Как да изберем основен воден филтър и да го инсталирате сами

Как да изберем основен воден филтър и да го инсталирате сами

Как да изберем основен воден филтър и да го инсталирате сами

Водата от кранчето минава след това кафяво, след това бяло, а в чашата с люспи вкусните варовици? Уморен ли сте да плащате за водата и да не я пиете? Така че е време да помислите за инсталирането на основен филтър - подобен филтър ще ви помогне да премахнете 99% от механичните замърсители от чешмяната вода.

Пречистена чешмяна вода

Пречистената чешмяна вода съдържа по-малко примеси

Защо се нуждаете от основен филтър

Филтри, инсталирани директно на водопроводната мрежа, наречена основна. Традиционно всеки апартамент има две магистрали - за топла и студена вода. Поради това основните филтри за вода обикновено се инсталират веднага две. Въпреки това, за една вила или селска вила къща, един филтър е достатъчно, при условие, че е свързан с автономна кладенец. Може да се използват филтри за багажника:

1) За пречистване на водата. Че от кранчето тече истинска питейна вода, трябва да живеете над артезианския кладенец. Но обикновено се получава вода от най-близката река. Повечето общински водоснабдителни системи не са предназначени за отстраняване на химикали (пестициди, тежки метали, канцерогени).

Хлорът изобщо не решава проблема, той само добавя към водата вредни качества. Известно е, че в чешмяна вода бактериите, устойчиви на хлор, могат безопасно да живеят и да се възпроизвеждат. Поради това основен воден филтър със сменяема касета може да бъде ефективно решение на редица проблеми.

2) За подобряване на вкуса на водата. Какво се налива от кранчето, често удря филистинска палитра с невероятни вкусове. Миазми на сулфидния сулфат, аромати на торене, пляскане на метал и белина - този коктейл понякога трудно може да се нарече вода. Преминавайки през филтъра, водата става вкусна и губи всички неприятни вкусове. Храната, приготвена на чиста вода, се превръща в апетитна.

3) За облекчаване на физическите ефекти върху кожата и косата. Ние се измиваме с чешмяна вода и не мислим защо кожата е невероятно суха или защо започва обривът, защо изчезва ценната коса. Цялата материя е само в замърсителите, които засягат вола на тялото. Заслужава си да поставите * основен филтър за топла вода * в банята - и много проблеми с пъпки и ранни бръчки ще изчезнат.

4) Поддържане на водопровод и оборудване в добро състояние. Примеси, мръсотия и други твърди частици надраскват повърхността, утаяват се на вътрешните маркучи, затрудняват за домакинските уреди. Остават от мръсните бойлери, перални машини и съдомиялни машини, чайници.

Инсталиране на основния филтър

Инсталиране на основния филтър

Как да изберем основния филтър

В допълнение към избора на вида филтър за студено или за топла вода е важно да се определят други параметри.

 • Необходима степен на пречистване

  Филтър за пречистване на вода

  Филтър за пречистване на вода

  1
  1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
  Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

9 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map