Sofák és bankettek - a legjobb megoldások egy kis konyha + fotó számára

Sofák és bankettek – a legjobb megoldások egy kis konyha + fotó számára

Sofák és bankettek - a legjobb megoldások egy kis konyha + fotó számára

A modern személyzet konyhája nem csak egy hely, ahol az élelmiszer elkészül és felszívódik. Ez az élőhely. Sokan itt barátokat hívnak. A nők gyakran TV-t néznek itt, kávét kortyolgatnak és egyszerre teszik a sminket. Itt az egész család összegyűjti a mindennapi témákkal való szocializációt. Tehát miért sokan még mindig úgy gondolják, hogy a konyhában lévő kanapé vagy szék nem az a hely? Ha helyesen tervezed meg ezt a multifunkcionális szobát, itt is lehetőség van székek, vagy akár kis kanapék elrendezésére a konyhában. Hozzáadnak egy komfortos helyet, a háztartások számára egy másik kényelmes hely a kikapcsolódásra.

Kis kompakt kanapé - a legjobb megoldás egy kis konyha számára

A kisméretű kanapé a konyhában jól használható, de a kárpit tisztaságát gondosan ellenőrizni kell

Bizonyos esetekben a kanapé a hostess büszkeségévé válhat. Például, amikor ő maga fejlesztette ki a tervét. És egyszobás apartmanokban egy konyha kanapé egy ágy egyszerűen szükséges. Végtére is, lehetővé teszi, hogy a vendégek közül néhányan az éjszakát töltsék. Szóval, hogyan válasszon kanapé a konyhába?

Hangulatos konyhaszekrény kanapéval

A kis kanapék sikeresen kiegészítik a tágas konyha hangulatát

A kis kanapék első pillantásra egy kis helyet foglalnak el, azonban csak egy tágas konyhában helyezhetők el egymással szemben

A modern gyártók olyan fogyasztókat kínálnak, akik úgy döntöttek, hogy konyhaszekrényt vásárolnak, meglehetősen változatos választékkal. Mi legyen a tökéletes kanapé a konyhában? Nos, ha minőségi és tartós, környezetbarát anyagokból készül, ergonomikus kialakítással és vonzó kárpitozással. Van egy kis konyhája és helyet akart megtakarítani? Ügyeljen a stílusos és modern lágy konyha sarkokra. Köszönhetően a kényelmes kialakításnak, egy ülőhely mellett egy helyet is kapnak a dolgok tárolására. Ez egy fülke a sarokba.

Rendszerint a barátságos emberek szeretnék egy kanapét felvenni a konyhába, akik gyakran elfogadják a nagy és nem túl nagy barátok társaságait. Álmozzanak a kanapéra a konyhában és a nagy családokban, akik hétvégén hosszú és alapos reggelit szeretnek, vacsorázni esténként. Függetlenül attól, hogy miért akarsz vásárolni egy kanapét, próbáld meg nem árnyékolni a konyhai életet rossz minőségű kárpitozott bútorokkal. Válasszon jó kanapékat.

A konyha kis kanapéinak tartósnak kell lenniük. Nem szabad deformálódni, és néhány év múlva elveszteni elegáns megjelenését. Minden konyhabútornak erősnek és tartósnak kell lennie, ez a kanapéra vonatkozik. Olyan kényelmes formában kell lennie, mint a hátán, és olyan mély, hogy az emberek kényelmesen ülhetnek rajta. Ezután a hagyományos konyhai összejövetelek még hosszabbak lesznek. További kommunikáció szeretteivel - több pozitív érzelem, erősebb egészség, hosszabb várható élettartam. Ez mennyire pozitív az egyszerű kis konyha kanapék.

Konyhaszekrény: az elegancia és a könnyedség kombinációja

A konyhai fonott kisméretű kanapé vonzza eredeti alakját, tömörségét és könnyedségét

Népszerű konyha kanapé dizájn

A konyhai kanapék kiválasztásakor különös figyelmet kell fordítani a bútorok méretére és formatervezésére. Nem minden lakás tágas és igazán kényelmes konyha, ezért figyelembe kell vennie a hely hiányát, az elrendezést.

Minden konyha kanapé feltételesen két nagy csoportra osztható: klasszikus és szögletes. Mindkét típus modelljei saját tervezési jellemzőkkel rendelkezhetnek, amelyeket szintén figyelembe kell venni.

Kompakt modell

Kompakt sarokmodell

1. lehetőség: sarokszékek niccsével

Ideális választás szűk helyiségekhez. Egy ilyen kanapé egy kis konyhában Helytakarékos, és ülni rajta, nagyon kényelmes lesz. Gyakran szögletes modelleket terveznek több ember számára, mint a klasszikusok. További plusz: szinte minden gyártó a bútorok alján tágas fülkéket tárol a dolgok.

Egyes modelleket fel lehet húzni a teljes ágy méretére. Összeszerelt formában a kanapé egy kis helyet foglal el, de a kibontott állapotban képes arra, hogy kényelmes ágy legyen. Ez a modell érdemes megvenni egy vendégszerető ház konyháját, ahol néha rokonok vagy barátok éjszakára maradnak.

Sarokmodell

Sarokmodell alvóhelyiséggel

2. lehetőség: kanapé kanapék ágy és összecsukható

A kanapé általában kis méretű, de kényelmes ágy méretéhez igazodik. A modellek egyszerûek és kettõsek lehetnek. Egy kis konyha esetében az első lehetőség előnyös. Ha a szoba nagy, akkor kétszemélyes kanapé is elhelyezhető, így a vendégek még éjszaka is kényelmesen érezhetik magukat.

1

A kétszemélyes kanapék háttámlával és karfával is rendelkezhetnek, és nélkülük. Az átalakulás mechanizmusa - összecsukható és kivonható. Egyes modellek további dobozokat kínálnak, ahol hasznos triviaokat tárolhat.

kanapé a konyha számára

Egy hálószobás kanapé konyha számára

3. lehetőség: félkör alakú modellek

Kis helyiségek esetén gondosan kell kiválasztani a "jobb" félkör alakú modelleket, de a tágas konyhákban és éttermekben mindig megfelelőek. Egy kis helyiségben (5-7 négyzetméter) kompakt modellt lehet vásárolni anélkül, hogy átalakításra lenne lehetőség, hanem egy nagy fiókkal az ülés és a polcok alatt. Ez segít abban, hogy a teret racionálisan szervezze meg.

Egy kis méretű stúdióapartmanban, ahol a konyhasarok is pihenőhely, egy félköríves kanapé telepíthető, amely egy dupla ágy méretére bővíthető.

sarok polcokkal

Félköríves puha sarok polcokkal

4. lehetőség: kanapépad

A kanapépadok sajátossága az, hogy az ilyen típusú modellek a legmegfelelőbbek a dolgok tárolására. Nem lefektetik őket, de az üléseken a dolgok kényelmes tárolórendszerei vannak. Ezek igazi miniatűr kamra ülésekkel. Kompakt, könnyű, kényelmes.

Gyakran az ilyen modelleket könnyű fából készítik. Stílusilag semlegesek, így mind a klasszikus belső térben, mind pedig az eco vagy ország stílusban díszített szobákban jól néznek ki. További dekorációként párnákat használhat.

kanapék padok

Konyhaszekrény

5. opció: moduláris kanapék

Moduláris konyha kanapék - ez a lehetőség azok számára, akik szeretik a leginkább funkcionális bútorokat. Miután megvásárolta ezt a modellt, a tulajdonos önállóan döntheti el, hogy melyik konfiguráció felel meg neki. Ha szeretné, akkor mindig módosíthatja az űrlapot.

Kiegészítő "bónuszként" egy moduláris kanapé kompakt bárral, magazinokkal és könyvekkel, tárolórendszerrel, polcokkal állványozható. Kiválasztásakor különösen fontos az anyagok minőségének ellenőrzése, mert Csak egy erős keret képes hosszú szolgálatra, ha a kanapé konfigurációját gyakran megváltoztatják.

puha sarok

Moduláris puha sarok

Milyen kárpitot választani egy konyha kanapé

Természetesen az első dolog, ami eszembe jut, bőr és minőségi helyettesítő. Kényelmes gondoskodni egy ilyen kanapéról, nem éget ki, és nem fél a zsíros foltoktól. De ez nem jelenti azt, hogy a konyha kanapéját feltétlenül ezekből az anyagokból kell készíteni. Választhat bármilyen nem márványos, modern kárpitanyagot. Vannak olyan erős szövetek, amelyek nem szívják el a szagokat, nem félek a foltoktól (például rattan vagy rozsda-velúr kanapék). Ezen felül, ha nagy konyhája van, és a kanapé teljesen a munkaterület másik oldalára kívánja helyezni, akkor nem kell aggódnia a megjelenése miatt.

Hatékonyan néz ki bármelyik konyha kanapé bézs vagy fehér, de ebben az esetben a kárpitot csak a bőr vagy a helyettesítő. Egy ország stílusú stílusú konyha számára a kanapé egy dobozba illeszkedik. A virágos mintával ellátott kanapé angol vagy olasz stílusban használható konyha számára, és ha japán követők vagytok, figyeljen egy egyszerű kanapéra, különös tekintettel a világos párnára.

Egy asztallal ellátott kanapékból készült konyha sarok otthoni kényelemre számíthat

A hangulatos, lágy konyharendszer, amelyet egy asztal egészít ki, kedvenc helyévé válik minden konyhában

Ügyeljen a konyha sarokszékére. Néhányan vannak felszerelve egy további sarokasztal, amely szükség esetén ülő helyzetbe alakul. Vannak olyan kanapék, amelyek külső polcokkal vannak felszerelve. Ezzel helyet takarít meg és további teret hoz létre.

Kanapé a konyha belsejében: hogyan válasszuk ki és helyezzük el

A kanapé méretei és kialakítása mellett a megjelenés alapvető fontosságú. A design stílusától, színsémától, a terem elrendezésének és a bútorok elhelyezésének lehetőségeitől függ. Csak az összes árnyalat figyelembevételével puha sarokba illesztheti a konyhát.

Étkező

Étkező kanapéval

Hogyan készítsünk egy puha sarkot

Számos népszerű megoldás van a kanapé elhelyezésére az ebédlőben:

 • Ellenséges konyhaszekrény. A négyszögletes elrendezésű szobákban a fülhallgatóval szemben lágy bútorok helyezkednek el. A párhuzamos áramkör nagyon kényelmes. Puha sarkot és étkezőasztalt lehet elhelyezni, így helyet kap a hűtőszekrény.
 • A sarokban. Kompakt szögben egy kis konyhában lévő kanapé egy kellemes kikapcsolódási terület részévé válhat. A szoba többi része továbbra is szabadon elfér más tárgyak befogadására. Jobb, ha egy modellt választasz egy raktárral ellátott résszel, és olyan tárgyakat helyeznek el, amelyek ritkán használatosak. Ez segíthet felszabadítani néhány hasznos helyet.
 • Az ablaknál. Az ablakhoz való közelítéshez klasszikus vagy sarokmodellek állíthatók be ablakos ablakokkal.
 • A konyha közepén. Ha a szoba területe lehetővé teszi, alkalmazzon egy szigeti rendszert egy étkező helyiséghez egy kanapéval.
Étkező

Étkező az ablak mellett

Hogyan válasszuk ki a puha bútorokat stílusosan

Bármely épület tervezési projektjének kidolgozásakor a bútorok kiválasztása az általános tervezési stílusnak megfelelően történik. A helyiségnek harmonikusnak kell lennie a háttérrel szemben. Számos jel arra mutat, hogy figyeljen:

 • Angol stílusban. Leggyakrabban ebben a stílusban kirajzolják a nappali helyiségeket, de alkalmas konyha-étkezőhelyiségekre. Az ilyen belső térben a bútorok nemes színekben vannak kiválasztva, aranyozással, kefével, párnákkal, monogramokkal díszítve.
 • Klasszicizmus. A klasszikus stílusú kanapék mindig szimmetrikusak, szigorúan semleges színben díszítettek. A díszítések alkalmasak - figurális faragás és kovácsolás.
 • Empire. Nehéz találni egy művészi és pompás stílus. A Birodalom szellemében díszített szobákhoz kiemelten fényűző bútorokat válasszon.
 • Görög-római stílusban. A puha, aranyszínű, vörös és aranyszínű ruhával díszített sarok alkalmas.
 • A barokk. A sima vonalak, kerek formák, fafaragás barokk bútorok jelei. Fényűzően díszített kanapék.
 • Art deco. Az art deco konyhákban a konyha kanapék jellegzetes fényes díszek. Fontos megfigyelni az intézkedést, hogy a bútorok ne nézzenek ki.
 • Modern. Eredeti formák, aszimmetria, világos kárpitozás - az ilyen bútorok ideálisan illeszkednek a szecessziós stílusú szobába.
 • Pop art. Az egyszerű formák és a furcsa dekoráció kombinációja mindig vonzza a figyelmet. Ez a pop-art bútorok fő jele.
 • Minimalizmus. A minimalista belső mindig egyszerű, funkcionális. A kárpitozáshoz világos pasztell vagy semleges hanganyagokból kell választani.
 • Hi-tech. Üveg, fém, könnyű műanyag, fényes felületekkel, minimális mennyiségű részlet - mindez kiválóan alkalmas a csúcstechnikai konyha dekorációra. Ami a színsémát illeti, a fehér, az ezüst, a szürke, a vörös színek megfelelnek.

A klasszikus, görög-római stílusban készült kanapék borítással bársonyos borítással, de figyelembe véve a konyhák sajátosságait, jobb választani a cserélhető borítót vagy az ágytakarót. Opció - bőrkárpit megfelelő színben és további díszítő elemek, megerősítve a benyomást.

Puha sarok

Lágy sarok csúcstechnológiájú stílusban

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 7 = 3

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map