er liten og ikke gammel). Selvfølgelig bør alt arbeid også gjøres i en åndedrettsvern.

1

Takbehandling med antifungal primer

Flere detaljer om alle nyanser av arbeid på fjerning av maling, hvitvask og gips kan ses i følgende video:

Vi har malt, plastered, shpatlyuem, nivå, reparasjon sprekker og ruster

Forbered alt du trenger for å jobbe, nemlig:

Reparer taket på kjøkkenet med egne hender - materialer og verktøy

Å riktig male kjøkkenloftet betyr å følge denne rekkefølgen av handlinger:

 1. Før du maler taket, er det, som vi sa ovenfor, nødvendig å prime. Dette vil ytterligere styrke basen og forbedre vedheft. Ikke forsøm dette scenen, uprøvde tak snart vil begynne å knekke.

Priming taket på kjøkkenet med egne hender - sprøytepistol, ruller, mørtel

For å få ting til å gå raskere, bruk en sprøytepistol, ikke en vals.

Det er bedre å velge en primer av dyp penetrasjon og, selvfølgelig, med en antiseptisk. Tross alt gjør vi reparasjoner i et spesielt rom - på kjøkkenet.

 1. Etter at primeren har tørket, kan du fortsette til gips og kitt. Men først må du avgjøre hvor mye taket er nivå, trenger du gips eller du kan starte shpatlevat umiddelbart.
 • Gips er ikke nødvendig hvis taket faller ubetydelig fra 10 til 15 mm.
 • Forskjeller på over 15 mm krever pre-gjengivelse, som er nivellert ved hjelp av beacons.

Hvordan takle taket med egne hender på fyrtårn

Hvordan tømme taket med gips med bruk av beacons og et rutenett

Hvordan tømme taket med gips med bruk av beacons og et rutenett

 • Og hvis taket er dråper fra 20 til 30 mm, rustne og sprakk, så hvordan gjør taket på kjøkkenet flat? RUST (eller store sprekker) rense, utvide dem til 30-50 mm eller mer, gruntuem, etter at primeren er tørket og tørk zapolonyayut hul komponent skum og gi den tørke i 24 timer, og deretter skjære av overskytende skum og igjen gruntuem. Når primeren er tørr, en spatel godt sette på plaster sømmen, deretter plassere hele det forsterkende båndet serpyanku og gjengi over den.

Tetningsrør med monteringsskum og en slange

 • Forskjeller tak-base i et 3,5 cm krever mer alvorlige tiltak - anvendelser av metallforsterkningsnett festet til betongtaket og dybler tåler stor overlapping av gips-sement-sand-blanding (Rotband). Når gipsen tørker, er du klar til Shpatlevanie.

En slik kompleks og ansvarlig reparasjon av taket på kjøkkenet er bedre å ikke produsere av seg selv, men å overlate det til mesteren.

Leveling taket med egne hender med forsterkende nett og gips

 • Og hva hvis uregelmessighetene overstiger 5 cm? I dette tilfellet er det bedre å installere et falskt tak - gipsplater, rack, plast eller spenning. Juster denne krumningen er vanskelig, lang, dyr og viktigst - usikker.
 1. Deretter må du bruke den ferdige gipskittet, som må påføres med en bred spatel i 1-2 lag, med det første laget må selvfølgelig tørke. Det siste laget skal være tynt - ca 1 mm.

Fylling og sliping av kjøkkenloftet

 1. 6 timer etter spalting, kan overflaten grindes og males, den kan gjøres manuelt, men bedre og raskere - med en slipemaskin. Deretter bør den gjenoppbygges - med fortynnet maling eller gjennomtrengende primer. La oss tørke og fortsette å flekker. I detalj om putty av taket med egne hender ser vi i denne treningsvideoen:

Krasim taket

 1. Maling av taket er bare mulig når den primerte overflaten tørker. For å begynne å male er det ønskelig fra et vindu. I tillegg, hvis overflaten er malt med en kort haugerulle, vil det bli oppnådd et jevnt belegg. En grov tekstur kan opprettes ved å bruke en akselrulle. En stripe av maling bør gå litt til den andre.

Hvordan male taket av kjøkkenet med egne hender

Hvordan male taket av kjøkkenet med egne hender

Veldig bra og detaljert om valg av maling og selve arbeidsflyten kan ses i denne videoen:

 1. Det er ønskelig å male overflaten i to lag, den første må tørke før den andre påføres. Ett lag maling skal påføres om gangen - ellers vil det være en synlig skjøt mellom seksjonene.

Hvordan velge en fargestoff sammensetning for kjøkkenet taket

Reparasjon av taket med egne hender ved farging eller hvitvasking - dette er den vanligste (hovedsakelig på grunn av budsjettet).

Før du måler taket, må du velge riktig farge. Den tradisjonelle måten å maling innebærer bruk av kalk eller kalkmørtel.

Kjøkkenloft hvitvasking

Dette materialet ble brukt for hundre år siden, men så langt blant sine fordeler er følgende:

 • cheapness;
 • Økologisk kompatibilitet (kalk absorberer skadelige stoffer);
 • Evne til å maskere små overflatefeil.

Whitewash-laget må oppdateres jevnlig, men hvis du ikke vasker det uten å vaske av forrige lag, så vil snart snart nonaesthetiske "rushes" dannes på overflaten. I tillegg kan du i dette tilfellet glemme designgleder.

Det er bedre å male kjøkkenloftet med vannbasert maling. Sammenlignet med kalk, danner det et mer delikat og attraktivt lag.

Hva å male taket på kjøkkenet - vannbasert maling vanntett hvit matte

Sammensetninger av denne typen lukker nesten ikke under arbeidet, de er økonomiske, rimelige og varierer i nyanser. For å skape et holdbart og pålitelig belegg, kan du male vannemulsjon i flere lag - dette vil ikke forstyrre passasjen av luft, noe som betyr at rommet ikke vil være tett. Blant de mest bemerkelsesverdige ulempene med denne typen maling er umuligheten av vasking. Tak kan tørkes med en tørr klut eller litt fuktig, men uten friksjon.

Det beste materialet for å male kjøkkenloftet, kaller eksperter akrylmaling. Den resulterende overflaten kan vaskes ikke bare med vann, men også med såpeoppløsninger - det eneste unntaket er slitemiddelholdige stoffer.

Overflaten som oppnås ved hjelp av et slikt fargestoff, er forskjellig estetisk og dekorativt.

Å male overflaten på kjøkkenet er bedre enn matt, og ikke skinnende fargestoff. Glans kan understreke ujevnheten til substratet, og mattlaget, tvert imot, vil gjemme dem.

Hvitvask og maler taket på kjøkkenet

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

3 + 4 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map