Dapur putih: 30 hiasan dalaman dalam warna putih

Dapur putih: 30 hiasan dalaman dalam warna putih

Dapur putih: 30 hiasan dalaman dalam warna putih

Dapur putih - elegan aristokrat, elegan, elegan, perayaan, elegan, lapang, tetapi sangat tidak praktikal. Warna putih di pedalaman dapur sesuai untuk kebersihan yang sempurna! Jika anda tidak boleh memanggilnya bersih, dan pembersihan tidak termasuk dalam senarai hiburan kegemaran anda, lebih baik memilih bunga yang lebih rendah. Memutuskan untuk bertaruh putih, jangan malas untuk memberikan perhatian yang sewajarnya kepada pemilihan bahan-bahan yang harus dicuci mudah dan mempunyai sifat-sifat penghalau kotoran - ini akan sangat memudahkan penjagaan Snow White anda.

Dapur putih - pilihan yang paling popular

Warna putih lebih sering dijumpai dalam reka bentuk dapur

Interior dapur putih: dari bangsawan hingga minimalism

White adalah meluas dalam reka bentuk dalaman di Eropah dan Amerika 20-30an, di mana beliau menjadi simbol bangsawan dan kekayaan. Dalam 60-an abad yang lalu dalam warna ini rumah mereka berpakaian minimalists, jadi gunakan ia untuk menekankan keringkasan dan rasional tanpa glitz dan perkhidmatan lebih, bahagian dalaman minimalis, tetapi di Scandinavia, di mana semasa garis bersih mudah dan bahan-bahan semula jadi, susu secara tradisinya dikaitkan dengan keamanan, keselesaan dan alam semula jadi. Ternyata warna yang sama boleh membawa mesej yang sama sekali berbeza? Betul! Segala-galanya bergantung pada gaya, bentuk dan tekstur yang dipilih. Milky walaupun paradoks, kerana ia terdiri daripada semua warna spektrum dan, dengan itu, dikurniakan dengan semua ciri-ciri dan wujud. Tidak hairanlah, ia boleh digunakan untuk mewujudkan dalaman dalam hampir mana-mana gaya, manakala hiasan tenusu boleh menjadi kedua-dua dihalang dan sederhana atau indah halus dan sengaja mewah.

Putih mulia di pedalaman klasik

Bahagian dapur putih dalam gaya klasik kelihatan mulia dan menarik

Apabila memilih reka bentuk yang putih salji, tidak semestinya terhad kepada mendidih dan putih, yang mempunyai banyak warna yang menarik dan nuansa, tidak mengambil kesempatan daripada itu adalah semata-mata tidak boleh dimaafkan: gading, magnolia, kapas semulajadi dan linen, susu panas dan krim, latte kosmik, warna mutiara, kerang laut ... berbeza dengan putih, mereka benar-benar tidak mempunyai ketegasan dan sejuk kemandulan hospital, yang membolehkan untuk membawa kenyamanan dapur kecil anda dan kehangatan.

Dapur putih digabungkan dengan perabot dari kayu semula jadi

Set dapur warna susu yang dibakar menekankan keindahan perabot yang diperbuat daripada kayu semula jadi

Nada salji putih adalah penyelesaian ideal untuk dapur kecil. Mana-mana gaya yang anda pilih, putih sentiasa menggerakkan sempadan, mengembangkan ruang, mengisi udara dan cahaya. Dan biarkan dimensi sebenar remah anda tetap sama, tetapi ia akan kelihatan lebih luas dan lebih ringan. Setelah membuat pilihan memihak kepada fasad berkilat putih dengan kesan cermin, dan juga memihak kepada set dengan fasad telus dan lut, anda akan dapat "memisahkan" serbuk bersaiz kecil anda dengan maksimal.

Gabungan dinding putih dan lantai gelap berfungsi sebagai latar belakang yang sangat baik untuk perabot

Putih kelihatan lebih mempesonakan di latar belakang gelap lantai

Putih tidak boleh melakukannya tanpa dalam gaya Provence, di mana beliau sempurna melengkapi warna kuning air, aqua, terra cotta, warna, dan mengingatkan padang rumput berbunga Provence pastel warna kuning biru dan pucat.

Latar belakang putih menekankan merit hiasan perabot dapur

Di latar belakang putih dapur ini, barangan perabot elegan

warna susu krim dalam hiasan dan perabot dapur salji putih yang baik dengan almari dipasang tinggi, meja besar dan facades khayalan dengan memasukkan hiasan, alur kerinting, hiasan timbul dan kesan patina - sifat penting dapur dalam gaya klasisisme. Antara hiasan dalaman moden yang kurang bergaya dalam jubah putih kelihatan sangat elegan dan elegan.

Klasik berwarna putih sering dijumpai di bahagian dalam dapur moden

Bentuk-bentuk klasik dari dapur ini berwarna putih dipenuhi dengan bangsawan dan martabat

minimalism ketat dan ultrsovremenny berteknologi tinggi dengan garis bersih, borang ringkas, facades sempurna lancar tanpa perkhidmatan lebih hiasan, ia adalah mustahil untuk membayangkan tanpa salji putih yang terbaik menekankan organisasi, fungsi dan kecekapan reka bentuk dapur. kombinasi warna popular untuk minimalis dan berteknologi tinggi: putih, kelabu atau hitam, atau merah.

Pada latar belakang hitam dan putih di dapur berkilau logam berteknologi tinggi kelihatan sesuai

Sinaran logam menekankan pengekangan garis dapur hitam dan putih dalam gaya berteknologi tinggi

Masakan hitam dan putih yang spektakuler tidak pernah kehilangan relevansinya, dan selain itu sangat praktikal - hitam boleh digunakan untuk menyelesaikan permukaan yang paling ketara yang terlibat secara maksimal dalam proses memasak.

Pesona sederhana masakan hitam dan putih dalam gaya minimalis

Masakan hitam dan putih dalam gaya minimalis adalah mudah, tetapi tidak tanpa daya tarikan

Bagaimana untuk menghiburkan "Snow White": aksen menarik

White on white adalah, tentu saja, juga satu pilihan, tetapi sangat tidak dapat diramalkan. Seringkali kombinasi ini, terutamanya dalam versi putih-putih, menyebabkan persatuan dengan kebersihan steril bilik operasi. Adakah anda berusaha untuk ini? Hampir tidak ...

Tambah haba ke bahagian dalam putih dengan unsur-unsur kayu semula jadi

Tekstur kayu panas memanaskan bahagian dalam masakan salji putih dalam gaya Scandinavia

1

Elakkan monotoni, gabungan tekstur berkilat dan matte, licin dan melegakan akan membantu. Terutama menarik adalah fasad yang berpola. Penyelesaian yang berjaya untuk dapur putih ialah pembelian set dapur dengan bahagian bawah gelap kontras praktikal dan puncak cahaya yang, "melarutkan" dalam dinding putih, kelihatan tidak berwujud dan tidak membebani ruang.

Unsur hiasan diperlukan dalam suasana minimalis yang sederhana

Masakan hitam dan putih dalam gaya minimalis jelas kelihatan dengan unsur-unsur hiasan yang cerah dari bentuk yang luar biasa

Dinding salji putih berfungsi sebagai latar belakang yang indah untuk perabot dan aksesori warna kopi hangat, kayu dan terracotta, memberikan interior dapur putih seorang bangsawan yang istimewa, dan membawa pulang suasana keselesaan dan kehangatan. Isi kecantikan anda dengan kesegaran dan kesejukan akan membantu gabungan warna putih dengan biru, biru atau biru - pilihan yang sangat baik akan menjadi reka bentuk dalam gaya laut.

Mewah dan kehormatan yang termaktub di bahagian dalaman merah di dapur

Gabungan putih dan merah di pedalaman dapur, yang tidak kehilangan relevansinya, kelihatan mewah dan dihormati

dapur putih - tempat yang sesuai untuk aksen terang dan latar belakang putih Semua warna-warna yang lebih cerah dan lebih tepu daripada bersendirian atau dalam kombinasi dengan warna lain. Walaupun detail kecil, berdiri keluar mendadak terhadap latar belakang neutral dalam dalaman putih mengambil maksud yang istimewa. Cairkan dengan sempurna sorotan warna putih lebih mudah: beli yang cerah peralatan, aksesori, meja, kerusi, tekstil, dan, seperti ajaib, berkilau dapur dengan warna baru! Kemudian, apabila tali jiwa akan didengar di kunci baru, tanpa membuat apa-apa perubahan besar kepada kawasan pedalaman, hanya menukar warna "tempat" dan Snow White kami sekali lagi akan berubah!

Foto contoh sebenar bahagian dalam dapur putih

Gabungan putih dan coklat di pedalaman: penyelesaian warna yang baik

Kepanasan dan keterukan putih di pedalaman ini dikompensasi oleh kehangatan dan kelembutan coklat

Lampu dapur putih: penyelesaian yang mudah dan berkesan

Untuk menyerlahkan dapur putih tidak memerlukan syarat yang ketat, dapur nampaknya menyala sendiri

Pencahayaan semulajadi dan tiruan dapur putih: nuansa dan ciri

Dapur putih dengan lokasi yang berjaya sumber pencahayaan semula jadi dan tiruan seolah-olah hanya dibanjiri dengan cahaya

Hal-hal kecil yang hiasan di dapur putih membuat rasa keselesaan rumah

Dapur putih dalam gaya klasik, dihiasi dengan perhiasan comel, kelihatan comel dan selesa

Kebersihan dapur putih dapat menekankan dinding kuning muda

Dinding beige muda tidak bertentangan dengan perabot putih, tetapi perlahan-lahan menekankan kebersihannya yang sempurna

Lampu cantik telah menjadi hiasan dapur putih dalam gaya klasik

Lekapan bentuk asal di latar belakang perabot putih menjadi elemen penting dalam hiasan dapur ini

Lantai putih kelihatan cantik dan berkesan, tetapi memerlukan penjagaan yang berhati-hati dan tetap

Lantai putih di dapur mampu hanya peminat yang berdedikasi kebersihan steril

Klasik, dihiasi dengan warna-warna cerah, hidup berkat kepada perkara-perkara kecil

Unsur hias yang berjaya dipilih menekankan kecanggihan dan keindahan gaya klasik dapur putih

Keselesaan dan estetika adalah ciri utama dapur salji putih ini

Di dapur yang luas ini semuanya diatur dengan cinta untuk keselesaan dan estetika

Pencahayaan dipilih yang berjaya akan menjadikan dapur lebih ringan

Putih yang mempesonakan - ciri pertama dapur ini, yang masuk ke dalam fikiran, dikaitkan dengan pencahayaan semulajadi dan tiruan yang terpilih

Kekasih kebersihan lebih suka menghias dapur mereka dengan warna-warna terang

Warna memasak dan cahaya dalam banyak dikaitkan dengan kebersihan, jadi putih sering digunakan untuk menghias dapur

Susu putih dan lain-lain kelihatan putih baik di bahagian dalam dapur

Jika warna putih tulen nampaknya sangat sesuai, anda boleh memilih warna hangat dan lembut

Butiran pedas warna hitam pada latar belakang putih memeriahkan suasana

Beberapa butiran hitam pada latar belakang putih akan menambah kepintaran kepada pedalaman klasik ini

Gabungan cahaya kelabu, putih dan warna kayu semula jadi di mana-mana pedalaman kelihatan harmonis

Warna putih menjadi yang utama di pedalaman ini, tetapi ia berjaya diwarnai oleh kelabu muda dan warna kayu semulajadi

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 60 = 62

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map