Mikä on paras keittiölle - laatat tai laminaatti

Mikä on paras keittiölle – laatat tai laminaatti

Mikä on paras keittiölle - laatat tai laminaatti

Erittäin usein korjaustöissä sinun on valittava, mikä on parempi laatta tai laminaatti? Materiaalin valitseminen keittiön kerroksessa sinun on päätettävä, mitkä vaatimukset on täytettävä. Jokainen esitetyistä lattianpäällysteistä on sen plussat ja miinukset.

Keittiön lattiapäällysteiden valinta voi olla haaste

Valitse laatat tai laminaatti on joskus vaikeaa

Lattialaatat

Lattialaatta on kestävä, vaatimaton kunnossapito, rikas värivaihtoehto, joten sitä voi käyttää keittiössä, kylpyhuoneessa, käytävässä, olohuoneessa, parvekkeella. Se on ihanteellinen toimistotiloihin, kauppoihin ja tuotantoalueisiin. Laatta suojaa pintoja luotettavasti kosteudelta, kestää aggressiivisia kemikaaleja, vaihtaa usein lämpötilaa ja haihtuu. Niille, jotka välittävät ympäristön turvallisuudesta, sinun on valittava keraaminen laatta. Se on luonnollinen ekologinen tuote, joka ei kerry mitään haitallisia aineita. Keraamisten laattojen valmistuksessa käytetään vain luonnollisia, turvallisia luonnonmateriaaleja.

Kylmän lattian ongelma voidaan helposti ratkaista asentamalla sähköinen lattialämmitys

Järjestelmän "lämmin kerros" ratkaisee laattojen "kylmyys" ongelman ja rauhoittaa niitä, jotka pitävät tätä tärkeimpänä haittana keraamisten laatat

Lattialaatta heikentää sähkövirtaa, on inertti ja palonkestävä. Jos tulipalo puhkeaa huoneeseen, keraaminen pinnoite ei anna palon leviämistä koko huoneeseen. Laatat eivät syty, eivät käytännössä altistu korkealle lämpötilalle altistumisesta. Ominaisuuksiltaan se muistuttaa luonnonkiveä, joten se sopii hyvin kosteisiin huoneisiin, usein lämpötilan muutoksiin.

Keraamiset laatat lattialla keittiössä näyttävät tyylikkäältä, tyylikkäältä ja modernilta

Keraamiset laatat korostavat onnistuneesti keittiön sisustuksen arvokkuutta

Keraamisten laattojen haitta on se, että se on kylmä materiaali. Tietenkin tämä ongelma voidaan ratkaista lämmitetyillä lattioilla, mutta ei aina ole mahdollista sisällyttää lämmitystä vain lattian lämmitykseen. Siksi ei ole suositeltavaa laittaa laatat makuuhuoneeseen tai lastenhuoneeseen. Toinen haitta on hinta. Laattojen hinta riippuu valmistajasta, koosta ja rakenteesta. Lisäksi keraamisten laattojen asentaminen maksaa enemmän kuin laminaatin asettaminen. Mutta sinun on muistettava, että laatta on kestävä materiaali, joten et voi säästää liikaa tällaiseen kattavuuteen.

PVC-laatat

PVC-laatat - tämä on linoleumin analogi. Polyvinyylikloridilaatat voidaan sijoittaa käytävälle tai keittiölle. Se on helposti kuljetettava, vahvempi kuin sen rullan analoginen, sillä on hyvä äänieristys, ei turvota, ei liukastu, on laaja värivalikoima. Käyttämällä useita versioita PVC-laatat, voit luoda alkuperäisen kuvion. Tämä on melko halpa vaihtoehto lattia. Sen haitta on se, että se on valmistettu keinotekoisesta materiaalista, mutta jokainen päättää millaista materiaalia käytetään muotoiluun.

PVC-laatat ovat helposti puhdistettavia, miellyttävän pinnan laatu, lämpöä pidetään hyvin

PVC-laatat ovat myös monia etuja ja joissakin tapauksissa parempi keittiön valinta

Hyödyt ja haitat laminaatista

Laminaattilattia on yksi suosituimmista lattiapäällysteistä. Sen tärkeimmät edut ovat houkutteleva ulkonäkö, kohtuullinen hinta, helppo levittäminen ja kestävyys. Laminaattilevyn perustana on kuitulevy - puukuitulevy. Se tarjoaa materiaalin jäykkyyttä ja lujuutta. Sen päälle on kiinteästi liimattu paperikerros, joka jäljittelee erilaisten puiden lajien (vaahtera, pyökki, kirsikka) pinottavien lankojen tai parketin koostumus. Puun lisäksi on olemassa laminaattityyppejä, joissa jäljitellään kiven (graniitti, marmori) sekä kaakeloitu tai kokolattiamatto. Painokerroksen laatu on niin korkea, että luonnollista puuta on joskus vaikea erottaa laminaattilevystä.

Laminaatti keittiön kerroksessa on käytännöllinen, mukava ja kaunis

Laminoitu lattia keittiössä tekee koristeellisia ja käytännöllisiä toimintoja

Laminaattiin on piirretty polygografisesta kuvasta erityinen suojaava melamiini- tai akrylaattihartsikerros. Laatuserkeissä laminaattilevyn pintakerros sisältää korundia, joka tunnetaan kovuudestaan. Tästä johtuen laminaatti on immuuni kemikaaleille, tahroille, suoralle auringonvalolle ja mekaanisille vaurioille.

Laminaatti on vaatimaton hoidossa. Kun puhdistat huoneen, riittää pyyhkiä lattia pölyltä kostealla liinalla. Jos raskaaseen tilava esine pudotetaan laminaatille, se ei jätä roiskeita tai naarmuja. Laminaattilevy, toisin kuin jotkut muut materiaalit, eivät pelkää huonekalujen jälkiä, naisten kengännauhoja, kaatuneita savukepäitä ja lämmityslaitteita. Laminaatti on lämmin materiaali, joka on ihanteellinen lastenhuoneeseen.

Kaikkien laminaattien heikko kohta on sen reunat. Jos laminaatin valmistus on ristiriidassa teknisten vaatimusten kanssa, reunat voivat alkaa murtua, mikä johtaa lattiapinnoitteen nopeaan kulutukseen. Jotta suojaisit itseltäsi ostamasta laminaattia avioliiton kanssa, valitse materiaali vain korkealaatuisista kuuluisista yrityksistä. On parasta kiinnittää huomiota saksalaisiin, norjalaisiin tai itävaltalaisiin valmistajiin. Riippumatta siitä, kuinka tiiviitä laminaattilevyjä on toistensa suhteen, on vieläkin tarpeellista luoda vedenpitävä reuna käsittelemällä ne vedenkestävällä pinnoitteella.

Mikä on parempi valita keittiö - laatta tai laminaatti

1

Valitse tarpeiden ja budjetin mukaan. Laminaatti - edullisempi vaihtoehto, mutta vähemmän kestäviä kuin keraamiset laatat. Huolimatta siitä, että laminaatti on vesitiivis materiaali, pinnoite voi vaurioitua aluskasvua aiheuttaen, ts. jos vesi "seisoo" lattialla pitkään. Keraamiset laatat vesi ei ole kauhea, sen pinnalla ei ole jälkiä tulva. Siksi laatat sopivat tyylikkäästi keittiössä.

Kevyt laminaatin avulla on mahdollista saavuttaa huomattava parannus sisätilojen sisustusominaisuuksiin

Kirkas laminaatti keittiön kerroksessa luo miellyttävän kodin mukavuuden

Mikä sopii keittiöön - kiistanalainen kysymys. Kuten yllä mainittiin, keraamiset laatat ovat kylmää materiaalia. Sovi, kävele kylmällä pohjalla paljain jaloin - se on epämiellyttävä. Jos talvella voi olla lattialämmitys, sitten kesällä tai keväällä se ei tee. Mutta samaan aikaan keittiön laatat ovat useita etuja: ei ole pelkoja lämpötilan muutoksista, korkeasta kosteudesta, kuumista ja mahdollisesti rasvaisista roiskeista, jotka päästävät lattialle ruoanlaittoon. Lattialaatat ovat helposti puhdistettavissa, lattiat voidaan pestä kemikaaleilla. Keraamiset laatat täydentävät täydellisesti keittiön esiliinaa ja sopivat täydellisesti keittiön tai ruokasalin sisätilaan.

Keittiön työskentelyalueen lattia on parasta viimeistellä keraamisilla laatoilla

Laatta sopii erinomaisesti keittiön työalueelle - sietää helposti erilaisia ​​mekaanisia vaikutteita ja puhdistetaan likaa

Jos keittiösi yhdistetään ruokasali tai olohuone, voit turvallisesti asettaa lattialle keraamiset laatat. Huonekalujen usein vaihtelevia muutoksia ja kotitalouksien laattojen jatkuvaa kulkua ei tapahdu. Ja suojaamaan jalkasi kylmältä, olohuone voidaan koristella kauniilla matolla tai matolla. Ja kukaan ei peruuttanut tossut. Kun valitset laatta, varmista, että se ei ole liian liukas. Muista myös kuulla asiantuntijoita kovuusasteen parametreista. Laatat voivat olla erilaiset kestävyyden ja mekaanisten ja kemiallisten vaikutteiden kannalta.

Keittiön kahden tyyppisen lattian yhdistelmä on jo pitkään ollut suosittu

Ja jos yhdistät kaksi erilaista kattavuutta? Tätä vaihtoehtoa arvostavat kompromissit ja epätavalliset suunnittelupäätökset

Keittiön laminaatin edut ovat se, että se sopii paljon nopeammin kuin laatat, työn tekeminen on paljon "puhtaampaa". Materiaali on kaunista ja kestävää. Siksi mikä sopii parhaiten keittiösi, laattaisi tai laminaattiisi, päätä taloudellisten mahdollisuuksien, keittiömallin ja henkilökohtaisten mieltymyksiesi perusteella. Ja voit myös yhdistää laminaatin ja laatat lattialla keittiössä. Ruokailutila ja virkistysalue - laminaatti, ja työalue on täydellinen laatta.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 32 = 40

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map