Pravila za izbiro končnih materialov in tehnik za dekoriranje kuhinjskih zidov

Pravila za izbiro končnih materialov in tehnik za dekoriranje kuhinjskih zidov

Pravila za izbiro končnih materialov in tehnik za dekoriranje kuhinjskih zidov

Kuhinja je morda ena od redkih mest v stanovanju, kjer eksperimenti pri kombiniranju različnih zaključnih materialov niso le možni, ampak lahko dajo tudi zelo izviren rezultat. Glede na to, da kuhinja v začetku prevzame obstoj več območij z različnimi nameni, stene, ki mejijo na te cone, ni mogoče obrezati z enim materialom, temveč s široko paleto. Zato oblikovalec lahko združuje ploščice v različnih velikostih, teksturi in barvah z ozadjem ali barvami, tekstilnim premazom ali lesenimi in plastičnimi ploščami. Zanimiv in nenavaden rezultat je mogoče dobiti z uporabo dekorativnih vrst mavca in naravnega ali umetnega kamna.

Dekorativni omet in les v kuhinji oblikujejo obogatitev

Dekorativni omet v kombinaciji z lesenimi elementi v notranjosti izgleda izvrstno in nenavadno

Vrste sodobnih kuhinj

Najprej se morate odločiti, ali bo kuhinja izolirana od drugih prostorov hiše ali stanovanja ali pa bo v kombinaciji z dnevno sobo. V prvem primeru so možnosti oblikovanja omejena z nič, v drugem - pri izbiri oblikovanje sobo stene moramo vedeti, da je treba kuhinjski del z gostom območju kombinaciji harmonično in prehod iz enega materiala na drugega, morajo biti tako neopazni, kot je mogoče. Obstajajo tri glavne vrste kuhinje, in vsaka kuhinja v katerem koli stanovanju se natančno nanaša na eno od njih.

 1. Delovna kuhinja - soba, namenjena izključno za kuhanje. Zgodovinsko gledano te kuhinje v naši državi ne uživajo velike popularnosti, vendar so v številnih hišah in luksuznih stanovanjih velikega območja že predvidene takšne prostore.

  Notranjost kuhinje zahteva vse najbolj potrebne naprave

  Kuhinja, namenjena samo za kuhanje, ne potrebuje posebnih dobrot v oblikovanju, vendar je elegantna ligatura rastlinskega okrasa postala dober element dekorja

  1
  1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
  Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 68 = 69

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map