Kuinka käyttää piitä vedenpuhdistukseen ja aktivointiin: poista epäpuhtaudet kiven avulla

Kuinka käyttää piitä vedenpuhdistukseen ja aktivointiin: poista epäpuhtaudet kiven avulla

Kuinka käyttää piitä vedenpuhdistukseen ja aktivointiin: poista epäpuhtaudet kiven avulla

Piin käyttö vedenpuhdistukseen on tullut suhteellisen hiljattain. Vaikka tämä mineraali tunnetaan pitkään ja usein esiintyy luonnossa, sen parantavaa ominaisuutta voidaan todistaa vain 1900-luvun 70-luvulla. Ennen kuin puhutaan siitä, miten piitä käytetään veden puhdistamiseen, määritellään ne. Pii on kemiallinen elementti, piikivi on mineraali, joka sisältää piitä. Flintin kemiallinen nimi on piioksidi. Sitä käytetään veden puhdistamiseen.

Flint on yleinen luonnollinen mineraali

Flint - luonnollinen mineraali, joka sisältää piin elementin sen oksidi - piidioksidin SiO2: n muodossa

Silicon historiassa

Flint on musta, tummanharmaa tai vaalea mineraali. Häntä pidetään kivenä, joka asetti ihmisen sivilisaation perustan. Vuosisadan aikana kalkki toimi materiaalina työkalujen ja tulipalojen valmistukseen. Muinaiset filosofit mainitsivat kiveen heidän käsitystyössään osoittaen lääketieteellisiä ominaisuuksiaan. He katkaisivat syylä, Seinäeristyksen tiloissa, joissa säilytetään lihaa, ja jauhetaan jauheeksi, jota käytetään sadetus haavat estää kuolio. Tehtailla toimivat silikonitehtaat, joiden ansiosta oli mahdollista saada laadultaan hienoja jauhoja. Silicon asetetut pohjakaivoa ja niiden sisäpinta, ja havaittiin, että ihmiset, jotka käyttävät vettä tällaisista kaivoista, vähemmän sairaita. Silloinkin he kiinnittivät huomiota piiviveden laatuun: se oli epätavallisen läpinäkyvä, maukas ja parantava. Tuloksena on, että vuorovaikutuksessa veden kanssa, flint muuttaa ominaisuuksiaan.

Silikonilla aktivoitu vesi on kuolemaa bakteereille, jotka aiheuttavat mätää ja käymistään. Tällainen vesi tulee erittäin puhtaaksi ja miellyttävän makuun, koska se aktiivisesti saostuu raskasmetalliyhdisteistä.

Silicon in nature

Silicon sisältyy myös yleisimpiin pihveihin

Yleisimmät pikkukivet, se osoittautuu, sisältävät myös piitä

Tämä luontainen aine esiintyy kaikkien tunnettujen kivennäisaineiden - kalkedoni, kvartsi, opaali ja muut muodossa. Tämä ryhmä sisältää kalliokristallia, karsinoita ja kaikki lajit jaspis, akaatti ja opaali sekä ametisti. Piidioksidi tai piidioksidi on näiden mineraalien perusta. Ne eroavat tiheydestä, väreistä ja muista ominaisuuksista. Piikiven koostumus sisältää noin 20 erilaista kemiallista ainetta. Tämä on magnesium, kalsium, mangaani, sinkki ja monet muut. Siksi mineraalien nimet ovat niin monta, jonka perustana on pii. Mutta tunnetuin niistä on epäilemättä kivi, joka on suuressa määrin maapallon kuoressa. Sitä käytetään vedenpuhdistukseen.

Silikoni (Silicium) on kemiallinen elementti, joka on DI: n jaksollisen järjestelmän 14. numero. Mendelejev, IV-ryhmä. Piin atomit muodostavat hiekan, kiviä, savea. Koko epäorgaaninen maailma liittyy piihin. Silika-mineraalit luonnollisissa olosuhteissa löytyvät liidusta ja kalsiitista.

Ihmisillä pii on kilpirauhasessa, aivolisäkkeen, lisämunuaisten. Tämän aineen suurin pitoisuus on kynsissä ja hiuksissa. Silikoni on osa kollageenia. Se on proteiini, sidekudoksen, ensisijainen tehtävä on osallistua kemialliseen reaktioon jolla lujitetaan yhteen yksittäiset kuidut elastiinin ja kollageenin, joka antaa elastisuutta sidekudosta.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että luonteeltaan piitä tukahduttaa bakteerit, jotka aiheuttavat fermentaatiota ja hajoamista, neutraloivat klooria, saavat raskasmetalleja ja vapauttavat radionuklideja. Piin biologisesti aktiiviset aineet, jotka vuorovaikutavat elävän kehon proteiinirakenteiden kanssa, edistävät entsyymien, hormonien ja aminohappojen muodostumista.

Kuinka käyttää piitä vedenpuhdistukseen

Laadukasta vedenkäsittelyä varten voit käyttää vaihdettavaa patruunaa

Vaihdettava patruuna suodatinkannulle, jossa on piitä, tarjoaa laadukkaan vedenpuhdistuksen

Puhuessamme piin ominaisuuksista, jotka ovat hyödyllisiä ihmiskehossa, vedämme ensin vedestä. Loppujen lopuksi ruumiissamme on noin 70 ml vettä, joten kuvittele elämä ilman vettä on melko vaikea. Kaikenlainen aineenvaihdunta tapahtuu vesiympäristössä. Tiedetään, että kivi on luonnollinen vedenpuhdistin. Mikä piin vesi tai vesi on puhdistettu piin avulla?

Piinavesi on veteen tinktuura tumman ruskean sikatulpan. Käytä sitä sisällä ja sen ulkopuolella. Käytä piitä vedenpuhdistukseen on hyvin yksinkertainen. On tarpeeksi, jotta lasisäiliöön 40-50 g fin Flint kiviä kirkas ruskea (mutta ei mustan), täyttää ne napauttamalla tai suodatettua vettä ja löytää tämän paikan jar pöydälle, joka on suojattu suoralta auringonvalolta. Vettä infusoidaan 2-3 päivää, minkä jälkeen se on käyttövalmis.

1

Jos seuraavat samaa tekniikkaa, pankit sitoa kaulan harso ja 2-3 kerrosten tarjonnan vettä 5-7 päivää valossa paikassa, jossa lämpötila ei ole korkeampi kuin 5 ° C: ssa, tuloksena oleva vesi voidaan käyttää juomavettä, ja hoidon laatu ja ennaltaehkäisevä vesi.

Kiertämätön vesi kiehuu piin mukana. Käytä puhdistettua vettä tarpeen mukaan juomaan ja ruoanlaittoon. Mutta pohjakerros, joka oli peitetty kivillä, tyhjentää välttämättä, älä käytä tätä vettä juomaan. Älä unohda pestä kivet vedellä. Tämä tehdään kerrostuneiden epäpuhtauksien poistamiseksi. Pesun jälkeen on suositeltavaa pitää kalkki ulkona vähintään 2 tuntia.

Kuinka usein muutan suodatinelementtiä

Muista, että kalkki veteen ei toimi ikuisesti. Vaihda kivet 6-8 kk: n välein. Ohjaus lasimaisen työ on mahdollista ja toisella tavalla: kun pinta kivi on harmaa jauhe, niin se on aika vaihdon. Hieman "elvyttää" piikivi seuraavasti: kun harmaa plakin tai kerrosten pinnalla kivien tulisi täyttää 2% etikkahappoa tai 2-tunnin pito suolavettä. Sen jälkeen kivet taas huuhdeltiin kylmällä vedellä ja upotettiin vielä 2 tuntia liuosta, jossa oli leivinjauhetta. Huuhtele sikaa soodan jälkeen, sitä voidaan käyttää uudelleen. Totta, ei kauan - ennen seuraavia kulumismuotoja, ja ne tulevat olemaan kauan tulossa.

Myynnissä on vaihdettavia patruunoita suodatinpusseihin, jotka perustuvat piihin. Suodatinmoduuli on varustettu piin mineralisaattorilla. Piin suodattimen läpi kulkeutuva vesi puhdistetaan ja kyllästetään mineraaleilla.

Piitä puhdistetun veden hyödylliset ominaisuudet

Piitä käsiteltävä vesi saa aikaan ominaisuuksia, jotka ovat hyödyllisiä ihmisten terveydelle

Veden piihappoaktivaattori antaa sille terveellisiä ominaisuuksia

Piin veden käyttö - monien tautien ehkäisy. Lisäksi se vaikuttaa positiivisesti kehon yleiseen tilaan, piin veteen

 • vahvistaa immuunijärjestelmää;
 • lisää T-ja B-lymfosyyttien määrää veressä;
 • edistää leikkausten, haavojen, palovammojen, haavaumien nopeaa paranemista;
 • auttaa vatsavaivoissa;
 • edesauttaa sapen ulosvirtausta ja parantaa siten maksasairauksista kärsivien ihmisten tilaa;
 • auttaa vähentämään verensokeria;
 • normalisoi aineenvaihduntaa ja siksi säätelee painoa;
 • auttaa vähentämään kolesterolia veressä, ja siksi se on ateroskleroosin ehkäisy;
 • parantaa munuaisten toimintaa;
 • normalisoi hypertensiivisten potilaiden tilan;
 • lisää kehon yleistä sävyä.

Piin puhdistettua vettä voidaan levittää ulkoisesti. Joten peseminen tällä vedellä parantaa ihon kuntoa, vähentää ryppyjen määrää, estää uusien ilmenemistä, poistaa akne-, mustapäiden, epätasaisuudet. Hiusten huuhtelu ja hankausvesi, infusoidut kiviä, päänahkaan auttaa vahvistamaan hiuksia ja stimuloimaan kasvua. Flint-vesi auttaa suuontelon, ientulehduksen ja stomatiitin virussairauksissa.

Millaista piitä sopii juomaveden puhdistukseen?

Kun päätät veden puhdistamisesta piitä, on pidettävä mielessä nykyiset vasta-aiheet

Veden puhdistusta piilillä tulisi lähestyä varoen, koska on olemassa joitain vasta-aiheita ja rajoituksia

Luonnossa on yli 700 flintti-lajiketta. Se voi olla vulkaanista tai reliktiomaista alkuperää. Mikä piitä pitäisi käyttää vedenpuhdistukseen? Tutkijat uskovat, että musta sika ei voi käyttää, suosittelee vain ruskea. Toiset ovat varmoja siitä, että paras puhdistusmenetelmä vedenpuhdistukseen on tummanharmaa tai musta reliivinen pii. Siksi emme voi suositella mitään erityistä piitä, koska emme voi neuvoa sinua käyttämään vettä, jota puhdistaa sika. Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedoksi. Jos olet kiinnostunut veden puhdistamisesta silikonilla, ja jos voit käyttää sitä, kysy lääkäriltäsi tästä. Niiden tietojen lisäksi, jotka koskevat piin positiivista vaikutusta ihmiskehoon, on vasta-aiheita koskevia tietoja. Niinpä ihmiset, jotka ovat alttiita onkologisille sairauksille, juomavedestä, joka puhdistetaan piikillä, pitäisi yleensä luopua.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

49 − 44 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map