Mit tehetsz egy konyha egy brezhnevke segítségével a belsőépítészet vagy átépítése

Mit tehetsz egy konyha egy brezhnevke segítségével a belsőépítészet vagy átépítése

Mit tehetsz egy konyha egy brezhnevke segítségével a belsőépítészet vagy átépítése

Miután a Hruscsov nem tudta megoldani a lakhatási problémát, kilenc emeletes épületek váltották fel őket. Sok ember, aki kommunális lakásokban élt, saját lakást kapott - paradicsomnak tűnt. A konyha területén brezhnevke a tulajdonosok, hozzászokott összecsapás két "négyzetek", bizonytalanságok nem okozott - ez saját hat négyzetméter.

Ma szippantunk az ilyen apartmanok oldalán, és ketreceknek hívjuk. Fogadó élettér az örökség, örüljetek nem siet - először mérlegelünk minden előnye és hátránya az értékesítés vagy a felújítás. A Eladás nem hoz különleges előnyöket (ezek az apartmanok - az egyik legolcsóbb), és az áttervezés egy összetett autóhoz hasonlít. De minden elérhető.

A fő probléma - a lehetőségek hiánya bővíteni a teret rovására a folyosón vagy a folyosón: brezhnevki a konyhában szomszédos WC (egy fal), hogy azt - fürdőszoba, és mindezt pompa kijelölt egyetlen felszálló (a csatornahálózat az egész ház lépés). Expansion rovására a szoba multiplexszel kapcsolatos akadályok: House panel, a minimális építési lépést, a fal között, a konyha és a fürdőszoba - csapágy.

konyha

A fal a stúdióban. Körülbelül egy ilyen helyiség új tervezéssel érhető el

Mit tehetek a konyha a rövid

Az újbóli tervezés maximális gondosságot igényel. Az egyik nem a legismertebb szempont: egy többcsaládos lakóház minden projektje, amely figyelembe veszi a lehetséges természetes és mesterséges kataklizmust, és közülük egy robbanás. A robbanás hullám kiugrik a külső falakon, és a fuvarozók a helyükön maradnak - ez megakadályozza, hogy a ház egy szendvicset alakítson ki, ami minimalizálja a sajnálatos következményeket. Szinte lehetetlen megjósolni, hogy vis maior esetén hogyan lehet a falak egy írástudatlan beavatkozás után viselkedni.

megsemmisítés

Itt nyilvánvalóan nagy érdeklődést keltett az áttervezés - egy egész bejárat alakult kártya fedélzetén (Astrakhan, egy háztartási gáz robbanása az egyik lakásban, 11 halott)

Videó: ház összeomlása

Ennek oka az a tragédia - az öngyilkos bérlő. Az egyik szerint maloobsuzhdaemyh változat egy lakás a 4. emeleten, ennek javítása és átépítése, ami ilyen katasztrofális következményekkel járhat (a videón látható egy nagy üres tér, hanem külső falak mögött, ami nem történt volna meg, hogy az összes, a projekt). Version villant és fakó, de azt tudjuk, hogy a területen a robbanás volt 5 apartman szomszédságában (a jelentett abban az időben a helyettes vezetője Minisztérium Sürgősségi Helyzetek Popov), de nem voltak összeomlik.

Volt egy olyan eset, amikor egy állampolgár, aki figyelmen kívül hagyta a szabályokat és a szabályokat, áthelyezte a jacuzziba (lehetetlenné tette Hruscsovnak) az ötödik emeletről a ház aljáig. A pezsgőfürdő nagyon jó minőségű volt - az állampolgár a legkevésbé szenvedett, de a tárcáját éppen ellenkezőleg maximalizálták: az egész bejáratot és az összes lakást meg kellett javítani.

Tervezési ötletek és építészeti tabuk

Kapcsolja be a konyhát és a szomszédos szobát egy olyan helyiségbe, amelyet senki sem fog megengedni. A csapágyfalakat nem "kivonják a forgalomból". Az elérni kívánt maximális érték a fal részének eltávolítása, a boltív létrehozása, az oszlopok telepítése. A hajlított nyílást, valamint a fal egy részét is meg kell erősíteni, hogy a teherbírás ne csökkenjen. Az oszlopok erőteljeseket igényelnek. És mindent el kell számolni ékszerészként - az alsóbb emeletek teherhordó szerkezeteinek terhelése nem elfogadható, és ez elkerülhetetlen, ha az oszlopok nehezebbek a régi falnál.

Nem lehet semmit tenni magadon. Az egyetlen biztos módszer a projekt fejlesztése és koordinációja a KTF-ben. A jogsértésekről szóló bírságokról még akkor sem fogunk beszélni - már elég a kockázata, hogy a házat kártyává alakítsuk. A projekt és a későbbi átépítés költséges, de a lakás nagy előnye lesz.

Erkélyes konyha brezhnevke nem fektették, de a végén és sarok apartman volt minden, beleértve erkélyek, csodák. Ha ilyen szerencse történik, használhatja a loggia helyét. De ez nem is olcsó és összeegyeztetést igényel. Figyelembe kell venni: a fűtőtest loggiájába való felvétel nem kap jóváhagyást.

boltív

Íves nyílás az erkélyajtónál

Valójában, a felújítás után a fal fal marad - ajtó van. Ez az akadály könnyen lecsúszható csúszó szerkezetek segítségével.

1

Ha a probléma nem térben van, de a vizuális érzékeléssel kis vért kaphat - az illetékes formatervezés korrigálja a helyzetet. Ugyanilyen fontos a konyhai szekrények feltöltése és elhelyezése.

A konyha elrendezése a Brezhnevkában

A Brezsnyev háromszög

Egy másik nagy probléma a konyhában Brezhnevkában - tervezés. Az ajtó az ablak előtt van, vagyis már nincs két fal, mert az ajtó falának érintetlen marad, mert a mosogató sarkában van. A lemezt szorosan rögzítik a helyére egy rövid vezetékkel és egy speciális kimenettel.

a tervet

Bármit is mondhat, az ajtó mindig az ablakkal szemben helyezkedik el - minden lakásban, kivéve néhány sarok és vége

A tervezők által kínált arany a mosogató, a tűzhely és a hűtőszekrény által létrehozott háromszög. Ez a háromszög kényelmes, ergonómikus, praktikus. A hostess kényelmes. Ez csodálatos, de igaz - a brezhnevki a konyhában könnyen elkészíthető ez a háromszög (ahol valójában semmi mást nem fog működni egyszerre), de nem tud beszélni a kényelmet.

Mosás transzfer

A sarokban mosott mosdó sok kellemetlenséget okoz - ehhez olyan megközelítésre van szükség, amely teljesen elpusztítja azt a lehetőséget, hogy a falat valamilyen módon az ajtó segítségével használják. Egy hely a konyhában - minimális. Opció - a mosogató mozgatása, a kommunikáció kiterjesztése. Itt nehézségekkel szembesülünk - a gravitációs rendszer hatékony működéséhez lejtőn van szükség, egyébként a víz emelkedik, állandóan eltömődik.

Adja meg a lejtést az átrendeződés után - állítsa fel a szerencsétlen vízvezetékszerelőt a talapzaton, ami kissé furcsa (ha nem több). De van egy másik út - hogy a belső rendszer ne legyen önálló, hanem nyomás, vagyis a szivattyú felszerelése. A kompakt készülék tökéletesen illeszkedik a mosogató alá. Ugyanazt a helyet hagyományosan használták egy szemetes (ezután lógott a szekrény ajtaján).

rendszer

Szivattyú diagram

Három típusú szivattyú van:

  • állomások - készülékek több eszköz egyidejű csatlakoztatásához és mosáshoz;
  • álló szivattyúk;
  • kényszer szennyvízcsatorna.

A helyhez kötött szivattyúkat nagy mennyiségű szennyvíz szivattyúzására tervezték. Az állomások nem alkalmasak forró vízzel való munkavégzésre, emellett nem biztosítanak aprítót. A kényszer szennyvízelvezető állomás céljaink céljai:

  • a berendezés kompakt, a mosogató alá helyezett szekrényben leggyakrabban helyezkedik el;
  • a chopper megszünteti az eltömődést;
  • az állomás nagy teljesítményű - a vízelvezetést akár 15 m-re is felemelheti, vagyis a mosogató a konyha bármely megfelelő pontján helyezkedhet el.
szivattyú

A berendezés minimális helyet foglal el

Az elegáns lépés a mosogatótér átvitelével nem fog növekedni, de sokkal kényelmesebbé teszi: a fal azonnal kinyílik - a bútorokat közel helyezheti. A konyha, bár kicsi marad, modern, százszor kényelmesebbé válik. A korábban üres falakon két emeletes szekrény és két függesztett szekrény helyezhető el.

Jó megoldásnak tűnik az ablakhoz való helyhasználattal, de van egy radiátor - nem lehet átvinni (kivéve a fűtést elutasítani). Ezenkívül a hűtőszekrénynek meg kell fordulnia, az ajtó el fogja pusztítani az esélyt arra, hogy az asztalt helyezze el.

Kompetens belsőépítészet

Azt mondhatjuk, hogy a belső kialakítás csodákat, de valójában ez teszi a jól végzett munka (még egy kicsit unalmas), de nem a fantázia, ami eszébe jutott garde. A nagy terem a kreativitás területét jelenti, a kis helyiség egy ékezetes játék egy pár négyzeten. A legfontosabbak a szín, a fény, a vonalak.

A világos színekben lévő konyhák sokkal tágabbak, mint valójában.

konyha

Mind fehér

Nem lehet túlterhelni a díszítést: díszes faragás, stukkó homlokzatok nagyszerűen néz ki egy nagy szobában, de még kevésbé fognak a konyhában. Szigorú lakonikus vonalak a la IKEA kívánatosak.

Vizuálisan szinte megduplázzák a tükör elhelyezését, de a választást különös gonddal kell megközelíteni. Ha a keretet használja, akkor nem masszív.

tükör

Ez a tükör érdemes lenne a keretet kicserélni

Fel kell adnunk a különböző "zsetonokat": a tér már kicsi - nincs okunk felborítani. Egy kis szoba falait elárasztották a festmények, fényképek, zeneszámok belül, úgy néz ki, poros és úgy néz ki, mint egy ószeresbolt helyett modern szállást.

Nem lenne-e hideg egy olyan helyiségben, ahol nincsenek ismerősek? Nem fog. Különben is, néhány étel marad a láthatáron - élénk színek, váratlan kombinációk, az eredeti formájában a cups / fazekak, cukor / só szóró töltse ki a konyha meleg és kényelmes.

A reiling egy nagyszerű találmány. Az egyik felfüggesztett edény a horogon egy virággal teszi a kis konyha több mint 10 festmény a nappaliban.

Ma már nincs gond a belső térrel. Ha már valamit varrnunk kellett, vágnunk kell, most a lehetőségek szélesek - bármely méretű bútor megrendelhető. A legfontosabb az, hogy a projektet szakember dolgozza ki.

A bricsesznadra vonatkozó ötletek kiválasztása

e8
tükör
E10
e11
e12
E13
e15
e16
e17

Videó ötletek egy jegyzethez

Kitchen terület brezhnevki olyan, hogy nem tud anélkül, funkcionális minőségű szerelvények. Ilyen körülmények között, irattartó szekrény szerez egy óriási jelentőségű, még ha ez lehetséges, hogy „megtörni” a BTI rendezését projekt (senki sem akar maradni általában nincs helye még egy hatalmas konyha, senki sem tölti a menza konyhabútor, akkor kerül csak 5-6 méter). Ma azonban ez nem probléma - sok rendszer van, hogy lehet használni minden centiméternyi helyet. A kiadványban olvasható szekrények megfelelő kitöltéséről:

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

8 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map