Željezna logika kuhinjskog dizajna u potkrovlju: cigla, beton i bakrene cijevi

Željezna logika kuhinjskog dizajna u potkrovlju: cigla, beton i bakrene cijevi

Željezna logika kuhinjskog dizajna u potkrovlju: cigla, beton i bakrene cijevi

Kuhinja u potkrovlju je idealno rješenje za dinamične, opuštene i rizične prirode, čija srca ujedinjuju srce metropole. Urbanistička estetika betonske džungle, raznovrsna od metala, stakla i plastike, stotinjak su ljepše pastoralne vedrine. Unutrašnjost kuhinje u potkrovlju je skladište originalnih dizajnerskih ideja! Ovdje i nekonvencionalni izgled, podebljano korištenje materijala za završnu obradu, ergonomsko oblikovanje i neobična paleta boja i neobičan dekor.

Za utjelovljenje izvornih dizajn ideje kuhinja potkrovlje - dobar izbor

Unutarnji kuhinjski potkrovlje - jedinstvena platforma za primjenu originalnih dizajnerskih ideja

Stilu potkrovlje - industrijski šik u unutrašnjosti kuće

Stil Potkrovlje (prevedeno na engleski potkrovlje - potkrovlje, tavan, gornji kat poslovni prostor ili skladište) - nipošto novost u arhitektonskim i dizajnerskim krugovima dobro je poznata već desetljećima, a zapravo provodi u post-sovjetskom prostoru iu glavama običnih ljudi Potkrovlje je počeo samo prije nekoliko godina.

Potkrovlje se često naziva New York-style, i to je sasvim prirodno, jer je rođen upravo u „Big Apple” u 40-ih godina prošlog stoljeća, kada je bivša tvornica na Manhattan postao pretvaraju u stambene, uredima i galerija. Za veće Izvorno značajan dio industrijskih elemenata - kao što su cijevi, greda, zidanje - ostao netaknut. Evoluirala od uobičajene radionice do high-end prostora, 50-og godina potkrovlju su bili na vrhuncu popularnosti.

Nedostatak završnih materijala na nekim elementima kuhinje u potkrovlju je vrhunac stila

Za šumu originalnosti, značajan dio industrijskih elemenata - kao što su cijevi, grede, opeke - ostao je u izvornom obliku

U galerijama umjetnika u potkrovlju otvorili su svoje studije i galerije. Bohemija teče ovdje, ovdje je vrhunski aristokratski život New Yorka. Izvorno kućište postaje simbol statusa. Mladi umjetnici više se ne mogu priuštiti.

Zamjenjuju ih odvjetnici i financijera. Potkrovlje iz industrijskih zona prelazi u stambene prostore, gdje kod dizajnera kuća posebno ponovno stvaraju industrijsku atmosferu. Idealno okruženje za "kultiviranje" potkrovlja je otvoreni prostor studio apartmana s ogromnim prozorima po cijelom zidu, visokim stropovima i višestrukim rasporedom sa stubištima.

Pa ipak, ako stvarno želite i pokušate vrlo teško, čak i takav progresivni stil kao potkrovlje može se ugraditi u malu kuhinju, ako to želi, iako će biti stilizirani potkrovlje, a ne potkrovlje u svom čistom obliku.

U svom sjaju, stil potkrovlja manifestira se u kuhinji stana

Idealno okruženje za "uzgoj" potkrovlja - otvoreni prostor studio apartmana

Dizajn kuhinje u potkrovlju: ugodna brutalnost

Susjedstvo starih i novih

Polazište za unutrašnjost potkrovlje je u susjedstvu modernih tekstura (staklo, čelik, krom) sa starim zastarjelih materijala i predmeta, što je vidljivo golim okom i otisak Vrijeme trag ljudskog utilitarne: zidanje, betonski zid, drveni pod. Bare cigle i bijeli, lakirani ili ožbukani zidovi su savršeno platno za spektakularne kontrasta inkluzije ultramoderan namještaja i neko čudo spasio razdobytogo ili rijetkost, na primjer, telefonska govornica Times unije ili trbušastih, grbav hladnjak.

Paradoksalna četvrt stare i nove i maksimalni osjećaj prostranstva važni su ključ uspjeha interijera u potkrovlju. Vjerujte mi, kako bi se postigla skladna cjelina retro s modernim i high-tech s berba nije jednostavan zadatak.

Suvremeni namještaj uspješno se uklapa u bijele opeke

Goli cigle i bijeli zidovi će biti idealni kontrastni platno za spektakularne uklopnice ultramodernog namještaja

Arhitektonska "striptiz"

San na potkrovlju i istodobno se diviti lijepom cvjetnom uzorku na zidovima ?! Dolje s tom apsurdnošću! Nemilosrdno odrezati stare pozadine i početi "prikriti" savršeno ravne zidove. Ako se barem jedan od njih ispostavlja da je cigla, smatrajte da ste nevjerojatno sretni! Za potkrovlje, ova opeka je nevjerojatna otkrića! Očistite sve što je suvišno i vratite ga na svoj izvorni izgled.

1

Nedostatak ciglenog zida u sobi nije razlog za tužnost. Simuliranje zidara nije tako teško. Dovoljno je kupiti opeku u trgovini građevinskih materijala. Nalazi se na tržištu u prilično širokom asortimanu i osim toga je lako biti obojana u različitim bojama: crna, bijela, siva, narančasta, crvena, da čak i zelena u plavom grašku!

Ako postoji dovoljno kreativnih, moguće je postaviti takav mozaik u urbanistički duhu od višestruke opeke. Samo nemojte žuriti da goli sve zidove ili cigle! Dovoljno je "striptiz" jednog zida. To će igrati ulogu naglaska u unutrašnjosti.

Kako bi se dodatno naglasiti spektakularni rasuti teksture zidova u blizini namjerno grube površine struktura je poželjno da se postavi svoju antitezu - idealno ravna i glatka zid, bez bilo kakvih nedostataka, trešnje i ukrasa.

Jedan od najčešćih elemenata stila potkrovlja je pravi zidanje cigle

Za potkrovlje ova cigla je nevjerojatna!

Ništa manje impresivna i šareni od opeke, potkrovlje-style će izgledati i sirovog betona. Jedna od mogućnosti za pobjedu je slikati betonski zid u sivoj grafitnoj boji. Svijetle boje također nisu zabranjene! Međutim, nakon što je oslikao jedan od zidova u intenzivne boje, recimo crvene, narančaste ili zelene, pobrinite se da ga ponoviti u drugim elementima interijera (npr stavi crveni stol ili kauč), au završnu obradu i uređenje ostatka prostora baviti klasične nijanse hladne vage i akromatskih boja: siva, bijela, crna.

Siva boja betonskog zida dati kuhinji jedinstveni šarm

Jedna od mogućnosti za pobjedu je slikati betonski zid u sivoj grafitnoj boji

Kreda na asfaltu

O profinjenom laminatu, parketu s motivima, razni sagovi i sagovi u kuhinjskom potkrovlju morat će se zaboraviti. Kao podni pokrov su idealni asfaltni grafitni pločici, guste neobrađene drvene ploče, grube pažljivo dobivene ploče, kao i ostali materijali s patinastim efektom.

Ako hladan neraspadani dio nije osobito privlačan vašim golim nogama, upotpunite interijer s izvornim dizajnerskim sagom u urbanom stilu, na primjer, u obliku prave "pješačke zebe"! Za više uvjerljivosti, možete naručiti semafor i koristiti prometne znakove u dekoru. Savršeno se uklapa u potkrovlje i remek-djelo "Hopscotch Rug" - pladanj za igranje klasičnih igara - izvorni pribor i zabavna zabava u jednoj bocu!

Do tepiha nitko u kuhinji neće proći

Savršeno se uklapa u potkrovlje i remek-djelo "Hopscotch Rug" - sag za klasiku

Usput, ako ne spali sa željom za glavu uroniti u industrijalizma i urbanizma, dati kuhinji tavanski njuh može biti ograničena na promjenu podu i zidovima, dajući površinu hladnom brutalne „šarma” industrijskih estetike, a izbor ostalih unutarnjih stavke dati prednost više toplo i mekano računi. To će igrati na kontrast i dati kuću na udobnosti, što nedostaje u mnogim stanovnicima betonske džungle.

Nemojte se bojati ići dalje od stila i kršiti njegove zakone! Nemojte se bojati pokazati individualnost! Glavna stvar je da konačni rezultat u potpunosti odgovara vašim idejama o skladu i udobnosti, a to u vašem domu uvijek se osjećate "ugodno". Sve ostalo - konvencije, koje se sigurno pljuvaju, pod uvjetom da ne napadaju prostor slobode druge osobe.

Ponekad su potrebne vrlo malo promjena kako bi se postigao učinak potkrovlja

Da bi kuhinji bila uzvišena, sasvim je moguće ograničiti na preoblikovanje poda i zidova

Sjaj kroma i čelika

Ljubitelji Provence i pastoralni klasične fasade s ukrašenim drvenim apartmanima, ukrašen balusters i vitrajima, je vjerojatno da će doći na radost industrijske potkrovlje. Ali navijači minimalizma i high-tech hladnoće i laconic industrijske estetike sigurno će inspirirati.

Domaća kuhinja potkrovlje idealno bi trebala nalikovati profesionalnom restoranu: high-tech, uredan, pjenušav čelik i krom. Stoga, prilikom odabira kuhinjskog seta, bolje je kladiti se na gluhim pravokutnim fasadama. Ako vrata imaju staklene umetke, staklo u njima mora nužno biti tonirano.

Što se tiče boje namještaja, nije potrebno ograničiti na strogu hladnoću ili boje akromatskih sivo-bijelo-crne boje. Uravnotežite unutrašnjost s odgovarajućom kombinacijom hladnih i toplih boja. Vrlo originalno i svježe izgledat će kuhinja u potkrovlju s tamnim hladnim dnom i s kontrastom toplo toplo vrh.

Najvažnija stvar je da minimalistička kuhinja bude čista i uredna, da spriječi kaos i da ne ostavlja svoj lakonski urbani dizajn slikanim tanjurima, uklesanim žlicama, pladnama i čajnim čajima.

Kako bi se postigla sličnost domaćeg kuhanja s restoranom - najvišu razinu stila u potkrovlju

Domaća kuhinja potkrovlje idealno bi trebala nalikovati profesionalnom restoranu: high-tech, uredan, pjenušav čelik i krom

Kamen i metal

Kao materijal za radnu plohu idealni je umjetni kamen, površina koja nije posebno izravnana i polirana za najuvjerljiviju imitaciju betona. Dovesti profesionalni duh u kućnu kuhinju pomoći će peć i hladnjak od nehrđajućeg čelika.

Metal se također može upotrijebiti za doradu kuhinjske pregače. Izvrsna alternativa hladnom sjaju nehrđajućeg čelika bit će izvorna zrcalna pregača, crna stakla, plastika ili kože s urbanim motivima, na primjer, panoramom noćnog grada.

Keramičkih pločica nije osobito u skladu s potkrovljem, ali ona može naći izvorni program, na primjer, stavite crno-bijeli mozaik la „Black Square” tako Maljeviča ili simboličnom yin-yang.

Potrebna potkrovlje kuhinja atribut - vrhunski aparati, tako da bude spremna za izvući na strogom visoke tekovskuyu haube, sjajnim crnim ili kromiranim pećnica i pomakom bez ivica. Međutim, s pravom pristupa i prisutnosti kreativnog kosti u potkrovlju, možete unijeti organski i nasljeđe u obliku obojana u svijetle boje ili originalne uređena rijetkost trbušast hladnjak.

Elementi od nehrđajućeg čelika donose duh kulinarskog profesionalizma u prostore

Dovedite u profesionalni duh domaće kuhinje pomoći će peći i hladnjak od nehrđajućeg čelika

Oglašavanje plakata i grafita

Ne bi trebali biti plahte, zavjese i zavjese na prozorima u potkrovlju. Ako izgled stana dopušta, ostavite prozore otvoren, u ekstremnim slučajevima, koristiti bambus zavjese ili sjenila, samo ne multifactured.

Luster zamjenjuje stropna svjetla usmjerenim djelovanjem na dugim užetima s namjerno jednostavnim ili futurističkim fancy oblikom plafona. U blagovaonici, dizajnerska podna svjetiljka na visokoj kromiranoj nozi ne ometa.

Zidovi kuhinje mogu biti ukrašeni odgovarajućim priborom za stil: cestovne znakove, originalne reklamne plakate, putokaze, prave grafite i sve što je svakodnevno i poznato stanovnicima velikih gradova. Telefon se može instalirati izravno u telefonsku govornicu, ako ga možete dobiti.

Ovo je čip! Ljubitelji slika može sigurno koristiti apstrakcije i nadrealizma u različitim okvirima koji ne moraju nužno objesiti na zid da svi vide, ali možete samo staviti na podu, naslonjena na zid. Vjerujte mi, tako da će privući još više pozornosti, jer ne postoji tamo gdje je trebalo da ih vide.

Potkrovlje u maloj kuhinji: prostorna preobrazba i ideje za realizaciju

Čini se da je nestvarno za ideju napraviti pravi potkrovlje u sobi u kojoj visina stropa ne prelazi 2,3 m, a područje - samo nekoliko kvadrata. sićušan kuhinja u potkrovlju - poziv dizajneru, nakon svega je potrebno stvoriti iluziju, širenje prostora pomoću svjetlosti, boje, rasporeda materijala i oblika.

niski strop

Problem malih soba: niski strop

Geometrija prostorije i visine stropa: vizualna transformacija

Pokušajte pronaći priliku za kombiniranje prostora: uklonite pregradu između kuhinje i hodnika, loggie ili sobe. Ova opcija je moguća ako postoji barem jedan zid koji nije nosač. Loggia je samo božji dar kuhinja u potkrovlju u bliski urbani stan.

velika kuhinja

Uklanjanje jednog zida, možete dobiti dovoljno za šik prostor za prostore

Ponekad je moguće postići učinak velikog monolitnog prostora jednostavno proširivanjem vrata i rastavljanjem vrata hodnika, kao što je to slučaj foto.

kuhinja

Uska i duga soba s apartmanom uz zid i blagovaona u kontrastnoj boji

Zanimljiv efekt je nepotpuna demontaža zida. Okvir je ostavljen oko perimetra s prolazom u središtu crvene opeke, koji optički dijeli sobu u radni i blagovaonicu.

kučište za kuhanje u kuhinji

Mala kuhinjska olovka povezana je s prostorom za sjedenje: pravi potkrovlje

Jedan i pol metar dragocjenog područja: ložna zid s tradicionalnom opekom za potkrovlje i prozor pun zidova napunio je gradsku kuhinju svjetlom. Dizajner loggie pretvorio se u radni prostor kuhinje.

Izlazna cijev, označena kutijom, naglašava stilsku pripadnost sobi.

http://www.drawhome.com/wp-content/uploads/2016/04/Small-modern-loft-kitchen-design-towards-the-wide-window-with-city-view.jpg

No, ako stvorite područje koje je udaljeno od garaže ili napuštene trgovine, to je nemoguće, postoji samo jedan izlaz - optički transformirati prostor. Glavni pomoćnik u ovom slučaju je strop. Od stropova tamnog betona, gustog pletenice s ventilatorskim cijevima od nehrđajućeg čelika, bolje je odbiti. Tamno siva boja učinit će struktura stropu teška i niska, au mikro-kuhinje u potkrovlju s malim prozorima potrebno je produžiti visinu prostorije: idealno glatke stropove treba biti svjetlo.

pločice na zidu

Mat bijel u kombinaciji s mlijekom sjajnim pločicama na zidu

Jedna boja za slikanje zida i strop također vizualno podižu strop. Možete kombinirati nijanse, teksture i stupanj sjaja. Suspendirana konstrukcija s žaruljama sa žarnom niti savršeno se podudaraju sa slijepim pročeljima lakiranih bijelih ploča.

kuhinja

kuhinja

Iznimka su stari apartmani s visokim stropovima i betonskim podovima. Kao opcija možete očistiti strop žbuke i jednostavno tonirati površinu. Zglobovi, ukrašeni kromiranim svjetlima, otvoreni, bezbrižno fiksni ožičenje - atributi ovog potkrovlja.

krom svjetiljke

Uređene kromirane svjetiljke

Kontrast u završetku: zidanje u maloj kuhinji

za kuhinje u stilu ovog potkrovlje nužno prisutnost barem jednog zida s opekom kao završetak, ili bolje, potpuno bez ukrasa. Ali u malim apartmanima pravilo zidane cigle može se promijeniti i pobijediti na svoj način. Tko je rekao da cigla mora biti crvena? Tamna zasićena boja cijele površine može ukrasti osjećaj prostranosti.

zidane cigle

Slikano bijelom akrilnom bojom, cigla će vizualno proširiti usku kuhinju

Stara cigla nepravilne boje, s dlakom sivom kosom od starosti, izgledat će povoljna u odnosu na pozadinu laconic white gloss u okviru hladnog osvjetljenja duž perimetra. Vrhunac toga bijela kuhinja potkrovlje-style - u kombinaciji ultra-moderne kul dizajn slušalica sa slijepim fasadama stare cigla zidu jedne, bez preopterećenja finim detaljima i dobar izbor tekstura u tri boje: bijela, crvena i čokolade.

kuhinja

Potkrovlje kuhinje

Cigla ne mora biti prirodna, ali bi trebala izgledati ovako. U apartmanima s betonskim pregradama dizajneri uspješno dodaju dekorativne ploče u unutrašnjost "za ciglu". Ideja za interijer u potkrovlju za mali stan: dio zida, obložen lažnim opekama, stvara potrebni kontrast i istodobno prostorni prostor.

kuhinja

kuhinja

Ali ako zaista želite više "goli" zidovi - riskirate! Potkrovlje u blagovaonici također može biti udobno.

tablica trupaca

Na stolu starih trupaca s pukotinama pod debelim staklom samo želite piti dobro vino

A za one koji ne vole previše strogi i hladni potkrovlje, molim vas, grafički panel na ukrasnoj ploči od opeke.

potkrovlje

Stil u stilu

Cigla, kao svjetlost, u ovom stilu se ne događa mnogo. Može se koristiti ne samo za gledanje zidova: priložite pregaču ili bar s ukrasnom opekom.

pregača

Premaz od opeke i tamne fasade u mekom svjetlu

kuhinja

Kuhinjski otok nadoknađuje nedostatak slobodnog prostora i poslužit će kao stol za blagovanje, šank i radni prostor

Modni bijeli potkrovlje: kako ne pretvoriti kuhinju u operacijsku sobu

Bijela je najmodernija boja u slušalicama. Bijela kuhinja u potkrovlju - to je jedini način da izbjegnete osjećaj nereda male sobe s namještajem i aparatima. Dizajneri koriste svojstva boje u urbanim interijerima, hrabro ostavljajući bijelu jedinu boju, samo ga razrjeđuju s nekoliko svijetlih mjesta.

bijele slušalice

Bijela boja slušalica, zidova i stropova, samo poda u hladovini tamne čokolade i zeleni patch biljaka na stolu

Kuhinja, više poput hodnika, uz pomoć hladne bijele boje zidova i namještaja se širi, a crvena traka zidova optički pomiče zidove.

kuhinja

kuhinja

Bijele sjajne pločice uspješno su spojene sa staklom, stvarajući iluziju prostora i crne pruge, vizualno proširujući sobu.

kuhinjskog stana

Kuhinjski set

Snjeguljica postavljena je s monolitnim pokrovom svijetlosivog poda, zidanim dijelom zida i kromiranim pločicama. Uspješna kombinacija je drveni svjetlosni stol s otvorenom polici u blagovaonici i stolica koja nalikuje baru stolici pred-revolucionarnih vremena.

slušalice

Snježno bijela slušalica

Boja mlijeka u kombinaciji s polusatnim kromiranim treperenjem i rimske zavjese od grubog tkanine čine kuhinju 4 m2 svijetle i prostrane.

kuhinja

Kuhinja u bijelim tonovima

Izaberite fasade za kompaktnu kuhinju potkrovlja

koji napraviti kuhinjsku fasadu u sadašnjosti potkrovlje, Treba strogo poštivati ​​3 pravila:

  1. Nema dekor, ploče i rezbarije - laconic oblik, to bolje.
  2. Preporučljivo je odabrati jednobojne fasade bez imitacije slike drveta, mramora.
  3. Pribor trebala biti nevidljiva (skriveno) ili, naprotiv, naglasio je na „industrijski” - prešane nikal-plated ručke, ograde, izgrađen-in rasvjete, jasno ili matirano staklo bez prozora i aplikacija.
kuhinja

Najmanje detalja, maksimalno slijepe površine

U zbirkama proizvođača kuhinjskog namještaja bilo je fasada s završnim filmom, precizno ponovivši crtež neobrađenog monolitnog betona. U kombinaciji sa sivim stropom, kuhinja izgleda elegantno.

kuhinjski namještaj

Kuhinjski namještaj

Crne matirane fasade s priborom u tonu prikladne su čak iu maloj kuhinji, pogotovo ako možete napraviti cijeli zid s fasada bez dijeljenja u dijelove.

kuhinja

Interijer kuhinje

Kompaktne sobe zahtijevaju nekonvencionalan pristup: podne i jednokatne slijepe fasade istog materijala. Osim toga - umjetno otvorene police s ormarićima u gornjoj etaži. Luksuzni potkrovlje na 5 četvornih metara.

kuhinja u potkrovlju

Luksuzni potkrovlje na 5 četvornih metara

Najhrabriji: umjesto slušalice - samo stalci. Otvorene police iz metalnih kutova nalikuju policama iz industrijskih skladišta, a obilje nikla obloženih jela čini kuhinju izgledom poput restoranskog restorana.

kuhinjski ormar

Kuhinjski ormar za posuđe

Velika ideja za urbane kuhinje: samo jedan veliki ormar izrađen od nehrđajućeg čelika može zamijeniti cijeli set.

kuhinja

Potkrovlje kuhinje

Više fantazija, rizik i neobične materijale - stil potkrovlje voli podebljani pristup. I glavna prednost - možete kombinirati sve: staru i novu, high-tech opremu i namještaj u duhu zemlje, krom i vapno bijeljenje.

Unutrašnjost kuhinjskog potkrovlja u fotografskim primjerima

Unutrašnjost u stilu potkrovlja ne podrazumijeva opstrukciju otvora prozora sa zavjesama i zavjesama

Ne bi trebali biti plahte, zavjese i zavjese na prozorima u potkrovlju

Točna hrapavost podova naglašava stil potkrovlja

Kao podni pokrov, grafitna pločica koja podsjeća na asfalt i grube, pažljivo dobre ploče

Skladna kombinacija starih i novih elemenata u unutrašnjosti može dati originalan rezultat

Paradoksalna četvrt stare i nove i maksimalni osjećaj prostranstva važni su ključ uspjeha interijera u stilu potkrovlja

Stilski se potkrovni stil može kombinirati s elementima drugih stilova, primjerice, moderne i high-tech

Da bi se postigla skladna cjelina retro s modernim i high-tech s berba nije jednostavan zadatak

Tradicionalni lusteri nemaju mjesto u kuhinji s potkrovljem, oni bi trebali biti zamijenjeni namjerno jednostavnim čvora

Luster zamjenjuje stropna svjetla usmjerenim djelovanjem na duge kabele s namjerno jednostavnim ili futurističkim bizarnim oblikom plafona

Prozorski otvori igraju važnu ulogu u unutrašnjosti kuhinjskog potkrovlja

Ako izgled apartmana dopušta, ostavite prozore otvoren

Svi originalni elementi rasporeda mogu se uspješno uvesti u unutrašnjost kuhinje u stilu potkrovlja

Izvorni kamin i stropni prozori za apartmane u potkrovlju

Crno-bijeli mozaik od keramičkih pločica uspješno se uklapa u situaciju kuhinjske potkrovlja

Keramičke pločice nisu posebno u skladu s potkrovljem, ali se također mogu naći i za originalnu upotrebu, na primjer, postaviti crno-bijeli mozaik

Korištenje okrenutih opeka omogućit će postizanje vizualnog efekta stvarne opeke

Simulirati opeke će vam pomoći gledati opeke

Zidanje je element stila u potkrovlju, stoga nemojte ukloniti sve zidove

Samo nemojte žuriti da goli sve zidove ili cigle! Dovoljno je "striptiz" jednog zida

Gruba površina, u suprotnosti s savršeno glatkom, može se smatrati jednim od glavnih obilježja stila potkrovlja

Pored namjerno grubo strukturne površine, poželjno je postaviti njegov potpuno suprotan - savršeno glatki i glatki zid

Stilu potkrovlje - industrijski šik u unutrašnjosti kuće

Neobičan šarm industrijskih elemenata daje stilu potkrovlju jedinstvenu privlačnost

Započnite dizajn kuhinje u potkrovlju s kombinacijom nekompatibilnih materijala

Polazna točka unutrašnjosti stila je susjedstvo suvremenih tekstura s starim protuproduktivnim materijalima i predmetima

Intenzivna boja jednog od zidova je bolje kopirati u nekim elementima interijera

Boja jednog od zidova u intenzivnoj boji, ne zaboravite ga kopirati u drugim elementima interijera

Šarm kuhinje u potkrovlju je nerazumljiv za ljubitelje rustikalnog stila ili fantastičnih klasika

Obožavatelji pastoralne Provence i klasika s ukrašenim fasadama drvenih setova vjerojatno neće biti oduševljeni industrijskim potkrovljem

Laconizam i suvremeni stil potkrovlja privući će moderne stanovnike megaština

Obožavatelji minimalizma i visokotehnoloških hladnih i lakonskih industrijskih estetika zasigurno će potaknuti

Dekorativne mogućnosti okrenutih opeka omogućuju izradu pukih dizajnerskih eksperimenata

Staklene cigle lako se boje u različitim bojama: crne, bijele, sive, narančaste, crvene, čak i zelene u grašak!

Nemojte se bojati ići dalje od stila i kršiti njegove zakone!

Stilski stil je dobar jer je nemoguće izaći granice ili kršiti osnovna načela, dopušteni su svi pokusi

Kuhinja postavljena za potkrovlje stil bi trebao biti jednostavan i praktičan

Pri odabiru kuhinjskog seta, bolje je kladiti se na slijepe pravokutne fasade

Ljubitelji slika mogu sigurno koristiti apstrakciju i nadrealizam

Nekoliko elemenata dekora odmah privlače pozornost i igraju ulogu naglaska u unutrašnjosti u stilu potkrovlja

Osjećaj nepotpune popravke - ova atmosfera je prisutna u svakoj kuhinji, dizajniranoj u stilu potkrovlja

U kuhinjskoj potkrovnoj čudesnoj kombinaciji izvornih elemenata različitih stilova, postavljenih u neobičnu postavku "nedovršenih popravaka"

Unutrašnjost kuhinjskog potkrovlja temelji se na podebljanim kombinacijama materijala i dekor elemenata

Korištenje elemenata dekor u stilu potkrovlja je minimiziran, zbog čega izgledaju vrlo impresivno

Unatoč podebljanoj kombinaciji elemenata u stilu potkrovlja, interijer može biti udoban i ugodno

Elementi neo-urbanizma u modernom interijeru omogućuju dobivanje neobično atraktivnog rezultata

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

29 − 24 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map