Kuhinja individualista: neobičan dizajn i maksimalnu udobnost

Kuhinja individualista: neobičan dizajn i maksimalnu udobnost

Kuhinja individualista: neobičan dizajn i maksimalnu udobnost

Kuhinja, kuhinja ... Do nedavno nismo pokušali napraviti moderan, elegantan i voljen sobu iz poligona za kulinarske pokuse. Ali ideja pravog interijera toliko se promijenila da je dizajn kuhinje zaista zanimljiv kad gosti nakon obilaska renoviranog stana pitaju: "A gdje zapravo kuhinja?"

Novi pogled na uobičajenu stilistiku: dizajnerske kuhinje

Ideje dizajnera, koje su se činile apsolutno nestvarnim, pronalaze izraz u novim zbirkama namještaja. Tehnika, koja podsjeća na upravljačku ploču svemirske letjelice, ukrašava radne ploče, a na vratima ormara dovoljno je podići ruku da bi je otvorila. Ali glavna stvar je da se individualnost bez tabua kombinira na način da se ujedine elementi različitih, naizgled nespojivih stilova.

kuhinja

Ako to nije bilo za plinske štednjake, bilo bi teško otkriti kuhinju u unutrašnjosti

kuhinja

Svijetla plastika, ploče od grubih ploča i fasada od skupe drva: zanimljiv dizajn

Laconizam i suzdržljivost: kuhinja u ritmu gradskog života

Primjeri kuhinjskog dizajna u nisko-ključnim i sažet stilistike minimalizma će privući ljubitelje reda i simetrije. Ručke nestaju s prednjih ploča kompleta, a fasade skrivaju sve kuhinjske aparate i pribor. Snjeguljica još uvijek ostaje omiljena kuhinjskog dizajna. Minimalni dekor, monolitne površine i bistra geometrija bez složenih oblika: glavni trend.

kuhinjski dizajn

Snježni dizajn

Popularnost tradicionalne crne i bijele ljestvice također se ne smanjuje. Sjajne fasade, željeznički pribor i visoka, visoka ormarića u zidu - tako dizajneri vide modernu kuhinju u prostranom stanu ili kući. Kao zanimljiv dekor - uzorak u obliku egzotičnog lišća na podu za punjenje i krom svjetla.

kuhinja

Sjajno, hladno svjetlo i samo dvije boje u unutrašnjosti

U malim sobama urbanih stanova sa standardnom visinom stropa, korištenje bijelih i neobičnih tekstura vizualno dodaje nekoliko metara. Kombinacija bijelog sjaja uskih i visokih ormarića gornjeg sloja, crnog stola i stroge sive boje u rekreacijskom području savršeno se kombinira sa zidnom pločom s trodimenzionalnom teksturom. Korištenje malih žarulja sa žarnom niti u lažnom stropu učinit će kuhinju veću, a velika svjetiljka iznad stola za blagovanje dodat će udobnost blagovaonici.

kuhinjski dizajn

Ideja jednostavnog i zanimljivog dizajna za kuhinju u stanu

Zastrašuje sterilnu bjelinu? Odustati od bijele u korist pastelnog pijeska, sivo, bež. Ograničene nijansirane nijanse uspješno se kombiniraju s prirodnim uzorkom i tonom drveta na fasadama namještaja. Na otvorenom prostoru kuhinje-blagovaonice ili studija, razlikovati boju zone: za radni prostor, odaberite svjetlo nijanse, i naglasiti u blagovaonici će biti tamni set wenge boje.

blagovaonom

Umjetni kamen u tonu s bojom namještaja i kontrastnim blagovaonom

Gluhe fasade u maloj kuhinji u stilu minimalizma pouzdano sakriti od znatiželjnih očiju gostiju jela, malih aparata. Umjesto sjajanih fasada, odaberite ponižene polu-mat ili nijansirane nijanse. Ako je namještaj tamno, koristite svijetle boje za ukrašavanje zidova.

kuhinjski dizajn

Moderan i neobičan dizajn malene kuhinje

Jeste li spremni za eksperimente? Pokušajte utjeloviti ideju uz dodatak sjajnih boja naglascima. U strogom interijeru s namještajem od prirodnog lakiranog drveta i crne sjajne plastike, pozornost se privlači kromiranom hi-tech napa sa svijetlo žutim pozadinskim osvjetljenjem.

ekstrakt

Naglasak na ispuhu: izvanredno rješenje

U klasičnoj kombinaciji crno-bijelih, hrabro dodajte svijetlo kiselo-žuti sloj. Nesustavna geometrija donjih ormarića u obliku stubišta, dvoslojne šipke i sjajne pregače - rješenje za malu sobu.

kuhinja interijera

Svijetli minimalizam: nestandardni interijer

Trend trend: minimalni broj velikih ormara. U namještaju su, umjesto zakretanja vrata, iza širokih fasada skrivene ladice. Umjesto standardnih uskih i visokih gornjih ormarića - šarki široki elementi sa slijepim pročeljima. Neobično i vedro izgleda kuhinja s namještajem strogog oblika u sivo-narančastom rasponu.

1
svijetli namještaj

Svijetli namještaj i udobna blagovaonica: ideja vrijedna utjelovljenja

Obratite pozornost na fasade bez kosih rubova - elementi se postavljaju jedan prema drugome, što stvara pojavu slijepog zida. Čak iu maloj kuhinji, ovaj namještaj izgleda luksuzno i ​​neobično: visoki ormar s ugrađenim hladnjakom nalazi se uz malu radnu površinu, a mini otok s sudoperom odvaja radni prostor od blagovaonice.

kuhinjski dizajn

Svijetle boje i lakonički oblici

Neobični retro i zanimljivi interijeri u stilu zemlje i Provanse

Oni koji vjeruju da je zanimljiv dizajn kuhinje prije svega izvanredna rješenja boja i jedinstven dekor, rado će uzeti u obzir elemente stilskih projekata u stilu modernog retro i zemlje.

kuhinja

Zemlja: motivi za obiteljsku kuću

Na primjer, polovica starog subkompakta kao zidnog ukrasa, kao u ovoj kuhinji. Naravno, ovo je rješenje za snažan zid dvorca, a ne za gipsanu pregradu u malom stanu. Alternativna je trodimenzionalna 3D vinilna naljepnica.

kuhinjski dizajn

Neobična retro kuhinja dizajn: bijela pozadina, crveni hladnjak i žuti automobil

Motivi mode 50-ih godina s obiljem sjajnih kromiranih, modernih oblika namještaja i tehnologije i ... šahovski crno-bijeli kavez stvorili su temelje za zanimljiv dizajn urbane kuhinje. Dodajte sliku ploče na zidovima s teksturom metalizirane površine.

kuhinjski dizajn

Retro za mali stan

Ljubitelji udobnosti sa zadovoljstvom će uroniti u atmosferu ugodnog bistroa. U srcu dizajna su otvorene police s staklenim i keramičkim obojenim jelima. I duh ovog kafića prenosi okrugli stakleni stol s udobnim stolicama crnim crtama.

kuhinja

Bistro style kuhinja

Najprikladniji način stvaranja neobičnog dizajna kuhinje je obojiti stari set akrilnom bojom i raditi malo s brusnim papirom, pretvarajući set u retro dizajn set. Izvrstan dodatak unutrašnjosti je stari plinski štednjak. Umjesto gornjih ormarića koji su neredovali u prostoru, postavljene su bezoblene otvorene police.

kuhinja

Crvena i bijela unutrašnjost zemlje

Dizajneri tvrde da moderna tehnologija može organski izgledati u bilo kojem interijeru. U prostranim kuhinjama u svijetlim bojama, sjaj nehrđajućeg čelika ne odstupa od retro sjedala i sivih frosted fasada.

kuhinja

Zanimljiv dizajn: gornji stup namještaja sa staklom, veliki stol i moderna tehnologija

Novi trend je korištenje svijetlih tonova u tradicionalno rezerviranom, u smislu zasićenosti boje, interijera. Ako je ranije u osnovi kuhinja u stilu Provence bila pastela, onda danas možete odabrati bilo koju boju. Na primjer, svijetlo plava, pa čak i hrabro pomiješajte s kontrastnim žutom bojom.

kuhinja

Ideje Provence u nekonvencionalnoj skali

Domaća kuhinja ublažava prekomjerno preosjetljivost prirodnim drvetom i hrabro dodaju suvremene otoke visoke tehnološke tehnologije. Zidni ukras - jednostavno obojeno glatkom žbukom.

kuhinja

Neobičan i hrabar dizajn

Udoban potkrovlje: kombinacija nejedinjene i prostora za dekoratera

Brutalni potkrovlje postaje čudnije. Dizajneri prilagođavaju stilska rješenja za uvjete standardnih apartmana i kuća, koji se ne mogu pohvaliti četirima metara stropovima i otvorenim površinama od 100 četvornih metara. Nedostatak prostora nadoknađuje neobičan dizajn namještaja, podebljani dekor i neobične završne materijale.

kuhinja

Potkrovlje može biti udobno: kuhinja u privatnoj kući

Umjesto drva za proizvodnju kuhinjskih fasada koristite kamen: umjetni i prirodni. Posebna pozornost treba posvetiti rasvjeti: meka svjetla lagano omekšava hladnoću kamena, a igra svjetlosti u svjetiljkama stvara posebnu, "komornu" atmosferu.

kuhinjski dizajn

Svjetlo: važan čimbenik

Ponekad je podsjetnik na stil samo zid od opeke u izvornom obliku - bez ukrasa. Završni dodir su sjajna pregača i retro namještaj u bijeloj boji.

zidane cigle

Drvo, plastika i opeke

U uobičajenoj urbanoj kuhinjskoj atmosferi potkrovlje najbolje se prenosi pomoću cijevi i valovitog ispušnog crijeva od nehrđajućeg čelika, te objesiti metalne police na zidove. Sobu će se dati posebni šarm uređenjem zidova u obliku ploče za crtanje.

kuhinjski dizajn

Zanimljiv dizajn male kuhinje u potkrovlju

U visokim prostorijama treba naglasak staviti na stropne strukture: grede, suspenzije, metalne cijevi. Dizajneri nude uređenje namještaja u besplatnom rasporedu - linija je slušalica blizu zida, visok ormar uz prozor. Obvezni element je stari stol i svijetle stolice.

visoki strop

Luksuzni potkrovlje u sobi s visokim stropom

Grafiti, fasade s kistom, označavanje u obliku brojeva iz kontejnera za teret - tako da izgleda kao neobičan dizajn potkrovlje kuhinje u podrumu ili podrumu.

grafiti

Grafite, složena slika i gola cigla

Ne želiš namjestiti namještenu sobu? Ostavite slobodni prostor. Na funkcionalnom otoku postoji sve: oba sprema ormarića i kućanski aparati, pa čak i stol za blagovanje.

otok potkrovlje

Otok potkrovlje: ništa suvišno

Neobična fuzija: unutrašnjost s urezom

Za najhrabriju - izvanrednu fuzija. Miješanje u jednom interijeru nije samo svijetle boje, već i elementi iz različitih stilova. Možete uzeti kao temelj hladne plave nijanse, a naglasci naglašavaju svijetle tople točke.

kuhinja

Kuhinja i dnevni boravak u fuzijskom stilu

Retro stola s okruglim stolom i stolicama s naslonjenim leđima, svijetlim tirkiznim namještajem postavljenim na goli zidani zid u zanimljivom urbanom kuhinjskom dizajnu. Privlači pažnju crni sjajni hladnjak u stilu 60-ih, opsežna dekorativna slova s ​​osvjetljenjem i neobična svjetiljka u obliku cvijeta.

fuzija

Proračun i vrlo moderan: urbana fuzija

Stari set nakon obnove pretvara se: na fasade visećih ormara - dekor u tehnici decoupagea. Nova stol od plastike i stakla i par bijelih stolica, svijetle dekor i čvrsto zid s osvjetljenjem iznad radne površine je ideja, za čije ostvarenje treba samo želja.

fuzija

Zabavna fuzija je moguća čak i za početnike

Oni koji se usuđuju transformirati kuhinju kardinalno, poput podebljane fuzije s ukrasom neonskog zida. Jednostavna tablica ne skreće pozornost iz starog ormarića, a stolice u matiranom svijetlom završetku dodaju pijavnost.

neonska unutrašnjost

Sjajna neonska interijer

Otoci postaju gotovo pravilo u dizajnu velikih kuhinja. U jednom dizajnu dizajneri su pronašli prostor za blagovaonicu, šank i radnu površinu s pločom za kuhanje.

kuhinja s prozorom

Kuhinja s prozorom: spoj

Stvaramo učinak "wow": tražimo neobičan namještaj

Zapamtite: ranije, da bi se kuhinja opremila namještajem koje nije nalikovalo standardnim slušalicama, bilo je potrebno tražiti radionicu čiji su dizajneri razvili pojedinačni projekt i nakon toga sastavili komplet.

Sada u nizu modularnih kolekcija proizvođača nalazi se namještaj za svaki ukus, u bilo kojem stilu. Naravno, njemačke i talijanske tvornice vode prema broju kuhinja u nezamislivom dizajnu. Za fasade koristite skup skupih drva.

namještaj od masivnog drva

Njemački tvornički namještaj od masivnog drva

Modularne zbirke su korisne jer vam omogućuju montažu namještaja u različitim nijansama, kako bi opremili prostoriju točno u veličini.

kuhinja

Kuhinja u ekološkom stilu

Značajka: u mnogim su zbirkama pojavili elementi za ugradnju, a ne na unutarnjim uglovima i vanjskim. Takav namještaj prikladan je za uporabu u malim kuhinjama složenih oblika, s izbočinama, nišama.

kuhinja

Kuhinja s vanjskim kutom iz polja

Lako je pronaći kruti apartman za otvoreni kuhinjski studio. Izbor materijala je ogroman: od dragocjenog drveta do plastičnog okvira ploče od čestica.

kuhinjski dizajn

Domaći proizvodni set

Zakrivljeni oblik, gornji sloj zraka sa staklom i nekoliko opcija za završnu obradbu koje možete izabrati: lakše je pronaći namještaj u neobičnom dizajnu za kuhinju.

namještaj

Glatke linije: gotovi namještaj

Novost - čvrste slušalice, bez podjele na gornji i donji stup s sklopivom radnom površinom. U transformatorskom namještaju - mjesto za pranje, radni stol. Izbor - cijela shema boja.

set namještaja

Svijetlo zeleni namještaj postavljen za suvremenu kuhinju

Isti kit, ali u boji morskog vala - izvrstan izbor za studij.

kuhinjski dizajn

Neobičan dizajn ugrađene kuhinje

Tema preobrazbe površina ne gubi važnost, osobito u otočkom namještaju. Bijela linija slušalica povoljno je istaknuta na pozadini drvene ploče koja ponavlja uzorak i boju pojedinosti otoka.

slušalice s transformatorom

Prekrasan minimalistički set-transformator

Otoci u obliku kruga, ovalnog ili trga gotovo su klasici. Ali kuhinja u obliku rezane jabuke izgleda prilično egzotično. Takav namještaj će postati središte pozornosti.

kuhinja

Kuhinja-jabuka

Uređaji s ormarićima, ladicama, policama različitih veličina i oblika pomoći će iznutra u izradi bez pomoći dizajnerice.

kuhinja

Bijela siva kuhinja s crvenim naglascima

Gubita fasada s udubljenjima u kontrastnim bojama razrijedit će sive težine glavnog sjenila. Ako dodate stolice za namještaj u tonu i dekoru, minimalistička moderna kuhinja postat će ugodna.

kuhinja

Nestandardno rješenje: prirodno drvo u sivoj sjenovitoj sjeni u kombinaciji sa svijetlim detaljima

I tako, prema gospodarima talijanskog studija, kuhinja perfekcionista bi trebala izgledati. Ništa suvišno: samo fasada od gluhih hrastova, prekrivena mutnim lakom, stola od prirodnog bijelog mramora i jedini ukrasni element - staklena kocka s bršljanom.

kuhinja

Laconic, skup, stilski

Kršimo stereotipe o pravilima planiranja: nema tabua

Jedino pravilo koje ne ugrožava dizajnere jasna je podjela prostorije u zone. U svim drugim aspektima - potpuna sloboda:

  1. Umjesto tradicionalne kombinacije otoka s linearnim rasporedom, savršeno je dopušteno upravljati jednim otokom, iako, megafunkcionalnim.
kuhinjski otok

Lonely Island

Ili za povezivanje dva otoka s pravokutnim stolom - dobit ćete zanimljiv stol.

kuhinjski otok

Sjedinjene su funkcionalne otoke

  1. Otoci koji kombiniraju više zona: složeni oblik s podjelom u stalak za šank i radnu površinu. Naprotiv - jednodijelni namještaj bez vješalica.
kuhinja s otočićem

Zanimljivi dizajn kuhinje s otokom

  1. Skrivena iza ekrana ili kliznih vrata je kuhinja. Ova je odluka prikladna u malim studijima. Jedina je poteškoća instalirati skupe kapuljače.
kuhinja

Kuhinja u ormaru i dva stola

  1. Zaobljeni rubovi i radijusna fasada. Na primjer, izgled u obliku slova U s logičkim nastavkom u obliku poluotoka s nadgrađem od matirano stakla.
kvadratna kuhinja

Ideja za kvadratnu kuhinju: neobičan dizajn

  1. Dvoslojni raspored u skučenu kuhinju? Molim te! A u niši ispod prozora neće biti mjesta za mali stol, kao u kafiću.
mikro-kuhinja

Sna White Micro kuhinja

  1. Poluotok s pristupom s obje strane: originalni korak u dizajnu. Tako se radni prostor širi: kutni raspored s dodatkom u obliku čvrstog ormarića pored zida.
poluotok

Poluotok Corner

  1. Poseban šik daje prostoru ugrađeni sjajni ormar. Čak ni crna boja nije prepreka. Za razliku, dizajner je dodao svijetle piksele na podlogu mozaika.
kuhinjski dizajn

Jednostavan i nekonvencionalan pogled na dizajn kuhinje

  1. Kutni raspored - uvijek relevantan. A ako prostor za sve dodatke nije dovoljan, linija slušalica može izaći iz kuhinje.
kuhinja

Kutna kuhinja

  1. Dodatni countertops - nema problema. Nastavak stolnog vrha Slušalice od umjetnog kamena bit će oba stol za blagovanje i radna površina.
namještaj

Asimetrično proširenje namještaja

  1. Otok u obliku slova L u središtu prostorije. Glavno skladište nalazi se u namještaju blizu zida.
kuhinjski dizajn

Neuobičajeni dizajn i nestandardni izgled

Video je primjer nekonvencionalnog dizajna kuhinje u duhu japanskog minimalizma

Neobičan dizajn u kuhinji trebao bi biti organski dio cjelokupne stilske slike doma. Ako namjeravate popraviti samo u jednoj sobi, morat ćete pažljivo dodati novu unutrašnjost stilu kuće. Prilikom planiranja grandioznih promjena, ne zaboravite da je kuhinja mjesto gdje nikad nije prazno, stoga odaberite materijale koji su skromni u skrbi. Nemojte tražiti "sterilni", ali elegantan interijer: takve prostorije izgledaju impresivno samo kad su u savršenom redu. Ako je moguće, zamolite stručnjaka-dizajnera da ponudi nekoliko mogućnosti za smještaj.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

33 + = 38

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map