Ruralni "glamur": uređenje interijera kuhinje u stilu zemlje

Ruralni “glamur”: uređenje interijera kuhinje u stilu zemlje

Ruralni "glamur": uređenje interijera kuhinje u stilu zemlje

Trenutno, kuhinje, napravljene u starim danima u stilu zemlje, su u velikoj potražnji. Oni doprinose stvaranju atmosfere toplote, coziness, i to je njihova popularnost. Klasična kuhinja u stilu zemlje zahtijeva korištenje drva u završnoj fazi. Tekstura i boja igraju veliku ulogu u stvaranju dojma antike.

Kuhinjski pribor za zemlje

Šarm stila zemlje u velikoj mjeri određuje dobro odabrani pribor

Kada je starost u radosti!

Pročelja takvih kuhinja često se izrađuju pomoću ploča. To su drveni okviri s umetnutim platnom, sličan dizajn sprječava deformaciju letaka. Ovisno o izvedbi, ploče mogu biti ravne ili rezbarene. U kuhinjama stila zemlje, okviri su češće kovrčavi, s drugačijim zakrivljenim oblikom vrha. Donja šipka karakterizira zrcalna slika gornjeg ili ravnog oblika. Uređena rezbarija vrata, reljefi, umetci - umetnut drvo ploče porod.Luchshim skup opcija za kuhinju fasade smatra svilenkasto-mat površina, a budući da je drvo sjaji svjetlo ostatke, a prirodna struktura izgleda dobro, a nedostaci su gotovo nevidljivi. Za ovaj stil, najbolje pasmine su trešnja, hrast i bukva. Ranije, hrastov namještaj bio je u modi, ali ima svojstvo zatamnjivanja. Stoga, osim klasičnog, sada koristite i zamrljani (tamni) hrast. Vesela raspoloženje će dati kuhinju svjetla bora, to može biti oslikana, čak ni u bijelo, plave ili zelene boje, ali tekstura će biti vidljiv. Za stil zemlje karakteristične su pastelne boje.

Kuhinja s radnim stolom na otoku

Otok kuhinja s ukrasnim imitacijama ognjišta pobjeđuje uspješnim rasporedom namještaja i ogromnim prozorom

Kupci su spremni platiti za novu antiknim namještajem, moguće je stvoriti niz kuhinja industrijskim trendovima, s kojima se može postići učinak antike. Na primjer, to uključuje brušenje oštrih kutova na pročeljima, oponašajući tragove kornjaša. Da bi se postigao učinak dugotrajne uporabe, obaranje. Žičanom četkom ogrebotina bezalkoholna vlakna sa površine fasada, ispunjava nedostatke drvo mrlja, što ih čini još tamnija mat boja se primjenjuje na staklenim panelima fasady.Zamena u visećim ormarićima čini namještaj izgleda kao stari ormari za lijepim jelima. Sada ne koriste transparentne staklo, prednost se daje obojenog stakla ili matirano staklo i umecima ručno oslikana keramika ili graviranje.

Izvorni element stropnog ukrasa je drvene grede

Umjesto sjajnih lažnih stropova - drvenih greda, pružajući jedinstveni šarm nespretnoj seoskoj kuhinji

Kuhinja u stilu zemlje: finije točke dizajna

Sjeckanje je spektakularna metoda dizajna

Da bi se postigao učinak dugotrajne uporabe, obaranje

Idealna soba za starije kuhinje je prostrana soba, po mogućnosti kvadratnog oblika. Možete kombinirati sve tablice jedan vrh, ali stvarno moderan izgled tablice, nalazi se na maloj udaljenosti između njih, a svaka tablica ima zaseban countertop.

Vrlo zanimljiva izgleda u kuhinji izrađena od nekoliko odvojenih palca otoka. Kombinira stolne ploče, moguće je s dva ili četiri fasada. Otok je zaseban element koji stoji u središtu prostorije. Postoji nekoliko mogućnosti za praktičnu upotrebu: umivaonik, ploča za kuhanje, stola za rezanje. Često je otok povezan bar stolicama, pretvarajući ga u višenamjenski stol. To je stil zemlje koji omogućuje sto posto korištenja prostora preko otoka. Postoje obješene konstrukcije s kuhinjskim posuđem. Jedinstvena boja seoskog doma osigurat će nekoliko okvira, obloženih sa stropom lanaca. Unutar okvira su opremljene kuke i držače za posude, ploče, čaše, košare, ladles i druge potrebne posuđe.

Rustikalni ormar - uspješan dodatak namještaju

Rustikalni ormar, stiliziran ili pravi, postat će pravi vrhunac kuhinje u rustikalnom stilu

U takvoj kuhinji, velike površine su neprihvatljive, ovi drveni setovi sastoje se od uskih ormara, čija su vrata otvorena za strane. Visoki ili srednji zglobni ovjesni ormarići u dizajnu kuhinje određeni su stilom. Često se u takvim kuhinjama izrađuju vitrine i ormarići. Na stolu se može postaviti visoki ormarić s vratima s prozora vitraja. Lijep i praktičan dodatak za njih su redovi malih ladica za različite male predmete. Pod ormarićima se podrazumijeva element kuhinjskog namještaja s donjim ormarićima za ljuljanje i gornjim vitražnim fasadama. Moderna seoska kuhinja puna je police i police, u nekim slučajevima polica zamjenjuju ormare, oblikuju strukture koje nalikuju kaminskim nišama. Da biste stvorili sličan učinak, dizajneri upotrebljavaju umnožene slojeve - platne trake. Vrlo je prikladno postaviti takve niše iznad tanjura ili sudopera, pored kliznih naslaganih ladica, polica čine zatvoreni prostor. Zid u dubini može biti prekriven panelom koji se usklađuje s fasadom u tonu. Police ne čine monotonu konstrukciju. Za uklanjanje opresivnog dojma visine, dizajneri koriste u kuhinjskim ormarima različitih veličina. Najbolje kuhinje u stilu zemlje izgledaju kada je visina gornjih ormara manja od visine stola. Osjećaj udobnosti postiže se zbog vizualnog čučanjog dizajna. Kazeta izvornog izgleda, vodoravne linije koje vizualno odvajaju površinu kuhinje.

Tehnika maskiranja važan je uvjet za održavanje sklada stila

Moderne ploče za kuhanje, mikrovalne pećnice i pećnice, pokrove i perilice posuđa u kuhinji u stilu zemlje trebale bi biti prikrivene kao antikviteti

Prednost dizajna je dostupnost objekata, učinkovitost korištenja korisnog prostora. Opremljen svjetiljkama, okvir daje kuhinji jedinstvenu atmosferu udobnosti. Njezino stvaranje olakšavaju slatke sitnice, poput žute (ispod bakra) olovke, tračnice, šarke. Da bi stvorio učinak antike, izvodi se patina - nanošenjem nejednake boje na dio. Kada pogledate na takvo što, s vremena na vrijeme dobivate dojam umora. Također se koriste drveni ulošci, keramika s obojenim cvjetovima, okrugli ili ovalni oblici ručke. Ponekad se gumbi izrađuju u obliku petlji. Mali rubovi (balkoni) ugrađeni na rubove police, a vješalice u gornjem dijelu visećih ormarića sastavni su elementi stila zemlje.

Također je obilježena ukrašavanjem rezbarenog, intarsivnog, zakrivljenog profila. Kako bi impresionirali integritet, cjelovitost kuhinjskog dizajna iznad visećih ormara, odvojena kapuljačom, postavljena je Mensola. Njegov donji rub prekriven je vijencem, pa se naglašava čvrstoća naglavne slušalice.

Vina, hrast ili bukva - najbolji materijali za kuhinju u rustikalnom stilu

Za rustikalnu kuhinju, najbolje pasmine su trešnja, hrast i bukva

Zanimljiv element zemlje stil je drveni sušenje za jela, koji se sastoji od odvojenih šipki, između kojih su postavljene ploče. Dva takva sušača različitih visina izgledaju vrlo impresivno.

1

Radna ploča može biti izrađena od mramora ili granita, kao i modernih laminiranih materijala koji oponašaju kamen.

Odbojci od nehrđajućeg čelika ne kombiniraju se sa stilom zemlje. U takvoj kuhinji je potrebno dobiti sudoper od fragranit ili koriana. Keramički tepisi sive ili krem ​​boje imaju stari izgled. Poseban šik daje kuhinji sudoper koji je prekriven rukom. Skupi mjedeni umivaonici za pranje, posebno u kombinaciji s istom slavinom i ostatkom elemenata.

Puno ukrasnih elemenata - jedna od značajki stila

U rustikalnom stilu otvorene su police dobrodošle sa oslikanim posuđem i kuhinjskim posuđem

Retro rustikalni i berba: moderna tehnologija u rustikalnom interijeru

Koji god kuhinja izgleda, mora odgovarati tehničkom napretku. Ali moderna ploča za kuhanje, mikrovalovi i pećnice, nape i perilice posuđa u kuhinji u seoskom stilu trebaju biti prikriveni kao antikviteti. Proizvođači oponašaju linije starih tehnologija, dovršavaju ih velikim jednostavnim ručkama, mehaničkim satovima, okrugle prozore, pozlaćenu ogradu. Rešetke na ploči za kuhanje posebno su uvećane, oponašajući drvene peći. Za vađenje kamina, osigurana je drvena obloga.

Zidni ormarići s staklena vrata dobro se uklapaju u stil zemlje

Zamjena ploča sa staklom u vješalicama čini namještaj izgleda kao stari ormarić za predivna jela

Dakle, glavna načela dizajna kuhinje u zemlji stil su jednostavnost, prirodnost, ekološka kompatibilnost. Ugođaj udobnosti, topline i doma stvorenog od kuhinje podsjeća na ladanjsku kuću.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

61 − 55 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map