Преглед на вани за вафли 2 в 1 за дебели и тънки вафли

Преглед на вани за вафли 2 в 1 за дебели и тънки вафли

Преглед на вани за вафли 2 в 1 за дебели и тънки вафли

Благодарение на съвременната технология за кухнята, можете лесно да увеличите списъка със собствените си специалитети. Купуването на всеки уред е с няколко нови рецепти. Например, използвайки електрическа вафла за дебели и тънки вафли с подвижни панели, вие ще заредите семейството с вкусна и здравословна закуска или ще приготвите храна за празник. Обмислете моделите на модерните производители и разберете кои от тях заслужават внимание.

Модерно вафлено желязо - това, което е

Аналозите на първите вафлени ютии все още могат да бъдат намерени на пазара. Този продукт, изработен от чугун или алуминий, състоящ се от две части, едната от които е основа за теста, а втората - капака. Задължителен детайл - дълги дръжки, с които вафлетовото желязо е монтирано на печката. Ако сте свикнали и придобиете опит, процесът на подготовка на дебели и тънки торти с ръчно устройство ще изглежда лесно и удобно. Но това ще стане до момента, в който станете по-запознати с модерните електроуреди.

Вафлетовото желязо, което се намира днес в магазините за кухненски уреди, се характеризира с максимален комфорт, безопасност и атрактивен дизайн. Тяхната форма и тегло са удобни за носене на място, размерите са подходящи за съхранение в кухненски шкафове или на рафтове. Решението кой модел е най-добре да се избира зависи от силата, формата на продуктите, комплектите сменяеми приставки или панели.

вафлено желязо

Безопасно и лесно за използване модерно устройство

Вече не е необходимо да се страхувате, че белгийските или виенските сладкиши ще изгорят, тъй като повечето съвременни модификации осигуряват равномерно отопление поради:

 • незалепващо покритие;
 • термостат;
 • готов индикатор.

Изборът е голям, от компактни преносими устройства, които могат да се пекат само дебели и тънки само десерти на професионални универсални уреди, които в допълнение към белгийски и виенски сортове варени фъстъци, сандвичи и кифли.

Купуването на съвременни електроуреди е отличен начин за подготовка на виенски, белгийски, дебели или тънки сладкиши под формата на квадратчета, кръгове и сърца.

Най-добрите вафлени ютии за дома

Кулинарният асистент е избран, като се започне от навиците и вкусовете. За пищни и деликатни виенски и белгийски десерти можете да намерите десетки евтини електрически уреди от различни компании, които се различават по външен вид и мощност. Ако имате нужда от вафлено желязо с разширена функционалност, обърнете внимание на скъпи полупрофесионални устройства с подменяеми панели

За белгийски или виенски (дебели) вафли

Суровите печени продукти, изработени от деликатно тесто, се наричат ​​виенски или белгийски. За разлика от фините аналози, те са меки, така често се сервират с конфитюр, сладко, сметана, шоколадова паста и дори сладолед. Формата на готови белгийски сладки - сърца и чаши, но по-често има традиционни велпапени квадратчета.

електрически уред

Електрически уред за приготвяне на многослойна торта в белгийската рецепта

За белгийските вафли не изгаряйте и имайте приятен цвят, изберете устройство с качествено незалепващо покритие. Идеален - керамично вафлено желязо с метални части и тефлонова вътрешна повърхност.

вафлено желязо

Устройство за производство на белгийски "сърца"

Ако търсите външен вид, обърнете внимание на устройствата на немски и италиански производители. Те се различават в красив модерен дизайн и имат във всяка серия няколко вафлени юмрука от различни цветове. Най-сигурните модификации са оборудвани със специална брава.

1

За тънки вафли

Фенове на хрупкави торти, които се различават от дебели виенски или белгийски продукти не само с дебелина, но и с вкус, предлагат и други възможности. Те ви позволяват да се пекат кулинарни препарати с дебелина няколко милиметра, които могат да бъдат сгънати в тръби и рога, а след това ароматизирани с вкусно пълнене. Това са тънките торти, които напомнят познатото печене от детството, приготвено в чугунени вафли.

вафлено желязо

Отлична възможност за хрупкави сладкиши

Готвенето в уредите за тънки вафли, наричани още американски, е удоволствие. Като правило тези устройства се характеризират с висока мощност, така че процесът на готвене се осъществява бързо, само за няколко минути. Металните елементи, покрити с незалепващ състав, осигуряват равномерно нагряване. Дори често използваните вафлени ютии служат дълго време благодарение на вградената защита от прегряване.

Модели 2 в 1 със сменяеми панели

Ако искате да разнообразите менюто с различни видове кулинарни продукти, препоръчваме универсални модели със сменяеми панели. Табелите с перфорации със стандартна форма ви позволяват да печете тънки и дебели вафли, сандвичи, кексики. Подмяната на панелите се извършва ръчно с няколко движения: първо извадете една облицовка, след това на мястото си поставете другата.

заместващи панели

Подменяемите панели ви позволяват да увеличите функционалността на вафлата

Според постоянните потребители силата на устройството не играе голяма роля. Достатъчно достатъчно 750-800 W за приготвяне на деликатни сладкиши. Но на големите семейства се препоръчва да обърнат внимание на размера и способността да подготвят повече продукти наведнъж. Важно и броя на подменящите се панели.

Съвети за избор на желязо за вафли

С техническите характеристики могат да бъдат намерени на уеб сайтовете на онлайн магазините, там често се публикуват и рецензии за качествата на технологиите. наблюдение на пазара помага да се определи изборът на модели, сред които са все по-водеща оборудване 2 в 1, 3 в 1, 5 в 1, гофрети-ovensWaffle и устройства с вложки за сандвичи.

Оценка на най-добрите модели според прогнозите на собствениците

Потребителите често обръщат внимание на такива характеристики като мощност, наличност на удобна настройка, материал на работните части и корпус, възможност за печене на дебели и тънки вафли, модерен дизайн.

Clatronic WA 3606

Лидерът на рейтинга Clatronic WA 3606

Анализът на тези и други качества на технологията доведе до следните модели в най-горните 5 вафли:

 1. Clatronic WA 3606 е устройство за приготвяне на гъсти белгийски и виенски вафли. Мощност - 800 W, цената - 2 290 рубли. Степента на печене се регулира от удобна дръжка, индикаторът на капака помага да се определи времето за пълнене на тестото.
 2. Maxwell MW-1571 е електрически уред за печене на тънки вафли. Мощност - 800 W, цената - 2 190 рубли. Благодарение на незалепващото покритие няма ефект на залепване. Температурата се регулира чрез пет режима.
 3. Smile WM 3607 е най-добрият универсален вариант на "три в едно". Мощност 750 W, цена - 3 800 рубли. Комплект от сменяеми панели ви позволява да приготвяте разнообразие от печене и форма.
 4. GFgril GF040 WaGrTo е производител на вафли с големи възможности. Мощност - 1000 W, цената - 4 900 рубли. В допълнение към дебели вафли и сандвичи, той позволява печене на месо, птици и риба.
 5. Supra WIS-555 е мощно универсално устройство за производство на тарталети, сандвичи, бисквитки. Тънките и дебели вафли са отлични. Мощност - 1400 W, цена - 4 250 рубли.

Всички тези модификации се оказаха надеждни асистенти, способни да работят без ремонт от дълго време.

Производител на вафли, каква компания е по-добре да купи

Много купувачи, когато купуват производители на вафли, се ръководят от популярността на марката. Нека да разгледаме производителите, чиито модели заемат първите редове от "кухня".

Германската компания Clatronic - символ на висококачествени продукти, предназначени специално за кухнята. Производителят произвежда преработвателите на храни, фритюрник, микровълнова печка, електрическа кана и гофрети печене дебели и тънки изделия мощност 800-1400 вата.

Clatronic

Clatronic - компактни и удобни устройства за печене на тънки и дебели вафли

Supra, японски производител с повечето от своите заводи в КНР, е известен с широк спектър бюджетни модели, които не са много различни от скъпите по отношение на ефективността. Последната серия производители на вафли са универсални.

Борк е руска компания, която произвежда скъпи полупрофесионални устройства. Продуктите са снабдени с различни режими на работа (до 12) и ви позволяват да направите както хрупкави торти, така и дебели белгийски десерти.

борк

Bork - висококачествени домашни вафлени ютии с висока мощност

Rommelsbacher е немски производител, но производителите на вафли в магазините са произведени в Китай. Най-популярните модели са тези, които пекат виенски вафли под формата на сърца.

В допълнение към продукцията на фирмата на производителите на вафли, GFgril, Bomann, Tristar, Maxwell, KitchenAid, Princess са ангажирани.

Полезни рецепти

Качествена технология с удобна настройка и много функции е половината битка. Резултатът до голяма степен зависи от правилно избраната рецепта. За белгийските, виенските и деликатните вафли се оказа вкусно, предлагаме няколко съвета за подготовка на тестото и печенето.

Тесто за виенски бисквити и вафли

Има много рецепти за приготвяне на тесто за буйни, дебели вафли, предлагаме един от най-простите. Продуктите, които ще се изискват в процеса на готвене, могат да се намерят във всяко стопанство: брашно, яйца, мляко, захар, масло, малко бакпулвери и лимонов сок.

десерт

Апетитен десерт с виенска рецепта

Подготовката на теста отнема малко време. Титрува 200 грам масло (маргарин могат да бъдат заменени) на захарта (100 д), се добавя във всякаква последователност 3 яйца и мляко стъкло смесва напълно или леко разтърси. Добавете пресятото брашно (350 г), супена лъжица бакпулвер и ст. лъжица лимонов сок. Още веднъж смесете и изсипете тестото в електрическата вафла.

Как да готвя тънки вафли

Тънките торти се сервират на масата по различни начини: под формата на прости плоски торти, красиво украсени рога или тръби с вкусни пълнежи. Процесът на печене обаче е същият. За да се приготвят епруветките, завършените кейкове се усукват ръчно, а за образуването на гладки рогове има специални конусовидни форми.

проводи

Тънки вафлени тръби

Процесът на вземане на тънки хрупкави торти е доста прост. Ние побеждаваме 200 г кремообразно омекотено масло със захар (2/3 чаша), след добавяне на 5 яйца, отново се разбъркваме. Смесете 180 грама брашно, чл. лъжица растително масло. Загрейте електрическата вафла, изсипете част от тестото, затворете капака. Обикновено подготовката на един комплект отнема от 3 до 6 минути.

Докато заготовките не се охладиха и не станаха крехки, ние го завъртяхме в епруветка. Добавяме любимото пълнеж: крем, сметана, шоколадова паста, варено кондензирано мляко - деликатесът е готов!

Диетични рецепти за вафли

Особено да се търсят диетични рецепти не е необходимо - те напълно повтарят обичайните насоки за подготовка на тесто за тънки и дебели вафли, но се различават в комплекта от съставки. Ето някои съвети как да намалите калориите и "вредното" изпичане:

 • вместо обичайното брашно, използвайте пълнозърнест, може да се комбинира, състоящ се от няколко зърнени култури;
 • Не мазайте матрицата с незалепващо покритие с маслено покритие и така няма да позволите пластината да се залепи към панелите;
 • Млякото смело се заменя с кефир или нискокалорично кисело мляко;
 • намаляване на дела на маслото;
 • за вкус, добавете плодове или плодове.

И пример за диетична рецепта. Разбъркайте 1 яйце, малко сол, добавете 1 разтрошен банан, разбъркайте, налейте 40-50 грама брашно, разбъркайте отново. Поставете формулярите, на дъното на които можете да поставите парчета горчив шоколад или плодове. Печете в електрическа вафла 5 минути - десертът е готов!

десерт

Едно малко парче положително за закуска може да озарява целия ден

Не се страхувайте да експериментирате и след известно време ще имате свое собствено меню от изключителни маркови рецепти.

Видео инструкция за подготовката на виенски вафли

Мастър клас стъпка по стъпка:

За да изберете модерно електрическо желязо за вафли просто: анализирайте техническите характеристики на моделите, които харесвате, задайте допълнителни функции и внимателно изучете обратната връзка с клиентите. На устройството ви е доволен от дълго време, не забравяйте да следвате инструкциите, а след това апетитните вафли ще бъдат често "гости" на вашата маса!

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

6 + 4 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map