Wall Mural - Galerija za oblikovanje fotografij

Wall Mural – Galerija za oblikovanje fotografij

Wall Mural - Galerija za oblikovanje fotografij

Navajeni smo na dejstvo, da dnevna soba ali spalnice potrebujejo lepo dekoracijo. Risba na stenah risb ali fotografij za mnoge lastnike sploh ne ustreza prostor za kuhanje. In, kljub temu, stenski papir za kuhinjo - je priljubljen in primeren. Slike na steni dajo prostor za animacijo in svetlobo. Danes je internet poln različnih katalogov kuhinjskega oblikovanja, pa tudi vrste stenskih oblog, njihovih kombinacij z ostalo dekoracijo. Iskanje, kar potrebujete, ni tako enostavno. Še posebej, če dvomite o izbiri fotografije za stene. Oglejmo si široko paleto predlogov in poiščemo, kar je potrebno za vas.

Kako izbrati ozadje

Izbira ozadja je odvisna od veliko. Najprej, seveda, iz notranjosti kuhinje. Če razmišljate o popravilu, se morate spomniti nekaj pomembnih točk:

  1. Harmonija sloga ne sme biti zlomljena.
  2. Pri lepljenju fotografij je priporočljivo pustiti ta prostor stene brez predmetov in pohištva. Če si tega ne morete privoščiti, se odreči ideji.
  3. Ko je območje majhno, na primer v Hruščovu, potem ne uporabljajte velikih risb - jih bo težko upoštevati.
  4. Foto ozadja za majhno kuhinjo je treba izbrati tako, da se lahko perejo.
  5. Premajhne podrobnosti o slikah prav tako niso za stene v kuhinji, zmanjšujejo velikost sobe in ne omogočajo, da se oči sprostijo, odvračajo od priprave ali porabe hrane.
Foto ozadja v ekološkem slogu

Sodobni dekor

Z upoštevanjem teh preprostih pravil boste dobili ne le lepe stene, ampak tudi udobje v kuhinji.

Po slogu

Primernost slogov je vredno razmisliti, saj bi bila pravilna zasnova kuhinja v harmoniji s preostalimi prostori v apartmaju. To je tudi pomembno v notranjosti kuhinje. Na primer, če je jedilnica opremljena z rustikalno preprostostjo, potem ozadje ne more biti z japonskimi odtenki. Katere so najboljše možnosti za vaš najljubši prostor v hiši?

  • Država in klasika

Ti dve smeri v dekorju so zelo primerni za kuhinjo katere koli velikosti. Dominika naravnih barv: v tem delu hiše je dobro zaznana zelena, modra, bež, bela, popolnoma kombinirana z naravno barvo jedi, stekla, kovine in emajliranih površin.

Foto ozadja s podobo eksotičnih krajev

Slike mestnih tem

To so lahko pokrajine, različni pogledi na mesto, panorame morja in plaže, parki. Foto ozadja za kuhinjo, izvedena v teh tradicijah, popolnoma združena z oknom. Če je majhen, lahko prilepite posnemanje. Kombinacija notranjih rastlin in območja zelenega parka bo dala občutek svežega zraka, kar je potrebno za oblikovanje majhne kuhinje.

Za klasike je mogoče pripisati reprodukcije slik. Zgodovinski deli velikih platen bodo imeli pomirjujoč učinek, kar je zelo pomembno za zdravo prehrano. V katalogih znanih proizvajalcev ozadij ste prepričani, da boste našli svoje najljubše pokrajine ali slike mesta svojih sanj.

  • Slike izdelka

Ena izmed najbolj odmevnih idej za tapete na kuhinjskih zidovih je sadje, jagode, fotografije sladoleda ali pijač. Če nekaj med predlaganimi slikami ni prisotno, lahko večina proizvajalcev naroči proizvod, ki ga zanimajo. Zanimivo je uporabljati fotografije začimb - ena vrsta jih povečuje apetit. 3D slike sveže zelenjave so dobre za delovna področja. V idealnem primeru bo barva izdelka kombinirana s preostalim notranjostjo in ne le videti kot svetla točka na steni.

Kontrastna slika v kuhinji

Kombinacija barve fotografije in ostalo dekorje sobe

  • High-tech

Ljubitelji preprostosti in zmernosti v notranjosti bodo izbrali ta slog. To pomeni jasne linije, moznik in odsotnost nepotrebnih predmetov. Notranjost visokotehnološke kuhinje je treba okrašiti s tapetami s 3D slikami, pogledi na prostor ali 3D risbami.

Foto ozadja za visokotehnološke kuhinje

Kuhinja visoke tehnologije

Na kuhinjski predpasnik

Citrus, ki teče s sokom, fotografske slike mesnih izdelkov - dobra izbira za predpasnik kuhinjo katere koli velikosti. Vrsta agrumov povečuje apetit, fotografije za dobro počutje pa so primerne samo za kuhanje in bodo izgledale kot nadaljevanje mize. Za predpasnik, popoln stenski papir s pogledom na nočno mesto. Ponavadi imajo te fotografije globino in perspektivo, ki v tem delu kuhinje manjka.

1

Na žalost je treba na stenah dodatno zaščititi steno. Običajno je ozadje pokrito s steklom, tako da ne skrijete fotografije in zaščitite pred mastnimi brizgami. Ampak obstaja alternativa - to so bili predalniki ali kuhinjske kape. Pravzaprav je to slika na steklu na hrbtni strani. Priporočljivo je, da jih namestite na takšnih mestih.

Cvetlične ozadje za predpasnik

Skinali v slogu notranjosti

Po materialu

Ko gre za popravila, ne pozabite, da mora biti stenski papir za kuhinjo odporen na onesnaženje in vlago, ker so stene tukaj najbolj ponesrečene med pranjem. Za to ne morejo biti boljše ozadje s flizelinom ali vinilom. Običajno se obdelujejo od zgoraj s posebno spojino, ki je enostavna za čiščenje, ne absorbira maščob in resno onesnaženje. Takšni materiali so dovolj trpežni. Ne izginejo in so manj nagnjeni k mehanskim poškodbam.

Pred nakupom fotografskih ozadij morate biti pozorni na stabilnost barv do uničenja pod vplivom ultravijoličnih in detergentov. Bolje je izbrati materiale znanih proizvajalcev, kot so Eijffinger, Interio Nova in drugi. Izberite izdelke z vzorci, izdelanimi z ultravijoličnim strjevanjem.

Priljubljene barvne možnosti

Najbolj priljubljene barvne rešitve za kuhinjo morajo odobriti vsi družinski člani. Ne moremo ignorirati sovraštva za limonsko barvo nekaterih članov gospodinjstva ali mraza, ki je zelena za druge. V teh primerih ne morete prilepiti slik citrusov ali krajinskih slik. Kuhinja je prostor za zbiranje družine, prostor, kjer se izvajajo lahkoten pogovor in vzdušje iz dialoga in sprejema hrane. Treba je izbrati najboljše možnosti. Recimo, da vodja družine ne maram jagod - ne smete lepiti njenih podobe, čeprav se zdi nenavaden prijeten, poleg tega pa je bolje, da se odtenki jagod bolje izključijo s seznama. Če je družina velika - izberite nevtralno sliko, zato vam ni treba poslušati pritožb in remodelov.

Foto ozadja s sliko vode

Nevtralna slika za kuhinjske stene

Primerne barve so naravne barve: bela, bež, nežna zelena, modra. Dober videz v barvi koralnega prostora kuhinje, daje dekorju dodatno nevsiljivo svetlost. Svetlo rumena barva se lahko uporablja le na področju predpasnika v obliki cvetov ali limonov. Ne okrasite stene z strupenimi zelenimi, fluorescentnimi, nadležnimi slikami oči - območje sprejemanja ali kuhanja nikakor ni zajeto s takimi fotografskimi ozadji.

Topli toni povečujejo apetit in slike, ki so prijetne za oči, bodo dopolnjevale učinek.

Če ima družina navdušene ljudi, otroke ali starejše ljudi, je bolje, da na stenah uporabite mirno pokrajino morske obale - vtis prostornosti in svežega zraka ugodno vpliva na psiho.

Gozdna slika na fotografijah ozadje

Naravne barve povečujejo apetit in pomirjajo psiho

Fotografija majhne kuhinje, ki podaljšuje prostor

Majhne kuhinje so značilne predvsem z izjemno delovno obremenitvijo: se zdi, da je treba postaviti in obesiti veliko število predmetov, ki izključujejo uporabo fotografskih ozadij. Kljub temu je to ena od optimalnih možnosti za vizualno širitev prostora v Hruščovih. Prvič, slike se uporabljajo v obliki predpasnikov: 3D koža ustvari globino in razširi področje namizja.

Naravni zidni papir v kuhinji

Slike na delovnem področju

Nekateri lastniki zaprejo del stene, uporabljajo 3D slike območij mestnega parka, stare dvorišča ali obliko ceste, ki gredo v razdaljo. To daje občutek pomanjkanja stene, ki resno širi prostor.

Foto ozadja z 3d učinkom

3D fotografija v majhni sobi izgleda kot odsotnost stene

Moderne ideje za ozadje za kuhinjo

Rože: tulipani, orhideje, vrtnice, kamilice

Cvetje v notranjosti jedilnice ustvarjajo ne le pozitivna čustva in svetlost, temveč tudi primerno razpoloženje za prehranjevanje. Bolje je, da uporabite fotografije 3D slike nežnega vrta ali divjih cvetov. Orhideje s svojim izvrsten videzom ne morejo biti boljše. Bele orhideje so popolnoma združene s kristalno in svetlobnimi zavesami, tako da bo jedilnica postala kotiček kraljevskega udobja.

Orhideja slika na ozadju za fotografije
Ozadje orhideje v kuhinji
Predpasnik z orhidejami
Ozadje orhidej v jedilnem prostoru
Orhideje na steni pri jedilni mizi
Makro fotografija orhidej na fotografskih ozadjih
Zidna dekoracija z ozadjem z orhidejami
Rožne in bele orhideje na kuhinjski steni
Enobarvni predpasnik z orhidejami

Roses in tulipani bolje izgledajo na fotografijah cvetličnih postelj ali vrtov - zato je prekomerna svetlost teh čudovitih cvetov skrita z zeleno travo. Preveč svetle barve škrlatnih vrtnic lahko delujejo dražilno, zato izberete čajne vrtnice iz belih ali rožnatih odtenkov.

Pink tulipani na fotografijah ozadja
Foto ozadja s sliko tulipanov
Nežno rožnate vrtnice na fotografskih ozadjih
Arch z vrtnicami na fotografijah ozadju
Floral ozadje s tulipani
Dekoriranje kuhinjske stene z ozadjem z vrtnicami
Fotografija vrtnice v moderni kuhinji
Svetle vrtnice v kuhinji
Predpasnik s tulipani v kuhinji

Camomiles so najbolj udobno cvetje za zidni papir na kuhinjskih zidovih. Imajo diskretno barvo, naravno mehkobo in notranji mir in tišino. Poleg tega se bo kamilica dobro prilegala v skoraj vsak notranji stil.

Fotografija kamilice v kuhinji
Predpasnik z marjeticami v moderni kuhinji
Rumena zelena kuhinja s cvetličnim predpasnikom
Bele marjetice v kuhinji
Predpasnik s sliko kamilice
Polja kamilice na kuhinjskem predpasniku
Sijajni cvetni predpasnik v kuhinji
Bright cvetlični predpasnik za kuhinjo
Photo Zid Mural z Kamilica na Kuhinjski zid

Mesta: Pariz, Benetke

Slike za mesta se pogosto uporabljajo za dekoriranje sob. Pariz je klasična, ki je vedno v trendu. Ni potrebno, da stene zlepite s podobo Eifflovega stolpa, da poudarite francoski stil. Odlične fotografije Montmartre ali palače v Versaillesu, obrežja Senne ali stare ulice Pariza. Pariz - moda in elegantna, tako da bo jedilnica, okrašena s takšnimi tapetami, postala elegantna a priori.

Jesenski paris na fotografskih ozadjih
Foto ozadja z Eifflov stolp
Urban ozadje v kuhinji
Dekoriranje kuhinjske stene z urbano ozadje
Pariška ulica na ozadju za fotografije
Grafična ozadja v kuhinji
Pomladni Pariz na kuhinjski ozadju
Eifflov stolp na zidu stenske kuhinje
Urban ozadje v oblikovanju kuhinje

Beneška notranjost pomeni ne le originalni italijanski omet, ampak se lahko izrazi v obliki kanalov starega mesta, stopnic in gondol. Foto ozadja za kuhinjo s podobo Benetk dajejo tanko in prefinjenost celotnemu oblikovanju prostora in bodo razširili svoj prostor.

Večerna Benetke na fotografijah za ozadje
Beneška zidna stena v kuhinji
Morje in Benetke na fotografijah za ozadje
Wall Mural Benetke na kuhinjskem zidu
Klasična kuhinja z mestnimi fotografskimi ozadji
Mesto Benetk na zidu stenske kuhinje

Abstrakcije

Če je kuhinja, ki v stilu hi-tech, potem abstraktsionnye fotografijo - veliko izbiro. Lahko jih postavite na predpasnik ali na celotno steno. Tukaj je glavna stvar opazovanje kombinacije barv. Črno-bela, siva, srebrna gama dobro prilega takšno notranjost, in ustrezno pohištva poudarjajo le elegantno in sodobno opremo. Treba je opozoriti, da je high-tech pomeni preprostost in jasnost, ampak zaradi prostora abstrakcije treba 3D na fresko v kombinaciji z ustreznim pohištvom, dekor ostale stene in strop.

Svetle abstraktne ozadje
Povzetek ozadja v kuhinji
Stene Murali v Brown Tones
Foto ozadja s sliko srca v kuhinji
Diskretne abstraktne ozadje
Jedilnica z abstraktnimi ozadji
Abstrakcija v oblikovanju kuhinje
Predpasnik z abstraktnim vzorcem v kuhinji
Barvne abstraktne ozadje

Kava

Kot je bilo že omenjeno, je kava eden najboljših izdelkov, katerih slika na stenah povzroča apetit, pomirja in popolnoma ujema z okoliškim slogom. Kavelj za kajenje, kavna zrna ali kombinacija teh bo vedno v modi.

Skodelica kave na fotografijah ozadje
Foto ozadja s kavna zrna
Kava ozadja na delovnem področju
Slika kave na kuhinjski steni
Kava na zidni steni v kuhinji
Predpasnik s kavna zrna
Zidna dekoracija z ozadjem s kavo
Zrna kave na ozadju v kuhinji
Foto ozadja s kavo art design

Country style Provence

Država ali država slog je sedaj na vrhuncu mode med notranjo zasnovo bivalnih prostorov. Niso ga prenesli v kuhinjo in jedilnico v dnevnih sobah. Provansa je svetu prinesla čudovito oblikovalsko usmeritev, kombinacijo podeželskih krajin in prefinjenost francoske arhitekture. Provansa je talna obloga, pohištvo in seveda fotografije s podeželja Francije. Ta oblika je omejena pastelnih tonov, ki so kot nalašč za kuhinjo. Raznolikost odtenkov te smeri se združuje v eno območje, katerega ime je naravna in naravnost. Provence je popolnoma združena s kuhinjskim pripomočkom in s samim namenom prostora.

Provansalna bela kuhinja s fotografskimi ozadji
Kuhinja Provence s stenami na steni
Zidna dekoracija s stenskim papirjem
Wall Mural v kuhinji
Landscape v stilu Provence na kuhinjski steni
fotooboi-v-stile-provans-dlya-kuhni-3
Lavender polje na kuhinjski ozadje
Kuhinja predpasnika v slogu Provence
Floral ozadje v kuhinji

Foto ozadja za kuhinjo niso le lep nadomestek za običajno barvanje sten, ploščic ali ozadij. To je način za razširitev prostora in je idealno orodje za dvig apetita in razpoloženja. Vestna uporaba fotografskih slik lahko ločuje jedilnico z delovnega območja. Prava izbira fotografskih ozadij bo omogočila dolgo časa, da ne bo popravil v tej sobi.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 54 = 57

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map