Предности кориштења кухињских плафона у кухињи: стручна процјена и чињенице о фотографији

Предности кориштења кухињских плафона у кухињи: стручна процјена и чињенице о фотографији

Предности кориштења кухињских плафона у кухињи: стручна процјена и чињенице о фотографији

Плафони реецхние - посебна врста таванског декора, који се широко користи на грађевинском тржишту. Такви плафони имају атрактиван изглед, занимљив дизајн. Поред тога, они су приступачни и једноставни за инсталацију. Још један значајан плус: уградња оградних плафона вам омогућава да сакријете све комуникације које се односе на осветљење, алармне системе и вентилацију. Можда, зато се плочасти плафони за кухињу често наручују.

Кровни плафон: игра светлости, боја и смелих линија

Плоче за плафоне се испоставило као плодно тло за експериментисање са линијама, бојама и игром светлости

Површина плафона је равна линија у облику шина. Изгледа лепо и веома уредно. Плафонски плашт је врло издржљив, отпоран на корозију, и, пријатно, је приступачан. Такав материјал за завршну обраду је одличан за собе високе влаге. Плафоњере су израђене од алуминијума и не руше чак ни у влажним условима. Због тога се могу опрати.

Главне врсте летвених плафона

отворени тип шине

отворени тип шине

Постоје летвасти плафони за кухињу и друге просторије са отвореним и затвореним летвом. Најпопуларнији дизајн је отворени тип. Може се користити између шипки, или можда неће бити. Са овим плафоном можете креирати различита дизајна рјешења. На крају крајева, летвице се могу комбиновати са уметцима различитих боја.

затворени регал тип

затворени регал тип

На пример, решетке могу бити беле, а уметци су направљени за злато, ламеле су металне, а уметци су хромирани. У затвореним шинама не можете направити уметак.

Трећи тип је плафонски плафон. Реики са овим методом инсталације блиско се састављају без размака између њих. Овај начин инсталације одговараће вам ако желите да ваш таван изгледа као монолитна структура.

Поред тога, разликује рацк плафоне "италијански" и "немачки" дизајн. Први укључује произилазе линије, заобљене ивице, нема углове. Немачки дизајн - правоугаоног облика строги облик Реики. Спуштени плафони Италијански дизајн савршен за било коју просторију, и "немачки" спуштени плафони дају посао дизајн и погодан за канцеларије, продавнице и другим јавним просторима, него за стан или кућу.

Монтажа стропне плоче је једноставан процес

Уградња плафонских плафона не изазива велике потешкоће, али је још боље да га повери професионалцу

Предности кориштења стропних плафона у кухињи

Прво, отпорни су на промјене температуре и високе влажности. Друго, рацк панели покривају недостатке плафона и не захтевају претходну припрему површина за уградњу. Треће, плафонски плафони су једноставни за негу и одржавање, они су издржљиви. Четврто, летви као завршни материјал су идеални за инсталацију система осветљења точка и стварање вишеслојних плафона. Поред тога, плафонски плафони у потпуности испуњавају захтеве заштите од пожара.

Плафони састоје од 4 м летвица инсерцију између летви (уколико плафони лајсне отворен тип), монтажне шине (4 м) који служи за причвршћивање летвица линије трим, (3 м дужине) и суспензије. Моунт их је врло једноставна. Коришћење лажних плафона алуминијумских летвица је оправдано само у изради поправке у кухињи, а не у целој стану. Приликом монтаже структура чува чистоћу у соби, јер нема потребе да се користе течне мешавине и високу расутих супстанцу.

Систем за осветљење тачака у плафонском стропу

Реики су идеални за инсталацију система осветљења точка и стварање вишеслојних плафона

Сви панели су направљени од алуминијумске траке, дебљине од 0,3 мм до 0,5 мм. Плафон који добијате као резултат може бити савршено равни или закривљен. Може се направити од специјално савијених панела на посебан начин. Материјал омогућава креирање различитих цртежа у равни плафона. За ово су панели повезани у вертикалним или хоризонталним авионима под различитим угловима. На плафону можете радити и радијално дивергентне панеле.

1

Упркос својој малој дебљини, плафонски плафони за кухињу, купатило или било коју другу собу могу побољшати акустичне особине ових соба. Ако имате такав циљ, купите посебне перфориране плоче са подлогом за апсорпцију звука.

Спуштени плафонски плафони су направљени од еколошки прихватљивих материјала. Они не акумулирају прашину, тако да не формирају плесни или гљивице. Плафони реецхние користе чак иу просторијама са подигнутим захтјевима за чистоћи (на примјер, болнице). Ако је потребно, плафонске плоче се лако могу очистити влажном крпом натопљеном у соапској води.

Многи не користе плафонске плафоне у кухињи, верујући да краду висину собе. Да, то је тачно, плафон постаје мало нижи. Али функционалност таквог плафона негира ову грешку. На крају крајева, плафонски плафон савршено сакрива техничку опрему и цеви, али истовремено оставља лак приступ систему осветљења и климатизације. Алуминијумска летвица ће сакрити недостатке старог плафона: пукотине, мрље.

Кровни плафони као средство маскирања комуникација и спољних дефеката

Плафонски плафон савршено сакрива техничку опрему, цеви и кварове старог плафона

Боја боје кухињских плафона за кухињу

Најпопуларнија боја плафонског плафона је бела. Многи људи су сигурни да је таван у кухињи баш тачно. Али избор боје је веома велик, а зависи само од жеље власника и дизајнерских решења у кухињи. Добар изглед стропова са хромираним огледалом, златном бојом и металиком. Велики избор модела и боја суспендованих плафонских плафона омогућиће вам било каква решења за дизајн у вашој кухињи.

Дизајн креативне кухиње користећи строп од рацк-а

Рацк плафон пружа велике могућности за креативан дизајн кухиње

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

57 − = 47

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map