Mitä hyötyä on keittiön korkkikerroksesta: eko pinnoitteen eduista

Mitä hyötyä on keittiön korkkikerroksesta: eko pinnoitteen eduista

Mitä hyötyä on keittiön korkkikerroksesta: eko pinnoitteen eduista

Keittiön korkkikerroksessa yhdistyvät käytännöllisyys, ympäristöystävällisyys, kauneus ja kestävyys, mutta ilo ei ole halpaa. Korkki on luonnollinen materiaali, jolla on paljon etuja muihin lattiapäällysteisiin verrattuna. Lattiat keittiössä korkki ei ole sähköistetty, pölyä ei kerry, eivät ole vastaanottavaisia ​​mätänemisprosessien jyrsijöille ja muiden tuholaisten, ne eivät ole muottiin, ne eivät pelkää rasvaa ja kosteutta, ei ime hajuja, eivät päästä vahingollisia aineita ja ei ylläpidä palamista. Lisäksi koska korkki kykyä palauttaa muotonsa, se ei jää kolhut ja naarmut.

Korkkilattiat - hyvä sisustus yksityiskohtaisesti millä tahansa tyylillä

Korkkilattia sopii saumattomasti sisustukseen, joka on sisustettu millä tahansa tyylillä

Korkkilattian edut keittiölle

Ainutlaatuiset suorituskykyominaisuudet antavat rohkeasti käyttää luonnollista korkkia missä tahansa asuintiloissa, mukaan lukien keittiöt ja kylpyhuoneet. Exclusive tekstuuri, kirkkaat värit, jossa harmonisesti kiven, lasin, puun, keraamiset laatat, metalli ja tekstiilit antavat aukon rakenne kokeiluja, jolloin orgaanisesti sovi liittää laite sisustus, täyttäen sen lämpöä ja mukavuutta. Koska sen korkea elastisuus, joustavuus ja ainutlaatuinen iskuja absorboivia ominaisuuksia, korkkilattia luoda kevyt jousi vaikutus tavalla, joka on hyvin edullinen vaikutus terveyteen nivelet ja koko tuki- ja liikuntaelimistön. Materiaalin lämpöeristysominaisuudet auttavat ylläpitämään viihtyisää mikroilmastoa huoneessa.

Cellular putkirakenne hunajakennonmallinen muodostuu suuri määrä pieniä soluja täytetty vähäinen määrä kaasua ja vesitiivis erotetaan joustavalla tuppi. Se on tämä ainutlaatuinen rakenne itse antaa tulppa yllättäviä ominaisuuksia: elastisuus, vesi ja äänieristys, keveys, kulutuksenkestävyys, kemiallinen inerttiys, kestävyys, lämmöneristys ja alhainen syttyvyys. Oikealla hoidolla jopa 20 vuoden kuluttua keittiön korkkikerros näyttää uudelta!

Käytä korkkikansiä huoneen kaavoittamisessa

Korkkikansien monien värivaihtoehtojen avulla voidaan käyttää sitä tehokkaasti aluetta varten

Väripaletin ainutlaatuinen rakenne ja rikkaus

Korkkilattiat eroavat toisistaan ​​eritoten muista lattiatyypeistä paitsi ainutlaatuisilla ominaisuuksilla, myös laajoilla koristeellisilla ominaisuuksilla. Korkin rakenne voi vaihdella hienojakoiselta marmorilevylle. Luonnollinen värimaailma sisältää miellyttävän lämpimät ruskean, keltaisen ja okran sävyt. Revitalize keittiön sisätilojen avulla väri korkki ja erilaisia ​​värikkäitä sulkeumia. Nykyaikaiset teknologiat antavat valmistajille mahdollisuuden luoda korkkipakkauspaketti, joka jäljittelee arvokkaiden puiden, kiven, marmorin, kiven, hiekan värin ja tekstuurin. Riippuen paneelien koosta ja työntötavoista, keittiön lattia korkkipinnoitteella eri valaistuksessa näyttää täysin erilaiselta. Cork on materiaalien ja aikojen ulkopuolella oleva materiaali, joten suunnittelijat usein soveltavat sitä tasapainottamaan klassikoita ja avantgardeja. Suunnittelijat rakastavat korkkia ja sen erinomainen yhteensopivuus muiden viimeistelyaineiden kanssa. Edullisin se on yhdistetty puu, kivi, bambu ja pellava. Yhdessä suuren mittakaavan tekstiilien kanssa sekä maitotuotteiden ja kiehuvan valkoisen sävyjen huonekaluista ultramoderni kalkki näyttää uskomattoman hienolta. Korkkilasin alkuperäisen käytön mahdollisuudet keittiön suunnittelussa, sen rakenteiden ja värejä yhdistävät vaihtoehdot rajoittavat vain suunnittelijan mielikuvitus.

Korkkilattian värit ja sävyt suunnittelua koskevien ideoiden toteuttamiseksi

Suunnittelijat arvostavat paitsi korkkilattian teknisiä ominaisuuksia, myös niiden koristeellisia ominaisuuksia, erityisesti erittäin miellyttäviä värejä ja sävyjä

Laatu ja ympäristöystävällisyys terveelliselle ja henkiselle ilmapiirille

Korkin käyttö on erinomainen tilaisuus luoda luotettava lattiapäällyste keittiölle ilman haitallisten kemikaalien käyttöä. Lattiapäällysteiden korkkipaksuus on 3-8 mm. Paksummat laatat, sitä kestävämpi lattiapäällyste. Puupuiden tapaan korkkipuuta voidaan helposti päivittää hiomalla ja kiillottamalla pintaan. Korkkipuun kuoren yksittäisten kappaleiden korkkilattien saamiseksi kuori leikataan hienoksi, asetetaan uuniin ja puristetaan. Samanaikaisesti suberiinin, luonnollisen kennomaisen aineen, alkaa vapautua tulpasta, kyllästämällä ja liimaamalla kaikki kappaleet ja kääntämällä ne korkkilevyksi. Korkki kerros koostuu sintterin - korkki, puu hartsikerros ja pöly, toinen kerros sintterin kerros ja ylin ohutviiluteollisuuden puusta tai korkki itse useita kertoja lakattua tai vinyyli. Jotkut häikäilemättömät valmistajat käyttävät kovettumattoja luonnollisen formaldehydin ja polyuretaanihartsien sijaan. Kun se tulee laadukkaita tuotteita ja täyttävät korkeimmat vaatimukset turvallisuuden ja ympäristönsuojelun tasoa, sillä liima-aineita on tarkoitus käyttää ainoastaan ​​luonnollisia aineita - luonnonhartsit, kuten hartseja korkki. On myös vältettävä päällysteen korkkilattia synteettiset aineet, kuten akryylihartsia ja polyvinyylikloridi, koska ne vähentävät merkittävästi positiivisia ominaisuuksia esitetään luonne luonnonkorkki, vaikka huomattavasti pidentää parketin.

Ei-perinteiset tapit korkkipäällysteen asettamiseksi

Haluttaessa voit lisätä korkopinnoitteen koristettavuutta käyttämällä perinteisiä muotoilumenetelmiä

Keittiössä liima tai "kelluva" korkkilattia

Korkkilattian rakenne on koriste-elementti

Korkkilattian erityinen, ainutlaatuinen rakenne voi suorittaa koristeellisen toiminnon

 Korkkilattiapinnoitteet voidaan jakaa kahteen päätyyppiin:

  • tarttuva

Liimakorkkipuuta valmistetaan pienen 2,3,4 ja 6 mm paksuisen laattojen muodossa erityisellä pohjalla. Se maksaa enemmän kuin kelluu, koska sen pidempi kestävyys. Liimakorkkikattilat ovat kahta tyyppiä: tiivistetty (lakattu) ja ei-yhteensopiva. Tiivistetyt laatat eivät tarvitse lisäkäsittelyä. Se on käyttövalmis heti asennuksen jälkeen. Epäyhtenäisiltä korkkipinnoilta tulevat lattianpäällysteet ennen käyttöönottoa tarvitsevat lisäkäsittelyä lakalla, öljyllä tai vahalla.

  • "Kelluva"

Tämä on erityinen korkkipaketti. Toisin kuin perinteisessä tekniikassa, korkkitilät eivät ole liimattu lattialle. Ainutlaatuisen lukitusjärjestelmän avulla voit liittää levyt toisiinsa ilman liimaa. Siirtyessä tällainen lattia voidaan helposti irrottaa ja ottaa sinut uuteen paikkaan.

Koska "kelluva" parketti on herkempi lämpötilan muutoksille ja voimakkaalle kosteudelle, on suositeltavaa käyttää korkkia keittiön lattialle.

Valaistus tuo markkinoille korkkilattian uusia koristeellisia ominaisuuksia

Valaistus, joka on asennettu ottaen huomioon keittiön viimeistelymateriaalien ominaisuudet, mahdollistaa korkkikannen esittelemisen uudessa valossa

 Korkin asennus vaiheittain

  • Valinnan valinta korkkipuun parkettiliimaukseen

1

Koska korkilla on linoleumin kaltaisia ​​ominaisuuksia, jos laattojen takaa ei käsitellä keinotekoisilla yhdisteillä, voit turvallisesti käyttää samoja materiaaleja kuin linoleumia käytettäessä. Erityisen hyvä korkkipuiden asentamiseen sopiva dispersio liima.

  • Alusta valmistelu korkkilattialle

Korkkipuikit sopivat täydellisesti mihinkään sileisiin pintoihin, jotka on aiemmin puhdistettu pölystä, kosteudesta, rasvasta ja maalista. Pinnan tulee olla tasainen ja sileä. Pinnat, joilla on voimakas imukyky, on ensin pohjustettava käyttäen esimerkiksi veteen dispergoitua dispersioliimaa. Ennen asennusta parketti, alusta pitäisi kuivua kokonaan. Keittiön lattiat, joissa on puinen, linoleumi, matto tai minkä tahansa muun synteettisen materiaalin kansi, eivät sovellu parkettikantaan. Sopimaton pinnoite on poistettava tai peitettävä lastulevyllä.

Korkkipuun luonnollinen muoto muuttuu lattian koristeeksi

Korkkipuun luonnollinen muoto on itsessään erittäin houkutteleva ja se voi koristaa minkä tahansa lattian

  • Korkkilattian käsittely keittiössä muninnan jälkeen

Kuten yllä on mainittu, ylimääräisessä pintakäsittelyssä tarvitaan korkkilattiat rikkomattomista laatoista. Päällysteitä korkista käsittelemällä on kaksi päätavoitetta: vahan tai öljyn päällystys ja lakanpäällystys.

  • Korkkipäällyste vahalla tai öljyllä

Paras tapa käsitellä pintoja luonnollisesta korkista, joka mahdollistaa luonnollisen materiaalin kaikkien ominaisuuksien säilyttämisen. Ennen vahan tai öljyn levittämistä on toivottavaa pinnoittaa pinta, kyllästämällä se luonnollisilla hartseilla. Impregnoidaan ja sitä seuraa kostea pinta. 15 minuutin kuluttua lattian käsittelystä luonnollisella hartsilla ylimääräinen hartsi on poistettava kankaalla. Kun alusta on kuivunut kokonaan, voit aloittaa pintakäsittelyn vahalla tai öljyllä. Tällainen materiaalin herkkä käsittely luonnollisilla aineilla mahdollistaa korkin luonnollisen rakenteen säilymisen, antaa pinnalle kevyen sävyn, suojaa lialta ja varmistaa keittiön korkkikerroksen helppo hoidon.

Korkin suojus ei ole vain kaunis, vaan myös kestävä

Kun noudatat yksinkertaisia ​​käyttöohjeita, korkkisuojus ei ole vain kauneus vaan myös kestävyys

  • Päällystyskorkkipinnat lakalla

Työpinnan käsittely lattiakerroksella suojaa kokonaan korkkilattia etenkin keittiössä, saastumiselta ja yksinkertaistaa sen huoltoa. Vaikka lakkakerros säilyttää korkkilattian tunnelman, lakka sulkee materiaalin huokoset ja riistää sen monista positiivisista luonnollisista ominaisuuksista. Lakkojen valinta on nykyään hyvin laaja. Turvallisimmat ja vaarattomammat pidetään veteen dispergoituneina lakkana.

Korkkilattian hoito

Korkkipatun luonnollinen väri mahtuu mihinkään värivaihtoehtoon

Korkkipuiden luonnolliset sävyt yhdistyvät harmonisesti yhdistettyinä keittiön kalusteiden kirkkaisiin ja vastakkaisiin väreihin

Luonnollisen korkin lattiapäällysteiden optimaaliseen hoitamiseen riittää pieni lämmin vesi lisäämällä pienen määrän mietoa saippuaa. Laajentaa korkkilattian elämää keittiössä auttaa erityisiä kiillotusaineita muodostaen suojakalvon pinnalle ja antaa korkille kauniin loiston. Voit palauttaa kiillotuksen sekä lakatut, vahatut tai öljytyt pinnat helpottamaan lattiaa. Liian pilaantunut pinta ensin kuoritetaan ja hienonnetaan hienorakeisella hiekkapaperilla ja peitetään sitten vahalla, öljyllä tai lakalla.

Markkinoiden johtajat

Korkki uutetaan kaarnasta korkkitammen, joka kasvaa pääasiassa Kaakkois-Välimeren: Espanja, Portugali, Algeriassa, Marokossa. Yli 50% raaka-aineista tulee Portugalista. Korkkitammi on ikivihreää puuta, joka ulottuu 10-12 m korkeuteen ja 1 m leveäksi. Kuori on otettu puista, jotka ovat saavuttaneet 20 vuoden iän. Uusi aivokuori kasvaa 9-11 vuotta. Puun elinajanodote on 250-350 vuotta. Cork on arvokas luonnon uusiutuvan raaka-aine. Käytetään pääasiassa lattianpäällysteiden, eristemateriaalien ja pullojen valmistukseen. Vaikutuksen alaisena paineen ja korkean lämpötilan puristetaan jauhettu korkki sirut lohkoihin, joista myöhemmin tuottaa korkki levyt. Jos puristus- prosessia ei voida soveltaa synteettisiä materiaaleja kuluttajalle laskee 100% -luonnon materiaalia, joka täyttää korkeimmat ympäristövaatimukset. Korkin käyttö ei myöskään aiheuta vaaraa ympäristölle. Tunnettu valmistajien korkkilattia esitteli Venäjän markkinoilla: Wicanders, Ibercork, Corksribas, Baumtex, Valerio, MJO, Bertran Cork, Roda, Primacork, Arescork, DECOSA.

Korkkikuvion valinta

Kokenut mestari valitsee kannen kuvion, jotta sen rakenne ja värit näyttäisivät edullisimmassa valossa

Korkkilattia: erilaisia ​​kuvioita ja kuvioita

Valtava valikoima markkinoiden tarjouksia mahdollistaa rohkeimmat suunnitteluprojektit

Korkkilasin väri määräytyy sisustuksen värimaailman mukaan

Riippuen keittiön yleisestä värimallista, voit valita sekä pimeän että vaalean korkkilattian

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

1 + 9 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map