Hogyan válasszuk ki a megfelelő szögben konyhai mosogató: válassza ki a méretet és a design

Hogyan válasszuk ki a megfelelő szögben konyhai mosogató: válassza ki a méretet és a design

Hogyan válasszuk ki a megfelelő szögben konyhai mosogató: válassza ki a méretet és a design

A nem megfelelően kiválasztott konyhai mosogató a valóságos kínzást a főzés kreatív folyamatává változtatja. És ez nem túlzás. Végtére is, a konyhai ügyek nem kevesebb, mint kétharmada kapcsolódik a mosogatóhoz. A legtöbb háziasszony azt állítja, hogy a legkényelmesebb a konyha sarokmosója. Hogyan kell helyesen kiválasztani?

A konyhai mosogató megfelelő választéka kényelmet biztosít a konyhában

Konyhai mosogató - a szükséges felszerelés és a megfelelő választás az egész konyha kényelmétől és tisztaságától függ

Mi ez - elegáns, kényelmes és funkcionális konyhai mosogató

Mi lenne az ideális autómosás? Először is elég tágas. Elvégre nem csak a tálaló edényeket kell mosni, hanem edényeket, serpenyőket, serpenyőket is. Másodszor, a jó mosásnak ellen kell állnia a különböző vegyi anyagok és forró víz hatásaival szemben. Harmadszor, könnyű fenntartani és fenntartani megjelenését a hostess minimális erőfeszítésével.

Válasszon egy sarok konyhai mosogatót a konyhába csak miután eldöntötte a bútorok stílusát. Végül is vannak acél és zománcozott mosdók, kerámia mosogatók, "márvány" mosók. De nem csak a személyes preferenciák függnek a választástól. Ha Ön egy kis konyha tulajdonosa, akkor valószínűleg fel kell adnia egy nagyméretű héjat két vagy három rekeszben. Ebben az esetben szögletes mosó - a legjobb megoldás a problémára. Általában két téglalap alakú edényből áll. Ezek egy sorban vagy szögben helyezkednek el. Ez a héj kompakt méretnek tűnik, és lehetővé teszi a szög használatát.

Dupla konyhai mosogató - bizonyítottan praktikus

A kettős mosás hatékonysága nyilvánvaló: egyidejűleg moshatja az ételt és áztassa a piszkos edényeket

Sokan azt hiszik, hogy minél mélyebb a tál, annál jobb. A permetezők nem repülnek a munkaterületre. De ha a csésze túl mély, akkor folyamatosan hajlani kell, és ez, őszintén szólva, nem túl kellemes. Ne válasszon egy nagyon kicsi edényt - nem tud felvenni a nagy edényeket. A kis tálak csak mosogatógépekkel felszerelt konyhákhoz alkalmasak. A szakértők szerint az optimális mélység 160-200 mm. Ebben az esetben a mosás meglehetősen tágas, és a hostess kényelmes.

A sarokmosók funkcionalitása és kényelme a forma függvénye

Az eredeti tervezési megoldásoknak köszönhetően a sarokmosók kényelmesebbek és funkcionálisabbak

Mi a sarok konyhai mosogató?

A legnépszerűbb és legkedveltebb megoldás a rozsdamentes acél sarokfogók. Univerzálisak, könnyen kezelhetők, megfizethetőek. A kerámia mosogatók elegáns dizájnnal vonzzák a fogyasztókat, de magasabb árat félnek tőle. A modern kerámia mosogatók tűzálló anyagokból (porcelánból) készültek, nem félnek a karcolásoktól, sokáig hasonlítanak. Nem is olyan régen, az autómosás kompozit anyagokból - a corianból vagy a szilakrilből vált népszerűvé. Nagyon tartósak és környezetbarátek, csodálatos designjuk van.

A mosogató kiválasztásakor vegye figyelembe a konyha stílusát. A klasszikus konyha vagy ország konyha, fém, műkő vagy kerámia mosás a legjobb. A szecessziós stílusú konyhában válasszon rozsdamentes acélból vagy kompozit anyagokból.

A mosás sikeres formája biztosítja a hely hatékony használatát

A sarokmosó gondosan átgondolt alakja lehetővé teszi a környező tér hatékony használatát

Melyik héj jobb: egy számla vagy egy horgony

A kagylóhéjakat a pulton felduzzasztja. A felmosómosók "fekszenek" rajta, és oldalukra tartanak. A gyártók nemrégiben kezdték el kínálni egy másik lehetőséget - a helyettesítő mosása, amelyet a páncél alatti speciális rögzítés rovására tartanak. A konyhai mosogató számára jobb, ha legalább egy szárnyat kell felszolgálni.

Kompakt konyhai csaptelep sarokmosáshoz

Egy kompakt konyhai csaptelep, amely egy sarkos mosogatóra van szerelve, úgy van irányítva, hogy a víz ne fröcsköljen

A konyhai mosogató ideális formája és mérete

A konyhai ergonómia szakemberei azt állítják, hogy a legmegfelelőbb mosás téglalap alakú. De a saroklakosztályok egy kis konyhában, a kerek tál ideális. Ezen kívül vannak négyzet alakú, ovális, háromszög alakú kagylók. A mosogató alakjának kiválasztásakor vegye figyelembe az ételek mennyiségét, amelyeket naponta meg kell mosni. Ne felejtsd el elgondolni, hogyan kell a mosogatót a konyhád stílusával formálni.

Ha a konyhája kicsi, a legmegfelelőbb a mosogatók számára, amelyek kis téglalap alakú rekeszekből állnak. Ezek egymástól 45 fokos szögben helyezhetők el, vagy egy sorban helyezhetők el. A gyártók univerzális konyhai mosogatókat kínálnak a kis konyhák számára, amelyekben különböző formájú tálak egyesítve vannak. Például kerek, ovális vagy háromszög alakú, téglalap alakú. A két tálca nélküli konyhai mosogató nem sokkal több helyet foglal el, mint egy tálas mosogató. De a dupla sokkal kényelmesebb. Egy csésze használható edényekhez, a másik pedig gyümölcsök és zöldségek mosásához.

A konyha sarkában egy kerek mosogató tökéletesen illeszkedik

A kerek formák mosása tökéletesen illeszkedik a konyha sarkába

Intelligens kütyük a sarokmosókhoz

1

A mosogatók legnagyobb gyártója a modelljeik mellett jó és szükséges tartozékokat kínál. Ezek a kényelmes vágólapok, amelyek megismétlik a mosogató körvonalát. Ennek köszönhetően megnövelheti az asztal munkaterületét. Ezek a fémkosarak a gyümölcsök és zöldségek mosására, a folyékony szappanadagolók, a dobok és így tovább. Mindezek az okos adaptációk szükség szerint megvásárolhatók, akkor a konyhai erőfeszítések sokkal könnyebbé és kellemesebbé válnak.

Kiválasztottad a sarokmosót? Vigyázzon, hogy megvilágítsa ezt a területet. Mosás után a szerető általában visszafordítja a fényt. Tehát a mosogatás meglehetősen kellemetlen, a kényelmetlenség nagyon erős lehet, de miért kell irritációval járnia?

Ezenkívül az intelligens mosogatók gyakran fel vannak szerelve hulladékkal, darálóval, kések készletével. Ezzel a helyiséget a konyhában és a házigazda idején takarítják meg.

Szög alátét, mint a konyha belső eleme klasszikus stílusban

A vázlatvonalak és a mosogató és a keverő szigorú formája harmonikusan illeszkedik számos stílushoz a klasszikus és a hi-tech között

Készítsen sarok konyhai mosogatókat a szaküzletekben. Jobb, ha a cég hivatalos boltja importálja a kagylókat vagy maguk termelnek. Ez garantálja a minőséget, és lehetőséget ad arra, hogy egy kicsit megmentsen. Végül is gyakran vannak hamisítványok az ázsiai országokban előállított piacokon. Minőségük sok kívánnivalót hagy maga után. Ügyeljen arra, hogy a mosás Spanyolország, Hollandia, Olaszország, Németország - FRANKE, NAYES, Alveus, TEKA, Schöck REGINOX, BLANCO.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

13 − = 4

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map