5 askelta mikserin asentamiseen keittiössä omilla käsillä

5 askelta mikserin asentamiseen keittiössä omilla käsillä

Sekoitinasennus

Joten, olet ostanut sekoittimen korvaamaan vanhan tai pesuallas uuteen kuulokkeella ja päätti ottaa asennuksen itse. Toisaalta on helppo yhdistää ja sijoittaa mikseri pesualtaan omiin käsiinsä - kuka tahansa voi tehdä sen. Toisaalta, vaikka joissain tapauksissa, mutta ei tiedä perussääntöjä, voit saada työ heikosti tai ei ollenkaan pilata tuotteen, esimerkiksi koputtavat kierre taivuttamalla kärryt yms Toinen syy, jonka vielä yhteyttä putkimies. - on puutteellinen joukko putkityökaluja. Mutta tämä ongelma on täysin ratkaistu, koska voit aina kysyä jotain ystäviltä.

Yritimme selittää mahdollisimman selkeästi, kuinka sekoitin asennetaan keittiössä omiin käsiimme luotettavasti ja oikein.

Luettelo tarvittavista työkaluista ja varaosista

Ennen kuin asennat keittiövälineitä itse, sinun on valmisteltava ja ostettava kaikki mitä tarvitset. Tarvitset:

 1. Tiivistysnauha FUM - on parempi olla pellavansiemeniä, koska se turpoaa vedestä ja sitten putkiston poistaminen on vaikeaa;
 2. Horn-näppäin 10 tai 11;
 3. Putkiavaimet - tarvitaan vaikeasti tavoitettavan mutterin kiristämiseen mikserin asentamisessa uppoalta;

Työkalu sekoittimen asentamiseksi omilla käsillä

 1. Asennussarja - siinä on oltava kumitiivistysrenkaat, eli puoliavarat (2 kpl), yksi hevosenkengänmuotoinen puolikasku, nasto (1 tai 2) ja mutteri. Tällainen sarja on kiinnitetty sekoittimeen, mutta jos haluat, voit ostaa paksumman ja vahvemman tiivistysrenkaan, sillä aina ei ole valmistajia laadukkaita tiivisteitä;

Sekoitin ja asennuspakkaus

 1. Pihdit, pieni avain, ruuvimeisseli - joskus niitä tarvitaan myös;
 2. Myös hyödyllinen ryyki, altaan ja taskulamppu, joten näet kaiken;
 3. Ja lopuksi, mikä tärkeintä - 2 saniteettiliittimiin - mukana pakki, mutta se on parempi ostaa toiseen, koska tehtaan ovat usein lyhyitä ja ne on tehty silumiinia;

Ehkä, on podvodkah on tarpeen keskittyä huomiota. Muista, että:

Joustavat liitokset kylmää ja kuumaa vettä varten
 • Sukellusveneet tarvitsevat sellaisen pituuden, että ne eivät ole vääntyneet, mutta taivutettu puoliympyrän muotoon, eli ne eivät saisi olla liian pitkiä tai päinvastoin lyhyitä tiukkuudessa. Useimmiten pituus on 86 cm;
 • Jos tehtaan tarjonta on liian lyhyt, on parempi olla yrittämättä korottaa sitä, vaan ostaa uusi;
 • Älä myöskään osta siluminauhat, varsinkin jos olet ostanut silominamiinisekoittimen - ainakin letkujen on oltava luotettavia;
 • Joustavien osakokoonpanojen asentaminen on helpompaa kuin jäykkyyden liittäminen, mutta niitä pidetään vähemmän luotettavin, joten on parempi asentaa ne yhteen tappoon;
 • Vuotojen joukossa on oltava tiivisteitä;
 • Vanhan hanan vaihtaminen keittiössä korvaa usein vanhoja vuotoja, koska ne myös kuluvat loppuun.

Shag.1. Vanhan sekoittimen ja asennusvalmisteen purkaminen

Ennen kuin asennat hana keittiössä, sinun on katkaistava vesi (älä estä nousuputkea) ja altaan pohjaan, vain jos laitat rätin niin, että pienet osat eivät pudota siihen ja suuret eivät vahingoita.

Kuinka poistaa vanha mikseri omilla käsilläsi

Tietenkin hölyn korvaaminen keittiössä vaatii vanhan hanan purkamisen. Tätä varten tarvitset:

 • Irrota ensin vanhat letkut kylmän ja kuuman veden putoilta kädellä tai karabineravainella. Älä unohda laittaa altaan alta ja tyhjentää loput vedestä, jonka jälkeen putkien kierteet on puhdistettava puhtaiksi.
 • Sitten putkimaisen avaimen avulla on irrotettava kiristysmutteri hiusneulalla (tai kahdella napilla), joka kiinnittää sekoittimen uppoan (suoraan sen alapuolelle). Kun irrotat tämän mutterin, metallinen puolipesuri poistetaan.
 • Nyt sinun täytyy vetää sekoittimen yhdessä letkujen kanssa uppoalta. No, se on kaikki, voit siirtyä seuraavaan vaiheeseen.

Vaihe 2. Sekoittajan kokoaminen ja vuodot

1

Sekoittajan asentaminen keittiössä alkaa kokoonpanolla, toisin sanoen liitoksella joustaviin letkuihin tai jäykkään kärryyn.

Nosturin kokoaminen omilla käsillä
 • Jos sinulla on kaksitoiminen hana, kuten kuvassa oikealla, todennäköisesti sinun on ensin kerättävä se. Tee näin työntämällä nokka (kosketa) kehoon rajoittavan renkaan päälle ja manuaalisesti, ilman liikaa kiristämistä, kiinnitä ne toisiinsa.

Ota nyt FUM-nauha ja kääri se viivan loppuun.

 • Kärjen kärki ei ole tarpeellinen, koska letkussa on jo tiiviste.

Sitten työnnä ensimmäisen putken pää tähän sekoittimeen vastaaviin reikiin kuten alla olevaan kuvaan ja ruuvaa ensin omat kädet, ja kiristä se sitten karabiinin avaimella 10. Samalla tavalla kiristä toinen letku.

Kuinka asentaa keittiön hana omiin käsiinsä - vuotoa liittävään vaiheeseen

Tiivistysrengas, hiusneula ja liitokset, jotka on liitetty sekoittimeen
 • On erittäin tärkeää, ettei kiristetä voimakkaasti, muuten vuori vahingoittuu! Mutta ei ole hyvä pitää kiinni.

Lopuksi kierrä tappi (tai 2 nastaria) kierteellä ylöspäin siihen sopivaan reikään. Kokoonpohjattu sekoittimemme on melkein valmis asennettavaksi. Jäljelle jää molemmat puhallukset O-renkaaseen, vie se sekoittimen rungon pohjaan ja kiinnitä se niin kuin kuvassa näkyy oikealle.

Vaihe 3. Asenna sekoittimen pesualtaan

Ja nyt on aika laittaa sekoittimen pesualtaan.

 • Muuten, se on helpompi asentaa sekoitin toisen haja-pesu, koska työ sai pöytätason alle ei ole kovin kätevää (tässä tapauksessa asennus on tehnyt niin).

Uppoasennuksen reikään laitoimme letkujen päät, asetimme sekoittimen ja pyysimme jonkun pitämään sitä niin, että se sopisi sinulle.

Sitten alla olevasta työtasosta tai poistetun altaan pohjasta pudotetaan toinen kumitulppa. Tuloksena kävi ilmi, että kaksi kumitiivistystä suojaavat runkoa sekä kuoren yläpuolella että alapuolella. Nyt asennamme myös hevosenkengän metallialusta (kuva alla).

Keittosekoittimen asennus omiin käsiimme - kiinnitämme painepesurit

Alhaalta kiinnitä tapin mutteri ja kierrä se seuraavien ohjeiden avulla:

 • Putkiavaimella, jos haluat vaihtaa sekoittimen jo asennettuun pesualtaan. Alla olevassa kuvassa näkyy liite alla olevasta kuvasta.

Vanhan sekoittimen vaihto

 • Lukkoseppä - jos asennat sekoittimen uuteen tai poistettuun pesualtaan. Tietenkin tämän jälkeen sinun on asennettava pesu itse työtasolle ja jatka sitten yhdistää sekoittimen kylmän ja kuuman veden putkiin.
 • Kiristä mutteri tiukasti, mutta ei liikaa!

Vaihe 4. Liittäminen putkiin

Lopuksi yhdistämme letkut vedenpoistoputkiin ottaen huomioon, että:

 • Kuumavesiputki on oikeasta putkesta;
 • Kylmäteos on vasemmalta putkesta.

Sekoittimen kytkeminen keittiössä kylmän ja kuuman veden putkiin

 • Joskus kylmää vettä poistetaan putken läpi, joka on ylhäällä, ja kuumaa vettä putken alapuolelta kuten alla olevassa kuvassa.

Sekoittimen kytkeminen keittiössä kylmän ja kuuman veden putkiin

 • On suositeltavaa asentaa putket nostureihin putkilla, jos käytät joustavia letkuja.

Vaihe 5. Tarkista työ

No, se on kaikki, on edelleen tarkistettava yhteyden oikeellisuus, antamalla kuuma ja sitten kylmä vesi. Jos vuotoja ei ole, mutta johdotus on taivutettu tasaisesti kirjaimen U muotoon, niin olet selviytynyt. Jos vuotoja esiintyy, todennäköisesti se tarkoittaa, että tiiviste on vahingoittunut jonnekin - se on poistettava ja vaihdettava.

Ja kuinka vaihtaa mikseriä keittiössä, jos ruostumattoman teräksen pesuallas on ohut tai laskeutumisreikä vahingoittunut? Sitten voit ja tarvitset lisäosia omiin käsiisi, kuten seuraavan videon laatijat tekivät.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

41 + = 45

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map