Kuinka ompele kaunis keittiön esiliina omalla kädelläsi

Kuinka ompele kaunis keittiön esiliina omalla kädelläsi

Kuinka ompele kaunis keittiön esiliina omalla kädelläsi

Eloquent-suunnittelijat voivat vakuuttaa asiakkailleen, että ilman heidän palvelujaan keittiö ei näytä alkuperäiseltä, mutta kaikki tietävät täysin, että minkä tahansa keittiön ainutlaatuinen ilmapiiri on luonut hyödyllisiä vihjeitä, kauniita rihkamaa, jotka keittiö on rakastavaisesti järjestänyt. Monet on helppo tehdä itsestään, esimerkiksi esiliina keittiölle tehdään muutamassa tunnissa omilla kädilläsi, ja se on monen vuoden ajan miellyttänyt maahansa.

Tyypit esiliinat

Monissa kansallisissa puvissa esiliina on tärkeä koristeellinen elementti. Erittäin tärkeä osa isoäitiemme keittiötuotteita, hän jonkin aikaa antautui asemaansa, katosi kotioppilaiden päivittäisestä elämästä. Tänään hän tulee takaisin, hankkimalla tavanomaisten utilitarististen ja esteettisten toimintojen lisäksi.

Smart keittiön esiliina

Älykkäät esiliinat, kaikkein väsynyt nainen tuntuu keijun 

Kaikki ompelu-edut yksimielisesti julistavat, että on parempi aloittaa yksinkertaisten tuotteiden räätälöinnin perusteet. Yksinkertainen muunnos koostuu alkeisista yksityiskohdista. Ne on ommeltu oikeaan järjestykseen, leikkaavat ne huolellisesti ja ihailevat tuloksia.

Eri malleja keittiön esiliinaa

Mallien valikoima on erinomainen

Tällaisia ​​kodin vaatteita on kaksi lajiketta - esiliina ja esiliina, jälkimmäinen eroaa yksinkertaisella tavalla. Esiliina on suorakulmio, johon on kiinnitetty vyön, ei edes tarvitse olla yläosaa - rintalevyä.

Esiliina ja sen lajike - esiliina

Esiliina esiliina eroaa rintalevyn läsnäolosta, mutta räätälöinnin monimutkaisuus ei vaikuta siihen

Valitse kangas

Yksinkertaisimmista yksityiskohdista modernin naisen keittiöpukuista, oikean kangasvalinnan valitseminen ei ole niin helppoa, sinun on harkittava useita tärkeitä tekijöitä.

 1. Keittiö on paikka, jossa likaisten vaatteiden riski kasvaa monta kertaa ja vain esiliina suojelee sitä mahdollisilta tahroilta. Se on pestä riittävän usein, ja tahroja voi olla vaikea poistaa, joten on toivottavaa, että valittu materiaali on kestävä, helppo puhdistaa ja kestää aggressiivisten puhdistusaineiden vaikutusta.
 2. Värien valinta riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistä, ei ole tiukkoja sääntöjä. Emäntä voi valita kankaan värin, ottaen huomioon keittiön muotoilun yleisen tyylin, valitse värejä, jotka ovat sisustuksen värivaihtoehtoa vastaavia.
 3. Yksikomponenttisen kudoksen tahrat ovat havaittavampia kuin monivärisessä - jopa likaisemman värin kangas näyttää tarkemmalta kuin yksivärinen.
 4. Monokromaattiset tummat värit peittävät mustan tahroja, mutta ylittävät niin kauan, että keittiötyö muuttuu epämiellyttäväksi, joten ei ole suositeltavaa valita niitä käytännön syistä.

  Mustavalkoinen esiliina keittiölle

  Valkoinen kontrasti yksityiskohdat tuote on houkutteleva, flirty

  1
  1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
  Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

3 + 5 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map