Hogyan válasszunk háztartási keverőt?

Hogyan válasszunk háztartási keverőt?

Hogyan válasszunk háztartási keverőt?

Az új konyhai készülékek vásárlása befektetés a finom és egészséges ételek napi elkészítésébe. Miután megszerezte a megbízható asszisztensét, a családtagok bővülnek, több idő van a rokonok számára. A sütési idő lerövidül. A vásárlás sikeres volt, ezért érdemes megfontolni, hogy melyik keverővel lehet jobb választani - merülő vagy álló. Minden módosításnak előnyei és hátrányai vannak. Döntéskor az utolsó szó érvekre, vasra, minőségi eszköz késekre marad.

Blender és versenytársai

Könnyű elveszni a modern konyhai készülékek nómenklatúrájába különböző célokra. Betakarító, keverő, húsdaráló vagy gyümölcscentrifuga - a minősítésnek nincs egyértelmű vezetője. Gyakran a választás a hostess kulináris preferenciáitól függ. Az egyetlen olyan asszisztens, akinek a népszerűsége a versenyen kívül van, egy víz alatti keverő.

Mi a keverő?

A készülék rendkívül funkcionális és elengedhetetlen a napi rutinban. Jelentősen leegyszerűsíti az első és a második tanfolyamot, a desszerteket. Minőségi módon darálja a termékeket, és megkönnyíti a finom burgonyapürét. A funkciók között szerepelnek:

 1. Az összetevőket egy homogén tömegben legyőzni. Méltó helyettesítő a keverőhöz tej és gyümölcs koktélok keverésénél, népszerű simaízűek.

Alkalmas cukrászkemencék, sütemények és sajtmasszák készítésére. Megfelelő erővel felhúzza a hűtött tojásfehérjét egy vastag habra.

Tökéletesen összekeverte az összes mártás összetevőit, beleértve a majonézt, és elengedhetetlen a levesek pürékhez. Ezzel készítsen tésztát.

keverőgép

A finompék elkészítéséhez használjon egy alapvető fúvókát

 1. Termékek csiszolása. A főtt hús, a nyers és a termikusan feldolgozott zöldségek pár percig finoman őrölt masszává alakulnak. A mártott burgonyában a kapott összetevőket habverővel habítják fel.

A kombinált funkciók fontosak az étkezési táplálkozás szervezéséhez és a gyermekek ételének elkészítéséhez.

 1. Egy halom jég. Gyorsan és minőségi szempontból a szokásos kockákat a fagyasztóból vágja ki a koktélok vagy az öntetek elkészítéséhez.
keverőgép

A zöldségek sokféle modellezéséhez speciális kerekeket biztosítanak

A készülék képes az élelmiszer-feldolgozó cseréjére. Az egyetlen dolog, amit nem lehet elsajátítani a nyers hús aprítása, teljesen meg kell tisztítani a filmeket és az ereket. A baromfihús esetében a 600 wattosnál nagyobb kapacitású technikus képes megbirkózni.

A húst apró darabokra vágják, és a nyersterméket kis adagokban adják hozzá. A kések nem blokkolják és újrahasznosítják minden egyes darabot. A kapott tömeg különbözik a hagyományos darált darált hústól - a konzisztencia sűrűbb, a lé a töredékekben marad.

favágó

A chopper tálban csak apróra vágott hús van elhelyezve - egyébként a kések deformációjának és meghibásodásának kockázata

Fontos tudni! Amikor a főtt burgonyát a forralt zöldségekből dobálják, a keményítő felszabadul. A levegő edény helyett viszkózus ragacsos masszát kapunk. A problémát speciális fúvóka segítségével oldják meg.

keverőgép

A burgonyapürével borotválkozó eszközöket külön-külön lehet csomagolni vagy értékesíteni

Melyik eszközt a legjobb választani

Melyik keverő vásárolni - merülő vagy álló. Néha a dilemma majdnem oldhatatlan. Javasoljuk, hogy kövesse az alábbi érveket:

 • Szabad hely rendelkezésre. Álló berendezések esetén állandó helyet kell biztosítani az asztalon. Minden nap, hogy tisztítsa-kap az eszköz nem túl kényelmes. Kell lennie. Kompakt konyha számára a búvár opció optimális.
 • A működés becsült intenzitása. Mindkét típusú berendezés nagy teherbírásokat mutat, és tartós, ha megfelelően karbantartják.
 • Főbb funkciók. A merülő modellek lehetőségei meghaladják a helyhez kötött modellek működését. Az élelmiszer-feldolgozók számára előirányzott műveletek többségének első lépése. Az utóbbiak ideálisak a koktélok fürdéséhez, enyhe burgonyapürével.
keverőgép

Egyes helyhez kötött készülékek funkcionalitása csak a gyümölcsök és a tejfürdők keverésére korlátozódik - ez egy normál rázógép

A "mobil" keverő kiválasztásánál figyelembe kell venni, hogy működés közben a hajtást a munkadarabbal meg kell tartani. Ez komoly akadálya lehet az ízületek problémáinak, illetve a sérülések következményeinek. De nincs szükség arra, hogy kiosztson egy személyes helyet.

1

A technológia könnyen elhelyezhető egy fiókban. Néhány módosítás egy kis állvánnyal van felszerelve, amely az ablakpárkányra helyezhető vagy helyet adhat az asztalra.

keverőgép

A "mobil" eszközök nem sok helyet foglalnak el és mindig elérhetők

Hogyan válasszunk egy búvárkodó keverőt otthonról

A legolcsóbb asszisztens hosszú ideig szolgál, ha jó kezekbe kerül: meg kell értened, hogyan kell megfelelően "szelíd" technikát használni. Ugyanakkor felmerül a kérdés: a merülő keverő jobb, mi a legkedvezőbb - a márka, vagy egy erősen újszerű terméket vásárolni egy kevéssé ismert gyártóból.

A merülő modellek fontos jellemzői

Bármelyik technikát, amelyet a konyhában kíván vásárolni, gondosan fontolja meg a vásárlást. A választás során fordítson figyelmet a legfontosabb jellemzőkre:

 • Teljesítmény. 200 és 1200 watt között változik. A minimális számot akkor veszik figyelembe, ha a főtt zöldségektől kizárólag pürét terveznek. A 350 watt kapacitás nem elegendő a nyers zöldségek csiszolásához - ez a lehetőség a szószok és a levesek számára.

Optimális választás - technika 500-700 watt. Minőségi szempontból bonyolult feladatokkal küzd. Ha van felszerelve, akkor a fúvóka alkalmas a jég felosztására.

keverőgép

Az átlagos energia-asszisztens könnyedén megkopja a hagymák aprítását, és elfelejti a konyhai könnyeket

 • A keverő súlya. Szükséges az arany átlagkeresése - nem konstruktív a távoli dobozban lévő asszisztens megvásárlása és elküldése. A működtetés során fellépő kényelmetlenség komoly oka annak, hogy nem használják naponta.

A könnyű eszköz arra törekszik, hogy csúszik ki a kezéből, különösen akkor, ha nagy sebességgel dolgozik. Nehéz vele megbirkózni szilárd nyerstermékek csiszolásakor.

Egy nehéz gépből fáradt kézzel nem valószínű, hogy a fizikai erő hosszú ideig tart egy összetett mártással, egy tésztával vagy egy levespépzel. Meg kell szüneteltetni, megszakítani, ami befolyásolhatja a végeredményt. Néhány ételhez fontos, hogy szigorúan kövesse a receptet.

Előnyben részesítjük az eszközt, amelyet nem szabad kihagyni a kezéből. Kiválasztásakor nem lesz szükség a több minta tartására, hasonlítsa össze az érzéseket. És vegyél egy kényelmes keverőt - a konyhában töltött idő örömet okozhat.

keverőgép

A meghajtó súlyának megőrzésének szükségessége az eszköz egyetlen jelentős hátránya

 • Nagysebességű üzemmódok. Minél több kapcsoló pozíció, annál jobb. A forgalmak jelentősen eltérnek az elvégzett funkcióktól függően.

A krém felvágása során a keverőt fokozatosan a minimális sebességről az intenzív üzemmódra kell átvinni. Minél magasabb a végsebesség, annál nagyobb a tömeg. A koktélokra a maximumra, valamint a különböző összetevők keverésére van szükség.

Normál csiszoláshoz, főtt burgonyapürével és püré levesekkel, átlagos sebesség elegendő. Mindig emlékezni kell arra, hogy egy új recept ösztönözhet egy kis őrületet, és teljes fegyverrel kell megközelítenie.

tejszínhab

A kiváló minőségű habzó krém és fehérje, több sebességgel működő készülékek

Fontos tudni! Sok modellben van egy "Turbo" mód. Ha olyan eszközt vásárolt ezzel a funkcióval, a kulináris eljárás nagyban felgyorsul.

Fúvókák és tartozékok

A funkcionalitást olyan mellékletek biztosítják, amelyek nómenklatúrája széles, és számos manipulációt tesz lehetővé:

 • Base lábtörő. Hántolásra és keverésre szolgál. Az elkészített termékeket megfelelő tartályba helyezzük és fokozatosan merítsük a munkadarabot úgy, hogy ne érintse meg az alját.
 • Visszafúrás folyékony összetevők és anyagok kicsapásához. Koktélok, szalonnák és levesek készítésére használják. Az immersív korona nélkülözhetetlen a cukrász termékek rajongóinak - segítve a krémeket, a fehérjéket és a krémet egy csodálatos tömeggé.
 • Tésztafúvóka. Ívelt keskeny kések segítenek a tészta gyúrásában. Alacsony fordulatszámon hatékony. A folyékony és laza alkatrészek fokozatosan homogén tömeggé alakulnak, amellyel kellemes a munka.
 • A fúvóka burgonyapürével. Egy speciális eszköz teszi az edényt, sima, csomók és nagy részecskék nélkül.
favágó

A késekkel ellátott alapkés segítségével széles körű munkát végeznek - a cukorrépa elkészítésétől kezdve a zöldségek csiszolásáig

A búvárszivattyú gyakran egy mérőkamrával van ellátva. Az utalás jelenléte kényelmes az összetevőkben vagy cukrászatokban lévő összetevők megfelelő mennyiségének meghatározásához. Az üveg használható edényként a sütéshez és krémek készítéséhez, koktélok keveréséhez.

Lehetőség van a vákuumszivattyú és tartály kitöltésére is. A készülék teljesen elszívja a levegőt, és a termékek tovább maradnak frissen. Hatékony a friss zöldségek, zöldségek hasznos élettartamának meghosszabbítására.

Szabványos berendezésben vagy külön is megvásárolható eszközök a falhoz való meghajtó rögzítéséhez. Nagyszerű megoldás egy kis konyha számára, ahol egy új téma munkahelyi emberrablás. A Blender nem megy, és mindig kéznél van.

Ha a gyártó nem adott meg további fúvókákat, a szükséges alkatrészeket önállóan kell megvásárolni. Fontos annak biztosítása, hogy kompatibilisek legyenek a modellel.

lábak

Az ideális hölgykészlet hüvelyeket tartalmaz a tészta és kések számára aprításhoz

Fontos tudni! A konyhai asszisztens tartozékainak kiválasztásakor előnyben részesítik a rozsdamentes acél fúvókákat. Tartós műanyag, nincs veszélye annak, hogy a tehenek szedhetetlen és veszélyes összetevőt találjanak.

Merülő keverők aprítóval

Gyakorlatilag minden modell egy fontos eszközzel van felszerelve - egy aprítóval. Ez egy 0,3 literes térfogatú, rúddal ellátott tartály, amelyen cserélhető kések helyezkednek el.

Az alapfelszereltséghez szabványos vágószerszámok tartoznak a zöldségek és gyümölcsök csiszolásához. Speciális kések a zöldségek, a hagymák vágásához. A kemény fajtákból származó sajtból házi készítésű gourmet pizza, pépet és egyéb ételeket kaphat.

favágó

Az aprítógép egy csomó zöldséget egy finoman őrölt tömegbe forgat néhány másodperc alatt

Fent a tálat egy szűk fedéllel fedjük, amelyhez a meghajtó csatlakoztatva van. Ha szilárd termékkel dolgozik, meg kell erősíteni a technikát.

Ha a műszaki előírások megengedik, érdemes megvenni a fúvókát a jég felosztásához. Nyáron kellemes az alkoholtartalmú mojitó vagy a felkészülés frissítő limonádája.

Kiválasztásakor figyeljen a tál kapacitására. A 0,4-0,5 liter térfogat nem elegendő nagyszámú termék feldolgozásához. Ha a modellben tetszik a gyártó pontosan ezt a lehetőséget, akkor nem szabad idegesíteni. Vásárolhat egy tálat, vagy akár néhány, 1-1,5 liter térfogatú edényt is. Előzetesen ellenőrizze a hajtás kompatibilitását a chopperrel.

tál

A kis mennyiségű tál nem nagyszámú termék feldolgozására szolgál

Fontos tudni! Nagy mennyiségű zöldség, hús és más nagy sűrűségű termékek csiszolása során kis adagokat töltenek be a tálba, és a kések működése ellenőrizhető. Ne engedje, hogy a vágófej elduguljon. Az élesítés érezhetőségének elvesztésével a szakemberek leginkább bíznak.

Blender felülvizsgálata

Fogyasztói tippek, amelyek már elhatározták, hogy felszerelést vásárolnak és sikeresen használják a mindennapi életben, értékesek a konyhai asszisztens kiválasztásakor. Melyik jobb - álló vagy kompakt merülő keverő: a modellek költsége jelentősen eltér a funkcionalitástól és a konfigurációtól függően. Hogyan kell választani, amit nem kell megbánnia?

Népszerű márkájú keverők és vásárlói vélemények

Melyik cég a legjobb keverő - örök vita a népszerű gyártók hívei között. Három vezető van a piacon - a minősítést sok éven át a Bosch, a Braun és a Philips vezeti.

Bosch. Minden ízhez és pénztárcához termékeket állít elő. A meghajtó és az alkatrészek minősége változatlanul magas, függetlenül az árkategóriától.

A vonalzó a szerény Bosch MSM 66110-vel kezdődik. Az egyszerű és praktikus, a keverő az őrlés és a fésűlés alapvető funkcióit végzi. Ugyanolyan sebességgel jár. Meg lehet vásárolni egy dacha, ahol általában nincs ideje főzni összetett ételek.

A tetején a Bosch MSM 881X1, rozsdamentes acél burkolattal van ellátva. 12 sebességgel és turbó üzemmódban működik, szinte az élelmiszer-feldolgozó összes funkcióját végzi. Valódi német minőség és megbízhatóság.

Bosch MSM 881X1 modell

Bosch MSM 881X1 modell - a hagyományos élelmiszer-feldolgozó teljes cseréje

Braun. Ez a németországi képviselő a hazai piacon elnyerte a népszerűségét. Még a szerény 2-fokozatú Braun MQ 3025 WH Spaghetti esetében is a láb rozsdamentes acélból készül, és a mérőkamrában egy mérőkamra található. A kritikák szerint ez a gyerek kvalitatívan őrli a szilárd termékeket. A finomra vágott hús feldolgozásához elegendő 700 watt kapacitás is elegendő.

keverőgép

Braun MQ 3025 WH Spaghetti - csak a legszükségesebb funkciók szilárd hatalommal

Határozottan nem csalódott a választás a tulajdonosok Braun MQ 9087 X teljesítménye 1000 watt. A modell mindenféle fúvókával és két tálkazettával van felszerelve. A lebegő pengék speciális technológiája 40% -kal kevesebb erőfeszítést igényel intenzív üzemmódban.

Philips. A holland gyártó nem takarékoskodik a hatalommal. A költségcsökkentő modellek 550 wattosak, erősek és funkcionálisak. A kedvező árú Philips HR 1603/00 háromszög alakú fúvókával rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy ideális eredményt érjünk el a levesek és a finomságok elkészítéséhez.

Az ügyfelek a Philips HR1679 / 90-et is értékelték. A lenyűgöző adaptációs készlet mellett a készlet egy kést is tartalmaz a kockák vágásához - ajándék a saláták kedvelőinek. A gyártó illetékes marketingpolitikát folytat, és megőrzi az ár-minőség egyensúlyát.

keverőgép

A Philips HR1669 / 90 termékcsalád egyik szomszédja magas funkcionalitást is kínál

Fontos tudni! Minél szélesebb a funkcionalitás és a nagyobb teljesítmény, annál nehezebb a meghajtó és a láb. A vásárlás előtt javasoljuk, hogy figyeljen erre a tulajdonságra és értékelje erősségeit.

Videó: Tatiana Litvinova vendéglõ választotta a megbízható keverõt

Nehéz eldönteni, melyik keverő jobb. A konyhai guru megment. A népszerű vendéglátó Tatiana Litvinova úgy véli, hogy egy tengeralattjáró asszisztens több funkcionalitást kombinál, mint az álló modellek:

A levesburgonya előkészítésével minden eszköz egyformán jól teljesíthető. De a hús csiszolása valóban kihívást jelent. Ilyen működés esetén a helyhez kötött eszközök nem alkalmasak. A merülő modellek kiválasztásánál figyeljen a teljesítményre és a késekre.

Fontos tudni! A maximális terhelés mellett a keverő folyamatos üzemideje 1 perc, ezután 15 perces szünet szükséges.

A vékony kések rosszul csiszolnak - az erős rostok leküzdhetetlen akadálysá válnak. Hatékony csésze aprítógépek - olyan erősebb vágóelemekkel vannak felszerelve, amelyek nehéz feladat megoldására szolgálnak. Gyorsan feldolgozhat egy jelentős összeget.

Ezt a típusú eszközt is használják a jég felosztására. De előre nem fog fájni nézni az utasításokat. A gyártó jelzi, hogy ilyen funkciókat biztosítanak-e. Ellenkező esetben új összetevőket kell vásárolni.

A hiteles vélemény fontos érv, ha nehézséget okoz az asszisztens kiválasztása. Vegyél egy merülő keverőt és felejtsd el a kézi munkát a legjobb segítséget a szakmai tanácsadóknak. A szakemberek szándékosan tanulmányozzák a modellek termékeit, tulajdonságait, előnyeit és hátrányait. A jó tanács a helyes döntés és a racionális választás helyes útja.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 16 = 25

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map