Slik syr du fine gardiner til kjøkken: en mesterklasse for nålevenner

Slik syr du fine gardiner til kjøkken: en mesterklasse for nålevenner

Slik syr du fine gardiner til kjøkken: en mesterklasse for nålevenner

Til tross for den økende populariteten til persienner og romerske gardiner, mister de gode gamle kjøkkengardinerne ikke sin relevans. Enda flere - de har blitt venner med nybegynner design triks og perfekt utfyller dem, bringer hjemmet komfort og varme til kjøkkenets indre. Selv de enkleste og enkle gardinene til kjøkkenet, valgt eller syt med smak, kan bli en original dekorasjon og en ekte dekorativ dominerende av hele situasjonen. Vinduesdekorasjon kan overlates til profesjonelle dekoratører, men hvorfor frata deg selv med glede hvis du syr søte kjøkkengardiner, er nok nok friske ideer, de enkleste materialene og grunnleggende ferdigheter med å kutte og sy.

Gardiner til kjøkkenet - et pynt som gir varme og komfort

Gardiner bedre enn andre møbler fyller kjøkkenet med hjemmekomfort og varme

Hva slags gardiner å velge for kjøkkeninnredning

Kjøkken gardiner skal lett vaskes, beskyttet mot direkte sollys, men samtidig er det utmerket å la inn lys og luft, noe som gir en behagelig følelse av friskhet. Fancy gardiner og tunge gardiner av dyre kjøkkenmaterialer er for upraktiske, men lysgardiner vil bare ha rett. La luksusen for soverommet og stuen, og på kjøkkenet la funksjonell enkelhet og raffinement regere.

Velge materiale for gardiner på kjøkkenet, styres ikke bare på den generelle stilen på interiøret og kreative design hensikt, men også spesifisiteten av rommet der er stadig i hardt arbeid: noe er kokt, stekt, dampet, vasket, renset, fly spray, paruyut panner, avgjør sot. Og hvem må slette alt og vaske det av? Ikke komplisere livet ditt - velg stoffer som lett kan vaskes i vaskemaskin, som ikke absorberer lukt og absorbere et minimum av skitt og støv. Ikke nødvendigvis "dressing" mat i syntetiske, kan det være tradisjonelle, naturlige materialer med flammehemmere, jord og støv avvisende impregnering: bomull, lin, jute, hamp.

Gardiner til kjøkken med kjøkkenmotiver i interiøret

Gardiner med kjøkkenmotiver, selv den mest upretensiøse designen, ser harmonisk ut i et hvilket som helst interiør

Moderne blandede tekstiler for gardiner med en viss prosentandel av syntetiske fibre (for eksempel bomull pluss polyester) er mer praktiske og holdbare, men krever ikke komplisert vedlikehold, lenge være pen og ryddig utseende. Pleasantly gleder seg ikke bare et bredt utvalg av stoffer, men også en rekke farger, mønstre, teksturer og utskrifter. En passende "kjole" til kjøkkenet vil sikkert bli funnet. Hvis øynene kjøre, stoppe ditt valg er ikke tid-testet "kvikk" calico, stift, poplin med floral utskrifter, striper eller et bur.

Gardiner i rustikk stil bidrar til å skape en varm og hyggelig atmosfære i dette kjøkkenet

Landsstilen betraktes som en av de mest koselige og komfortable for kjøkkenet, og gardinene vektlegger bare denne utsagnet

For kjøkkenet i helt hvilken som helst stil, er lyse gjennomsiktige gardiner laget av monofonisk materiale ideelle. Til gardinene går ikke sammen med veggene, velg et stoff for flere toner mørkere eller lettere enn veggens farge. Spesielt gode monokrome gardiner vil se på bakgrunnen av veggene med et mønster. Og tvert imot, hvis veggene er monokromatiske, vil fargede stoffer bidra til å unngå monotoni. Visuelt utvide vinduets åpning og plass til et lite kjøkken kan oppnås ved å bruke gardiner med horisontale striper, mens vertikale striper vil øke taket litt. Ikke glem en viktig regel: mørke gardiner visuelt redusere plass og lys, tvert imot, utvide. "Spis" plass som gardinene med et stort tall, så for et lite kjøkken, er det ønskelig å velge en lys persienner eller gardiner med en liten figur. Imidlertid bør det vurderes et viktig poeng: små mønstre på gardiner i kombinasjon med samme eller lignende til vegger, møbler og gulv på kjøkkenet skaper en følelse av kaos, uorden og uorden, bli kvitt som ikke kan bli enda hyppigere rengjøring.

Gardiner til kjøkkenet med floral print vil minne deg om sommervarmen

Gardiner til kjøkkenet med blomstertrykk - lys og lys som en sommerdag

Altfor lyse, spraglete, rike farger raskt "lei", slitsomt og irriterende, så hvis kjøkkenet du tilbringer mye tid, er det bedre å gi preferanse til gardinene mer beroligende nøytrale nyanser. Utmerket passform på kjøkkenet innvendige persienner og gardiner, laget av vev-følgesvenner: det kan være ulike typer materialer, tilsvarende i tonen, men annet mønster eller tekstur.

Gardiner på kjøkkenet kan være lyse og fengende

I dette lyse kjøkkenet var det en stor mengde dekorative småbiter og lyse gardiner her på plass

Hvis du satser på en lettluftsduk som drives av den minste svindelen i brisen, ikke glem brannsikkerheten, spesielt hvis ovnen er i nærheten av et vindu. Ikke skynd å gi opp ditt valg! Han har rett til livet! Lett og vakkert å løse problemet vil hjelpe syet på den nederste kanten av tunge flett eller spesielle podhvaty, som kan bli et veldig originalt og stilig element i innredningen. Du kan kjøpe ferdige oppsamlinger eller lage dem selv fra plastperler, bånd og kontrastmateriale. Lang gardiner kan enkelt knyttes sammen med en vakker knute.

Gardiner for kjøkken med podhvatami hjelper deg med å få en vakker draperi

For å lage en myk, attraktiv draperi på gardinene, kan du bruke plukker

Master-klasse: Hvordan sy gardiner til kjøkken med egne hender

Blomster på kjøkkenet skaper en spesiell stemning, spesielt hvis de blomstrer hele året og aldri falmer. Hvordan skaffe du slike blomster? "Drop dem" rett på kjøkkengardinene!

Blomster gardiner på kjøkkenet

Nødvendige materialer:

  • Linduk med naturlig farge - 1,6 meter
  • reps i en boks og i en stripe - på 30 sm
  • Reps i buret - 50 cm
  • symaskin
  • tråd
  • pinner
  • penn
  • saks
1

Du kan bruke andre stoffer. Så, for å lage appliqués med plantemotiver på kjøkkengardinene, er trimmet gammelt chintz med et fint blomstermønster perfekt. Vi limer inn bomullet med dobbeltsøm: lim den til baksiden av kalksiden og forsiktig glatt den gjennom en fuktig klut. Med en enkel blyant trekker vi på blomster og kronblade. Etter å ha klippet ut detaljene, legger vi dem på gardinen, og vi legger det med en "zigzag", ved hjelp av en kontrastfarge som passer til det lyse mønsteret.

Arbeidsprosedyre

1. Vi syr looper for et gardin. skåret ut to strimler shirinoy23 cm av stripet stoff, brette dem i to på langs og male, avgang fra kraya1,5 se. Proutyuzhivaem søm, tar seg ikke å berøre jern av vevet fold.

Slik syr gardiner til kjøkkenet med egne hender

Selv en nybegynner faglig kan syte gardinene til kjøkkenet alene

2. Fra den ene enden av den stripede stripen til kanten vri den med en blyant eller penn. Fjern hjelpesting, rette sømmen og trykk på forberedt billett for hengslene. På samme måte behandler vi den andre stripen. Klipp de resulterende emner i 25 cm segmenter.

3. Linen stoffet klippes på vindusstørrelsen, ikke glemme å legge på kantene av sømmonnene: 1,5 cm ved toppen, 5 cm ved bunnen og 3 cm på hver side. Vær oppmerksom på at i sluttproduktet er løkkens lengde 12 cm, så ikke glem å legge dem til og forkort stoffet tilsvarende. Stoff sideveis brettede det doblede otstrachivaem, avgang fra kanten på 1,5 cm. Den øvre kant av teppet på baksiden av den brettede halvsløyfene Pin og sy dem. Vi fordeler løkkene jevnt over hele gardinens bredde: For en gardinbredde på 140 cm er avstanden mellom løkkene ca. 12 cm.

Fremstillingen av kjøkkengardiner vil kreve fantasi og inspirasjon

De enkleste stoffene med en kreativ tilnærming blir en ekte dekorasjon av kjøkkenet

4. Klipp stripen på 30x150 cm fra det rutete stoffet. En av de korte kanter er bøyd og stryket på feil side. Forsiden ned på etterbehandlingsstrimlen påføres på baksiden og justerer lerretet på den øvre kuttet. Gjennom hele lengden av lerretet vever de monteringstifter. Deretter bøyer vi den andre siden av stripen, og kombinerer den tydelig med linens bearbeidede kant. Klipp av overflødig vev og stryk brettet. Vi grinder delene med en søm, som trekker seg fra kanten 1,5 cm.

5. Brett etterbehandlingsstrimlen på forsiden av gardinen. Rett og stryk sømmen. Den nedre kanten av den rutete stripen er foldet innover og presser folden. Plasser gardinen på overflaten av et stort bord, rett linduken og rutet etterbehandlingstoff. Den nederste kanten av stripen er festet til linen. Trimmerlisten langs omkretsen er bundet med en søm inn i kanten.

6. Bruk et mønster til å lage et papirmønster av en blomst på en lang stamme. Blomster er kuttet av forskjellige stoffer - stripet og rutet. To av de fem blomstene gjør "i et speilbilde."

Nydelige gardiner til kjøkkenet med appliqués kan enkelt sys av en nybegynner

Gardinene, dekorert med en enkel applique, ser direkte og søtt ut

7. Etter å ha strykt det foldede stoffet, skisserer vi linjen av gardinens nedre kant. Blomstene er pinnet (kan feies) til bunnen av lerretet, stengelskåret sammen med foldelinjen. For livets livlighet er blomstene plassert i forskjellige høyder.

8. Vi bruker blomsterapplikasjonen langs kanten med en "zigzag", setter stinglengden til 0,5 mm og bredden skal være -3,5 mm. Varmet til maksimal dampstrykejern, stryk sømmen på applikasjonen på forsiden og baksiden av gardinen. Brett nederste kant og på forsiden, plotter vi linjen med en søm på 2 cm fra kanten. Det er alt! Du kan henge mesterverket ditt på vinduet!

Foto ideer om den opprinnelige utformingen av kjøkkengardiner

Gardiner til kjøkken med picks - eksperimenter med draperi

Draper på lysgardiner ser ikke verre ut enn på tett

Gardiner til kjøkkenet kan understreke verdigheten til andre møbler

Gardiner til dette kjøkkenet er valgt for å understreke adelen av luksuriøse møbler og den originale form for persienner

Tulle kjøkken gardin: dekorative hersker over praktisk

Tulle gardin i dette kjøkkenet utfører en dekorativ snarere enn en praktisk funksjon

Tulle kjøkken gardiner av originale design er vakre og elegante

Den originale utformingen av tyllgardinene gjør dem til en viktig del av interiøret

Hvite gardiner på kjøkkenet - et symbol på kjærlighet for renslighet og orden

Den enkle utformingen av disse gardinene forstyrrer ikke ytelsen til deres praktiske funksjoner, i tillegg legger hvit farge på ønske om renslighet og rekkefølge

For et romslig kjøkken kan du hente lange gardiner

Lang gardiner passer for romslige og velopplyste kjøkken

Gardiner til kjøkkenet med blomsterskriver holder fast ledende stilling

De mest populære er fortsatt gardiner til kjøkkenet med en delikat blomsterdruk

Tulle kjøkken gardin vil understreke skjønnheten og raffinement av miljøet

Rikt innredet tulle kjøkkengardin vil være et vellykket tillegg av et stilig og raffinert interiør

Kjøkkengardiner i rustikk stil skaper en spesiell atmosfære

Enkelt, men slike søte gardiner i rustikk stil fremkaller hyggelige minner og varme sjelen

Lys gardiner for kjøkken med podhvatyami vakker og elegant, til tross for den enkle designen

Lyse gardiner med picks og lambrequin markerer følelsen av friskhet og renslighet i dette kjøkkenet

Vellykket matchet design av gardinen vil tillate deg å lage et originalt kjøkkenvindu

I utformingen av dette vinduet fungerer gardinen som en velvalgt dekorasjon, i stedet for å beskytte den mot sollys

Måter å dekorere kjøkkengardiner er varierte og effektive

Vellykket utvalgte fargevalg av disse gardinene kompletteres med en dekorativ montering og en lyse kantfinish

Opprettelse av en original kombinasjon av tyll og stoffgardiner - designers lykke

Dette kjøkkenvinduet har en original sammensetning av tyll og stoffgardiner, som i kontrast legger vekt på hverandres verdighet

Tulle kjøkken gardin mot bakgrunnen av ekte blomster

Den luftige tulle kjøkken gardin mot bakgrunnen av friske blomster ser attraktiv og frisk

Motley kjøkkengardiner kan bli en ekte dekorasjon av kjøkkenvinduet

Fans av lyse og fengende utskrifter vil sette pris på dette alternativet for å dekorere kjøkkenvinduet

Motley kjøkkengardiner ser bra ut i romslige kjøkken

Valget av lyse gardiner med en dristig kombinasjon av farger bør kontaktes med forsiktighet, de passer ikke inn i hvert interiør

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 5

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map