Modul de tapet cu auto-tapet în bucătărie: detalii și nuanțe de coasere corectă

Modul de tapet cu auto-tapet în bucătărie: detalii și nuanțe de coasere corectă

Modul de tapet cu auto-tapet în bucătărie: detalii și nuanțe de coasere corectă

Deoarece bucataria este cea mai utilizată camera din apartament, mulți încearcă să-i dea un aspect simplu și estetica trebuie să cedeze raționalismului. Se întâmplă că încăperea din cauza dimensiunilor mici nu vă permite să modificați decorul interior. Trebuie să gândim cu atenție prezența fiecărei bucăți de mobilier în bucătărie. Doriți să învățați cum să lipiți tapet în bucătărie pentru a aduce un farmec la ea?

Cunoscând câteva reguli simple, puteți să inserați rapid tapetul în bucătărie

Rapid lipirea tapet în bucătărie va ajuta reguli simple

Ce tapet este cel mai bun pentru a alege pentru bucătărie

În acest interior, culorile de pe masă și setul cu cască arată armonios

Blaturi de lucru colorate în armonie cu alte elemente ale interiorului

Toată lumea știe că tonurile strălucitoare ale frigului mișcă vizual pereții, mărind dimensiunea camerei. Dacă bucătăria dvs. este insuficient aprinsă, alegeți culori pastelate calde, iar pentru bucătăriile pe scară largă, nuanțele întunecate și bogate de tapet sunt perfecte. Cu ajutorul lor puteți crea o atmosferă misterioasă și amovibilă. Folosind tapet de diferite culori, puteți împărți bucătăria în zone funcționale.

Cum de a alege wallpaper pentru bucătărie? Mulți, cel mai probabil, vor prefera soiurile "lavabile" sau "rezistente la umiditate". Cu toate acestea, nu există atât de multe variante de tapet "fără probleme" pentru a alege între ele nuanțe, desene, stil. Dar necesitatea de a folosi tapet de vinil pentru bucătărie este dictată de modul nostru de viață anterioară nerezolvat. Câte hote au fost în apartamentele cetățenilor sovietici? Și au existat multe soiuri de tapet universal care nu seamănă cu cauciucul?

Acum nu este nevoie să utilizați exclusiv tapet de vinil pentru toți pereții din bucătărie. În cazul unei protecții grave, numai peretele de lucru are nevoie - șorțul. Restul zidurilor sunt predispuse la poluare nu mai mult decât alte încăperi din casă. Concentrați-vă pe faptul că alegerea de tapet pentru bucătărie este suficient de lată, și puteți alege culorile si texturile care iti plac cel mai mult, chiar dacă tapet „nu practic.“ La urma urmei, le lipiți, la urma urmei, nu pentru tot restul vieții, ci doar pentru câțiva ani (până când interiorul se plictisește). Principalele criterii ar trebui să fie stilul, armonie și preferințele personale. Nu uitați că bucătăria devine adesea locul unde se adună întreaga familie, iar culoarea pereților poate influența atmosfera de comunicare.

Opțiuni pentru lipirea tapetului de bucătărie

Alegerea de alb pentru fundal va oferi bucătăriilor un aspect festiv și festiv

Culoarea principală a tapetului și a dulapurilor - alb - creează o atmosferă plăcută și plăcută în această bucătărie

Puteți lua ca bază culoarea topului de masă, a dulapurilor sau a șorțului de bucătărie și alegeți tapetul închis la umbră. O altă opțiune - în cazul în care umbra luat ca bază, este în desenul tapet, împreună cu alte tonuri și desene.

Dacă doriți experimente, organizați contraste în decorarea pereților. Ca bază, pot exista tonuri care sunt deja prezente în bucătărie. De exemplu, un pic de culoare albă și multe culori contrastante. Dacă ați folosit contraste atunci când decorați mobila, încercați să repetați această combinație pe pereți, dar proporția trebuie să fie opusă. Deci, în cazul în mobilier 80% din culorile luminoase, atunci în decorarea zidurilor lăsați să fie 80% din întuneric și 20% din lumină. Nu vă faceți griji că culoarea întunecată va "exercita presiune" asupra vederii, deoarece în bucătărie nu există atât de mulți pereți deschiși.

Folosind un model geometric (cușcă, bandă, mazăre), setați un ritm clar. Este greu de spus, radical este metoda de a alege tapet sau liniște. Totul depinde de dimensiunea imaginii și de gradul de contrast. Este mai bine să nu acoperiți întreaga cușcă cu o cușcă sau mazăre, dar utilizați o astfel de tapet sub formă de inserții sau panouri pe orice perete.

Cum să lipiți tapet în bucătărie cu propriile mâini

Este mai convenabil și mai rapid pentru lipirea tapetului împreună

Împreună pentru a lipi tapet poate ușor și rapid

Înainte de a picta tapet în bucătărie, trebuie să pregătiți pereții. Asigurați-vă că ați șters tapetul vechi. Dacă nu, șansele sunt că cele noi vor cădea cu cele vechi. Sau, dacă noul tapet este ușor, iar cele vechi sunt întunecate, imaginea poate apărea, ceea ce nu este, de asemenea, foarte plăcut. Vechiul tapet este îndepărtat cu ușurință de pereți, dacă este udat cu apă.

După îndepărtarea tapetului, verificați dacă există crăpături la suprafață. Dacă există, ei au nevoie de zashpatlevat. Dacă suprafața este vopsită cu vopsea de email sau ulei, este necesar să o îndepărtați sau cel puțin să curățați pereții cu șmirghel.

1

Pentru a pokleit tapet în bucătărie, va trebui să se rostogolească pentru a lubrifia perete cu adeziv, o perie pentru a aplica lipici pentru hârtie, perie pentru a netezi tapet pe perete, adeziv, două cârpă umedă (cel pe care îl veți șterge excesul de adeziv de pe perete, celălalt - de la podea) .

Înainte de a lipi tapetul din bucătărie, asigurați-vă că ați verificat toate rulourile cu tapet. Ar trebui să fie aceeași nuanță. Pentru a tăia tapetul de pe cârpă, trebuie să tăiați prima foaie cu o marjă de 5 cm (când uscați unele imagini de fundal se scurge). Rolați rola de pe podea și combinați modelul cu prima foaie. Pentru a nu fi confuz, este convenabil să faceți o inscripție pe spatele fiecărei pânză - "de sus". Este mai bine să aveți un stoc de 5-10 cm, ceea ce va elimina diferența de înălțime posibilă în diferite locuri ale camerei.

În cazul în care tapetul este dens, acestea ar trebui să fie lipite la fund, și, dacă subțire - se suprapun. Adezivul pentru tapet este vândut în orice magazin de construcții, trebuie doar diluat, urmând instrucțiunile de pe ambalaj.

Pentru a lipi exact imaginea de fundal, mai întâi marcați linia verticală la o distanță de aproximativ 15 cm de colțul din apropierea ferestrei. În cazul lipirii lipiciului, începeți lipirea de pe fereastră, astfel încât nu se vor vedea articulații. Pentru a trage o linie verticală, faceți o linie plumb. Conectați orice cablu la cablu, țineți cablul de la marginea superioară și marcați linia. Pe ea se lipeste prima foaie.

Faceți o îndoire pe perete: lipiți o bandă de 15 cm lățime la colțuri, la pliere și de-a lungul tapițerii de sus. Cârpe țesute de tapet ar trebui să fie așezate pe o podea curată și să aplicați în mod egal clei. Apoi aplicați adezivul și pe perete. Ridicați coli de marginea superioară și aliniați-o de-a lungul liniei marcate. După lipirea foii, lăsați-o cu o perie. Este cel mai convenabil să lipiți tapetul împreună. Un om se întinde într-o cârpă, al doilea - un zid, o netezește jumătatea superioară a foii lipite, cealaltă - cea de jos. Dacă bulele de aer se formează încă, pot fi lovite cu un ac și netezite. După aceasta, continuați cu pastrarea foii următoare.

Pentru margine și în colțuri nu formează vezicule, tapet pot fi tăiate și lipite de la un apus de soare la alta pânză nu mai mult de 2-4 cm, și nu pe întregul Web. În același timp, cea de-a doua pânză trebuie să fie lipită din colțul zidului, și nu din locul în care sa terminat. Spațiul de lucru spălat este o excepție. Se sigilează colțurile cu o cârpă integrală.

Colecție foto de hârtie de perete pentru bucătărie

Lumina tapet pentru bucătărie - cea mai bună alegere

Acest tapet luminos este cel mai bun pentru bucătărie, încărcând cu veselie și o bună dispoziție pentru întreaga zi

Contextul neobișnuit va crea un tapet moale în mazăre mică sau medie

Soluția originală - tapet în mazăre - se va potrivi, de asemenea, bucătărie ca un fundal discret

Tapetul dintr-o bandă luminată în această bucătărie este un element decorativ important, care animă și revigorează situația

Prospetimea și animația acestui interior este direct legată de tapetul luminos și de contrast

Tapetul cu dungi ridică vizual tavanul

Pentru a ridica vizual plafoanele mici, puteți să lipiți imaginea de fundal într-o bandă verticală

Roșul și negrul în interiorul bucătăriei arată bine pe fundalul unui model tapet ornat

Tapetul de lux, cu un model alb fantezist, pe un fundal negru, accentuează respectabilitatea interiorului bucătăriei roșu-negru

Pentru interior, executat în culori negru și alb, tapet cu un design elegant

Restrâns elegant, aceste tapet alb-negru elegant într-o bucătărie spațioasă, decorată într-o schemă de culoare contrastantă

Principalul detaliu al interiorului din această bucătărie este un tapet foarte frumos

Imaginile de fundal cu o poveste originală într-o schemă plăcută de culoare pot deveni principala decorare a camerei

Combinațiile neobișnuite de culoare din interior pot arăta foarte bine

O combinație neobișnuită de culori și materiale dintr-o cameră poate da un rezultat interesant și atractiv

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

6 + 4 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map