Gyermek keverő-gőzölő és keverő-multivarker - ami jobb

Gyermek keverő-gőzölő és keverő-multivarker – ami jobb

Gyermek keverő-gőzölő és keverő-multivarker - ami jobb

A konyhai készülékek közül, melyeket általában kicsinek neveznek, speciális felszerelést kínál a gyermekek ételeinek főzéséhez. A híres világtermelők új keverő-, gőzös- és többváltozós modelleket állítanak elő, amelyek egy évnél idősebb kisgyerekek számára készültek. Megpróbáljuk megérteni egy ilyen jellegű termék műszaki jellemzőit, mint a bébiételhez keverő-gőzt, és meghatározni, hogy melyik eszköz jobban és hatékonyabban dolgozza fel a termékeket.

Hogyan válasszunk keverőt a bébiételnek

Számos gyártó, sok fejlesztett sorozat és gyűjtemény vezetett a választás problémájához. Látva a szupermarketek polcain ultra elegáns Multivarki és gőzhajók, szimmetrikus sorokban álló és merülő keverők, kompakt, mini-modellek és terjedelmes kombájnok, feltétlenül gondoltam, hogy mi a legjobb választani és hogyan nem hibázik. Vegyük fontolóra, hogy milyen lehetőségekkel rendelkeznek a modern funkciók.

A készülék dupla kazán funkciója

Azok a keverők, akik képesek felkészíteni a gyermekek táplálékát egy párra, nagyon sokoldalúak. Egy kompakt és felhasználóbarát multivar a konyharzenálban, nem kell több eszközt használni, csak egyetlen egységet kapjon és csatlakoztathat. Ez a fiatal szülőknek olyan előnyökkel jár, mint:

 • időt takarít meg;
 • magas minőségű készítmény;
 • minimális gondoskodás és tisztítás.

A modern keverő-gőzölő felváltja a mikrohullámú sütőt, zöldségvágót, keverőt és hagyományos keverőt. Fagyasztott és apróra vágott zöldségeket kaphat a hűtőszekrényből, és rövid idő után elkészíthet egy kész edényt. Pontosan ez lesz a baba számára hasznos - termikusan feldolgozott, lágy, konzisztens, tartós ízű és maximálisan hasznos. A párolt ételekben a vitaminok tartalma sokkal magasabb, mint a főtteknél.

dupla kazán

Beaba Babycook - az egyik legjobb gőzös

A rendszeres felhasználók szerint akár egy anya, aki megszokta a saját gyermeke hordozását, a kormányozót irányítja - csak forgassa el az időzítő gombot és nyomja meg a gombot, amikor a gép elindul. Nem célszerű figyelni a sütési folyamatot, mert a beállított program végén rövid, de hangos jelzés hallható. Nem szükséges átadni az ételeket a tányérokról a kannákra vagy más tartályokra, így nincs külön mosogatószer a mosáshoz.

A főzőpohárban a főzési folyamat a következő:

 • gőzképződéshez töltsön speciális tartályt vízzel;
 • a második tartályban, amelyet élelmiszerekhez szántak, finoman apróra vágott húsdarabokat vagy halakat, zöldségeket, gyümölcsöket, bogyókat (mindazt, amire a vényre van szükség);
 • állítsa be az időzítőt a megfelelő időben, és kapcsolja be a keverőt;
 • a főzés végén egy aprítót kell üzembe helyezni.

Friss, ízletes és hasznos püré, amely tulajdonságai nem hasonlíthatók össze konzerv termékkel, készen áll.

dupla kazán

Vízfűtés és gőzfejlesztés

Az utasítások általában azt jelzik, mennyi ideig tart egy adott termék elkészítése. Például finomra vágott őszibarack 10 perc alatt elkészül, burgonya 20 perc alatt, körte pedig 5 perc alatt.

Legjobb víz alatti keverő a gyermekek ételének főzéséhez

Ha az álló multivarker nagy volumenűnek és kényelmetlennek tűnik használni, figyeljen a merülő modellekre. Ez egy kézi eszköz, amely egy váltógombokkal és egy működtető rúddal ellátott fogantyúval rendelkezik, amelynek végéig különböző fúvókák vannak felszerelve (például habverővel vagy késsel). Az ilyen eszköz alkalmas kis kötetek őrlésére - csak azok, amelyek 1-2 éves étkezéshez szükségesek.

A legfrissebb merülőmotoros szivattyúk olyan kiegészítő elemekkel vannak ellátva, amelyek különféle ételek elkészítéséhez teljes értékű készülékekké teszik őket. Ezek fúvókák és különböző méretű műanyag (kevésbé üveges) tartályok. Általában egy készlet elég ahhoz, hogy finom őrölje a zöldségeket vagy főzzön mousse-t az almából, készítsen sima vagy növényi levest.

1

http://ninetrends.eu/wp-content/uploads/2016/06/Kitchen-wonder-appliance.-Blender-3-1000×600.jpg - Hand modell mobil és kényelmesen használható

A merülő modellek fő előnye még a kompaktságuk sem. Az ergonómikus készülék bármilyen minőségben manipulálható: magas falú saláta tálak, fogasok, tartályok élelmiszer tárolására és még a tűzhelyen álló edényekben is. Az eljárás befejeztével elegendő a fúvókát és a tartályt megmosni, a fogantyút pedig az elektromos kábellel kevésbé törli, mivel piszkos.

Bemerítő modell kiválasztásakor, mint egy gőzhajó esetében, figyeljen a műszaki előírásokra. Hatékonyabb modellekre lesz szükség a szülők számára, akik úgy döntöttek, hogy átadják a babát a baba húst. A halak és hús feldolgozásához szükséges keverők ajánlott minimális teljesítménye 500-600 W.

A konyhai berendezéseket gyártó cégek honlapjain közzétett értékelések szerint a merülő keverőknek a következő hátrányai vannak:

 • okozza a kéz kifáradását hosszabb ideig tartó használat;
 • szemben a helyhez kötött multivárkával, kevésbé erőteljes;
 • nem mindig a szükséges konzisztencia őrölni gyökér terményeket, szilárd gyümölcsök, hús.

Mindazonáltal a multifunkcionalitás és az alacsony költségű merülő modellek elég vonzóak a fiatal családok számára.

Mini Blender Road

A legkisebb eszközök hasznosak lehetnek, ha az élelmiszer mennyiségét csak 1-2 adagra számítják. A mini készülékek nem csak megjelenésükben, hanem minden szempontból is kompakt méretűek: minimális teljesítményük van, legfeljebb 1 literes tálatartalmúak (kényelmüket csak félig töltik ki), és csak néhány - csak 500-600 ml-es. Egy kis keverőgépet könnyű mosni, és a termék tárolásához minimális szabad hely szükséges a polcon vagy a szekrényben.

Ha sokat utazol, és hozzászoksz egy keverőhöz az úton, akkor jobb, ha egy mini modellt vásárolsz. Valójában ezért a kis eszközöket közúti járműveknek nevezik. Kis térfogatok miatt a tálca tokja könnyedén illeszkedik az autó zsákjába, bőröndjébe vagy csomagtartójába.

keverőgép

A Blender hasznos lehet egy déli útra, ahol mindig sok friss gyümölcs és zöldség van

A gazdaságos háziasszonyok feleslegesnek tartják a mini-installációkat, és ezt a használatuk korlátozott idejével magyarázzák. Ha a keverőt kifejezetten a folyékony élelmiszerektől pépesre átvivő gyermek etetésére vásárolják, akkor az ilyen eszköz kora rövid. Fontos a gyermek első évében, majd egy nagyobb méretű és erőteljes készüléket igényel. Tekintettel arra, hogy a keverőben lévő edények felnőtteknek készülnek, jobb, ha azonnal egy hatékony tálat és megfelelő kapacitást kap.

Milyen fiatal anyák választanak

Között a rengeteg turmixgép további funkciókat, amelyek mind egy dupla kazán vagy multivarka, kismamák figyelni, hogy a készülék, amely képes gyorsan és pontosan konvertálni a különböző termékek egy szelíd mártás csomómentes. Számos modell teljes mértékben megfelel a gondozó hostessek igényeinek - a készülékek leírását a bébiétel részletesebben fogjuk leírni.

Népszerű modellek a szülők számára

A felmérések szerint a képviselők a fiatal kisgyermekes családok, a minősítés turmixgép, kombi élén Philips Avent SCF 870. pároló legújabb generációs kifejezetten a készítmény gyermekek ételek - saláták főtt zöldségek, levesek, burgonyapüré, hús és hal pástétom. A csésze térfogata mindössze 450 ml, de ez elég ahhoz, hogy a babát táplálja. A készülék teljesítménye 400 watt.

Philips Avent

Philips Avent - maximális kényelem

Miért választják leginkább egy gőzös keverőt philips aventet, nem pedig más gyártók alternatív ajánlatait vagy multivárkáit? A Philips évszázadát ünnepli a múlt században, és az évek során megtanulta a világon a legjobb konyhai berendezéseket előállítani. Nagyszerű funkcionalitás, hosszabb élettartam, anyagbiztonság, kiegyensúlyozott ár / minőség arány - minden, ami jellemzi a vállalat termékeit, a többváltozósokra vonatkozik. Nos, az illetékes reklámcégről nem szabad elfelejteni.

A tisztességes technikai jellemzők mellett a kompakt gőzölő a gyermekek ételére is figyelemre méltó modern kialakítással rendelkezik: egyszerűsített formák, harmonikus fehér és kellemes zöld árnyalatú kombináció. Az egyetlen hátránya a munka során előforduló hangos zaj, de ez a hátrány jellegzetes az olyan eszközöknél, mint a gőzös vagy a többfunkciós eszköz.

A merülő keverők közül a Braun MQ 5077 vezető szerepet tölt be, kiváló funkcionalitással és elismert formatervezéssel büszkélkedhet. De a fő érdem - a hatalmas lehetőségeket a feldolgozás termékek. A fúvókák és konténerek készletének köszönhetően a búvárszivattyú vághat, vághat, darálhat zöldséget és gyümölcsöt, majd a húst és a halat nyers pürévé alakíthatja.

tippek

A Braun MQ-tartozékok számát bármely keverő meg tudja irigyelni

A 750 wattos teljesítményű éles kések lehetővé teszik, hogy akár az anyákkal is könnyen kezelhetők legyenek. 21 sebesség, egy csatlakoztatott élelmiszer-feldolgozó, egy speciális "láb", kényelmes tartó - nehéz a fiatal szülők feladni az örömét, hogy kipróbálja az összes funkcióját az eszköz. A költség az átlagos árkategóriának tulajdonítható - 8-9 ezer rubel.

A felső mini-eszközöket a Philips HR2875 keverőgép vezette - kompakt, kényelmes, egy 0,6 literes edény és egy útpalack. A teljesítmény csak 350 watt, de elegendő leves pürét vagy gyümölcsmousset készíteni. A helyhez kötött modell kicsi a térfogatban, ami azt jelenti, hogy a konyhai szekrény minimális helyét fogja elfoglalni.

fiola

A Philips HR2875 készletből készült palack hasznos és már gyermekkorban is felnőtt

A többválasztású funkcióval rendelkező készülékek kisebbek, mint a gőzölő opciói, de közülük figyelemre méltóak. Például egy keverő-multivark Zauber ECO-580.

Ez az igazán hatékony telepítés (1200 W) kényelmes vezérlőegységgel rendelkezik, elektronikus kijelzővel, 2 literes üvegtartállyal és higiénikus acélból készült elemekkel. A multivárka formája függőleges, ami alkalmas a termék tárolására. Tökéletesen felmelegíti és összekeveredik a termékeket, beleértve a bébiételeket is.

Zauber ECO-580

A Zauber ECO-580 egy stílusos és könnyen használható multi-

Évente több tucat új eszköz jelenik meg, így lehetséges, hogy a keverő-multivarker vagy gőzhajó még elfogadhatóbb jellemzőkkel napról napra kerül a hálózati szupermarketekbe.

Receptek a gyerekek ételek egy turmixgép

Egy kisgyereknek sokféle táplálékra van szüksége, így a fiatal szülők - a kényelmes multifunkcionális eszköz tulajdonosai szükségképpen gyermekkori receptek gyűjteményére lesz szükségük. Tekintettel arra, hogy a gyermekek aktív növekedése 8-10 hónapon belül kezdődik, a receptek nagy része a "Levesek" és a "Puree" szakaszban lesz.

tök leves

Étvágygerjesztő sütőtök leves

Íme néhány egyszerű recept, amely felhasználható a gyermekasztalok diverzifikálásához:

 • A krumpli burgonya almával valóságos kincsvadászat a vitaminok és az ásványi anyagok. Az alma hámozott, vágja ki a középső, a hús apróra vágott. Ismételtük egy tökött. A többváltozós először 10 perc múlva feldolgozza a sütőtöket - az almákat, még 10-15 percet állítunk, és a következő lépcsőhöz jutunk. A főtt ételek gyorsan enyhe püré alakulnak ki. Adjunk hozzá egy kis vajat vagy túrós pasztát - a burgonyapüré készen áll.
 • Túró desszert eperrel. A bébiételekre vonatkozik olyan csecsemők számára, akik nem rendelkeznek a bogyókkal kapcsolatos allergiával. A sütési folyamat nagyon egyszerű - a termékeket betöltötte a tálba a multivarquet és megverték. A szamóca helyett olyan puha bogyókat vagy gyümölcsöket használhat, amelyek nem okozzák a gyerek nemkívánatos reakcióját: alma, körte, szilva, cseresznye, banán.
 • Gyermekek zöldségleves burgonyapürével. Zöldbors (bolgár), karfiol, cukkini, kis brokkoli és zeller áll a készenlétbe a multivarkban. Ezután fordítsa meg a tálat, és főzzön egy egészséges zöld pépet, adj hozzá egy kis húsleveset. A sók és a cukor a gyermek ételekben nem ajánlott hozzá.
 • Leves zöldborsóval. A burgonyát apró kockákra vágva betölti a tálba. A Multivar 15 percig dolgozik, majd friss vagy fagyasztott zöldborsót adjon hozzá, és kb. 5 percig főzzön. Mindegyik vegyes, az így kapott massza alacsony zsírtartalmú krémmel leadódik.

A felnőttek használhatják a gyerekek keverőjét - multivarkát, és finom és divatos desszerteket készíthetnek - göndör vagy piskóta.

A népszerű Philips Avent dupla kazán videófelvétele

A konyhai asszisztens kiválasztásától függ a gyermek ételeinek minősége, a szabadidő, sőt a hangulat mennyisége is. Többfunkciós turmixparaméter vagy multivarku választása esetén gyönyörű gyermek ételeket készíthet, és gyermekeit elkényeztetheti finom levesekkel és desszertekkel.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

52 − 48 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map