Bucătării elegant: cinci proiecte de design și idei de interior

Bucătării elegant: cinci proiecte de design și idei de interior

Bucătării elegant: cinci proiecte de design și idei de interior

Designerii experimentați reușesc să creeze bucătării elegante chiar și în spațiul limitat al lui Hrușciov, așa că dacă bucătăria dvs. nu se poate lăuda cu spațiu, nu vă grăbiți să disperați. Va fi, de asemenea, o fericire! Proiectul original de proiectare, cu o pereche de cipuri strălucitoare și extraordinare, chiar și "centimetrul", se poate transforma într-un truc elegant. Și dacă autorul exclusiv este de asemenea capabil să se "ascuțească" pentru funcționalitate și ergonomie, veți avea toate șansele de a deveni un fericit proprietar al bucătăriei visurilor tale. Principalul lucru - în căutarea stilului și a creativității nu este să vă pierdeți și să nu vă aflați pe un teritoriu necunoscut în care totul este străin pentru tine.

Bucătărie elegantă: orice lucru mic în locul ei

Pentru a face bucătăria să arate elegantă, va trebui să o gândiți

Bucătării elegant: cinci proiecte de design pentru inspirație

Bucătărie elegantă, în tonuri de liliac

Culoarea liliacului este un vizitator rar în bucătărie. Este mai obișnuit să-l vezi în dormitor sau în camera de zi. Se pare că în interiorul bucătăriei se poate arăta foarte proaspăt și nu deloc kitsch. Acest lucru se realizează prin utilizarea unei nuanțe de liliac delicat, fumuriu, și a unui design de mobilier laconic, cu forme geometrice stricte. Datorită structurii ergonomice în formă de U, designerii au reușit să introducă pe o zonă mică nu numai un set complet de bucătărie, ci și toate aparatele de uz casnic necesare.

Bucătăria elegantă începe cu o schemă de culori aleasă de interior

Bucătăria elegantă în tonuri de liliac câștigă datorită unei scheme de culoare alese cu succes, nu a spațiului

În ciuda faptului că bucătăria este consumată din sufragerie, zonarea competentă a spațiului păstrează autonomia ambelor zone. La marginea bucătăriei și a încăperii, în locul peretelui dezmembrat, există acum o masă cu dulapuri suplimentare, care acționează ca un contor de bar, pe care clientul dorea atât de mult. La analizarea peretelui care separă bucătăria de camera de zi, a fost păstrată partea compartimentului din spatele căreia frigiderul "ascuns". Pentru utilizarea maximă rațională a spațiului vertical, cuptorul și cuptorul cu microunde au fost construite în cutia de creion, iar spațiul de depozitare al dulapului a fost eliberat sub plită. Pentru a nu introduce disonanță într-o singură linie stilistică a bucătăriei, cuptorul și cuptorul cu microunde sunt alese de o singură firmă.

Bucătăria mică necesită lucrări minuțioase cu culori interioare

O culoare liliac ușoară, în combinație cu albul, creează o atmosferă unică în această bucătărie mică

Principalul punct de atracție al acestui proiect este acela că autorii au reușit să creeze un interior elegant, fără decor, folosind suprafețe exclusiv monocrome - fațadele setului de bucătărie, plăcile ceramice de pardoseală și de perete.

Design original de bucătărie în stil Art Nouveau

Universal modern, lipsit de canoane stricte, este un teren fertil pentru exerciții de design cu forme, culori, materiale și texturi. În acest proiect de design pentru a da interiorului bucătăriei un aspect de ultimă generație "aspectul" caracteristicile clasice sunt amestecate cu un high-tech funcțional și laconic. Caracteristic pentru aceasta din urmă, liniile stricte sunt foarte confortabile cu forme moi și care curg, tipice stilului clasic. În timp ce formele geometrice drepte se extind vizual și spațiul comandă, curbate fac bucătăria mai confortabilă și confortabilă.

Pentru stilul Art Nouveau, cel mai adesea se folosesc diferite nuante de culori maro si bej

Diferite nuanțe de bej și maro - liderii recunoscuți ai interiorului în stil Art Nouveau

Decorul domină ușoare din oțel de sticlă strălucitoare și transparentă, creând un sentiment de lejeritate și aerisit ușurință. Combinația de maro, bej și gri, dau interiorului soliditate și soliditate bucătăriei. Pentru a distinge zona de luat masa și bucătărie bar implicate, cu corpurile de iluminat originale pandantiv, care acoperă diferite podea (în sala de mese - parchet, bucatarie - gresie), script-ul individuale și unice de lumină plafon configurație fiecare zonă.

Combinația dintre confortul de acasă și eleganța seculară, realizată pe un fundal bej

Bucătăria, susținută într-o schemă de culori similară, dă impresia unui elegant și familiar confortabil în același timp

Minimalism eclectic de la Demode

demode minimalist Bright de la compania italiana, care produce bucatarie eco-friendly, frumos place ochiului și impresionează prin simplitate rafinată, asigurându-vă încă o dată că toate genial - doar. culori acromatice, culori unite de negru, alb și gri, a devenit un ideal „context“ pentru o serie de linii poveste suculent introduse de interior bucătărie elemente decorative colorate, care îi conferă o personalitate optimist unic.

Experimente cu stiluri diferite - o tendință interesantă în design

Elegantul minimalism elegant de la Demode va permite unei bucătării să experimenteze elemente de diferite stiluri

Geometria specială a bucătăriei și departe de aspectul clasic neagă complet sentimentul de utilitate a obiectului. O privire sumară la o dată ceva și îți dai seama că acest lucru este într-adevăr o bucătărie, nu o viață. Un neașteptat, dar foarte armonios eclectic culori, forme si texturi care amintesc de lumină, un fel și desen un copil mic și naiv cu soare distracție în colț, atunci când te uiți la care începe instinctiv cântând: „Poate exista întotdeauna soare, mai exista întotdeauna cer, dar va exista întotdeauna mama mea, să fie întotdeauna mie ... "

O atmosferă relaxată este una dintre caracteristicile unui stil de bucătărie eclectică

Eclectismul luminos din interiorul bucătăriei creează o atmosferă informală casual în bucătărie, pe care oaspeții o vor aprecia

tabel rustic dur de lemn contrastează foarte eficient cu fațadele lucioase perfecte, conectarea fără legătură și oferind bucătărie un caracter unic, eclectic, care îmbunătățește stropi luminoase de culoare sub formă de pereți galbeni și scaune verzi. Cel mai interesant este faptul că, folosind materiale de perete și podea de finisare alte sau doar experimentarea cu detalii de decor, puteți schimba în mod dramatic percepția vizuală a produselor alimentare, fără a schimba elementele sale de bază. Această organizare a spațiului se va potrivi cel mai bine în interiorul bucătăriei în plan deschis.

Vintage "bucătărie-bomboane"

1

Micul „vrăjită“ peste camera lui bucătărie-sufragerie, cunoscut meșter-cusătoreasă Jennifer Heyslip a reușit să umple farmecul său fermecător păpușă bomboane de epocă. chestii retro autentic, cumpărat de la piețele de vechituri, magazine de antichități și prin intermediul Amazon, sentimental și romantic roz prihvatochki, polotenechka si servetele, buline infatuat, candelabru cu „lumânări“, rotund ceas cu prăjiturile și înghețată pe cadran, telefon retro roz avansat bucătărie într-o adevărată piesă de bomboane - un fel de dulce acadea, zahăr în ambalaje roz seducatoare.

Atmosfera senină a acestei bucătării pare fabuloasă și drăguță

Elegantă vintage "bucătărie-bomboane" ca și cum ar fi coborât din paginile unui basm despre o vrăjitoare bună

Întregul interior este proiectat în culori pastelate, creând un efect de semi-transparență și o anumită efemeritate. Doar dacă nu? La maturitate, nu se întâmplă! Acesta este modul în care păpușii trăiesc în casele păpușii, nu pe oamenii reali. Dar nu ne-am nascut sa nu facem un basm? Aparent, Jennifer a crezut așa și a decis să-și realizeze povestea ei de poveste de la o copilărie îndepărtată.

Îmbrăcămintea frumoasă servește ca elemente decorative importante în acest interior unic.

Un număr imens de dulciuri elegant drăguțe fac o atmosferă unică de bucătărie fabuloasă aproape tangibilă

Culoarea principală a laptelui topit suplimentat cu porțelan-roz, cer note albastru și alb ca zăpada. În același timp, detalii luminoase pe un fundal transparent plutitor ca insule de culoare, acesta nu este un ansamblu „pânză“ în vrac, ci, dimpotrivă, este logic să se completeze și revitalizare. În ciuda abundenței de mici detalii și accente, toate ordonate în mod optim, organizat, amenajat și pus pe rafturi. accesorii retro de mari dimensiuni (de exemplu, o cârpă tricotate și colivia pe cooler) permite de succes masca de aparate moderne, care povestea a fost fabulos, și toate efectuate ca prin farmec.

Stilul retro: creativitatea și înțelegerea corectă a caracteristicilor vor da un rezultat minunat

O abordare creativă și responsabilă a stilului retro vă permite să obțineți în toate privințele un rezultat uimitor și minunat

Bucătăria elegantă victoriană, cu o floare de Art Nouveau

Designerii englezi au reușit să modernizeze vechiul stil vechi victorian, salvându-l din pretenție și varietate excesivă. Accentele industriale, strălucind strălucirea oțelului inoxidabil, completează perfect mobilierul realizat manual din nuc, coajă rustică din lut refractar și blaturi din marmură.

Combinația de funcționalitate și stil în bucătăria victoriană

O bucătărie elegantă victoriană, cu un fler Art Nouveau, impresionează iubitorii de funcționalitate și confort

Built-in aparate nise de perete nu aglomerează spațiul, iar cazanul este mascat elegant negru ecran de bord, care este convenabil pentru a fi liste de cumpărături sau de a scrie scrisori gospodării: „Supa pe aragaz, cotlete în frigider. Voi întârzia. Nu așteptați. Te sarut, mama. Bucătăria ultra-modern, încântă ca 6-arzător Viking din mașină plitei sau mașina de spălat vase Miele lateral destul de natural, alături de raritati reale, cum ar fi o masă de lemn antic pentru tăiere de carne.

Designul bucătăriei victoriene este restrâns, dar atractiv

Bucătăria în noul stil victorian este aleasă de iubitorii de confort și de designul strict restrâns

Un punct culminant al interiorului a fost rafturile de lemn de deasupra blatului, echipate cu mecanisme moderne de pahare de tip pahar. Sticla texturate translucidă sub formă de panouri glisante creează iluzia perdelelor fără greutate. Finisați o lămpi elegante de decor, suspendate, susținute într-un spirit industrial.

Nobilimea stilului victorian poate fi transmisă dacă se urmărește clar particularitățile sale

Interiorul, lipsit de toate deliciile, susținut în strictul stil victorian, pare atractiv și nobil

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

40 − 38 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map