Standardno savršenstvo dizajna kuhinje u klasičnom stilu

Standardno savršenstvo dizajna kuhinje u klasičnom stilu

Standardno savršenstvo dizajna kuhinje u klasičnom stilu

Lijepo je započeti dan s mirisnim čajem ili kavom, kada ste okruženi veličanstvenim, ali istodobno elegantnim i elegantnim namještajem! Kuhinja u klasičnom stilu ne može se usporediti s drugim. Elegantnost, suptilnost, aristokracija svake linije.

Kuhinja u klasičnom stilu

Classici uvijek izgledaju respektabilno u svemu - dizajn, boja i dekor elemente

Klasične igre su sjajna prilika da se redovito razvedrite. Klasična kuhinja izvrsna je prilika za susret s gostima. Klasična kuhinja je praktičnost i sofisticiranost u jednom.

Kuhinja u klasičnom stilu zlatna je sredina u dizajnu interijera

Klasični stil u unutrašnjosti kuhinje će poštovati sljedbenici tradicionalnih dizajnerskih rješenja. Ovaj stil odabiru ljudi koji se trude za stabilnost. Znaju da će takva kuhinja biti relevantna već dugi niz godina. Pouzdan je i udoban.

Završni materijali za kuhinju u klasičnom stilu

Pozlaćivanje, prirodni kamen i drvo idealni su za doradu kuhinje u klasičnom stilu

Obično klasični kuhinjski setovi izrađeni su od prirodnog drva. Klasični fasciniraju izvrsnim rezbarijama i zrcalnim sjajem, bogatom teksturom od alder i hrast. Izvan fasade, unutra je mir i tišina - oprema koja pomaže suvremenim kućanicama pripremiti hranu s posebnim zadovoljstvom.

Takve slušalice se mogu podijeliti u dvije skupine. Prvi se izvodi u svijetlom i ravnomjernom stilu. U takvoj kuhinji mnogo ukrasnih elemenata. Njegov dizajn podrazumijeva upotrebu pilasters, ukrasni ukrasni predmeti, rezbarene postolja, kovrčave olovke na kutije, rezbarene podnožja. Ograničenje je karakteristično za drugu grupu klasičnog namještaja za kuhinju. Izražajnost je ograničena na jednostavne oblike. Glavni elementi dekorova su stakleni prozori, vjerojatno matirani, preko kojih se pojavljuju sadržaj ormarića.

1
2
2
3
4
9
10
11
12
13
14
19
20
21
22
23
24
29
30
31
32
33
34
39
40
41
42
43
44
5
6
7
8
15
16
17
18
25
26
27
28
35
36
37
38
19
23
Toplo svjetlo

Karakteristične značajke klasične kuhinje

Bez obzira na dizajn - maštovit ili rezerviran, tradicionalni namještaj u klasičnom stilu zadovoljava takve zahtjeve:

  • Izrađena od drva (kombinacija polja i furnira ili uporaba samo polja je moguće);
  • Namještaj je izrađen u bijelom, kremastom ili smeđem tonu;
  • Na fasadama ormara moraju biti stilizirane olovke;
  • Ručno izrađeni, ukrašeni rijetkim drvenim vrstama, rezbarenje - to su glavni načini ukrašavanja tradicionalne kuhinje. To je dizajn koji nikada neće izgubiti svoju važnost;

Klasični kuhinjski namještaj pogodniji su za veliki kuhinjski prostor. Njegova ogromna fasada vizualno će smanjiti prostor. Izdržite stil "klasičnog" znači napustiti ultramoderne metode dorade namještaja. Ali ako ih ne možete bez njih, ove su metode svedene na minimum. Suvremeni proizvođači često se ne uspijevaju potpuno maknuti od završetka plastike i metala. Ako su elementi tih materijala prisutni, oni su sigurno skriveni unutar kuhinje.

Prostrana klasična kuhinja u svijetlim bojama

Klasičnost ne tolerira prostorna ograničenja, koristeći svijetle boje kako bi proširila i tako prostranu sobu

Kuhinjski namještaj u duhu klasicizma

Djelotvoran je i skladan. To su ormarići s rotirajućim vratima, stolovima s ladicama, otvorenim postoljem i policama. U klasičnom stilu, ne možete napraviti bez ormara, sjedeća garniture, ladice, ladice za škrinje. Zglobni slučajevi daju kuhinji jedinstvenu sliku. Bit će relevantan. Savršeno nadopunjuju interijer pokrova na stolicama. Za slučajeve je poželjno koristiti iste tekstile kao u unutrašnjosti cijele kuhinje.

Stol za blagovanje mora biti masivan i rastezljiv. Ovo je veliki stol koji se cijela obitelj okuplja u večernjim satima, pa je važno da za sve postoji dovoljno prostora.

1

Raspon boja može biti svjetlo ili tamno. Najčešće se izrađuju u bež ili smeđi tonovi. Ali postoje moguće opcije za dizajn klasičnih kuhinja u crnoj boji. Ako kuhinja ima namještaj s presvlakama, trebao bi biti običan ili s diskretnim crtežom.

Imajte na umu da namještaj svijetlih boja, kao i veliki broj niša i vrata s staklenim oblogama, vizualno proširuje sobu. Općenito je prihvaćeno da je klasični kuhinjski set pogodniji za veliku kuhinju. Ali s pravilnim odabirom veličine i boje namještaja, odbijanja rezbarija, masivnih vijenaca i ostalih vrsta dekorova, možete staviti klasični kuhinjski set u malu i vrlo malu kuhinju. Masivne rešetke, oblikovanje štuko, rezbarenje - sve je tabu, ako kuhinja nije dovoljno velika.

Izvorni dizajn vrata u klasičnom stilu

Posebnost ove kuhinje je izvorno dizajnirani veliki ulaz, skladno ujedinjujući dvije sobe

Funkcionalna i elegantna rasvjeta

Rasvjetna tijela i ogrtači moraju odgovarati stilu "klasičnog". Rasvjeta bi trebala biti funkcionalna i elegantna. Idealno u klasičnoj kuhinji interijera će stajati luster od kristala ili posebnog stakla u boji. Prikladno i svjetiljke s nijansom.

Kuhinja je podijeljena na dva funkcionalna područja - kuhanje i jelo. Ove zone mogu biti naglašene s višeslojnom stropom od gipsane ploče i raznim rasporedom keramičkih pločica na podu. Na stropu od gips kartona preko blagovaonice možete organizirati skriveni pozadinsko osvjetljenje, objesiti svjetiljku ili klasični luster - sve će to organski uklopiti u klasični stil. Preporuča se osvjetljavanje radnog područja s reflektora. Glavna stvar je izbjeći moderne plastične lustere, kako ne bi pokvarili cjelokupni dojam prostorije.

Što se tiče ukrašavanja zidova, one se mogu zalijepiti pozadinom s engleskim uzorkom - u malom cvjetnom traku. Neće biti suvišno ukrasiti pozlatom.

Kombinacija klasičnog i modernog u osvjetljavanju kuhinje

Uspješna kombinacija klasičnih i modernih elemenata u rasvjeti daje ovom interijeru poseban žalbu

Atmosfera postojanosti i tišine

Kuhinjski namještaj postavlja ton za cijelu unutrašnjost ove prostorije. Ako volite klasike, onda vam se sviđa atmosfera trajnosti i tišine. Možda je odabir klasičnog stila za vas povezan s uspomenama iz djetinjstva ili volite sve prirodno - drvo, kamen, metal, keramika. Što god to bilo, namještaj za kuhinju, izveden u klasičnom stilu, povoljno će istaknuti vaš umjetnički ukus i društveni status.

Unatoč jedinstvu općeg pristupa, klasične kuhinje mogu izgledati sasvim drugačije. Raspon modela je nevjerojatan. Iz strogih fasada s jedinstvenim dekorom - tekstura furnir, barokne i pseudo-klasične kuhinje s kovrčama, stukom, stupovi. Odaberite opciju koja vam se najviše sviđa i budite sigurni: ovaj će stil uvijek biti u modi.

Prozor zastora je neophodan element klasičnog ukrašavanja

Izvorna draperija na prozoru jedan je od glavnih elemenata dekora u klasičnom stilu

Za klasične kuhinje često izrezbarene fasade, vitraji, koji se često koriste na gornjim policama, urezane drvene ograde. Obično je namještaj za klasičnu kuhinju mračan, ali mogu biti iznimke. U idealnom slučaju, trebalo bi biti izrađeno od masivnog drva, ali za moderni klasicizam dopušteno je koristiti furnir.

Izuzetan dekor: keramika, porculan, tekstil

Tekstil bi trebao biti dizajniran u shemi boja, što je najbolje kombinirati s bojom zidova i namještaja. Obično je blizu prirodnih boja mekih tonova. Tradicionalni klasicizam podrazumijeva korištenje teških gusta tkiva. Moderni pristaše klasičnog stila vole svjetlo i zraku prozirne tkanine.

Udobnost i udobnost u klasičnoj kuhinji

Stroge linije, kontrastne boje i ogroman luksuz stvorili su u ovoj kuhinji ugodan i atraktivan okoliš

Ovdje, kao u tradicionalnom klasicizmu, možete koristiti skulpturu i slikarstvo. Pobjednički pogled na takav kuhinjski proizvod izrađen od keramike ili porculana. Ovo je mnoštvo jela, figurice. Zidovi mogu biti ukrašeni slikom u klasičnom okviru sa slikom mrtvačnice. Bit će relevantna u klasičnoj kuhinji galerija fotografija. Koje slike sadrže u njemu - sami odlučite. To može biti bilo koja slika - od kulinarskog remek-djela do portreta članova obitelji. I na slici možete zamisliti mjesta na kojima ste već posjetili ili sanjati. Glavna stvar je da sve fotografije trebaju biti na istoj temi.

Osjećaji i okusi - osnovna pravila uređenja kuhinje u klasičnom stilu

Nekoliko elemenata dekor u klasičnoj kuhinji trebao bi biti uređen s osjećajem proporcija i nepobjedivim ukusom

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 5 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map