Kuhinja individualista: nenavaden dizajn in maksimalno udobje

Kuhinja individualista: nenavaden dizajn in maksimalno udobje

Kuhinja individualista: nenavaden dizajn in maksimalno udobje

Kuhinja, kuhinja ... Do pred kratkim nismo poskušali narediti modne, elegantne in ljubljene sobe s poligona za kulinarične poskuse. Toda zamisel o notranji notranjosti se je toliko spremenila, da je oblikovanje kuhinje zares zanimivo, ko se gostje po ogledu prenovljenega stanovanja vprašajo: "In kje v resnici je kuhinja?"

Nov pogled na običajno stilistiko: oblikovalske kuhinje

Ideje oblikovalcev, ki se zdijo absolutno neresnični, najdejo izraz v novih zbirkah pohištva. Tehnika, ki spominja na armaturno ploščo vesoljskega vozila, okrasi pulti in na vrata omare dovolj, da prinesejo roko, da jo odprejo. Toda glavna stvar je, da je individualnost brez tabujev združena tako, da združi elemente različnih, na videz nezdružljivih stilov.

kuhinja

Če ne bi bilo plinskih kuhališč, bi bilo težko najti kuhinjo v tej notranjosti

kuhinja

Svetla plastika, plošče iz grubih plošč in fasade iz dragega lesa: zanimiva oblika

Laconizem in omejitev: kuhinja v ritmu mestnega življenja

Primeri kuhinjskega oblikovanja z nizko ključno in jedrnato stilizacijo minimalizma bodo privlačni ljubitelji reda in simetrije. Ročke izginejo s sprednjih plošč kompleta, fasade pa skrivajo vse kuhinjske pripomočke in dodatke. Snežno bela odtenek še vedno ostaja priljubljena pri oblikovanju kuhinje. Minimalna dekoracija, monolitne površine in jasna geometrija brez zapletenih oblik: glavni trend.

kuhinja design

Snow White Design

Tudi priljubljenost tradicionalne črno-bele lestvice se ne zmanjša. Sijajne fasade, železniški dodatki in visoke, visoke omare v steni - to je, kako oblikovalci vidijo sodobno kuhinjo v prostornem apartmaju ali hiši. Kot zanimiv dekor - vzorec v obliki eksotičnih listov na talnem polju in krom svetlobe.

kuhinja

Sijaj, mrzla svetloba in samo dve barvi v notranjosti

V majhnih sobah mestnih apartmajev s standardno višino stropa uporaba bele in nenavadne teksture vizualno doda nekaj metrov. Kombinacija bele sijajne ozke in visoke omare zgornjega sloja, črne mize in strogo sive barve v rekreacijskem prostoru je popolnoma združena s stenskim panelom s tridimenzionalno teksturo. Uporaba majhnih žarnic na lažem stropu bo kuhinjo višje, velika jedilnica nad jedilno mizo pa bo udobno jedilnico.

kuhinja design

Ideja preproste in zanimive oblike kuhinje v stanovanju

Straši sterilno belino? Zavrzi belo v pastelnem pesku, sivem, bež. Uzdignjeni utišani odtenki so uspešno kombinirani z naravnim vzorcem in tonom lesa na fasadah pohištva. V odprtem prostoru kuhinje-jedilnice ali studie razlikovati barvo cone: za delovno območje izberite svetlobne odtenke in poudarite v jedilnem predelu bo temen komplet wenge barv.

jedilnico

Umetni kamen v tonu z barvo pohištva in kontrastnim jedilnim prostorom

Gluhne fasade v majhni kuhinji v slogu minimalizma zanesljivo skrivajo od radovednih oči gostinskih jedi, majhnih naprav. Namesto sijajne fasade izberite umirjene pol-mat ali matirane ne-marquee odtenke. Če je pohištvo temno, uporabite svetle barve za dekoriranje sten.

kuhinja design

Eleganten in nenavaden dizajn majhne kuhinje

Pripravljen za preizkuse? Poskusite vključiti idejo z dodatkom svetlih poudarkov barv. V strogem notranjosti s pohištvom iz naravnega lakiranega lesa in črne sijajne plastike je pozornost namenjena kromiranemu hi-techu s svetlo rumeno osvetlitvijo.

izpušni sistem

Poudarek na izpušnih plinih: izredna rešitev

V klasični kombinaciji črno-belih, drzno dodajte svetlo kislinsko-rumeno listo. Nestandardna geometrija spodnjih omar v obliki stopnišča, dvo-bar stojala in sijajnega predpasnika - rešitev za majhno sobo.

notranja kuhinja

Svetel minimalizem: nestandardna notranjost

Trendi trend: najmanjše število velikih širokih omar. V pohištvu, namesto vrtenja vrat, za širokimi fasadami so skriti predali. Namesto standardnih ozkih in visokih zgornjih omaric - šarnirskih širokih elementov s slepimi fasadami. Nenavadno in svetlo izgleda kuhinja s pohištvom strogo v sivo-oranžni paleti.

1
svetlo pohištvo

Svetlo pohištvo in udobno jedilnico: ideja vredna utelešenja

Pazite na fasade brez poševnih robov - elementi so nameščeni v bližini, kar ustvarja videz slepe stene. Tudi v majhni kuhinji je to pohištvo videti razkošno in nenavadno: visok kabinet z vgrajenim hladilnikom je v bližini majhne delovne površine, mini-otok z umivalnikom pa ločuje delovno površino iz jedilnice.

kuhinja design

Svetle barve in lakonske oblike

Nenavaden retro in zanimivo notranjost v slogu države in Provence

Tisti, ki verjamejo, da je zanimiva zasnova kuhinje predvsem nenavadne barvne rešitve in edinstveni dekor, bodo z veseljem upoštevali elemente stilskih projektov v slogu moderne retro in državo.

kuhinja

Država: motive za državno hišo

Na primer, polovica starega subcompacta je kot stenski dekor, kot v tej kuhinji. Seveda je ta rešitev za močno steno dvorca in ne za mavčno stanovanje v majhnem stanovanju. Alternativa je tridimenzionalna 3D vinilna nalepka.

kuhinja design

Nenavadna oblika retro kuhinje: belo ozadje, rdeči hladilnik in rumeni avto

Motivi mode 50-ih s številnimi sijočimi kromami, racionaliziranimi oblikami pohištva in tehnologije ter ... šahovska črno-bela kletka je bila osnova za zanimivo oblikovanje mestne kuhinje. Dodajte sliko plošče na stene z teksturirano kovinsko površino.

kuhinja design

Retro za majhno stanovanje

Poznavalci udobja z užitkom se bodo potopili v vzdušje prijetnega bistroja. V središču zasnove so odprte police s stekleno in keramično obarvanimi jedmi. Duh te kavarne prinaša okroglo stekleno mizo z udobnimi stoli, pobarvanimi v črni barvi.

kuhinja

Bistro slog kuhinja

Najbolj proračunski način za ustvarjanje nenavadnega oblikovanja kuhinje je barvanje starega kompleta z akrilno barvo in malo dela z brusnim papirjem, obrnjen v komplet za retro zasnovo. Odličen dodatek notranjosti je stari plinski štedilnik. Namesto zgornjih omaric, ki so nalepkale prostor, so bile nameščene breztežne odprte police.

kuhinja

Rdeča in bela notranjost države

Oblikovalci trdijo, da lahko sodobna tehnologija organsko pogleda v katero koli notranjost. V prostornih kuhinjah v svetlih barvah se sijaj iz nerjavečega jekla ne razstavlja z retro stolpi in sivimi frostiranimi fasadami.

kuhinja

Zanimiva zasnova: zgornji sloj pohištva s steklom, velika miza in sodobna tehnologija

Nov trend je uporaba svetlih tonov v tradicionalno rezerviranem, kar zadeva nasičenost barv, notranjost. Če je bila prej na osnovi kuhinj v slogu Provence pastelna lestvica, potem lahko danes izberete katero koli barvo. Na primer, svetlo modro, in celo drzno premešamo s kontrastnim rumenim.

kuhinja

Ideje Provence v nekonvencionalni lestvici

Kmečke kuhinje poskrbijo za prekomerno naravno sadje z naravnim lesom in zmerno dodajajo sodobne otoke z visokotehnološko tehnologijo. Zidna dekoracija - enostavno naslikana gladka ometa.

kuhinja

Nenavaden in krepko oblikovan

Udobno podstrešje: kombinacija ni kombinirana in prostor za dekoraterje

Brutalna podstrešja postane udobnejša. Oblikovalci prilagajajo slogovne rešitve pogojem standardnih stanovanj in hiš, ki se ne morejo pohvaliti s štirinimetričnimi stropi in odprtimi površinami 100 kvadratnih metrov. Pomanjkanje prostora je nadomeščeno z nenavadnim oblikovanjem pohištva, krepkim dekorjem in nekonvencionalnimi materiali za končno obdelavo.

kuhinja

Loft je lahko udoben: kuhinja v zasebni hiši

Namesto lesa za izdelavo kuhinjskih fasad uporabite kamen: umetno in naravno. Posebno pozornost je treba posvetiti razsvetljavi: mehka razsvetljava rahlo zmehča hladnost kamna in igra luči na senčilih bo ustvarila posebno "komorno" vzdušje.

kuhinja design

Svetloba: pomemben dejavnik

Včasih opomnik o slogu je le opečna stena v svoji izvirni obliki - brez dekoracije. Zaključni dotiki so sijajni predpasnik in retro pohištvo v beli barvi.

opečni zidaki

Les, plastika in opeka

In v običajnih mestnih kuhinji atmosfero loft se najbolje prenaša z uporabo cevi in ​​valovite izpušne cevi iz nerjavečega jekla, in visi kovinske police na stenah. Poseben čar bo v sobi z dekoriranjem sten v obliki risalne deske.

kuhinja design

Zanimiva zasnova majhne podstrešne kuhinje

V visokih prostorih je priporočljivo poudariti poudarek na stropnih konstrukcijah: gredi, vzmetnice, kovinske cevi. Oblikovalci ponujajo ureditev pohištva v prostem videzu - linija je slušalka blizu stene, visok okno z oknom. Obvezni element je stara miza in svetle stole.

visok strop

Luksuzna podstrešje v sobi z visokim stropom

Graffiti, fasade z zračnim ščetkanjem, označevanje v obliki številk iz zabojnikov za tovor - tako izgleda kot nenavadna konstrukcija v podstrešju kuhinje v kleti ali kleti.

grafiti

Graffiti, zapleteno slikarstvo in golo opeko

Ali ne želite priti v opremljeno sobo? Območje pustite brezplačno. Na funkcionalnem otoku je vse: oba omarice in gospodinjski aparati, pa tudi jedilna miza.

otok mansarda

Otoksko podstrešje: nič odveč

Izredna fuzija: notranjost s preobratom

Za najhrabrejše - izredno fuzijo. Mešanje v eni notranjosti ni le svetlo barve, temveč tudi elemente iz različnih stilov. Lahko si vzamete hladno modre odtenke, poudarki pa poudarijo svetle tople pike.

kuhinja

Kuhinja-dnevna soba v slogu fuzije

Retro miza z okroglim svetlečim namiznim vrhom in stoli z upognjenim hrbtom, svetlo turkizno pohištvo, nameščeno na golo opečno steno v zanimivem mestnem dizajnu kuhinje. Privlači pozornost črno sijoč hladilnik v slogu 60-ih, obsežne dekorativne črke z osvetlitvijo in nenavadna obesna svetilka v obliki cvetlice.

fuzija

Proračun in zelo eleganten: mestna fuzija

Stari postavi po obnovitvi se preoblikuje: na fasade visečih omaric - dekor v tehniki decoupage. Nova miza iz plastike in stekla ter par bele stole, svetel dekor in trda stena z osvetlitvijo nad delovno površino je ideja, za katero je potrebna samo želja.

fuzija

Zabavna fuzija je možna tudi za začetnike

Tisti, ki si drznejo kardinalno preoblikovati kuhinjo, kot krepko fuzijo z dekoracijo neonske stene. Enostavna miza ne preusmeri pozornosti iz starega omare, stoli v mat svetli konici pa dodajo pikancy.

neonska notranjost

Bright neon notranjost

Otoki postajajo skoraj pravilni pri oblikovanju velikih kuhinj. V enem dizajnu oblikovalci najdejo prostor za jedilnico, bar-stojalo in delovno površino s kuhališčem.

kuhinja z oknom

Kuhinja z oknom: fuzija

Ustvarimo učinek "wow": iščemo nenavadno pohištvo

Ne pozabite: prej, da bi opremili kuhinjo s pohištvom, ki ni bilo podobno standardnim slušalkam, je bilo treba poiskati delavnico, katere oblikovalci so razvili posamezen projekt in nato sestavili komplet.

Sedaj v linijah modularnih zbirk proizvajalcev je pohištvo za vsak okus, v kateremkoli slogu. Seveda nemška in italijanska tovarna vodita po številu kuhinj v nezamenljivem dizajnu. Za fasade uporabite vrsto dragega lesa.

pohištvo iz masivnega lesa

Nemško tovarno pohištvo iz masivnega lesa

Modularne zbirke so ugodne, saj vam omogočajo, da sestavite pohištvo v različnih odtenkih, da opremite prostor natančno po velikosti.

kuhinja

Kuhinja v ekološkem slogu

Funkcija: v številnih zbirkah so se pojavili elementi za namestitev na notranjih kotih in na zunanjih. Takšno pohištvo je primeren za uporabo v majhnih kuhinjah kompleksne oblike, z izboklinami, nišami.

kuhinja

Kuhinja z zunanjim kotom iz matrike

To je enostavno najti trdne suite za odprto kuhinjo studio. Izbira materiala je ogromna: od plemenitega lesa do plastike, ki je obrnjena z iverno ploščo.

kuhinja design

Domača proizvodnja

Zakrivljena oblika, zgornji sloj zraka s steklom in več možnosti za zaključno obdelavo, da izberejo: iskanje pohištva v nenavadnem dizajnu za kuhinjo je enostavno.

pohištvo

Gladke linije: pripravljeno pohištvo

Novost - trda slušalka brez deljenja na zgornji in spodnji del z zložljivo delovno površino. V preoblikovanju pohištva - prostor za pranje, delovno mizo. Izbira - celotna barvna shema.

pohištvo

Svetlo zeleno pohištvo za moderno kuhinjo

Isti komplet, vendar v barvi morskega vala - odlična izbira za studio.

kuhinja design

Nenavaden dizajn vgrajene kuhinje

Tema preoblikovanja površin ne izgublja pomembnosti, zlasti v pohištvu otoka. Bela linija slušalk je ugodno poudarjena na ozadju lesene plošče, ki ponavlja vzorec in barvo otoka.

transformatorske slušalke

Chic minimalistični set-transformator

Otoki v obliki kroga, ovalnega ali kvadrata so skoraj klasični. Toda kuhinja v obliki rezanega jabolka izgleda precej eksotična. Tako pohištvo bo postalo središče pozornosti.

kuhinja

Kuhinja jabolka

Kompleti z omarami, predali, police različnih velikosti in oblik bodo pomagali, da notranjost izredno brez pomoči oblikovalca.

kuhinja

Bela-siva kuhinja z rdečimi poudarki

Glatne fasade z vdolbinami v kontrastnih barvah razblažijo sivo težnost glavnega senca. Če dodate pohištvene stole v ton in dekor, potem bo minimalistična sodobna kuhinja postala prijetna.

kuhinja

Nestandardna rešitev: naravni les v sivi matirani senci v kombinaciji s svetlimi detajli

In tako, po mojstrih italijanskega studia, bi morala izgledati kuhinja perfekcionista. Nič odveč: le gluh hrastove fasade, prekrite z lakiranim lakom, mizo iz naravnega belega marmorja in edini dekorativni element - steklena kocka z bršljanom.

kuhinja

Laconski, dragi, elegantni

Razbijamo stereotipe o pravilih načrtovanja: brez tabujev

Edino pravilo, ki ne ogroža oblikovalca, je jasna razdelitev prostora v cone. V vseh drugih pogledih - popolna svoboda:

  1. Namesto tradicionalne kombinacije otoka z linearno razporeditvijo je popolnoma dopustno upravljati en otok, čeprav je mega-funkcionalen.
kuhinja otok

Lonely Island

Ali pa povezati dva otoka s pravokotnim mizo - dobite zanimivo tabelo.

kuhinja otok

Funkcionalni otoki Združenega štanda

  1. Otoki, ki združujejo več območij: kompleksna oblika z delitvijo na stojalo in delovno površino. Nasprotno - enovrstno pohištvo brez visečih omar.
kuhinja z otokom

Zanimiv oblikovanje kuhinje z otokom

  1. Skrita za zaslon ali drsna vrata je kuhinja. Ta odločitev je primerna v majhnih studijah. Edina težava je namestitev dragega pokrova.
kuhinja

Kuhinja v omari in dve mizi

  1. Zaobljeni robovi in ​​radiirane fasade. Na primer, postavitev U oblike z logičnim podaljškom v obliki polotoka z nadgradnjo, izdelano iz glaziranega stekla.
kvadratna kuhinja

Ideja za kvadratno kuhinjo: nenavaden dizajn

  1. Dvo-vrstna postavitev v skrito kuhinjo? Prosim! In v nišji pod oknom bo malo prostora za majhno mizo, kot v kavarni.
mikro-kuhinja

Snežno bela mikro kuhinja

  1. Polotok z dostopom z obeh strani: prvotni korak v oblikovanju. Delovni prostor se tako razširi: kotna postavitev z dodatkom v obliki trdne omare blizu stene.
polotok

Kotni polotok

  1. Posebna elegantna soba daje vgrajeni sijajni omari. Tudi črna barva ni ovira. Za razliko od tega je oblikovalec dodal svetle piksle na steno mozaične stene.
kuhinja design

Preprost in nekonvencionalen pogled na zasnovo kuhinje

  1. Kotna postavitev - vedno pomembna. In če prostor za vso dodatno opremo ni dovolj, lahko slušalka odide zunaj kuhinje.
kuhinja

Kuhinja na vogalu

  1. Dodatni pulti - brez težav. Nadaljevanje mize Na slušalkah iz umetnega kamna bo jedilna miza in delovna površina.
pohištvo

Asimetrično podaljšanje pohištva

  1. Otok v obliki črke L v središču sobe. Glavni skladiščni prostor je v pohištvu blizu stene.
kuhinja design

Nenavaden dizajn in nestandardna postavitev

Video je primer nekonvencionalne zasnove kuhinje v duhu japonskega minimalizma

Nenavaden dizajn v kuhinji mora biti ekološki del celovite slogovne slike doma. Če nameravate popraviti samo v eni sobi, boste morali skrbno dodati novo notranjost s stilom hiše. Pri načrtovanju velikih sprememb, ne pozabite, da je kuhinja kraj, kjer ni nikoli prazno, zato izberite materiale, ki so neprestano skrbni. Ne iščite "sterilne", ampak elegantne notranjosti: takšne sobe izgledajo impresivno le, če so v popolnem stanju. Če je mogoče, prosite strokovnjaka, da ponudi več možnosti za namestitev.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 4 = 6

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map