Kaihtimien asennus 1 tuntiin - askel askeleelta ohjeita kaikenlaisille verhoille

Kaihtimien asennus 1 tuntiin – askel askeleelta ohjeita kaikenlaisille verhoille

kaihtimien asentaminen omiin käsiisi

Jos olet ostanut tai tilannut pystysuorat tai vaakasuuntaiset kaihtimet, suosittelemme asentamaan ne itse, koska voit selviytyä tästä tehtävästä ilman edes kokemusta, tärkeintä on saada halu, yksi tunti vapaa-aikaa ja useita työkaluja.

Huomio! Kaihtimien asennus ei vaadi erityisiä taitoja, mutta muista, että riippumattoman työn aikana tapahtuneet erittelyt sulkevat pois mahdollisuuden takuuhuollosta, verhojen vaihtamisesta / palauttamisesta.

Riippuen verhoiden tyypistä, mieltymyksistä ja ehdoista, sokeat asentaa:

 • Ikkunan aukossa;
 • Seinälle;
 • Kattoon;
 • Itse ikkunassa.

Teimme 3 askel-askeleelta ohjeita ja valikoima hyödyllisiä videoita, joiden avulla voit asentaa vaakasuorat ja pystysuuntaiset kaihtimet millä tahansa tavalla.

Kuinka asentaa kaihtimet kattoon ja seinään

Jos haluat asentaa vaakasuuntaiset kaihtimet seinälle tai kattoon sekä asentaa pystysuuntaiset kaihtimet ikkunan yläpuolelle, on valmisteltava:

 1. Sähköpora poraamalla betonia 6-8 mm;
 2. Itsekierteittävät ruuvit ja työt 6-8 mm;
 3. Ruletti tai hallitsija ja taso;
 4. lyijykynä;
 5. Phillips-ruuvimeisseli tai ruuvimeisseli;
 6. Jos haluat lyhentää ja leikata verhot leveydeltään: haavasaha, sakset, langat, neulat.

Ohjeet horisontaalisten sulkimen asentamiseen seinään / kattoon

Vaakasuuntaiset kaihtimet

Jotta kaihtimet asennettaisiin asianmukaisesti seinään tai kattoon, sinun on tehtävä seuraavat toimenpiteet.

Vaihe 1. Tarkistamme täydelliset verhot ja asetamme kaikki työpinnan yksityiskohdat.

Varmista, että täydellinen verhokäyrä sisältää: yleiskäyttöiset kiinnittimet kaihtimet 2 kpl. (tai vakiokannattimet), ruuveja ja kaihtimia. Jos asennat sokean yli 2 m leveä, kiinnittimiin on kiinnitettävä välikappale, joka kiinnittää sokean keskelle, eikä anna sen kaatua.

Kuinka asentaa kaihtimet kattoon ja seinään - poraukseen
1

Vaihe 2. Sovellamme verhoja seinään / kattoon, määrittelemme niiden asennuspaikan tarkan paikan ja merkitse verhotangon vasen ja oikea reuna teipin mittaan ja tasoon. Jokaisesta merkistä (keskelle suunnattuun suuntaan) tehdään 2-3 cm: n sisennys ja laita myös merkit - nämä ovat kiinnikkeiden-kiinnikkeiden asennuspaikkoja.

Vaihe 3. Nyt näihin merkkeihin asetetaan oikea ja vasen kiinnittimet ja merkitsemme tarkat paikat suoraan ruuvien reikiin. Poraa nämä merkit. Poraussyvyys on 3-4 cm.

Vaihe 4. Lisäksi kannattimet on ruuvattu seinään tai kattoon itsepuhallusruuvien avulla. Alla oleva kuvio osoittaa, miten se toimii oikein.

Kaihtimien kiinnittäminen kattoon ja seinään

Vaihe 5. Jos asennat kaihtimet, joiden leveys on yli 2 m, sinun on tässä vaiheessa asennettava välikappale. Tee näin huomautus keskellä jo asennettujen kiinnikkeiden välillä ja toista vaiheet vaiheilta 3 ja 4.

Vihje: Raskas alumiinista, bambusta ja puusta valmistetuista verhoista voidaan asentaa luotettava kiinnitys ja 10 cm säätölankaa, koska tämä paikka on suuri kuorma.

Vaihe 6. Asennetaan ja suljetaan kaihtimien ylempi verhotanko suluissa oleviin lukkoihin. Jos nämä ovat tavallisia kiinnikkeitä, ruuvi on ruuveilla ruuveilla.

Kuinka asentaa kaihtimet kattoon ja seinään

Asennusohjeet vaaka-kaihtimet ikkunan aukossa

Kaihtimet on asennettu ikkunan aukkoon

Jos haluat asentaa vaakasuuntaiset kaihtimet ikkunan aukkoon, sinun on tehtävä seuraava työ.

Vaihe 1. Tarkistamme laitteiston ja esittelemme kaikki työpinnan yksityiskohdat.

Varmista, että kaihtimet toimitetaan: kiinnittimet kaihtimet (kannattimet) 2 kpl, ruuveja, kaihtimet on koottu.

Vaihe 2. Sovellamme verhot haluttuun paikkaan ikkunan niissä ja tarkistamme, kaihtimet häiritsevät aukkoa.

Vaihe 3. Nyt käytämme oikean ja vasemman kiinnittimen ikkunakylän ylempään sisäpintaan, astumalla seinistä 2-3 cm keskeltä kohti ja kirjoita sitten kiinnittimien reikien paikkoihin. Tällöin saat 2 etikettiä oikealla ja 2 etikettiä vasemmalla.

Vaihe 4. Nyt poraa reikiä näiden merkkien läpi. Poraussyvyys on 3-4 cm.

Vaihe 5. Oikea ja vasen kiinnittimet (sivujen ja merkkien mukaan) ruuvataan ikkunan aukon ylempään tasoon itsekierteittävien ruuvien avulla.

Vaihe 6. Asettamme ja sul- keamme ylempi verhotanko kiinnikkeen lukkoihin yksinkertaisesti kääntämällä ja / tai painamalla vipua myötäpäivään. Jos käytät tavanomaisia ​​kiinnikkeitä kiinnitykseen, verhotanko on yksinkertaisesti ruuvattu.

Ohjeita omien kaihtimien asentamiseen suoraan tämän videon muoviin ikkunoihin:

Ja miten leikata vaakasuorat muoviset tai puiset kaihtimet omiin käsiisi:

Asennusohjeet pystysuuntaisille kaihtimet kattoon / seinään ja ikkunan aukkoon

Pystysuuntaiset kaihtimet

Pystysuuntaisten kaihtimien asentaminen omiin käsiinsä käsittää seuraavat vaiheet:

Vaihe 1. Tarkistamme laitteiston ja esittelemme kaikki työpinnan yksityiskohdat.

Pystysuuntaisten kaihtimien sarja sisältää: kaihtimien kiinnikkeet 2 kpl, ruuveja, runkovaihtoehtoja, verhot itse purettuina (lamellit painotusaineilla, alempi liitäntäketju).

Vaihe 2. Ennen kuin asennat kaihtimet, sinun on varmistettava, että niiden pituus sopii sinulle. Tätä varten kiinnitä yksi lamelli haluttuun paikkaan ikkunan aukon katto / seinälle / yläpinnalle. Jos verhojen pohjasta ikkunoiden tai lattian välinen etäisyys on alle 1-2 cm, lamellit tulisi lyhentää. Voit tehdä sen itse: saada painotusainetta, katkaise liikaa ja ompele reunat takaisin.

Peräkkäisten kaihtimien alapuoli

Vaihe 3. Nyt sinun on laitettava kehys ikkunan aukon kattoon / seinään, kohdista sen oikealle ja vasemmalle puolelle.

Tee näin:

 • Jos asennat pystysuorat kaihtimet kattoon, lisää aiemmin asetetuista merkistä sisennys 2 -3 cm keskelle ja aseta merkit uudelleen.
 • Jos haluat asentaa kaihtimet seinää vasten, kirjoita aiemmin sijoitetuista tarroista sisennykset 5-6 cm keskelle ja merkitse myös.

Jos kiinnität verhot ikkunan aukkoon, kehyksen reunat eivät saa olla merkittyjä, riittää vain tekemään muistiinpanoja, koska ne ovat kääntyneet aukon seinistä 2-3 cm keskelle.

Näiden merkkien lisäksi käytämme kiinnikkeitä jalustaan ​​ja huomaamme porauspaikkoja. Tällöin saat 2 etikettiä oikealla ja 2 etikettiä vasemmalla. Älä unohda kiinnittimien kiinnittämistä sivuille.

Huomaa: yli 1, 6 m leveiden verhojen asennukseen on asennettava 10 cm etäisyydellä ohjausjohto.

Vaihe 4. Nyt poraa reikiä näiden merkkien läpi. Poraussyvyys on 4-5 cm.

Vaihe 5. Oikea ja vasen kiinnittimet (sivut ja merkit mukaan) ruuvataan ruuveilla kattoon / seinään.

Vaihe 6. Aseta ja sulje verhotanko kiinnityslukkoihin kääntämällä ja / tai painamalla vipua myötäpäivään. Jos kuitenkin käytät perinteisiä kiinnikkeitä kiinnittämiseen, kehys on yksinkertaisesti ruuvattu niihin.

Vaihe 7. Säätäessäsi johtoa, käännä liukusäätimiä niin, että ne kääntyvät kehyksen ympärille (kuten alla olevassa kuvassa näkyy vasemmalla) ja jatka liuskien kiinnittämistä yksinkertaisesti napauttamalla ne liukukappaleiden aukkoihin.

Sokeat juoksijat

Vaihe 8. Alempi ketju on kiinnitetty lamellien painoihin ensin ulkopuolelta, katkaise ylimäärä ja tee sama lamellien takaosassa ja sitten lamellien toinen osa. No, se on kaikki, pystysuuntaisten kaihtimien asennus on valmis, vain mekanismin toiminnan tarkistaminen ja säleiden sijainnin tarkistaminen.

Alla on videokäsky siitä, kuinka pystysuuntaiset kaihtimet asennetaan kunnolla käsiisi seinälle.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

87 + = 96

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map