Soluții de design și fotografii ale unor interioare elegante de bucătărie-camere de zi de 18 mp. m

Soluții de design și fotografii ale unor interioare elegante de bucătărie-camere de zi de 18 mp. m

Soluții de design și fotografii ale unor interioare elegante de bucătărie-camere de zi de 18 mp. m

Bucătăria de vis este o cameră spațioasă și luminoasă, un loc favorit pentru întâlniri familiale și prietenoase. Proprietarii caselor de țară și apartamentelor mari din clădirile noi au dublu noroc, deoarece puteți proiecta independent interiorul. Pentru cei care decid să-și traducă ideile într-un design unic de 18 metri la bucătărie, o fotografie a proiectelor profesionale vă va ajuta să alegeți conceptul interior, să evitați supraîncărcarea camerei și să evitați greșelile enervante.

Proiectarea și amenajarea unei bucătării spațioase: soluții interioare pentru o cameră separată

Alegerea bucătăriei stil cu imaginea generală stilistică a casei, dar aspectul camerei este determinată de factori obiectivi: necesitatea de a lua în considerare forma camerei, planifica plasarea de mobilier, pentru a determina punctul de instalare a echipamentelor și a efectua zonare. În designul bucătăriei de la 18 pătrat. Există suficient spațiu pentru 3 zone funcționale.

bucătărie

18 de metri: filmări șic pentru designul de creație

bucătărie

O bucătărie separată a formei potrivite: idei de design

Opțiuni de dispunere: creați un spațiu ergonomic și funcțional

Bucătăriile izolate, cu o înregistrare minunată de 18-20 m, sunt rare - numai în apartamente noi și în case private. Proprietarii vechilor locuințe trebuie să combine bucătării mici cu camerele vecine pentru a extinde zona.

Varianta ideală a geometriei este un dreptunghi obișnuit sau un pătrat cu o latură de 4,5 m. Acest formular vă permite să alegeți oricare dintre metodele posibile de aspect clasic. Soluții optime pentru designul de bucătărie neprofesionist 18 m patrati:

 1. Planar liniar. Aplicabil atât pentru spațiile dreptunghiulare pătrate, cât și pentru cele înguste. Mobilierul cu aparate poate fi așezat de-a lungul unui perete, închizându-l complet sau de-a lungul a două pereți paralele. În centrul camerei va fi suficient spațiu pentru un set complet de mese. În cazul unui singur rând de cazare, este recomandabil să aranjați o zonă de odihnă cu o canapea în partea liberă a camerei, transformând bucătăria într-o cameră de zi cu bucătărie.
bucătărie aspect

Amenajarea liniară în spații rectangulare

 1. Versiunea colțului. Cel mai convenabil aspect, în special pentru autodesign. Totul este simplu: mobilierul din colț vă permite să plasați corect tehnica în funcție de regula triunghiului. În centrul camerei există o zonă de luat masa, în cealaltă parte a bucătăriei există o zonă de relaxare cu o canapea, o masă de cafea.
schemă

Aspectul colțului

 1. Setul în formă de U se îmbină armonios într-o cameră dreptunghiulară. Vă permite să utilizați peretele cu fereastra, stabilind nivelul inferior al nivelului mobilierului cu pervazul. Poziția în formă de U împarte automat camera dacă lungimea secțiunilor laterale ale setului cu cască este de aproximativ jumătate din lungimea peretelui. Spațiul rămas poate fi utilizat în siguranță ca o sală de mese și în camera de zi.
schemă

Formatul în formă de U

 1. Planificarea insulei - singurul tip de aspect pentru care o suprafață de 18 metri pătrați. m în bucătărie poate să nu fie suficient. Proiectați profesioniști cu încredere, există soluții. În loc de o insulă clasică, o masă insulară îngustă se va face la comandă. O altă modalitate este de a reduce adâncimea dulapurilor inferioare ale setului cu cască, eliberând spațiul necesar.

Seturi liniare și un grup de mese: o fotografie de idei proaspete

Cel mai simplu mod de a face bucătăria confortabilă, elegantă și strălucitoare pentru un designer începător este să aleagă un aspect cu un singur rând. Soluția este destinată camerelor pătrate sau camerelor dreptunghiulare. Adâncimea standard a mobilierului este de 60 cm. Prin urmare, există mai mult de 3 m de lățimea camerei: această bucătărie este de asemenea potrivită pentru companiile mari.

7 soluții simple și la modă:

 1. Cei care preferă tonurile discrete ale scalei pastelate, precum ideea unei suită construită în nișă.
bucătăria spațioasă

Amenajarea liniară a unei bucătării spațioase în culori strălucitoare

Dispunerea de culori luminoase, cu bogate detalii, vii de ciocolată, o nișă pentru mobilier din GCR, tavan fals cu built-in la fața locului - detaliile care vor face din interior a subliniat un simplu obișnuit. Setul laconic servește ca un fundal modest pentru aparatele funcționale încorporate.

 1. Bucătărie 18 de metri pătrați. m - design cu o canapea de lux. mobilier alb cu fatade simple si un raft deasupra nivelului superior, perdele grele de pânză groasă, albă, și ... canapea elegant cu crema de tapițerie, sculptate curbat spate si brate.
design de bucătărie

Design extraordinar de luminos

Fiți atenți la modul în care armonios adiacent simplu mobilier simplu, cu o suspensie de sticlă și scaune din plastic transparent.

 1. Soluția pentru bucătării combinată cu camera. Dacă pe perete există o muchie care nu poate fi dezmembrată, ar trebui să fie bătută ca limită a zonei de lucru.
set

Suită special amenajată, cu dulapuri și mese din lemn

 1. Scara camerei vă permite să experimentați soluții color. Fațadele strălucitoare și lucioase, spre deosebire de culorile dezactivate ale pereților, textilelor și ale unui grup de mese, vor crea o dispoziție veselă.
bucătărie

Albastru cu bej: bucătărie modernă

 1. Atunci când alegeți un aspect paralel, planificați corect aspectul echipamentului, mai ales dacă există o masă între rândurile de mobilier. Aranjați chiuveta și aragazul pe o linie și zona de depozitare într-un rând paralel.
bucătărie

Bucătărie retro în paralel aspect: ideea de a efectua

 1. Un exemplu de aranjament cu două rânduri pentru bucătării moderne: fațadele lucioase surde, mobilierul pe mai multe niveluri. În centru este o masă mică. Una dintre liniile setului cu cască este scurtată - există spațiu pentru zona de odihnă.
design de bucătărie

Design interesant pentru o bucătărie îngustă

 1. În spațiile înguste este recomandabil să abandonați nivelul superior într-una dintre linii. Alegeți fațadele ușoare, lăsați fereastra deschisă, - bucătăria va deveni vizual mai largă.
sala de mese

Grup de mese la fereastră

Separarea camerei în 2 zone: alegeți aspectul unghiular

Angular layout - un mod universal de aranjament. Proiectat cu un aspect de colț - o șansă de a utiliza fără efort toate părțile dificile: un perete cu o fereastră și o ușă balcon, o parte a pereților cu o ușă de legătură.

Nu este necesară zonarea suplimentară utilizând două tipuri de pardoseli într-o cameră separată. Puteți aranja accentele necesare cu ajutorul designului de lumină și tavan.

1

7 exemple de design bun:

 1. Ventilatoarele soluțiilor tradiționale liniștite vor alege o suită albă cu fațade cadru.
interiorul bucătăriei

Interiorul elegant al unei bucătării spațioase

Fiți atenți la nișa pentru televizor. Zona de luat masa este situată vizavi de panou: a subliniat spațiul pentru petrecerea timpului liber. Chiuveta, aragazul și cuptorul în carcasa creionului - într-un spațiu mic, la lungimea brațului.

 1. Jocul de contraste este pentru cei care preferă un interior alb-negru. În proiectarea de cameră de zi bucătărie cameră de 18 metri patrati. se poate face cu un număr minim de dulapuri suspendate. Camera va părea și mai mare, iar volumul dulapurilor inferioare este mai mult decât suficient pentru toate ustensilele de bucătărie.
set de bucătărie

Colțul așezat în bucătărie alb-negru

 1. Un rol imens îl joacă alegerea textilă și aspectul color. O soluție interesantă pentru camere mai mici: pereții și tavanul - în aceeași nuanță, mobilier și textile - o combinație de verde bej și pal.
bucătărie

Bucătărie ușoară cu tavan scăzut

Zest: textile de aer pe fereastră, rafturi fără greutăți cu articole de sticlă. Aceste soluții distrag atenția de la plafonul scăzut

 1. Modul bugetar de a dota bucătăria: alegeți un set de colț din colecțiile modulare și faceți-l unic cu ajutorul filmului de vinil. Vechiul frigider va fi, de asemenea, transformat.
bucătărie

Design ieftin: soluție de bucătărie cu balcon

Alegeți o imagine de fundal cu un model geometric în tonul de fundal al filmului de vinil. Adăugați accente strălucitoare la interior.

 1. Designul tradițional al bucătăriei din camera de 18 metri nu va ieși niciodată din modă. Nuantele clasice ale fațadelor "sub copac", o gamă restrânsă de pereți și un set de mese clasic - simplu și funcțional.
interiorul bucătăriei

Închis interiorul unei bucătării spațioase

 1. Fațadele lucioase la modă în seturile de colțuri devin întotdeauna o decorare a camerei. Încercați să creați un contrast între mobilierul spectaculos și culorile luminoase ale decorului. Bucătărie cu două culori: fildeș și lemn de culoare închisă.
set

Suită modulară în proiectarea unei bucătării mari de 18 metri pătrați

 1. Un interior alb cu zăpadă, cu detalii negre contrastante - un design în stil scandinav, se pare că nu va lăsa ratingul celor mai trendy direcții. Se diluează culorile albe și pereții pastel și detaliile luminoase ale podelei moderne, de exemplu, covorul alb-negru.
bucătărie

Bucătărie spațioasă: design laconic și elegant

Acest design nu are nevoie de decor într-o cantitate mare: refuza perdele se potrivesc gresie de alb standard, iar pereții sunt o culoare mată vopsea acrilică radierul.

bucătărie

Funcționalitate, simplitate și decor minim

Formatul în formă de U: design câștigător

Spre deosebire de layout-urile liniare și unghiulare, care sunt libere în proiectare, fără a necesita cheltuieli enorme, aspectul în formă de U în design-ul bucătăriei este de 18 metri pătrați. m este o lucrare pentru designeri.

Colectarea unor astfel de mobilier din mobilierul finit este imposibilă. Dar interiorul cu implicarea a trei ziduri în zona de lucru întotdeauna pare extraordinar.

bucătărie

Modul original de a dota o bucătărie mare

avantaje:

 • Zidul cu fereastra se transformă într-o suprafață de lucru.
 • Puteți lăsa jumătate din cameră pentru camera de zi sau pentru sufragerie, după ce a aranjat un raft de masă la capătul uneia dintre linii.
schemă

Zonarea în structura n-tip

 • Posibilități nelimitate pentru echipamentul tehnic.

5 idei interesante și practice pentru o cameră spațioasă:

 1. Bucătărie modernă cu o suită asimetrică: una dintre linii este o masă.
bucătărie

Bucătărie umplute cu aer și lumină

 1. Set alb retro, în contrast cu podeaua vopsită în culoarea abanosului - o idee demnă de repetare. Toate echipamentele sunt construite în mobilier, simetria absolută a interiorului este accentuată de rânduri de lămpi într-un tavan suspendat cu un singur nivel.
 1. Dimensiunile camerelor mari vă permit să vă bucurați de designul luxos al mobilierului negru. Chiar și în vopsea mată, mobilierul nu pare a fi întunecat.
bucătărie

Simetria și contrastul

bucătărie

Negru pe alb: doar 2 culori pot face camera incredibil de elegantă

 1. Designul cu un aspect sub forma unei litere P este o modalitate excelenta pentru bucatarii cu geometrie non-standard. Mobilierul se face numai la comandă, iar forma complexă a camerei se transformă într-un cip de design.
bucătărie

Geometria non-standard: design de bucătărie

 1. Pentru cei care nu se tem de experimente, designerii recomanda pictura unui interior plictisitor. De exemplu, comandați un set într-o culoare neon luminos. Astfel de mobilier arata grozav cu iluminare albă și lemn natural pe podea.
bucătărie luminoasă

Bucătărie veselă luminoasă

Island sau o masă mare: ceea ce este mai bine pentru o bucătărie de 18 metri pătrați. m

Insula de moda este cel mai dorit designer din bucatarie. Dar zona optimă pentru instalarea sa într-un format deplin este considerată a fi o cameră de 20 de pătrate. În jurul structurii insulei ar trebui să fie suficient spațiu pentru a se deplasa confortabil, pentru a deschide ușile dulapurilor.

insulă

Insula în bucătăria mare

În spațiile de 17 - 19 de metri pătrați. puteți seta o opțiune de compromis - o insulă de masă cu cutii încorporate, o insulă cu aragaz și o zonă de depozitare. Când instalați placa pe suprafața insulei, trebuie să cumpărați o hota specială cu o fixare în tavan.

insulă

Insula în combinație cu un aspect liniar

Principalul lucru nu este să transformi o bucătărie spațioasă într-o cămară. Prea multă mobilier este o problemă.

insulă

Fără o insulă, această bucătărie ar arăta elegantă

În camerele pătrate de formă corectă, insula este potrivită, mai ales dacă este instalată în centru, combinând spațiul. Mobilierul clasic, pereții albi și o insulă-bufet funcțională sunt un exemplu de soluție reușită.

bucătărie

Naturalitate și armonie: un design bun

Bucătărie în stil japonez - ideală pentru spații înguste. Designul și forma laconic, amenajarea asimetrică a mobilierului de-a lungul pereților și o masă confortabilă pe insulă: astfel încât acesta arata ca un interior armonios al bucătăriei.

bucătărie

Laconic, elegant, etno-decor: bucătăria "japoneză"

Puzzle: cum să faci un interior armonios al unei bucătării deschise-cameră de zi

În designul studioului de bucătărie pentru 18 metri pătrați. m este necesar să se ia în considerare toate caracteristicile camerei în care zona de gătit, sala de mese și, eventual, dormitorul ar trebui să se învecineze. Planificarea deschisă necesită o abordare profesională.

bucătărie

Proiectarea spațiului unic

Spațiu de bucătărie în spațiu deschis: principalele sarcini și probleme

Prima problemă este aromele bucătăriei, care pătrund în mod liber în toate colțurile camerei și mirosul care mănâncă în textile: perdele, tapițerii de mobilier, covoare. Sursa de arome nu este doar o sobă, ci și un cuptor cu microunde în care se încălzește alimentele și plăci pe masa de luat masa. Prin urmare, să se gândească la proiectarea bucătăriei-living cu o zonă de luat masa de 18 metri patrati. mai bine, astfel încât, din punct de vedere tehnic, era posibilă îndepărtarea rapidă a mirosurilor din încăpere.

bucătărie

Aer curat: într-o cameră deschisă - sarcina numărul 1

Soluția este o hota puternică în bucătărie, așezând cuptorul cu microunde în imediata vecinătate a hotei. De asemenea, este important să se asigure o bună aerisire și aer condiționat în zona de living.

Sarcina principală este de a gândi și de a împărți zona deschisă în zone funcționale:

 • Lucrul - cu un set și echipament.
 • Dining.
 • Camera de zi.

Tehnicile de bază utilizate în proiectarea camerelor combinate pentru zonare:

 1. Arc sau partiție parțială: separă vizual lucrătorul de zona de luat masa.
arc

Arcul pentru zonare

 1. Zonare ușoară. Un număr de plafoane de plafon la marginea zonei în care este instalat mobilierul de bucătărie, peste tejghea, separă vizual camera de zi. În camera de zi există o iluminare proprie într-un format tradițional pentru camere de zi.
împărțirea spațiului

Diviziunea spațiului cu ajutorul luminii

 1. Utilizarea caracteristicilor pentru acoperirea podelelor individuale cu o separare clară. În zona de gătit - ceramică, în camera de zi - laminat sau parchet.
podele

Combinație de acoperitoare de podea

 1. Partiție parțială. În loc să așezi cărămidă, poți să faci un perete translucid de aer, să instalezi o deschizătură sau o partiție glisantă. Această soluție va ajuta la ascunderea unei părți a zonei de lucru.
perete despărțitor

Partiție parțială cu vitralii

Adesea, experții folosesc mai multe tehnici stilistice pentru a zonate camera. Alegerea depinde de geometria, iluminarea și caracteristicile tehnice ale camerei. Înainte de planificare, asigurați-vă că ați identificat în mod clar ce parte din cameră ar trebui alocată spațiului de lucru. Cea mai mare parte a camerei este de dorit să fie echipată ca o cameră de zi.

bucătărie cameră de zi

Plafonul de construcție și grilă deschisă: bucătărie cameră de zi la 18 metri

Peninsula sau bar pe 18 pătrate: fotografii ale soluțiilor originale

Contorul pentru baruri este o alegere excelentă pentru împărțirea spațiului deschis, mai ales dacă încăperea este în formă neregulată, iar zona de lucru este situată într-o nișă sau există o partiție parțială.

bucătărie

Bucătărie cu un aspect în formă de G și un contor de baruri

Pentru o familie mică, instalarea rack-ului - posibilitatea de a lăsa mai mult spațiu pentru zona de recreere. Contorul de bar poate fi folosit ca o masă.

bucătărie

Construcția la frontiera zonei de lucru și de locuit

Combinați culorile luminoase. Pentru a face spațiul armonios, folosiți țesături sau piese de mobilier într-o singură nuanță: contorul de baruri limitează teritoriul bucătăriei, iar zona de living este marcată în mod clar cu mobilier moale.

desen

Design de living cu bucătărie în 18 piețe

Abordare non-standard: set de colț cu o linie care separă camera. În spatele nivelului inferior există scaune de masă și scaune de bar.

design studio

Studioul de design modern: aspectul colț al zonei de bucătărie

Mai mult spațiu în camere, în cazul în care rolul de suprafața de lucru - peninsula. În studioul foto-funcțional semicircular de bucătărie-peninsulă din studio pentru 18 pătrate.

aranjament

Poziția peninsulară

Kitchen-studio: fotografie de interioare confortabile

5 idei care vor ajuta la planificarea interiorului bucătăriei-camera de zi. Pentru a crea un spațiu confortabil cu un design unic, nu este nevoie să faceți o revizie majoră. Toate proiectele sunt practice, aplicabile în apartamente și case standard:

 1. Clasice pentru o casă privată. Grupul de mese este o insulă. În sufragerie există o masă de masă complet și un grup moale în zona de recreere.
bucătărie

Idee pentru o casă de țară: bucătărie cu living

 1. Suită albă în nișă, contor de bare cu rafturi pentru decor și canapea bej: ideea unui apartament oraș.
 1. Soluție luminoasă pentru studioul de tineret: mobilier din materiale contrastante. Continuarea blatului sub forma unei bare și a unei pereți despărțitori - un punct culminant al interiorului.
bucătărie

Funcționalitate și confort

bucătărie

Formatul în formă de U

 1. Mobilierul întunecat din zona de lucru, un birou de bara ca un birou și un mobilier tapitat alb, în ​​contrast, în sufragerie.
zonare

Echipamentul laconic și zonarea ușoară

 1. Cei care nu petrec cea mai mare parte a zilei în bucătărie vor dori soluția originală. Zona de lucru este un set de colț compact, cea mai mare parte a camerei este o zonă de living.
bucătărie

Soluție elegantă pentru 18 metri

După ce ați decis să combinați bucătăria cu sufrageria, asigurați-vă că faceți un aspect sau consultați un profesionist. Dacă este posibil, construiți o partiție - o bucătărie izolată este mult mai practică. Amintiți-vă că menținerea curățeniei într-un spațiu coordonat este mult mai dificilă, iar suprafețele de lucru și spălarea într-o bucătărie deschisă ar trebui să fie întotdeauna în ordine perfectă. Atunci când alegeți mobilier, acordați prioritate materialelor fără marcă fără luciu lucios.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

9 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map