Canapele și banchetele - cele mai bune soluții pentru o bucătărie mică + fotografie

Canapele și banchetele – cele mai bune soluții pentru o bucătărie mică + fotografie

Canapele și banchetele - cele mai bune soluții pentru o bucătărie mică + fotografie

O bucătărie pentru o persoană modernă nu este doar un loc unde mâncarea este pregătită și absorbită. Acesta este habitatul. Mulți oameni invită aici prieteni. Femeile urmăresc adesea televizorul aici, savurând cafeaua și făcând machiaj simultan. Aici întreaga familie se adună pentru a socializa pe teme de zi cu zi. Deci, de ce mulți încă mai cred că canapeaua sau scaunul din bucătărie nu este locul? Dacă planificați corect proiectarea acestei încăperi multifuncționale, puteți aranja scaune sau chiar canapele mici pentru bucătărie aici. Acestea vor adăuga o cameră de confort, vor da gospodăriilor un alt loc convenabil pentru recreere.

Canapea compactă mică - cea mai bună soluție pentru o bucătărie mică

Această canapea compactă va fi utilă în bucătărie, dar curățenia tapițeriei va trebui atent monitorizată

În unele cazuri, canapeaua poate deveni mândria gazdelor. De exemplu, când ea însăși și-a dezvoltat designul. Și în apartamente cu o cameră, o canapea de bucătărie cu un pat este pur și simplu necesară. La urma urmei, face posibilă aranjarea unor oaspeți pentru a petrece noaptea. Deci, cum să alegeți o canapea pentru bucătărie?

Design confortabil de bucătărie cu canapea

Canapele mici completează cu succes atmosfera unei bucătării spațioase

Canapele mici, la prima vedere, ocupă un spațiu mic, cu toate acestea, ele pot fi instalate unul față de celălalt numai într-o bucătărie spațioasă

Producătorii moderni oferă consumatorilor care au decis să cumpere o canapea de bucătărie, o gamă destul de diversă. Care ar trebui să fie canapeaua perfectă pentru bucătărie? Ei bine, dacă va fi de calitate și durabil, din materiale ecologice, cu design ergonomic și tapițerie atrăgătoare. Aveți o bucătărie mică și doriți să economisiți spațiu? Acordați atenție colțurilor de bucătărie elegante și moderne. Datorită design-ului convenabil, împreună cu un loc de ședere veți primi și un loc pentru depozitarea lucrurilor. Aceasta este o nișă într-o canapea de colț.

De regulă, oamenii care sunt sociabili doresc să pună o canapea în bucătăria lor, care adesea acceptă companii mari și nu atât de mari. Visul despre canapeaua din bucătărie și familiile lor mari, care doreau să aibă un mic dejun lung și aprofundat la sfârșit de săptămână și să ia cina seara. Indiferent de motivul pentru care doriți să cumpărați o canapea, încercați să nu umbriți viața bucătăriei cu mobilier tapițat de calitate slabă. Alegeți canapelele bune.

Canapele mici pentru bucătărie ar trebui să fie durabile. Nu trebuie să se deformeze și să-și piardă aspectul elegant chiar și după câțiva ani. Toate mobilierul de bucătărie ar trebui să fie puternic și durabil, acest lucru se aplică la canapea. Ar trebui să aibă o formă confortabilă a spatelui și atât de profund încât oamenii să poată sta confortabil pe el. Apoi, întâlnirile dvs. tradiționale de bucătărie vor fi și mai lungi. Mai multă comunicare cu cei dragi - emoții mai pozitive, sănătate mai puternică, speranță de viață mai mare. Atât de pozitive sunt canapelele obișnuite de bucătărie mici.

Canapele mici pentru bucătărie: o combinație de eleganță și ușurință

Wicker canapele mici pentru bucătărie atrage forma lor originală, compact și ușoară

Populații populare pentru canapele de bucătărie

Atunci când alegeți canapele pentru bucătărie, trebuie să acorde o atenție specială la dimensiunea și designul de mobilier. Nu fiecare apartament este o bucătărie spațioasă și confortabilă, deci trebuie să țineți cont de lipsa de spațiu, aspect.

Toate canapelele de bucătărie pot fi împărțite condiționat în două mari grupuri: clasice și unghiulare. Modelele de ambele tipuri pot avea propriile caracteristici de design, care ar trebui, de asemenea, luate în considerare.

Model compact

Model de colț compact

Opțiunea nr. 1: canapele de colț cu nișe

Alegere ideală pentru camere strâmte. O astfel de canapea într-o bucătărie mică Economisiți spațiu și stați pe el va fi foarte convenabil. Adesea modelele unghiulare sunt concepute pentru mai mulți oameni decât cei clasici. Plus plus: aproape toți producătorii din partea de jos a locului de mobilier loc nișe spațioase pentru depozitarea lucrurilor.

Unele modele pot fi pliate până la dimensiunile unui pat complet. În formă asamblată, canapeaua ocupă un spațiu mic, dar în desfășurată este destul de capabilă să devină un pat confortabil. Acest model merită să cumpere pentru bucătăria unei case ospitaliere, unde uneori rudele sau prietenii stau peste noapte.

Model de colț

Model de colț cu loc de dormit

Opțiunea # 2: canapele canapea cu pat și pliere

Canapeaua se desfășoară de obicei până la dimensiunea unui pat mic, dar confortabil. Modelele pot fi simple și duble. Pentru o bucătărie mică, prima opțiune este preferabilă. În cazul în care camera este mare, este posibil să se pună o canapea dublă, astfel încât oaspeții să se simtă confortabil chiar și pe timp de noapte.

1

Sofa-canapele pot fi atât cu spatele și cotiere, și fără ele. Mecanisme de transformare - pliante și retractabile. Unele modele oferă cutii suplimentare în care puteți stoca trivia utile.

canapea pentru bucătărie

Canapea cu canapea pentru bucătărie

Opțiunea # 3: modele semicirculare

Pentru camerele mici, este necesar să selectați cu atenție modelele "drepte" semi-circulară, dar în bucătăriile spațioase-camerele de luat masa sunt întotdeauna potrivite. Pentru o cameră mică (5-7 metri pătrați) puteți cumpăra un model compact fără posibilitatea de transformare, dar cu un sertar mare sub scaun și rafturi pe lateral. Acest lucru va ajuta la organizarea spațiului rațional.

Într-un apartament studio de dimensiuni mici, în cazul în care colțul de bucătărie este, de asemenea, o zonă de odihnă, puteți instala o canapea semi-circulară, care poate fi extins la dimensiunea unui pat dublu.

colț cu rafturi

Colț semicircular cu rafturi

Opțiunea nr. 4: bancă cu canapea

Particularitatea băncilor de canapea este că modelele de acest tip sunt cele mai potrivite pentru depozitarea lucrurilor. Ele nu sunt întinse, dar în scaune există sisteme de stocare convenabile pentru lucruri. Acestea sunt chilii miniatură reale cu scaune. Ele sunt compacte, ușoare, confortabile.

Adesea, astfel de modele sunt fabricate din lemn usor. Acestea sunt neutru din punct de vedere stilistic, astfel încât ele arată bine atât în ​​interiorul clasic, cât și în camere decorate în stiluri ecologice sau de țară. Ca decorare suplimentară puteți folosi perne.

bănci canapele

Bucătării canapele

Opțiunea # 5: canapele modulare

Modulară canapele de bucătărie - aceasta este o opțiune pentru cei cărora le place mobilierul cel mai funcțional. După ce a cumpărat un astfel de model, proprietarul poate decide în mod independent ce configurație se potrivește. Dacă doriți, puteți schimba întotdeauna formularul.

Ca un bonus suplimentar, o canapea modulară poate fi echipată cu un bar compact, un suport pentru reviste și cărți, un sistem de depozitare, rafturi. Atunci când alegeți, este deosebit de important să verificați calitatea materialelor, deoarece Doar un cadru puternic este capabil de serviciu lung, în cazul în care configurația canapelei este adesea schimbată.

colț moale

Modular colț moale

Ce tapițerie să alegeți pentru o canapea de bucătărie

Desigur, primul lucru care vine în minte este pielea și un înlocuitor de calitate. Este convenabil să aibă grijă de o astfel de canapea, nu arde și nu se teme de pete grase. Dar aceasta nu înseamnă că canapeaua de bucătărie trebuie făcută în mod necesar din aceste materiale. Puteți alege orice țesături de tapițerie moderne fără marmură. Există țesături destul de puternice care nu absoarbă mirosurile, nu se tem de pete (de exemplu, canapele din rattan sau rush-velours). În plus, dacă aveți o bucătărie mare și intenționați să puneți canapeaua complet în partea opusă a zonei de lucru, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la aspectul acesteia.

Arată în mod eficient în orice canapea de bucătărie bej sau alb, dar în acest caz, tapițeria ar trebui să fie doar din piele sau înlocuitor. Pentru o bucătărie în stilul unei țări, canapeaua se va potrivi într-o cutie. Canapea cu un model floral potrivit pentru bucătărie în limba engleză sau stil italian, iar dacă sunteți adepți ai tradițiilor japoneze, uita-te pentru o canapea simplă, cu accent pe perne luminoase.

Un colț de bucătărie din canapele, cu o masă, semnalează cu o casă confortabilă

Bucătăria confortabilă de bucătărie, completată de o masă, va deveni un loc preferat în orice bucătărie

Acordați atenție canapelelor de colț pentru bucătărie. Unele sunt echipate cu o masă suplimentară de colț, care, dacă este necesar, este transformată într-o poziție de ședere. Există canapele care sunt echipate cu rafturi din exterior. Acest lucru economisește spațiu și creează spațiu suplimentar.

Canapea în interiorul bucătăriei: cum să alegi și locul

Pe lângă dimensiunile și designul canapelei, aspectul este de o importanță fundamentală. Acesta este ales în funcție de stilul de design, schema de culori, caracteristicile layout-ului camerei și opțiunile pentru plasarea mobilei. Doar luând în considerare toate nuanțele, puteți decorați în mod corespunzător bucătăria cu un colț moale.

Zonă de luat masa

Zonă de luat masa cu canapea extensibilă

Cum să aranjați un colț moale

Există mai multe soluții populare pentru plasarea unei canapele în zona de luat masa:

 • Set de bucătărie opus. În camerele cu aspect dreptunghiular, mobilierul moale este amplasat vizavi de setul cu cască. Circuitul paralel este foarte convenabil. Un colț moale și o masă pot fi aranjate astfel încât să existe spațiu pentru un frigider.
 • În colț. Compact înclinat o canapea într-o bucătărie mică poate deveni o parte a unei zone de recreere confortabile. Restul camerei vor rămâne libere să găzduiască alte articole. Este mai bine să alegeți un model cu o nișă pentru stocare și să puneți obiecte care sunt rareori folosite. Acest lucru va ajuta la eliberarea unui spațiu mai util.
 • Pe fereastră. Pentru a fi amplasate lângă fereastră, sunt potrivite modele clasice sau de colț cu geamuri.
 • În mijlocul bucătăriei. Dacă suprafața camerei permite, puteți aplica o schemă de insulă pentru a plasa o zonă de luat masa cu o canapea.
Zonă de luat masa

Zona de luat masa lângă fereastră

Cum sa alegi mobila moale in stil

La elaborarea unui proiect de proiectare pentru orice sediu, mobilierul este selectat în conformitate cu stilul general de design. Este necesar ca această cameră să arate armonioasă în fundal. Există mai multe semne pe care trebuie să le acordați atenție:

 • Stilul englezesc. Cel mai adesea, în acest stil, fac din livinguri, dar este potrivit pentru încăperi de bucătărie și sufragerie. Pentru astfel de interioare, mobilierul este selectat în culori nobile, decorate cu aurire, perii, perne cu monograme.
 • Clasicismul. Canapele în stil clasic sunt întotdeauna simetrice, decorate în tonuri strict neutre. Decoratiuni sunt potrivite - sculptură fasonată și forjare.
 • Empire. Este greu să găsești un stil mai artistic și mai pompos. Pentru camere decorate în spiritul Imperiului, alegeți mobilierul luxos.
 • Stilul greco-roman. Un colț moale, decorat cu o cârpă bogată în tonuri roșii și aurii, este potrivit.
 • Barocul. Linii netede, forme rotunjite, sculptură în lemn sunt semne de mobilier baroc. Canapele decorate luxos.
 • Art deco. Pentru canapele de bucătărie în bucătăriile art deco sunt decorațiuni caracteristice luminoase. Este important să se respecte măsura, astfel încât mobilierul să nu pară lurky.
 • Modern. Forme originale, asimetrie, tapițerie luminată - astfel de mobilier se va potrivi ideal în cameră în stil Art Nouveau.
 • Pop art. Combinația de forme simple și de decor ciudat atrage întotdeauna atenția. Acesta este principalul semn al mobilierului de artă pop.
 • Minimalism. Interioarele minimaliste sunt întotdeauna simple, funcționale. Pentru tapițerie, trebuie să alegeți materiale de tonuri pastelate sau neutre ușoare.
 • Hi-tech. Sticlă, metal, plastic slab, cu suprafețe lucioase, cantitate minimă de detalii - toate acestea sunt potrivite pentru decorarea bucătăriilor de înaltă tehnologie. În ceea ce privește schema de culori, culorile alb, argintiu, gri și roșu se vor potrivi.

Canapele în stilul clasic greco-romane, Imperiul, baroc poate fi tapitat in catifea, dar ținând cont de specificul scop bucătării este mai bine pentru a alege huse detașabile sau pături. Optiune - padding de la kozhzama in culori potrivite si elemente decorative suplimentare, consolidarea impresiei.

Colțul moale

Colț roșu în stil de înaltă tehnologie

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 36 = 45

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map