Kuinka valita ja asentaa hana keittiössä

Kuinka valita ja asentaa hana keittiössä

Kuinka valita ja asentaa hana keittiössä

Malleja, muotoja, tyyppejä ja toiminnallisia ominaisuuksia usein sekoittavat ostajat, jotka valitsevat kylpyhuonekalusteet ja keittiöt. Valinnanvapaus on usein monimutkainen, kun on tarpeen valita paitsi kompetenssia myös itsenäisesti asenna hana keittiöön.

Keittiöhana

Valinta riippuu vain isäntien mieltymyksistä

Vanhan venttiilin korvaaminen uudella ei ole tarpeen kutsua päällikköä, jos putken reititys ei vaadi korjausta - nykyaikaisilla tuotteilla on täydellinen sarja kaikkia tiivisteitä ja kiinnittimiä. Oikean mallin valitseminen on vaikeampaa: materiaalin laatu, osien lujuus ja yhteensopivuus sisäisen johdotuksen kanssa määrää sen, kuinka kauan se kestää asentaa ja mikserin kestävyys.

Kuinka valita oikea keittiökone

Ensimmäinen kysymys, joka vaatii tarkan vastauksen: miten ja missä täytyy panna keittiö sekoittimeen. Jos keittiö on uusi, sviitti kootaan tilauksesta, pesuallas valitaan projektin mukaan sekoittaen. Vanhan putkiston vaihtaminen keittiössä on otettava huomioon seuraavat ominaisuudet:

 • Syvyys, pesuallas, pesualtaat.
pesu

syvä pesu

 • Pesuallas.
 • Asema, mikserin hanan aukon halkaisija.
 • Etäisyys putken reiästä seinään.

   

Shifter

Sekoitin voidaan kiinnittää paitsi vaakasuoralle pinnalle

Erityyppisten sekoittimien rakenteelliset ominaisuudet

Sopivimpia keittiökäyttöön ovat yksivaihemoottorit. Lämpötilan säätö, veden paine toteutetaan yhden vivun tasaisella liikkeellä. Tällaiset mallit ovat erityisen käteviä, koska käännä vipua ei tarvitse tarttua venttiilin käteen, kääntäkää kädensija sormella tai kämmenen sivupinnalla - puhdista kiiltävä pinta lian vähäisemmästä.

yksivipu tuotteita

Yksivipuvalmisteet, joissa joustava ulosvedettävä letku

Kaksiventtiilijärjestelmät ovat klassisia sekoittimia, joissa on kaksi sulkuelementtiä venttiilien muodossa. Jokaiseen lähtöön liittyy kuuma tai kylmä vesi. Jotta saataisiin tarvittava teho ja lämpötila, on tarpeen kääntää molemmat nosturit. varten asennus pesualtaan keittiössä sekoittimet valita vain, jos huoneen tyyli ja huonekalut vaativat sitä. Valmistajat tuottavat kaksivipuisia malleja retrotyylistä: kuparista, kuparin ja keraamisten hanojen yhdistelmästä. Tuotteet vaativat myös erityistä huolellisuutta: puhdistukseen käytetään erityisiä välineitä. Tällaisten mallien hinta on suuruusluokkaa suurempi kuin yksivipuisilla malleilla.

kuparin pesuallas

Epäkäytännöllinen, mutta tyylikäs: sekoittimet, uppoavat kuparia, kiveä, pronssia

Aistituotteita tuotetaan eri muodoissa, väreissä. Nämä mallit eivät ole täysin varustettu mekaanisilla pyörivillä venttiileillä. Sisäänrakennettu valokenno reagoi käsivarren ulkonäköön hanan alla, vesi kytkeytyy automaattisesti päälle. Ennen käyttöä sekoitin ohjelmoidaan: lämpötila-arvot ja pääpaine asetetaan. Jos haluat muuttaa veden lämpötilaa, mikseri on ohjelmoitu uudelleen. Kosketusmallien edut: Helppokäyttöisyys, koska sinun ei tarvitse koskettaa kosketusta likaisella kädellä, asetusten tarkkuutta. Haitta: valokennojen syöttöparistot, vaihdon on oltava lähellä. Jos akku istuu alas, veden päälle ei voi kytkeä.

touch hana

Riittää, että kosketa tai käännä käsi vesihanan alla

Kuinka valita oikea mikseri keittiölle

Saniteettituotteiden kustannukset riippuvat valmistusmateriaalista. Pehmeiden seosten, kuten siluminin, budjetti- sekoittimet näyttävät houkuttelevalta, mutta niillä on lyhyt käyttöikä. laittaa kuten a Keittiöhana, jossa he jatkuvasti kokki ja käytä astianpesukoneen 3-4 kertaa päivässä, se ei ole sen arvoinen. Hyödyllisten seosten sekoittimissa ruuviyhteydet menevät nopeasti: siluminiipeät ja halkeamat kuormitettuna. Korjausosista - vain tiivisteet. Jakaja-korjausosat eivät voi, sinun täytyy vaihtaa koko mikseri.

silumiinia

Siluminia on helppo erottaa seoksen värin mukaan: pinta on harmaa

Kestävämmät saniteettituotteet valmistetaan messingistä ja muista kestävistä seoksista. Messinki tunnetaan suurella lujuudella: tällaiset nosturit eivät käytännössä hajoa, vaan vain vaihdettavat kulutustarvikkeet - kalvot, tiivisterenkaat ja tiivisteet - hajoavat. Maali pinnoite simuloi kromia (kiiltävää ja mattaista), alumiinia ja nikkeliä.

messinki hana

Messinki näyttää kauniilta ja riittävän vahvalta

Kiviastioiden (luonnolliset ja keinotekoiset) omistajat voivat valita metalliseosten malleja koristeellisella pinnoitteella, joka jäljittelee pesualtaan värin, tekstuurin tai samasta materiaalista valmistettuja tuotteita. Muun kuin standardin mukaisten sekoittimien kustannukset ovat korkeammat kuin perinteiset teräskytkimet.

1
nosturi

Graniitti ja tekokivet

Kun olet valinnut tyypin ja materiaalin, voit valita sekoittimen, joka on ihanteellinen keittiön pesuallas. Vertaa reiän halkaisijaa ja nosturin lohkon kokoa: lohkon on peitettävä reikä kokonaan.

Seuraava askel on valita suukappaleen pituus ja korkeus. Kaasupisteen pituuden tulee olla puolet kulhon pituudesta. Ihannetapauksessa, jos suihkutusputki tulee putkiston keskelle. Kaasupisteen korkeuden pitäisi olla riittävä, jotta suuri potti voidaan sijoittaa pesualtaan. Liian korkea kiipeilyyn ei pitäisi valita, koska korkeammat veden lasku korkeammat, mitä enemmän roiskeita hajallaan keittiön ympärillä.

Kohtuullinen ratkaisu - asenna mikseri keittiössä joustava sisäänvedettävä nokka. Letkusta, jossa suutin on vedetty ulos sekoittimesta yhdellä liikkeellä ja sallii kerätä vettä säiliöissä altaan ulkopuolelle.

Toinen tärkeä tekninen vivahde on suukappaleen kiertokulma. Autojen pesuissa, jotka on asennettu lähelle seinää, riittää valita malli, joka kykenee pyörimään 90: eennoin. Jos sekoittimen kiinnittäminen pestä kahdella kulholla, jotka on järjestetty kattokorvan keskelle, on parempi valita nokka, joka pyörii 180-360noin.

nosturi

Käytettävissä olevasta pyörimiskulmasta riippuu laitteen käytännöllisyys ja helppokäyttöisyys

Keittiön hanojen asentamisen järjestys ja tekniikka

Ennen kuin aloitat asennuksen, sinun on tarkistettava ostetun tuotteen täydellisyys. Jos valitaan budjettivaihtoehto, on parempi ostaa laadukkaat kumiset osat ja korvata tehdasliimat ennen asennusta - lisää mahdollisuuksia, ettei niitä tarvitse vaihtaa kuukaudessa.

Valmistelu: mitä työkaluja ja tarvikkeita tarvitaan

että asenna keittiön hana on mahdollista valmistaa nopeammin:

 • Ruuvitaltat: tavalliset litteät ja ristipäät, pihdit.
 • Säädettävä jakoavain tai jakoavain, halkaisijan mukaan.

           

tarvikkeet

Materiaalit syrjäyttäjän asennukseen

 • Jos pesualtaan ei ole asennettu asennusaukkoa, sinun on ostettava poraukseen kiinnitetty metallilevy.
 • Tiiviste ja pellava lanka, vaihtoehtoinen - FUM nauha.
 • Joustavat letkut, jos mikseri ei ole varustettu putkistolla.
 • WD 40 tai mikä tahansa analoginen spray: se tulee kätevästi irrottamaan kiinnitetyt letkut ja liitokset vahingoittamatta lankaa.

           

            

spray

Ohut suukappale voi helposti levittää riittävän suuren määrän suihkeita vaikeasti tavoitettavissa oleville paikoille

 • Räpyt ja pieni kapasiteetti, pahvi.

Uutta sekoittimessa, joka on irrotettu, on toivottavaa sijoittaa kankaalle ja työpöytää on peitetty paksuilla pahvilla - jos raskaan metalliesineen putoaa, se voi leikata laattojen lattiaan.

Vanhan nosturin ja letkujen purkaminen

Ennen asennusta sinun täytyy päästä eroon putkistoista. Jos sisäinen johdotus on varustettu jokaisen pisteen pysäytysventtiilillä, riittää sulkemalla putken putket altaan alla. Asunnoissa, joissa on vanhat johdotukset, on joskus tarpeen kattaa koko nousuputki.

veden sammutus

Vesi on suljettava

Tämän jälkeen on tarpeen avata hankaus ja odottaa, kunnes kaikki vesi tyhjenee. Astian tai uppoasennon poistamiseksi on välttämätöntä ruuvaa putkien liitäntäjohdon joustavat letkut. Jos kosketus ei muuttunut useita vuosia, sinun on käsiteltävä yhteyspisteet:

 • Kerosiini runsaasti kostutettu kerroseen tai käsiteltävä spray WD 40: llä.
 • 5-20 minuutin kuluttua voit irrottaa letkut. On suositeltavaa peittää lattia rätillä ja aseta pieni säiliö letkujen alle jäävään veteen.

    

kiintyy pähkinät

Älä työnnä pähkinöitä voimalla

Jos pesuallas tai pesuallas tarvitset asenna sekoittimet, ei ole sinetöity, se on parempi purkaa se. Pesuallas käännetään, joten on helpompi irrottaa ja poistaa kosketus. Jos haluat poistaa sekoittimen reikästä, irrota liitosmutteri mutterilla jakoavain avulla ja poista sekoittimet sitten.

kuori

On helpompaa työskennellä, jos voit poistaa pesuallas

Asennusreikä puhdistetaan ruosteen ja lian päällä. Alustava kokeilu uudella sekoittimella. Tarvittaessa asennusreiän halkaisija laajenee. Rasvaa liiman paikka alkoholilla.

Yhteisen tiiviyden asennus ja tarkastus

Miten voin oikein ja luotettavasti Asenna hana lavuaariin keittiössä? Mitään monimutkaista - koko prosessi kestää enintään tunti ja koostuu neljästä yksinkertaisesta vaiheesta.

Sekoittajan asennusjärjestys pesualtaan:

 • Kierrepohjaan on ehdottomasti kiinnitettävä tiiviste - kumilanka, joka sopii hyvin tiettyyn uraan. Sekoitin asennetaan kierteisellä lohkolla reikään.

    

nosturin asennus

nosturin asennus

 • Kumitiiviste sijoitetaan reikään asennetun sekoittimen pohjaan.

           

tiiviste

Siirrettävän materiaalin asennusmateriaali

 • Kiinnitä kiinnitysmutteri. Käytä pihdit tai säädettävä jakoavain. Kierteitä ei ole kiristetty voimalla, tarkista ensin, etteivät tiivistystiivisteet ole siirretty.

            

kiristysmutterit nastat

Joskus sarjassa 2 kiinnitysmutteria, joissa nastat

 • Tarkista asennuksen liikkumattomuus ja oikeellisuus. Asentoa voidaan säätää hieman mutteria löysällä.

         

letkut

Letkut, jotka on liitetty siirtimeen

Liitä letkut asennettuun sekoittimeen. Pakkauksessa on yleensä kaksi letkua, jotka soveltuvat sekä kylmään että kuumalle vedelle. Jos pakissa on erillinen letku kuumalle vedelle, siinä on oltava erityinen etiketti. Yksi letkuista on varustettu pitkällä asennuksella, toinen on lyhyt.

Asenna ensin syöttölaite lyhyemmällä suuttimella. Kiristä mutteri avaimella ja yritä olla vahingoittumatta lankaa. Tulevia putkia ja liittimiä ei pidä eristää entisestään - on tehdastiivisteitä. Liitä sitten pitkä rikastin. Tärkeintä tässä vaiheessa ei ole kiristää mutteria niin, että se ei vahingoita kumitiivisteitä ja lankoja.

letkut

Letkuja ei tarvitse eristää yläsuuttimiin

Seuraava askel on asentaa lavuaari tai pesuallas työtasolle. Kiinnitä pesuallas liittämällä letkut putkeen. Kierteiset putkiliitokset esipuhdistetaan ja eristetään. Käämitys on kahdella tavalla:

 1. Langalle levitetään ohut kerros tahnamaisesta tiivistyspinnasta, pellavan lanka kierretään päälle.
 2. Käämitys nauha nauha vedenpitävä tiiviste. Nauha on haavanleikkaus, eikä yritä olla kynsiä.
kelaus nauha

Se on kätevämpää käyttää nauhaa

Letkut on yhdistetty putkeen, joka on kiinnitetty avaimella. Säädä puristin voimalla: voiman tulee olla keskimäärin. Työn päätyttyä on vettä. Muutaman minuutin kuluttua kaikki liitännät ovat tiukkoja.

Video: sekoittimen asennus ja kiinnitys pöydällä

Ei ole mitään vaikeaa perustaa uusi mikseri uusi autopesu - jos on reikä alla sivupalkin ja ulkoasu putkien täydellisessä kunnossa. Ilman tiettyjä taitoja on vaikea käsitellä, kun parhaillaan asennus syntyy vaikeuksia: se on tarpeen säätää halkaisijan syöstä reikä, on mahdotonta irrota vanha letku, tai haluat asentaa monimutkainen pinnalla, kuten video:

Asentamiseen kalliita tuotteita paremmin kutsua mestari, sillä pieniä virheitä - liian paljon tai vähän voimaa kiristys, väärästä soveltamisesta tiiviste, väärään asentoon yläosan sekoittimen asennuksen aikana - voi vahingoittaa mikserin tai provosoida vuoto, joka on vaikea poistaa käsin.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

28 + = 32

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map