Olasz konyha Louisiana: gyönyörű neoklasszicizmus a házban

Olasz konyha Louisiana: gyönyörű neoklasszicizmus a házban

Olasz konyha Louisiana: gyönyörű neoklasszicizmus a házban

Olasz bútorok különleges reklámozásban soha nem szükséges, máris mindenki fülében, és minden lakásban a kívánt belső tér. A hagyományok és termelési technológiák, a gyártásukhoz használt anyagok, valamint a modellek kialakítása régóta a konyha klasszikusává váltak. Számos tervező és tervező dolgozik alapjában azoknak az ötleteknek, amelyeket a klasszikus konyhai készletek gyártásában használtak. Emellett széles körben elterjedt az olasz technológiákkal és alkotóelemekkel rendelkező konyhai bútorok gyártása. Az ilyen típusú termékek egyike a "Louisiana" homlokzatú konyhák.

A szigorú konyhák nem befolyásolják a kényelmet és a kényelmet

Ez a konyha igazán hangulatos a szigorú vonalak és a tervezés ellenére

A klasszikus formák eleganciája

A hagyományos nemesség kombinációja a klasszikus formák harmóniájával, amikor a vezető gyártók szerelvényeit használja, lehetővé teszi, hogy ezek a készletek több mint tíz évig megtalálhatók a legelterjedtebb modellek között. Olyan népszerű is az a képesség, hogy Louisiana konyhát rendeljen egyedi méretek és saját vázlatok szerint. Egyedi bútorok készítése ebben az országban jelentősen csökkentheti a megrendelés költségeit és feltételeit, ami kétségtelenül egy másik előny, mivel az ilyen konyhák minősége nem rosszabb a külföldi társaiknál.

A Louisiana konyha homlokzatainak formája - tisztességük záloga

A Louisiana homlokzatú konyhabútorok könnyű karbantartani a szigorú formák miatt

Ezeknek a konyháknak a homlokzatát Olaszországban és az olasz technológiák, berendezések és anyagok felhasználásával gyártják. A konyhaajtók kerete tömör nyírfából készül, és patinás furnérral nyitják meg, és három réteg lakkot használnak. A keret töltése ólomüvegként, fából készült rácsként szolgálhat. A vak homlokzatokhoz egy furnérozott MDF lapot használnak, amelyet patinált és lakkozott is. A sugárajtók ugyanabból a nyírfából készültek, mivel ezek betöltése hajlított ólomüvegként és farostlemezként szolgálhat. Ezenkívül a Louisiana konyhák mellvédek, felső és alsó korlátok, dekoratív oszlopok és dekoratív boltívek vannak kiegészítve. A homlokzatok méretei, alakja, konfigurációja és kitöltése lehetővé teszi nem csak a konyhaszekrényt alkotó szabványos modulok készítését, hanem a konyha egyéb berendezéseit is. Például, ha a szoba elég tágas, a belső tér tökéletesen kiegészíti a büfé sugaras ajtókkal.

1
1
2
2
3
4
9
10
11
12
13
14
19
20
21
22
23
24
29
30
31
32
33
34
39
OLYMPUS DIGITÁLIS KAMERA
41
42
43
44
5
6
7
8
Klasszikus konyha. Belsőépítészet. Fa konyha. CG
16
17
18
25
26
27
28
35
36
37
38
45
46

Funkcionális tökéletesség

Ezeknek a konyháknak a gyártási munkaterületeként vagy magas minőségű, 40 mm magas, vízlepergető tulajdonságokkal vagy mesterséges kőből készült munkalapokkal ellátott utómunkát építenek be. És a közelmúltban a második opciót sokkal gyakrabban használják, mert a bútorok még szilárdabb megjelenést kölcsönöznek. Az akril műanyag, a természetes kő utánzata, a "Louisiana" homlokzatai elegáns rövidséget biztosítanak, ami természetes anyagból készült drága termékekből áll.

A kiváló minőségű és esztétikai tulajdonságokkal rendelkező lakások gyártására szolgáló anyagokon kívül ezek a konyhák a vezető gyártók tartozékaival vannak felszerelve. Ezeknek a lakosztályoknak a nyílása zökkenőmentesen és csendesen zárva van, a dobozok elsősorban Tandembox rendszerekkel vannak felszerelve, amelyek öncsúszós funkciót biztosítanak. Az ügyfél kérésére a konyhák önálló fiókokkal is felszerelhetők. Ez speciális speciális Tandembox elektromos meghajtók telepítésével érhető el. Ebben az esetben elegendő a könnyű megnyomást a homlokzaton vagy a bútor fogantyúján, ami után a relé működni fog és a doboz kinyílik. Vagy belső térüket az Orga-Line jumperek határolják, aminek köszönhetően a bútorok működése még kényelmesebbé és kellemesebbé válik. Számos adaptációval, kihúzható kosárral, forgó hálókkal és számos technológiai újdonsággal rendelkezik, amelyek révén ez a konyha funkcionálisabbá válik. Kiválasztásuk és telepítésük az ügyfelek vágyától és relevanciájától függ.

A konyha dekoratív és haszonelvű jellemzői Louisiana homlokzatain

Az európai klasszikusok szeretőinek értékelni fogják a konyha dekoratív és funkcionális jellemzőit

Az összes anyag és tartozék megfelelő választékával a Louisiana homlokzatokkal ellátott lakosztály évek óta méltó kiegészítője lesz konyhájának belsejének, mely fő dekorációvá válik. A legmodernebb technológiával készült klasszikus bútorok legalább 15 évig szolgálhatnak a szakemberek komoly beavatkozása nélkül. Eszerint csak a bútorhurok és más mechanizmusok kis módosítására lehet szükség, ami függetlenül végezhető szakemberek bevonása nélkül.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

67 − = 59

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map