Decoupage keittiön huonekalu tyyli maakunnan ideoita kodin sisustus

Decoupage keittiön huonekalu tyyli maakunnan ideoita kodin sisustus

Decoupage keittiön huonekalu tyyli maakunnan ideoita kodin sisustus

Jopa vanha "isoäiti" tai kasvotonta tehdashuonekaluja voi tulla sisustuksen ainutlaatuinen kohokohta, jos hallitset Provence-tyylin huonekalujen decoupagea. Miksi tällainen sisustus? Ensinnäkin tällainen käsi-amo täydentää täydellisesti kylän teemaa. Toiseksi, decoupage on suosittu aurinkoisessa Ranskassa keskiajasta lähtien ja jopa sen nimi - jäljittää paperia ranskalaisesta saksasta, joka käännöksessä tarkoittaa "leikattua". Kolmanneksi, tämän tekniikan hallitsemiseksi ei tarvita erityisiä taiteellisia kykyjä eikä kalliita materiaaleja. Yritetäänkö?

Decoupage-tekniikka ja sen variantit

Decoupage - huonekalujen, vaatteiden ja erilaisten lisävarusteiden sisustus sovellusten avulla, jotka on kiinnitetty pinnalle lakalla. Tämän tekniikan avulla voit luoda yksinoikeudella asioita, jotka ovat erityisen orgaanisesti katsoa sisätilojen sisustettu antiikki tai maalaistyyliin - maa, Provence, Shabby-chic.

huonekalujen decoupage

Decoupage -kuvien avulla voit autenttisesti simuloida kallista maalausta

On olemassa erilaisia ​​decoupage tekniikoita:

 1. Classic - fragmentteja käytetään leikattuna ohuesta paperista, lautasliinoista tai tapetit rullista, jotka voidaan liimata mihin tahansa puuta, muovia, peiliä tai metallia.
 2. Taakse - sopii läpinäkyvien materiaalien koristelemiseen. Fragmentit on kiinnitetty lasin tai muovin sisäpuoliin, mikä lisää käyttöikää ja helpottaa huonekalujen hoitoa. Yleensä tällaista koristetta käytetään lasiesineiden viimeistelyyn tai keittiön kaappien oviin.
 3. Deco-laastari - koristelu sovelletaan fragmentoituna, mutta samalla kattaa kokonaan etupuolen tai jopa koko esineen. Tämä tekniikka auttaa antamaan uuden elämän vanhojen julkisivujen, työtasot, tuolit ja jakkarat, laajalti käytetty koristamaan keittiötarvikkeet, kuten leikkuulaudat tai tölkit elintarvikkeita.
 4. Taiteellinen - toisin kuin aikaisemmat sisustusmenetelmät, tässä tarvitaan taidekäsityksiä. Liitetyt piirustukset on maalattu käsin, varjostusreunoilla, varjojen avulla, mikä luo täydellisen fuusion vaikutuksen pintaan.
 5. Volumetric - kuvat on koristeltu helmet, kuivatut terälehdet, kuvioitu iho, kangas leikkaukset ja muut ulkonevat fragmentit.
koriste-levyt

Koristeelliset levyt - erinomainen lisävaruste Provencen keittiön herkkuja varten

Vihje! Jos haluat hallita decoupage-tekniikkaa, käytä koristeet tarvikkeita ennen keittiön kalusteiden käyttöä.

Todelliset motiivit Provence-tyyliin

Jotta Etelä-Ranskan maakunnan ilmapiiri saadaan uudelleen, sinun on valittava oikein piirustusten aiheet ja taustat keittiön desuuduttua.

Muistettakoon tyylin ominaispiirteet:

 • Perusvärivaihtoehto - kevyt, meijeri-, beige-, jauhe-, keltainen- ja helmiäis-harmaa sävyjä.
 • Huonekaluihin ja keittiön rintamilla voi olla mikä tahansa sävy sininen tai vihreä, veteen liittyvien lakeuksilla ja loputon niityt Ranskan etelä - minttu, sininen, laventeli, lila, Celadon.
 • Taustan värien tulee olla pehmeitä, pastellit, niinkuin ne poltettiin paahtavan auringon alla. Tämän vaikutuksen saavuttamiseksi voit lieventää värisävyä, jota pidit valkoisella emalilla.
 • Kuviot voidaan valita kukkakaaliseen teemaan, mutta tunnetuimmat kuvat Provencessa - laventelin, vehreän ruusun, auringonkukan ja viiniköynnöksen kukkakimppuista.
 • Myös pastoraaliset kohtaukset, joissa on kukkivat pellot, niityt, erilaiset elävät elämät eteläisen hedelmän kanssa, ovat myös tarkoituksenmukaisia.
 • Näyttää hyviä kuvia kotieläimistä, linnuista, erityisesti kukoista, kanoista, kanoista ja muista asutuista.
laventeli

Laventeli on pitkään ollut Provencen tyyliin kuuluva käyntikortti

Mielenkiintoista! Punaisia ​​kukkoja on pidetty pitkään Ranskan (tai entisen Gaulin) symbolina. Heidän kuvansa talletettiin kolikoiden, lippujen, valtion virkamiesten sinettien päälle. Ja tietenkin sitä käytettiin koristelemaan sisustusta.

Decoupage huonekaluja tyyliin Provence omilla käsillään

Keittiön muuntamiseksi voit tehdä decoupage mistä tahansa huonekaluista, kuten ruokapöydästä, työpinnasta ja erilaisista tuoleista / ulosteista. Mutta pidä mielessä, vaikka kuva on suojattu lakkakerroksella, mekaaniset vauriot ja jatkuva kosketus veden kanssa voivat nopeasti pilata tehokkaan sisustuksen. Siksi on parempi valita koristeelliset pinnat, jotka ovat aina näkyvissä, mutta ovat vähemmän alttiita erilaisille onnettomuuksille. Keittiön sarjan, kaappien ja kaappien yläkaappien etuosat ovat ihanteellisia.

decoupage décor

Decoupage-sisustus muuttaa minkä tahansa kohteen sisäiseksi korostukseksi

Valmistelutyöt

Halutessasi tehdä huonekalujen decoupage omalla kädellä, sinun on valmistauduttava hyvin tulevaisuuden sisustukseen. Helpoin tapa työskennellä ei-lakatettujen puupintojen kanssa (mukaan lukien lastulevy ja MDF). Voit tehdä tämän poistamalla alue tulevaa sisustusta varten astianpesuaineella, puhtaaksi hienorakeisella hiontapellavalla ja poista pöly pehmeällä rievulla.

Tärkeää! Lasilla tai muovilla hiekkapaperia ei saa käyttää, vaan puhdista se rasvausliuoksella. Vanhat lakatut esineet voidaan puhdistaa kokonaan vanhasta pinnoitteesta ja maalata uudelleen tai käsitellä uudelleen lakalla. Pinnat, joita ei tarvitse uudistaa, ovat yksinkertaisesti rasvanpoistokykyisiä.

Jos huonekalut ovat jo vanhoja, saatat tarvita lisäkorjausta. Taitot ja halkeamat on peitettävä puupitoisuudella ja jauhettu vahalla - tämä suojaa materiaalia sienen ja kosteuden vaikutuksilta. Sen jälkeen kaikki pinnat on pohjustettava ja maalattava akryylimaaleilla missä tahansa vaaleassa sävyessä, joka on tyypillistä ranskalaiselle tyylille. Kuivaamisen jälkeen voit aloittaa sisustuksen.

Tarpeelliset työkalut ja materiaalit

Decoupage keittiökalusteet tyyliin Provence ei vaadi erityisiä työkaluja. Kaikki mitä tarvitset työtä varten - terävät ohuet sakset, pari harjat ja pinsetit.

Materiaaleista, joita sinun tarvitsee varastoida:

1
 • Dekupazhnym-liima (voit ostaa myymälästä käsinmaidetta tai laimenna tavallista PVA: ta).
 • Akryyli läpinäkyvä lakka.
 • Kuviot.

Piirustuksia voidaan leikata lehtiä tai vanhoista kirjoista, poimia kauniita vaatekappaleita, nahkaa tai pitsiä. Pääasiassa on, että palaset ovat ohuita, joten sinun ei tarvitse tasoittaa pintaa paksulla lakkakerroksella. Hyvin suosittu kotitalousalan ammattilaisten kanssa käyttää decoupage-huonekaluja lautasliinoilla - tällaisen valmistuksen tekemiseksi, riittää erottaa päällyskerros paperiin ja leikata huolellisesti kuva.

lautasliinat

Kun lautasliinat toimivat yksinkertaisesti - jos prosessissa ohut kuva on repeytynyt, on aina mahdollista valmistaa vielä yhtä samanlaista työkappaletta, ja tonttien valinta on melko laaja

Toinen suosittu materiaali decoupage - kaunis kortti kukkia, asetelmia tai kopioita kuuluisista maalauksista (kuten Van Goghin, joka kirjoitti useita tarinoita Provence). Mutta ne tarvitsevat esiliottaa lämpimällä vedellä, ja sitten varovasti pihdeillä kerros kuviolla, muuten sovellus näyttää karkea ja sotkuinen.

Myymälöissä, joissa on käsintehtyjä tavaroita, löytyy erikoisleikkejä, jotka sisältävät malleja huonekaluille, joilla on tarinoita mistä tahansa aiheesta. Kuvat voivat olla värillisiä tai mustavalkoisia ja värillisiä, ja ne on painettu ohuelle pergamentille, jonka avulla Provence-tyyppisiä huonekaluja voidaan helposti avata omin käsin.

portaita tikkaita

Vaiheportaat, joissa on Van Goghin maalauksen "Irises"

Vihje! Aseta leikkaus fragmentit pinnalle ja saatu tulos äänestys onko väriainetta kuvia hyvä sopusoinnussa tärkein tausta, on riittävästi tilaa kaikille sovelluksille riippumatta siitä, onko reuna kuvion työntyvät. Pidätkö siitä? Sitten voit aloittaa sisustuksen.

Vaiheittainen ohje

Kun huonekalujen pinta ja kaikki työkalut / materiaalit valmistellaan, on miellyttävintä luovaa työtä.

Decoupage huonekalu tyyliin Provence - yksityiskohtainen master-luokka:

 1. Levitä ohut liimakerros pinnalle harjalla.
 2. Pihdeillä leikkaamme leikattua kuvaa ja asetamme sen valittuun paikkaan.
 3. Sekoita fragmentti varovasti kuivalla harjalla tai pehmeällä liinalla ryppyjen, ylimääräisten liimojen ja ilmakuplien poistamiseksi.
 4. Odota, kunnes liima on täysin kuiva.
 5. Kiinnitämme koostumuksen läpinäkyvällä akryylilakalla useissa kerroksissa, aina kun odotamme edellisen jähmettymistä.
irrotetaan kuva

Liitä decoupage millekään pinnalle

sisustus maalilla

Koristele sisustus voi olla spray maalaa soveltaa hammasharja tai harja

Huomautus! Lakan määrä riippuu levityksen paksuudesta. Jos käytät Provence-tyyliin pergamenttimalleja tai pastanpyyhkeitä, on riittävästi 2 kerrosta paperia tai ohutta tekstiä varten - vähintään 4.

Kuvassa on toinen tapa liimata: pinnalle on asetettu palasia ja kyllästetty nestemäisellä liimalla etupuolella (voit käyttää samaa PVA: ta, joka laimennetaan puoleen vedellä). Mutta tällaisella työllä ohuen paperin vaurioitumisen todennäköisyys kasvaa toisinaan ja kuvio himmenee hieman.

liima sovellus

Liimaa välittömästi kuvaan on kätevämpää eikä harjalla, mutta kapealla vaahtopesulla

Vinkkejä aloittelijoille

Vaikka huonekalujen koristelemisessa ei ole mitään olennaista monimutkaista, tutustu kokeneiden mestareiden suosituksiin. Ne auttavat aloittelijoita, jotka oppivat vain käsityön perusasiat virheiden välttämiseksi.

 1. Yritä käyttää yksinkertaisia ​​piirroksia vaalealla taustalla ja ilman ohuita ulkonevia yksityiskohtia, joita on vaikea leikata ja liittää.
 2. Ennen kuin kiinnität kuvan pinnalle, se voidaan sijoittaa kylmään veteen muutaman sekunnin ajan kuplien muodostumisen vähentämiseksi ja materiaalin joustavuuden lisäämiseksi.
 3. Jos ensimmäistä kertaa teet huonekalujen purkamisen huonekaluilla itsellesi, älä käytä erityistä liimaa, vaan tavallista paperia "lyijykynä". Jos kiinnitys epäonnistuu, voit poistaa paperin kostealla liinalla ja yrittää uudelleen.
 4. Pidä kuviota koko ajan liiman kuivausaikana (noin tunti), jotta mahdolliset halkeamat ja ilmakuplat helpotetaan ajoissa.
 5. Jos huonekalujen värisävy on erilainen kuin huonekalujen väri, voit maalata paperin oikeaan väreihin ennen lakkauksen aloittamista.
 6. On helpompaa tehdä kuvan kiinnitys lakkasuihkulla kanteesta - joten vähemmän avioeroja kuin harjalla.
kuva

Sileä siirtymät ja korjaa taustan väri manuaalisesti, kun liität kappaleen

Huomautus! Decoupage-avustuksella voit yhdistää visuaalisesti erilaisia ​​huonekaluja yhteen sarjaan, jos käytät samanlaisia ​​palasia niiden koristeluun. 

Ideoita vanhojen huonekalujen koristelemiseen

Keittiöryhmän tai sen yksittäisten esineiden täydellinen muuttaminen voi täydentää huonekalujen decoupage-tekniikkaa ja muita sisustustyyppejä, jotka antavat antiikkijuhlan "henkeä" pintoihin. Yksinkertaisin tapa on yksinkertaisesti hieroa useita hienojakoisia hiekkapapereita. Mutta on olemassa tehokkaampia vaihtoehtoja koristeluun.

Crackles murtuu

Melko yleinen ja mutkaton versio on lakkakalvojen käyttö. On hienoa palauttaa vanhoja huonekaluja sekä luoda yksinoikeita piirustuksia aivan uusia sisustustuotteita varten.

halkeamia ratista

Crackles keksejä muuttuu yksinoikeudella jopa tyypillinen keittiö asettaa

Huomautus! Crackle-lakka on vesipohjainen tuote, joka maalataan maalilla ja luo antiikkituotteisiin sisältyvän krakkausvaikutuksen.

Jotta halkeamat näkyisivät pinnalle, on valittava kaksi eri väriä akryylimaaleista huonekalujen maalaamiseen. Alemmalle kerrokselle yleensä käytetään tummaa sävyä tai hopean, kultaa, pronssiä. Top - valkoinen tai vaalea sävy.

Sitten he suorittavat vaiheittaisen askeleen:

 • Huonekalujen pinta puhdistetaan hiekkapaperilla vanhoista maalikerroksista tai lakasta, sitten maata
 • Se on värillinen päääänellä (tämä on halkeamien väri). Se kuivataan.
 • Paikoissa, joissa halkeamien ristikko tulee näkyviin, yksiosainen кракелюрный lakka on kulunut ja 30-40 minuuttia odottamatta kuivumista - maalikerroksen yläkerros.
 • Kun pinta on täysin kuiva, voit liittää decoupage-kuvan ja kiinnittää sisustuksen lakalla.

Tärkeää! Viimeistelevä kerros tulee levittää tasaisesti ja vain yhdeksi kerrokseksi, joten on parempi laimentaa paksu maali akryylin erityisellä laimennusaineella. Jos teet useita harjoitusleikkauksia yhteen paikkaan - lakkaus voi "rullata" ja pilata kaiken työn.

luoden crackle-vaikutuksen

Monikerroksinen "piirakka" crackin vaikutuksen luomiseksi

"Säröihin", jotka muodostuvat paitsi taustalla, mutta itse kuvasta, sinun on käytettävä kaksikomponenttista craquelure-arvoa. Sitä ei käytetä kerrosten välillä vaan kuvion maalaamisen ja kiinnittämisen jälkeen. Mutta tätä menetelmää käytetään usein sisustustarvikkeissa, suurilla alueilla se ei aina näytä kauniilta.

vanhojen huonekalujen purkaminen

Vanhojen huonekalujen decoupage yhden komponentin craqueluren kanssa

kuvia halkeilla

Halkeamien kuvat näyttävät hyviltä pienistä esineistä

patinoitu

Yhtä vaikuttava on huonekalu, jota käsitellään patina - värikokoonpanolla, joka antaa pinnoille erityisen mattapäällysteen "antiikin". Tällaista sisustusta voidaan käyttää lisävarusteiden, pöydien ja tuolien jalkoihin tai maalaamattomille pinnoille.

Työn algoritmi:

 1. Suihkuta ja väritä tuote millä tahansa haluamallasi värillä, odota, kunnes se kuivuu.
 2. Vaahto sienellä tai pehmeällä rievulla levitetään muutamia patina-, punastumisvaivoja.
 3. Kuivaa kuivattu pinta karkealla ja hienolla hiomakalla, niin että taustaväri alkaa loistaa.
 4. Stick dekoupage kuvia ja peitä tuote lakalla.
patinaatiotekniikka

Patenttitekniikka

patinaatiotekniikka

Patinaatiotekniikka täydentää täydellisesti decoupagea

Huomautus! Tehokkain patina näyttää huonekalujen helpotusosat, kulmat, sivuliitokset, kahvat ympärillä olevat alueet.

Kuvagalleria huonekaluista decoupage decoration

Kuten näette, käyttäen erilaisia ​​tekniikoita voi olla melko budjetin päivitys keittiön kaapit, kaapit, hyllyt, pöytä ja jakkarat, kääntämällä vanhoja kohteita tyylikkäät kalusteet, sisustettu tyyliin Provence. Mutta jos et tiedä, mistä aloittaisit - suosittelemme inspiraatiota tutkimaan valokuvia valmiista teoksista, joista voit tehdä luovia ideoita dekoupage-tekniikoiden käytöstä talon koristelemiseksi omiin käsiisi.

keittiön kaappi

Keittiökaappien kunnostus dekoupage ja lakka lakalla

puukalusteiden koristelu

Puukalusteiden koristelu

buffalo Provence-tyyliin

Vanhan buffetin restaurointi Provence-tyyliin

Provencen keittiöteemoja

Herkät ruusut valkoisella pohjalla täydentävät täydellisesti keittiön provencalaalista teemaa

laatikoiden sisustus

Voit koristella laatikoiden sisäpintoja

taulukon decoupage

Decoupage ruokapöytä tyyliin Provence omilla käsillä

keittiökoneet

Voit koristella huonekaluja, mutta keittiökoneet

Decoupage-kuulokemikrofoni

Decoupage Headset

monimutkainen decoupage

Monimutkainen decoupage ja keittiön sarja

Video master-luokka: decoupage tyyliin Provence

Ja lopuksi, muista, että sisustus näyttää upealta, vain jos se on oikein valittu sisustustyyliin ja siististi toteutettu. Joten jos haluat kokeilla Decoupage-huonekaluja Provence-tyyliin, mutta sinulla ei ole luottamusta omiin kykyihinsä, ota yhteyttä ammattimaiseen suunnittelijaan tai kirjaudu master-luokkaan käsin.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 9 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map