Moderni modeli steklenic za kuhinjo

Moderni modeli steklenic za kuhinjo

Moderni modeli steklenic za kuhinjo

Doseganje maksimalnega udobja v kuhinji je možno pod enim pogojem: če pravilno postavite notranje predmete, pripomočke, posode, tehnične naprave. Za shranjevanje steklenic z zelenjavnim ali oljčnim oljem, začimbami, omakami, vinom, je idealna kuhinja - priročen element kuhinje. Poskusimo razumeti nianse lokacije in uporabe te neverjetne naprave.

Steklenice: udobje in praktičnost

Stari in sodobni sistemi za shranjevanje v kuhinji so različni kot nebo in zemlja, čeprav mnogi še vedno raje uporabljajo tradicionalni način shranjevanja jedi in izdelkov - na policah navadnih omar. Vendar pa bolj napredne hostese opremljajo robnike in obesne omarice z izvlečnimi in vrtljivimi mehanizmi, ki jim dolgo časa dolgo niso dovolili, da "prestavijo" lončke in vreče v iskanju želenega predmeta.

V preteklosti so steklenice vina shranjevale v posebej zasnovanih omarah, ki spominjajo na škatle. Vsaka polica je vsebovala en predmet ali več predmetov, ki se med seboj niso dotikali. Kot veste, so bile steklenice izdelane izključno iz stekla, zato so jih skrbno zdravili. V kleteh vinarjev so steklene posode zložene na stojala, v kuhinji in salonih pa so v bar postavili alkoholne in brezalkoholne pijače.

police za steklenice

Police za steklenice z vinom

Danes poskušamo shraniti večino izdelkov v hladilniku. Vendar pa ni priporočljivo, da se vsa živila hranijo pri nizki temperaturi. Na primer, oljčno, sončnično, laneno olje bolje ohranja svoje lastnosti pri sobni temperaturi, enako velja za omake s konzervansi. Bilo je zanje in izumilo tovor.

Kaj je to - tovor? Tovor za kuhinjo je snemljiv element kuhinjskega pohištva, ki spominja na ozko žično košarico, v kateri je primerno urediti steklenice, kozarce in druge predmete z navpično obliko. Glavna prednost ozke steklenice je možnost, da jo namestite na katerikoli priročen kraj, najpogosteje - v bližini peči ali kuhališča

pomožno skladišče

Dvonadstropna shramba za rezervoarje različnih namenov

Ozka, a dovolj prostorna struktura je še posebej primerna za tiste prostore, kjer se šteje vsak dodatni centimeter, zato je pogosto vključen v pohištvene komplete za majhne kuhinje.

Vrste sodobnih steklenic

Ne moremo reči, da se celotna vrsta steklenic konča na ultramoderni različici - tovoru. Na primer, tradicionalne omare s celicami se aktivno uporabljajo tudi za shranjevanje vina. Razmislite vrste modelov, ki jih lahko najdemo v pohištvo in gospodinjske trgovinah, kot tudi precej nepričakovanih mestih, na primer v antičnih trgovin in na bolh trgov.

Vzvratno

Vzmetni modeli - del kuhinje, tako da je zasnova sprednje plošče v celoti skladna z zasnovo pohištva. Za udobno uporabo na zunanji strani je ročaj pritrjen v slogu preostalih dodatkov. Ustrezen dizajn, ki ga je mogoče premikati z eno roko, je nameščen na levi ali desni strani kuhališča.

notranja kuhinja

Moderna notranja kuhinja

Obstajajo široki modeli, še bolj prostorni in podobni navadnim poljem. Pod kuhalno ploščo so "skrite". Za zagotovitev, da se posode ne padejo in med seboj ne pridejo v stik, so škatle opremljene s separatorji.

Steklenica kovinskih elementov se nanaša na notranje, "delovno" polnjenje kuhinje, zato se njegova posebnost ne razlikuje, vendar je s konstruktivnega vidika preprosto idealna. Stene, ki so sestavljene iz kovinske rešetke ali več podpornih delov, odprejo celoten pogled, zato je iskanje prave zmogljivosti enostavno.

1
leseni set

Tovor v klasični leseni slušalki

Udoben tovor za kuhinjo ni edini element sodobnih sistemov za shranjevanje. Pri naročanju slušalke s priročno oblikovanim dizajnom bodite pozorni na druge uporabne pripomočke, na primer na vogalnih policah za vogalne omare.

Brez povezave

Skupaj s spremenjenimi omarami, ki so del zbirke, se za shranjevanje steklenic uporabljajo ločeni elementi: omare, omare, police, police. Najpogosteje je to stilizirano pohištvo za skladiščenje vina - poklon tradicije. Zaradi tega je lesena omara za steklenice ali ogledalo primernejša v klasični notranjosti.

kantina

Funkcionalna kantina za jedilnico

Stare lesene police in stojala se odlično prilegajo državi. Ustvarjajo atmosfero udobja in gostoljubja. Na navadni polici, kot da bi na hitro prenašala nekaj grubih plošč, lahko stojite precej drage in rafinirane pijače, kot v naslednji fotografiji.

polica za vino

Polica za vino

Obstajajo tudi sodobnejši modeli omar, izdelani iz lahke plastike ali naravnega hrasta, z osvetlitvijo in različnimi prilagoditvami. So podobni razstavi, ki prikazuje okuse in možnosti lastnikov stanovanj.

Dekorativna

Majhne stekleničke so kompaktne notranje podrobnosti, ki jih je mogoče udobno preseliti iz kuhinje v dnevno sobo ali postaviti v omari. Praviloma so zasnovane za eno steklenico (vino, seveda, ne sončnično olje) in se uporabljajo ob prihodu gostov ali družinskih praznovanj. Najbolj priljubljeni stilizirani stojnici.

dekorativni stojalo

Pozlačeni dekorativni stojalo

Moderni modeli stojnic navdušujejo z izvirnostjo. Med njimi je veliko izdelkov z "nevidnimi" nogami. Če jih pogledate od daleč, se zdi, da steklenička visi v zraku, in iz nje visi kos vrvi ali vrvi. Dejstvo je, da je v tej vrvi, da noga podpira stojalo.

Nosilec

Nosilec "Air"

Dekorativni vinski stoji so čudovita darila, ki v omari zagotovo ne zbirajo prahu.

Ali je velikost pomembna?

Avtonomne in mobilne steklenice imajo lahko popolnoma drugačne parametre - za njih sta bolj pomembna oblika in slog učinkovitosti. Toda, ko izberete vgrajeno obliko, morate natančno vedeti njegove dimenzije. V pripravljenih slušalke pogosto uporabo skupnih standardov - 10, 15, 20 cm ožji košaro, spodnji svojo sposobnost .. Na primer, v predelek 10 cm z lahkoto prilegajo steklenica kis, ampak več prostora za razsuti kozarce z ohlapno proizvodov tam ne obstaja.

voziček

Širina košare je 20 cm

Izbira velikosti je popolnoma odvisna od tega, kaj nameravate shraniti okoli plošče. Običajno gre za izdelke, ki se uporabljajo pri kuhanju: vino, omake, kis, različne vrste rastlinskega olja. Zato mora širina predelka ustrezati dimenzijam rezervoarjev, nameščenih v eni ali dveh vrstah.

Mistress, veliko časa, namenjenega kuhanju, je bolje izbrati široke, prostorne oblike z deli, v katerih je enostavno skriti ne samo vialo oljčnega olja, ampak tudi žitno žito ali pakiranje s testeninami.

univerzalno shranjevanje

Univerzalno shranjevanje za cisterne

Kot lahko vidite, je širina predelka lahko katera koli, vendar je višina strogo določena in enaka višini tabele. Standardna višina delovnih kuhinjskih površin je 85-91 cm. To je dovolj za namestitev dvotirne strukture.

Cena tovora za kuhinjo je odvisna od velikosti in stroškov materiala, iz katerega je bila izdelana slušalka. Zasnova s ​​fasado iz naravnega lesa bo stala več kot iverna plošča, vendar je treba spomniti, da vsi drsni elementi niso dragi užitek.

Kako izbrati tovor ob nakupu

Pri naročanju kuhinje ali nakupu končnega modela, morate biti pozorni na videz in značilnosti delovanja vseh elementov, vključno s steklenicami, brez izjeme. Posebno pozornost je treba nameniti naslednjim točkam:

  • videz tovora mora popolnoma ustrezati oblikovanju preostalega pohištva;
  • Zasnova se mora enostavno razširiti in umakniti brez nepotrebnih naporov in dodatnih gibanj;
  • vsi notranji deli so lepo urejeni in varni, zlasti za kovinske elemente;
  • Ročaj je fiksiran na primerni višini in je narejen iz kakovostnega materiala.

Seveda je velikost steklenice za kuhinjo tudi pomembna, saj je stopnja uporabnosti tega elementa odvisna tudi od njih. Če potrebujete več prostora za zabojnike, vam ni treba naročiti širokega modela, lahko naredite dve ozki in jih postavite na najbolj priročna mesta - v bližini peči in namizja.

Model iverne plošče z roko

Pri naročanju kuhinje vam ni treba skrbeti za izdelavo kakovostnega izdelka - usposobljeni obrtniki bodo naredili vse za vas. Vendar pa obstaja vrsta ljudi, ki radi naredijo vse, tudi pohištvo za kuhinjo. Za domače obrtnike, ki so strokovnjaki s področja tehnike, ponujamo shemo za steklenice za kuhinjo, ki jo je treba ročno izdelati. To je dvoslojna struktura iz iverne plošče, vgrajena v škatlo (namizni element).

Bottle Scheme

Bottle Scheme

Pri izdelavi se uporablja material, iz katerega so izdelani vsi deli kuhinjskega pohištva. V tem primeru so plošče iz iverne plošče. Najprej morate izrezati elemente za pladnje in telo, nato pa priključite potrebne dele. Dimenzije vzorca so prikazane v naslednjem diagramu tovora:

osnovne dimenzije

Glavne dimenzije

Bodite pozorni: pladnji so pritrjeni na stene škatle z vodili, ki igrajo vlogo "tirnic" za premikanje tovora. Sami lahko nastavite višino zgornjega pladnja - odvisno od njegovega namena. Elementi notranjega dela se lahko obravnavajo v naslednjem programu:

podrobnosti o montaži

Montažni deli

Značilnost zasnove je v slepi bočnici, ki ustvarja togost. Dimenzije se lahko spremenijo, iverne plošče pa se zamenjajo s vezanimi ploščami, lesom ali drugim materialom. Glavna stvar je, da je rezultat prostoren in ergonomičen prostor za rezervoarje.

Variante oblikovanja steklenic

Dizajn in oblikovanje steklenice steklenice sta odvisni predvsem od modela kuhinjskega pribora. Zunanja plošča popolnoma ponovi zasnovo pohištvene fasade, znotraj pa kovinsko košarico ustrezne geometrijske oblike. Toda kljub enakim proizvodnim načelom so tovari zelo raznoliki, kot dokaz tega - nekaj fotografij steklenic za kuhinjo.

začimbe

Začimbe so vedno pri roki

Ko so v družini otroci, ne pozabite na sladke pijače. Hrana za hišne ljubljenčke je tudi kraj - na spodnjih policah.

tristopenjski model

Trikratni model

Če kuhanje glavnega hobija hostesa, razmislite o shranjevanju pekačev in pekačev.

zanimiva uporaba tovora

Zanimiva uporaba tovora

Ali se ne želite odpovedati tradiciji? Prosimo, odlična varianta kombinacije drsne in stacionarne strukture.

Metoda shranjevanja vina

Izviren način shranjevanja vina

Glavna prednost tovora je v univerzalnosti.

notranjost v visokotehnološkem slogu

Notranjost v visokotehnološkem slogu

Kot lahko vidite, sodobne plastenke s steklenico popolnoma občutijo v kateri koli notranjosti in služijo za shranjevanje najbolj potrebnih predmetov.

Video: moderne steklenice v notranjosti

Pregled in namestitev modela Sapphire:

Kako sami zgraditi modul:

Pri naročanju kuhinje ne pozabite na tako priročen, ergonomičen in funkcionalen element, kot steklenico. Prihranilo bo veliko uporabnega prostora v hladilniku ali zgornjih omarah, medtem ko bo potrebovalo najmanj prostora v bližini peči.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 4 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map