Izdelki iz poligrana: ponori s proračunom in ponori s kamni in kremeni

Izdelki iz poligrana: ponori s proračunom in ponori s kamni in kremeni

Izdelki iz poligrana: ponori s proračunom in ponori s kamni in kremeni

Skladiščno skladišče kuhinjskih korit "POLIGRAN": Moskva, Leninsky Prospect, 45

Telefon (prodajalna-skladišče): +7 (495) 777-38-58

Uradna spletna stran: http://www.polygran-m.ru/

E-pošta (maloprodajni oddelek): [email protected]

Alternativa standardnim kovinskim pomivalnim koritom in kuhinjskim pomivalnim koritom - kamnite sklede v barvi pulta. Domači proizvajalec, ki ponuja proračunske rešitve - Polygran: umivalniki iz umetnega kamna, predstavljeni na uradni spletni strani podjetja, bodo stali dvakrat toliko kot najbolj cenovno dostopni uvozni analogi. V katalogu proizvajalca - modeli za kuhinjo in kopalnico s kompletnim kompletom dodatkov, delov in orodja za vgradnjo.

Polygran: proizvodnja sanitarnih in kuhinjskih ter kopalniških umivalnikov

Leta 2000 je bila odprta nova usmeritev v dejavnosti ruskega podjetja Polygran. Proizvajalec kuhinjskega pohištva je začel proizvajati blago za kuhinjo in kopalnico iz kompozitnih materialov na osnovi mineralnih drobtin in kremena. Na uradni spletni strani družbe Polygran - dve proizvodni liniji: Polygran in Tolero.

kabina

Stojnica podjetja

Pralni poligran je izdelan iz certificiranega kompozita po lastni zasnovi. V sestavi materiala - fino granitno drobtino (80%) in veziva. Kot stabilizator in fiksirni polimeri - polimeri in akrilne smole.

Poligranski izdelki

Izdelki mnogokotnik v notranjosti

Kvarčni kamen se uporablja za proizvodnjo izdelkov, označenih s Tolero. Namesto granita v mešanici - kremenov pesek, katerega volumen je točno 80% celotne prostornine mešanice. Preostalih 20% sta veziva.

Polygran-M proizvaja in prodaja:

 • Ponori, poligranitni ponori in kremenovi pomivalci za kuhinjo.
 • Mešalniki: nerjaveče jeklo in modeli s podrobnostmi o umetnem kamnu v tonu sklede.
potopite

Nastavite z mešalnikom

 • Dodatki: razpršilci za gospodinjske kemikalije, brusilnike, deske, smetarske posode in ograjne sisteme za shranjevanje; Posebno sredstvo za čiščenje površine kompozita.
 • Filtri za pitno vodo, drobilniki za montažo pod umivalnikom.
filtri

Filtri za vodo

 • Sifoni, sanitarna oprema.

Na uradni strani Polygran ponorov so na voljo za nakup na drobno. Družba nudi in zagotavlja storitve namestitve. Tudi na zahtevo naročnika je mogoče dostaviti več modelov, da bi natančno ujemali barvo poligonita v tonu mize.

1

Ponori iz umetnega kamna: linija

Na voljo so cene za umivalnik Polygran. Razpon je od 2,9 do 6,2 tisoč rubljev. Stroški so odvisni od velikosti, števila skled in konfiguracije trupa. Vsi izdelki so opremljeni z odvodom s sifonom. Standardna barvna shema je 12 odtenkov.

lineup

Poligranska linija izdelkov

Značilnosti in značilnosti skrbi za material

Pralni poligri so izdelani z litjem. Proizvodni proces je znanstveno intenziven in zapleten. Za pridobitev izdelkov z popolnoma homogeno notranjo strukturo se uporabljajo posebne vibracijske tablice, ki prenesejo vibracije določene frekvence. Tako dobimo umetni kamen, ki večkrat presega moč naravnega granita.

Končni izdelki so polirani in prekriti s plastjo zaščitne gelske sestave, ki bo zaščitila površino pred madežem in praskami. Cena ponorov iz umetnega kamna Polygran je višja od cene izdelkov iz proračuna. Toda sklede iz kompozitnih materialov na osnovi granita imajo prednosti:

 1. Moč in vzdržljivost. Izvirni izdelki lahko služijo že desetletja. Material ne stara, nima pomanjkljivosti emajla in nerjavečega jekla: na površini ni prask, skodelica se ne deformira in ne spreminja barve. Na sklepih ni šivov.
potopite

Površina ne absorbira vonjav in ne opraska

 1. Ekološka združljivost. V sestavi tekočega kamna - naravni mineral in vezni sestavni deli po utrjevanju ne sproščajo nevarnih snovi v zrak.
 1. Široka izbira oblik in odtenkov. V osnovni paleti - 12 odtenkov natanko ponavlja ton naravnega kamna: od bele do črne barve je rjava, zelena in roza barva.
potopite

Oblika in barva: neomejeno

 1. Odpornost proti poškodbam. Zelo težko je pokvariti poligranit. Material ima zelo nizek koeficient toplotne razteznosti. Površina lahko prenese ogrevanje do 200o, tako da madeže iz vroče posode ali pekač ne ostanejo. Pomanjkanje pore je še ena prednost. Stene lupine ne absorbirajo tekočine s površine, iz svetlo obarvanih izdelkov (kava, vino, sok narave), sledi se ne pojavijo.
 1. Razpoložljivost. Za razliko od dotika in vizualno visokokakovostnega poligranita iz granita je težko. In cena umetnega kamna je večkrat nižja od naravne.

Namestitev kuhinjskih korit Polygran je preprosta. Proizvajalec zaključi izdelke z vsem, kar je potrebno za namestitev. V tovarniški embalaži se nahaja podrobno navodilo, posebna tesnilna masa za pritrditev posode na obešalnici in vrtalna plošča za vrtanje lukenj za razdeljevalnik ali mešalnik. Tudi vsak ponor je opremljen z odvodom s sifonom.

Kuhinjski ponori so v oskrbi nezahtevni. Uporabljajte gospodinjska čistila, ki ne vsebujejo abrazivnih delcev. Seznam kemikalij, ki lahko puščajo madeže na površini, je kratek: aceton (in topila, ki vsebujejo aceton), in dušikova kislina v visoki koncentraciji.

čistilno sredstvo

Čistilno sredstvo

Proizvajalec proizvaja tudi posebna čistila za ponjave Polygran. Na temnih površinah lahko madeže apnenčastih nanosov ostanejo zaradi premočne vode. Znebite se jih priporočamo s pomočjo rahlo kislih detergentov ali namiznega kisa.

Linija proračunskih in kompaktnih modelov

V modelskem območju Polygran - ponori za majhne kuhinje. Kompaktni lončki so primerni za vstavljanje v pulti z zmanjšano globino - od 50 cm. Na primer, model F-05 s krožno skledo s premerom samo 45 cm.

umivalnik F-05

Kompaktni okrogli umivalnik F-05

Z majhno količino volumna posoda zadošča za pranje velikih kavčuka. Globina je 21 cm. Premer delovne kapacitete je 33 cm. Univerzalna zasnova s ​​pripravljeno odprtino za mešalno napravo omogoča montažo posode na delovno površino na katerikoli prikladni lokaciji, tudi v kotu.

Dimenzije

Dimenzije pomivalnega korita

Cena kompleta brez dodatne opreme je 2,9 tisoč rubljev. Za udobje vam je na voljo rezalna plošča, košarica, cedilo in detergent.

Poceni model v standardni izvedbi - F-07. Primeren za montažo na delovne površine širine 60 cm.

reverzibilen dizajn

F-07: reverzibilno oblikovanje

Priročnost modela je v odsotnosti vnaprej nameščene odprtine za mešalnik. Izdelek lahko namestite na 180o, postavite krilo pod levo ali desno roko. Z zadostno širino pulta lahko umivamo v kotu.

mešalnik

Mešalnik v barvi sklede

Krilo za izprane posode in izdelke je narejeno s stisnjenimi koritami za odvajanje vode v skledo. Dimenzije posode so 42x34 cm in globina 20 cm. Cena je 4.500.

barvni dizajn

Mere in barvne možnosti

Modeli s povečano površino krila za jedi - F-12 in F-16. Pralni poligraf z oznako F-16 - ovalne oblike z okroglo posodo.

potopite

Poligon F-16: dizajn in barve

Dolžina telesa je 76 cm, širina - 50 cm Cena - 4,5 tisoč. Cena vključuje odvod iz nerjavnega jekla, sifon.

potopite

Nastavite z rezalno ploščo in žerjavom

V posodo katerekoli barve je možno v tonu izbrati mešalnik s kratko ravno črto in z visokim dotikom z vrtljivim regulatorjem.

kocka

Posoda z mešalom

Ponori z dvema skodelicama: vrste in velikosti

Med kuhinjskimi ponori Polygran - izdelki z dvema posodama. Model F-150 je opremljen z dvema cisternama v velikosti. Primeren za vgradnjo v kuhinjo, kjer ni pomivalnih strojev, za vzdrževanje kuhinjskih jedilnic v velikih hišah, hotelih.

potopite

Potopite brez krila z dvema skodelicama

Mešalnik je nameščen centralno v zgornjem delu lupine, med stenami skodelic. Globina obeh rezervoarjev je 20 cm, velikost skodelic je 41,5 x 33,5 cm. Celotna velikost telesa je 80 cm dolga in širina 50 cm.

potopite

Svetlobno ohišje

Na particiji, ki deli rezervoarje, je gladko prelivno korito. Cena je 5.900 rubljev.

potopite

Mere in konfiguracija ohišja modela F-150

Za majhno družino proizvajalec ponuja umivalne korito iz umetnega poligrana s posodami različnih velikosti. Zanimivi modeli: F-21 in F-18. Izdelki se razlikujejo po geometriji skodelic: lahko izberete posode z ravnimi koti ali zaokroženimi črtami.

potopite

F-21: priročen velik umivalnik

Majhna velikost lupine 15x28 in globina 14 cm je namenjena za izpiranje in odtaljevanje zelenjave, sadja in mesa. Za večjo udobje lahko kupite kovinsko košaro glede na velikost posode.

potopite

Mere strukture

Za namestitev je potrebno razporediti stran od namiznega vrha v dolžini od 80 glejte. Idealno je, da se design vnese v kuhinjo v sodobnem slogu.

potopite

Umivalnik nameščen v točilni mizi

Nestandardni modeli za velike mize in kotne kose

Polygran F-14 je zasnovan za dotikanje delovne površine nad kotno omarico. Širina telesa je 55 cm, dolžina - 96 cm. Globina glavne posode je 19 cm. Struktura je opremljena z dvema ploščadoma za izprane posode z žlebovi za odvod vode.

potopite

Umivalnik nameščen v točilni mizi

potopite

F-14 z dodatki: rezalna plošča in košara

Poleg tega lahko komplet sestavite tudi z mešalcem iz kamna ali kovine s kromiranim zaključkom.

kromiran mešalnik

Kontrastna barva in kromiran mešalnik

Model je univerzalen, primeren za vsako notranjost. Cena je 6,2 tisoč rubljev.

Pranje v barvi "oniks"

Kopalnica potone od poligranita

V katalogu na uradni spletni strani Polygrana - dva modela ponorov za kopalnice: F-29 in F-30.

potopite

Kopalnica Sink

Izdelki - Mortise, so namenjeni za montažo v namizni omari. Oblika je klasična ovalna. Število odtenkov je 12. Dimenzije: dolžina konstrukcije je 50 cm, globina 17 cm, širina 44 cm.

Izdelki Quartz: vrsta Tolero ponorov

Kuhinjski odtoki za kuhinjo so sestavljeni iz sestavljene kremenčevega peska in akrilnih polnil. Količina kremena v sestavi je 80%. Material je močnejši od umetnega kamna. Stroški izdelkov iz kremenčevega kamna so višji.

potopite

Quartz Wash

Okrogli ponori za standardne pogoje

V liniji izdelkov iz kvarcnega kompozita - 8 modelov Tolero ponorov. Število odtenkov, iz katerih lahko izberete, je samo 8. Najnižja cena v kompletu s slivom je 4.600 rubljev. Kremenovo polnilo razlikuje bolj enakomerno barvo in sposobnost razmnoževanja na površini značilnega sijaja "kovinski".

barvna paleta

Barvna paleta kremnih korit

Različne površine kamnitih struktur imajo drugačno stopnjo poliranja. Vertikalne stene se polirajo do sijaja in absolutne gladkosti, tako da se voda in plaketa na površini ne kopičijo. Dno lupine in vodoravni deli krila ostanejo z minimalno hrapavostjo. Ta rešitev preprečuje pojav čipov in brizganje kapljic.

potopite

Model R-108E

Proračunski kvarčni izdelki so okrogli modeli R-108. Obstajata dve spremembi: z večjim in manjšim premerom zmogljivosti. V zgornjem delu telesa je odprtina za pritrditev mešalnega ventila. Zunanji premer telesa je 51 cm. Globina je 19 cm.

Model R-108

Model R-108

Ponori s platformo za sušenje

Za tiste, ki raje umivajo s suhim krilom, je primeren Tolero R-122 pranje. Cena je 4.900 rubljev. Oblika telesa je ovalna, skleda je okrogla, s premerom 37,5 cm in globino 20 cm. Krilo je izdelano s preusmerjanjem žlebov.

model s krilom R-122

Kompaktni model z Wing R-122

Telo ima dve luknji. Tako se lahko umivalnik raztegne na mizi 180o. Druga luknja se lahko priglasi s posebnim pokrovom ali namestite razpršilnik.

Kvadratni model z eno posodo in sušilno platformo - R-107. Dimenzije - 60h50 cm Dimenzije rezervoara su 33x43 cm. Kompleti će koštati 5.900.

potopite

Tolero R-107: kompakten in eleganten model

Kotni modeli z dvema skodelicama

Kvarčni umivalnik z dvema skodelicama - R-109. Dimenzije telesa so 62x50 cm. Globina glavne posode je 17 cm, dodatna skleda je 14 cm. Na zgornji plošči sta 2 luknja. Pranje je reverzibilno.

kurice

Dve skledi za veliko kuhinjo

Dodatna zmogljivost za odtaljevanje in izpiranje je na voljo v vodilnem modelu kremena - R-114. Strošek je 7,9 tisoč rubljev brez dodatkov.

kremena R-114

Sestavljeni kremen R-114

Dolžina konstrukcije je 1 m. Dodatna posoda je nepravilne oblike. Glavna je velikost 34x42,5 cm in globina 19 cm.

Kuhinjski pribor in dodatna oprema

Tudi za proračunske modele v proizvajalčevem katalogu lahko izberete celoten niz potrebnih malenkosti. To je priročno: vam ni treba iskati primerne košare za zelenjavo in posodo, sintranje za odtaljevanje.

Mešalniki iz nerjavečega jekla in s kamni: harmonično nadaljevanje pranja

Proizvajalec predlaga izbiro primernega mešalnika iz dveh modelnih vrst:

 • Z umetno oblogo.
 • Kromirani in bronasti izdelki.

Mešalniki v barvi korita se proizvajajo v standardnem območju Polygrana. Oblikovanje izdelkov - od vzorcev gospodarskega razreda s kratko pipo do stilskih visokih mešalnikov z vrtljivim vzvodom in prho za teleskopsko polnjenje.

žerjav

Na 4,9 tisoč rubljev bo stala proračunski žerjav s tušem

Model "Duo" se bo pritožil na tiste, ki se odločijo za namestitev dodatnega filtra za pitno vodo pod umivalnikom. Mešalnik je opremljen za povezavo s filtrom. Strošek je 8.500.

žerjav

Duo: kombinacija kroma in poligranita

Stilski model "Quadro" bo stala 6.800 rubljev. Toda izbira barv - samo 4.

Mešalnik "Quadro"

Koristen dodatek kompletu je odstranjevalec odpadkov. Montiran pod umivalnikom. Boš znebil neprijetnih vonjav iz umivalnika, blokade.

drobilec

Chopper v akciji

Detergenti in rešetke za polietilenske ponore

Zanimiva rešitev za shranjevanje detergenta: posoda s tekočim ali tekočim milo za pomivanje posode je nameščena pod umivalnikom, točilni priključek in tesnilo pa je pritrjen na ohišje. Polygran ponuja razpršilnike s kromirano končno plastjo ali v barvi sklede. Strošek je 1 300 rubljev.

potopite

Dozator in mešalnik se ujemata z lupino

Shranite mizo na vrh v odličnem vrstnem redu, boste pomagali rezanju plošče, ki se lahko namesti neposredno na umivalnik. V katalogu "Polygran-M" - rezalne plošče iz trdnega bukve za vse modele umetnega kamna in kremena.

tabla

Beech board

Zaščitite površino pred udarci posod, čipov in prask, ki so na voljo s kromiranimi rešetkami, ki so idealne po vsebini.

voziček

Reciklirajte in posušite

Za 1,3 tisoč rubljev je možno kompletirati s plastičnim ali kovinskim kolanderom: zmogljivost s perforiranim dnom. Kalander se postavi v skledo. Uporablja se za izpiranje, odtaljevanje izdelkov.

cedilo

Cev iz nerjavečega jekla

Za vse izdelke iz kompozitnih kamnov - ponorov, ponorov - proizvajalec zagotavlja garancijo. Izraz - 1 leto. Povratne informacije lastnikov izdelkov podjetja potrjujejo, da so po zelo demokratičnih stroških lupine nič slabše od dragih uvoženih analogov. Proizvajalec pozoren na označevanje izvirnih izdelkov: embalaža mora imeti logotip blagovne znamke, serijsko številko. Prodajne izdelke lahko kupite neposredno pri proizvajalcu, na uradni spletni strani Polygrana, v regionalnih pisarnah.

Video pregled kompozitnih pralnic Polygran

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

56 − 47 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map