Konyha tervezés saját kezűleg: érdekes ötletek díszítő falak, mennyezetek, ablakok és bútorok

Konyha tervezés saját kezűleg: érdekes ötletek díszítő falak, mennyezetek, ablakok és bútorok

Konyha tervezés saját kezűleg: érdekes ötletek díszítő falak, mennyezetek, ablakok és bútorok

A kreatív lények nem tudnak gyönyörűen élni. Ha igen - ez egy olyan ember, és van a rendelkezésére az egész konyhában, akkor teljesen függetlenül végezni dekoratív javítási konyhában a kezével, valamint tervezni a belső falak, mennyezetek, ablakok és bútorok. Az első lépés -, hogy fontolja meg a konyha kialakítása, és válassza az általános stílus a belső a konyha, majd dolgozzanak ki az elemeket a díszítés, és meghatározza a helyét.

Hogyan kell díszíteni a konyhát a saját kezével

A konyha díszítése a saját kezével bonyolult, de érdekes tevékenység

A mennyezet kialakítása a konyhában

A dekoratív javítás megkezdésével az összes bútor átkerül más helyiségekbe. Aztán jön a mennyezet felfordulása. Hogyan alkalmazhatom művészi képességeimet? A mennyezet lehet kiadni nem triviális és egyszerű, vakolt a polisztirol lapok. Ha a csempe minta nélkül, majd a lámpa körül lehet vágni mintákat egy másik csempe - virágok, fürtök. Igen, és a csempe önmagában elegáns aprósággá változhat, vékony, emlékeztető kovácsolt mintával. Ehhez szükség van egy autó akril tükör festék "a fémes."

Az elite fémlemezek mennyezetre gyakorolt ​​hatása a festék megfelelő megválasztásával érhető el

A festett mennyezeti csempe úgy néz ki, mint egy elit fém

Vásárolni egy rozetta egy csillár alatt, és festeni akril tartós festékek. Ügyeljen arra, hogy a festékeket spray-dobozokban, autóüzletekben vásárolja meg, különben kockáztathatatlanul festeni a tárgyat.

A konyhai lámpa jól megválasztott kivezetése a konyha valódi díszítésévé válik

A konyhai lámpa foglalata a belső tér fontos elemévé válhat

A mennyezet dekoráció másik, egyszerű és praktikus változata a falpanelek telepítése. Úgy néz ki, mint egy felfüggesztett mennyezet, csak sokkal könnyebb.

Van egy változata egy képen a mennyezeten, abban az esetben, ha valódi alkotó vagy. Nézd, hogyan néz ki. Olajfestékek, alapozó, konyhai mennyezet.

Nem találta a megfelelő lehetőséget a konyhában? Majd nézzen meg még néhány lehetőséget a mennyezet díszítésére a konyhában.

A világos és színes mennyezetfestés egyedülálló légkört teremt a konyhában

Az eredeti mennyezeti falfestés teljesen képes átalakítani a konyhát

Falikarítás saját kezekkel

Ezután simán megy a szokatlan javítás a falak. Először is, a mennyezet helyreállításához fel lehet ragasztani a falak mentén a peremetrégiókat. Vagy felhívni őket. Megfelelő cseresznye, zöldség, gyümölcs. Vagy szigorú klasszikus minták, a stílustól függően. A modern konyhát ajánljuk görög díszekhez. Ha belső stílust hoz létre a saját keze nélkül, akkor a díszek megfelelő virágok.

A konyha díszítésére gyakran használják a mennyezetburkolatot

A konyhai szegélyléc dekoratív tulajdonságai miatt népszerű díszítéssé vált

Wall Decor befogadására kis létesítmények, mint a nyájak pillangók, vagy kép - belül, vagy közvetlenül a falra.

A földrajzi térképek jól helyettesíthetik a festményeket a konyha falán

Az eredeti dekoráció: a festmények helyett földrajzi térképeket használhat

A háttérkép kiválasztását is a szokásosnál tisztelettelesebben kell kezelni. Végtére is, később ki kell választania egy dekorációt számukra. Amikor a háttérkép monokróm, minden sokkal egyszerűbb. De ha egy bonyolult nyílt mintás, a dekoráció nem feltétlenül szükséges.

A konyhában lévő gondtalan légkör kialakításához ajánlott világos tapéta használata szokatlan mintával

Tapéta díszes élénk mintázat, ha át egy másik színes és gondtalan világban

1

Vagy hagyja például a háttérképet, és inkább egy csempe. Amelyeken néha szórakoztató, vicces, szép vagy klasszikus képeket is kínálnak annak érdekében, hogy diverzifikálják a belső látványt.

A konyha témája a csendélet a munkapadon jól néz ki

A tematikus csendéletgel rendelkező panel szinte minden belső térben harmonikusan illeszkedik

Ezenkívül a burkolólapok gyémánttá vagy szaggatott sorrendbe állíthatók. Vagy akár egyedi képpontot is létrehozhat, hasonlóan a képpontokhoz.

A kerámia burkolólapok csillogása egyedülálló varázsa és vonzereje

A konyha naiv stílusban, sakk csempézés

Ezután a konyha falán csodálatos lesz a tükör mozaik lejátszása és csillogása. Hasonló megrendelés meglehetősen könnyű a külföldi internetes aukcióknál. Hi-tech és euromoney, a tükör csodálatos lesz. Minél jobban ragyogó, fényes, üveges és fémes, annál jobb.

A konyha falának díszítésének szokatlan módja egy tükörmozaik

Mirror mozaik a konyha falán - egy nem triviális módon díszítés

A falak után a földre fordítjuk a tekintetünket.

Konyhaszekrényt állítunk elő

Hozzon létre egy kreatív padló a konyhában nem olyan egyszerű. Itt a zöldségek, morzók, ketchup bosszantó mosása folyamatosan felhalmozódott. Mivel a padlókat lehetőleg még sima, minimális terepen készítik. De van hely a megfoghatatlan kreatív gondolkodásra.

Először lehet egy csodálatos linóleumot választani. Olyan, hogy akaratlanul tetszik a szem. Csodálatos díszítéssel, mágikus rajzokkal. Érdemes megnézni!

Hasonló linóleumot külföldön értékesítenek

Ez az eredeti linóleum azonnal vonzza a figyelmet

Másodszor, a klasszikus fapadlón maradhat. A plakkokat művészi sorrendben kell elhelyezni, jobb egy korábban megtalált rendszer szerint. Vagy ne akadályozzák magukat, és ne vásároljon egyedi művészi parkettát.

A művészi parketta ideális a konyha-étkezőben, mert dekoratív lehetőségei végtelenek

A művészi parketta ideális a konyha-étkezőben, de óvatos és óvatos

Harmadszor, ne felejtsük el, hogy a padló, a kő és a csempe.

A szegélylécek szintén nem veszik figyelembe: fontos szerepet játszhatnak a belső térben.

Bútorok díszítése

A legfontosabb dolog, mulatságos voltál, hogy ünnepeljük a javítás végét? A következő fázis - bútorok vásárlása és díszítése izgalmas folyamat lesz. Bútor a kreatív konyha számára, ahol saját belső teret hoz létre, ugyanúgy teheti meg - a saját kezével. De jobb, ha vonz egy magán mester, vagy tervező bútor cég. Tehát a készleted nem változtatja az egész szobát unalmasnak, unalmasnak.

A konyhabútorok díszítése nagyon eredeti lehet

A konyhabútorok kreatív megközelítése szokatlan eredményre tesz szert

By the way, a színes kísérletek csak a konyhákhoz igazodnak. Vessen egy pillantást a ház tulajdonosainak képzeletbeli gondolatainak remekművére.

A rózsaszín és fekete görögdinnye klasszikus kombinációja minden belsejében jól néz ki

A rózsaszín és fekete görögdinnye klasszikus kombinációja lehetővé teszi, hogy egy kifinomult és stílusos belső teret hozzon létre

Gyönyörű bútorok nem csak a mester gyártó, hanem a tulajdonos is. Tehát ha egy bizonyos összetételt a fa felületén alkalmazunk, szokatlan árnyalatot vagy az öregedés hatását érhetjük el. Bútor azonnal kiderül, mint egy elit.

Tehát úgy néz ki, mint a mesterséges idősödő bútorok, amelyeket rusztikus stílusban használnak a belső térben

Néhány stílusban a mesterséges idősödő bútorok nagyon harmonikusan illeszkednek

Bámulatos, kontrasztos rajzokat és matricákat lát a bútorok nyílt paneljén. Egy ilyen új otthoni tervező hozhat létre. Ahhoz, hogy csökkentsék a stencil, vagy vásárolni öntapadó papír tapéta a boltban építőanyagok.

A konyhabútor matricák nagy díszítőelemekkel rendelkeznek

A konyhabútorok matricái ma már nagyon népszerűvé válnak a rendelkezésre állás és a magas dekoráció miatt

Fixture kiválasztása

Mivel a fény létrehoz egy könnyű vagy elnyomó hangulatvilágítás a konyhában kell választani elegáns, egyszerű és nem törzs a bulkiness. Nehéz lesz mosni. Az eredeti megoldás egy csillár ventilátor.

Csillár-ventilátor - sikeres modell a városi konyhák számára

Egy ilyen többfunkciós csillárral a konyhában lévő levegő friss lesz

Ablakok és ajtók

Együtt ajtók felidézni nézel alakzat, betű sor. És az ablakok is valami csodálatos, hogy hozzon létre egyszerű ólomüveg festékek értékesített bármilyen művészeti szalon. Vagy például díszítse az ablakot csipkével. Nem a függöny, és illeszti az üveg-műanyag csipke néz kifejező és bámulatos.

A konyha ablakának díszítése megmutatja, hogy a lakás tulajdonosának képzelőereje hogyan képes

A konyha ablakának kialakításakor a tulajdonos fantáziája gyakorlatilag korlátlan

A függönyök csodálatos kiegészítői lehetnek a belső térnek. Az egyik divatos figyelemre méltó tendencia a római függöny használata a konyhában.

A konyhai római függönyök egyre népszerűbbek

Római függönyök a konyhában - praktikus lehetőség, magas esztétikai tulajdonságokkal

Emellett az angol függöny melegíti a kézi készítésű varrógépek tulajdonosainak lelkét. A konyhában az időben lesz egy termék a varrás kreativitását. Az angol függönyök rendszerei és mintái egyszerűek.

Az angol függönyök a konyhában szolgálnak bizonyítékként a luxus és az íz

Az angol függönyök a konyhában hangsúlyozzák a környezetet és a kifinomultságot

Végeredményben azt mondhatjuk, hogy az egyedülálló belsőépítészet megteremtése mindenki erejében van. Ne felejtsd el meglátogatni a tematikus helyszíneket, gyakran a konyharendszer témájában!

A konyhában megtervezett tervezési kísérletek kellemes örömmel várják a bátorságot

Az illeszkedő színek és bútorok kombinációja lehetővé teszi a mulatsággal, örömmel és gondatlansággal telített belső tér kialakítását

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

70 + = 75

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map