Kako šivati ​​lep predpasnik za kuhinjo z lastnimi rokami

Kako šivati ​​lep predpasnik za kuhinjo z lastnimi rokami

Kako šivati ​​lep predpasnik za kuhinjo z lastnimi rokami

Zgovorni oblikovalci lahko prepričali kupce, da svoje storitve brez kuhinje ne bo videti original, ampak vsi vemo - edinstveno vzdušje vsake kuhinje ustvariti uporabne malo stvari, ljubek nakit, ljubeče postavi v kraju kuhinji ljubico. Mnogi se lahko preprosto izdelajo, na primer, predpasnik za kuhinjo se naredi v nekaj urah z lastnimi rokami in že več let bo prosila gospodarja.

Vrste predpasnikov

V številnih narodnih nošah je predpasnik pomemben dekorativni element. Sestavni del kuhinjske obleke naših babic, ki se je nekoč odrekel položaju, je izginil iz vsakdanjega življenja gospodinjk. Danes se spet vrača, ko je poleg običajnih utilitarnih in estetskih funkcij pridobil tudi.

Pametni kuhinjski predpasnik

V pametnem predpasniku se bo najbolj utrujena ženska počutila kot vila 

Vsi dodatki za šivanje soglasno izjavljajo, da je bolje začeti obvladovati osnove prilagajanja oblačil iz preprostega izdelka. Preprosto različico sestavljajo elementarne podrobnosti. Sestavljeni so skupaj v pravilnem vrstnem redu, skrbno rezite rezine in občudujte rezultate.

Različni modeli kuhinjskih predpasnikov

Raznolikost modelov je odlična

Obstajajo dve vrsti tovrstne domače obleke - predpasnik in predpasnik, slednji se razlikuje po preprosti obliki. Predpasnik je pravokotnik s pritrjenim jermenom, niti ne potrebuje zgornjega dela - naprsnika.

Predpasnik in njegova sorta - predpasnik

Predpasnik iz predpasnika se razlikuje po prisotnosti naprsnika, vendar to ne vpliva na zapletenost krojaške opreme

Izberite tkanino

Za najbolj preproste podrobnosti kuhinjske obleke sodobne ženske, izbira prave tkanine ni tako enostavna, morate upoštevati več pomembnih dejavnikov.

 1. Kuhinja je kraj, kjer se tveganje umazanih oblek večkrat poveča, samo predpasnik pa ga mora zaščititi pred možnimi madeži. To bo treba oprati dovolj pogosto, in madeži lahko težko, da je treba opraviti odstranitev, je zaželeno, da je bil izbran material, vzdržljiv in enostaven za čiščenje, prenese agresivnih čistil.
 2. Izbira barv je odvisna od osebnih želja, ni strogih pravil. Gostiteljica lahko izbere barvo tkanine, ob upoštevanju splošnega sloga oblikovanja kuhinje, izbere barve v nasprotju z barvnim obsegom notranjosti.
 3. Madeže na monofono tkivo so bolj opazne kot na večbarvnem - tudi bolj dirkalna barvna tkanina bo bolj natančna kot enobarvna.
 4. Solid-barva tkanine temne barve skriti madeži umazanije, ampak ujeti to hrepenenje, da je kuhinja delo spremeniti v neprijetni dolžnosti, zato je iz praktičnih razlogov ni priporočljivo, da jih izberejo ven.

  Črno-beli predpasnik za kuhinjo

  Bele kontrastne podrobnosti je izdelek privlačen, lahkoten

  1
  1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
  Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

87 + = 92

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map