Köksdesign med balkong: 45 vackra idéer i stil med "Separ" och "Revolution"

Köksdesign med balkong: 45 vackra idéer i stil med “Separ” och “Revolution”

Köksdesign med balkong: 45 vackra idéer i stil med "Separ" och "Revolution"

Kök med tillgång till balkongen anses lämpligare än utan balkong. Vilken älskarinna kommer inte behaga extra utrymme! På balkongen kan du lagra grönsaker i en hemlagad källare, du kan ta ut för att kyla en varm maträtt. Men om kökets balkong är den enda balkongen i lägenheten blir värdigheten en felaktighet. Köket blir ett passagerum. Utformningen av köket med balkongen beror till stor del på huruvida ägarna planerar att kombinera de två rummen.

Vackert inredd balkong, ansluten till köket, ökar sitt område avsevärt

Utrymmet på detta kök är förstorat på grund av den ursprungliga inredda balkongen

Design av ett litet kök med balkong

Både köket och balkongen är multifunktionella rum. Om du inte vill förlora balkongen genom att kombinera den med köket, behöver du ge ledigt utrymme för att öppna balkongdörren. Och det betyder att det inte går att använda fönsterbrädor i hela fönstret och dörrarna. Men om du tänker på en fällbar eller rörlig arbetsyta (t.ex. bord på hjul) längs fönsterväggen, kan det här alternativet genomföras fullt ut.

På balkongen kan du skapa en underbar atmosfär för en tefest med gästerna

Lugnt och mysigt sittområde, ordnat på balkongen, kommer att vara en favoritplats för familjedrinkning

Ett annat sätt att spara värdefullt utrymme - installation av en glidning, inte en svängande balkongdörr.

Att använda skjutdörrar är ett populärt sätt att spara utrymme

Skjutdörrar kan spara mycket utrymme

När du utformar köksdesignen med en balkong, anser du att rörelsen av luft från balkongdörren till ingångsdörren till köket kan skapa obehag för personer i rummet. Placera därför bordet så att folket som sitter bakom det inte finns i utkastet. Detta råd gäller för arbetsområdet.

Köket och den intilliggande balkongen är inredda i samma stil

Om balkongen blir en fortsättning av köket, är det bättre att dekorera dem i en stil

Om du började reparera i köket, ignorera inte balkongen intill den. Om kombinationen av dessa lokaler inte ingår i dina planer, utrusta ytterligare ett utrymme på balkongen. Det viktigaste är att du inte vänder balkongen till ett lagerhus av skräp, vilket av någon anledning inte passade in i lägenheten. Det är inte ovanligt att sådana dumpar bär negativ energi och stagnation i affärer.

Omtänksamt inre av denna balkong gör det till ett lugnt ställe för vila

Balkongen kan väl se ut som en raffinerad och elegant plats att koppla av

Gör på balkongen ställen för förvaring av hembiträsningar och grönsaker. De kan lagras där om balkongen är glaserad och isolerad. Män lagrar ibland olika instrument på balkongen, även för dem kommer det också att finnas separata hyllor, och det är bättre om dessa hyllor är stängda. Mycket bekväma skjutdörrar för balkongskåp (som en garderob), liksom plast- eller trädörrar, dragspel. Stängda skåp ser mycket mer exakt ut än öppna hyllor.

Blommor dekorerar inte bara köket utan renar även luften från förorening

Om så önskas kan du ordna en riktig "vinterträdgård" på balkongen och i köket

Om du håller en balkong i samma stilistiska sortiment som köket, kommer det visuellt att öka köksutrymmet. Du kan se till att det är ett hopfällbart bord för att dricka te under den varma årstiden.

Balkongen för vila och te dricka, så elegant inrett, är sällan

Den omtänksamt inredda interiören på denna balkong imponerar med lyx och respekt, så okarakteristisk för lokaler av denna typ

Stor betydelse för utformningen av köket med balkong har en kompetent design av gardiner. Rulla och romerska gardiner, fästa direkt på fönstren och balkongdörren, se elegant och elegant ut. Dessutom är dessa gardiner mycket funktionella. Tyg gardiner i köket med balkong rekommenderas att göra olika längder: på fönstret - till fönsterbrädan och på balkongen dörren - till golvet. Detta är nödvändigt för att dölja altandörren och göra taket inomhus visuellt högre.

Gardiner i det här köket skiljer huvudrummet från balkongen

Köksgardiner i köket med balkong kan fungera som ett zonrum

Köksdesign kombinerad med balkong

Om det finns möjlighet att förena köket och balkongen, så har köket alla chanser att bli mer funktionella och vackra rum. Det enklaste sättet är att isolera balkongen, ta bort dörren och fönstret och använd bygeln som bas för en bar eller ett matbord. Det här alternativet är det mest populära, eftersom det är billigare. Men du kan gå ett annat sätt. Ta till exempel arbetsområdet på balkongen och flytta all kommunikation där. Tekniskt är detta möjligt, men det är nödvändigt att köra för behörighetshandlingar för olika instanser och hyra mästare som ska genomföra projekten.

Detta sätt att kombinera köket och balkongen betraktas som optimal i de flesta fall

En sådan kombination av kök och balkong är mest lämplig i lägenheterna i den gamla layouten

1

En obligatorisk förutsättning för sammansättning av köket och balkongen är isoleringen av balkongen. Det omfattar isolering av väggar, golv och tak, isolering och glasering av balkongen, avlägsnande av värmebatterier eller utrustningen från det varma golvet, vilket värms upp av elmattor. Naturligtvis är allt detta nödvändigt för att utfärda tillstånd.

Utgång till balkongen, i kombination med köket, kan bli en bekväm bardisk

När man kombinerar balkongen och köksdelen av väggen med fönsterbrädan kan den omvandlas till ett barställ

Hur man lönsamt använder balkongen i inredningen

Funktionell belastning på balkongen, som är fastsatt i köket, kan vara annorlunda. Här kan du ordna ett arbets- eller matplats. Och du kan göra en balkong till ett rekreationsområde med ett litet kök soffa och TV. Vill du slå på balkongen all utrustning som gör livet enklare för värdinnan? Placera en mikrovågsugn, kaffebryggare eller kaffemaskin, elektrisk ugn, ångbrygga, multivark här.

I nischen som bildades efter förening av köket och balkongen, placerades idealiskt ett stort kylskåp

Balkongen är en idealisk plats för ett kylskåp om köket inte är stort

Ofta på balkongen, i kombination med köket, sätt kylskåpet. Då står han i en nisch, från köket är det praktiskt taget osynligt. Du kan göra balkongen till ett funktionellt utrymme för vila i en viss stil. Till exempel på kinesiska (för te dricka), östra, japanska. En sådan balkonginredning i köket kombineras perfekt med ett klassiskt kök eller ett kök i jugendstil.

Med gardiner, blommor och andra dekorelement kan du vända balkongen till en matplats

På en rymlig balkong kan du utrusta en mysig matplats med blommor och gardiner som dekorelement

Om du är förtjust i feng shui vet du säkert att det inte rekommenderas att äta i samma rum där det kokades på grund av det stora antalet energier som är inblandade i matlagning. Om du har en liten familj (4-5 personer) kan du ordna en full matplats på balkongen, med balkong från köket med en skjutförskjutning eller vikningsskärm.

Balkong kan också användas för att förlänga arbetsområdet i köket

Genom att ansluta till balkongen kan du förlänga köksområdet

Tillhandahålls på balkongen utrymme för att lagra köksredskap, du kommer att spara utrymme i köket för matsalen. Du kan göra de nedre skåpen längs balkans omkrets.

En plats att lagra köksredskap på balkongen

I specialutrustade skåp på balkongen kan du lagra köksutrustning

Hur ansöker du om en tidigare balkong? Oftast är den dekorerad med en båge eller halvbåge med belysning. Men du kan lämna öppningen och rektangulär. Ett annat alternativ är att dekorera öppningen med dekorativa kolumner. De kan vara gjorda av gipsskivor och dekorerad med kakelplattor eller gips (under en sten eller tegel).

En fönsterbrädan kan omvandlas till en lyxig bar rack

Ett annat exempel på en lyckad omvandling av en fönsterbrädan till en barrack

Kök för kök med balkong

Formen och utseendet på köksmöbler förändras varje år, designers utvecklar fler och fler nya modeller, men närvaron av en arbetsyta, gångjärn och golvskåp är oförändrad. För att spara utrymme ligger gångjärnshuset direkt ovanför golvet - det är fortfarande en användbar plats som redan är upptagen. Men om det är ett litet kök är det inte så enkelt.

På balkongen omedelbart finns en plats för ett kylskåp

För att inte röra köket med hushållsapparater kan kylskåpet flyttas till balkongen

Kom ihåg möblerna väggar som stod i vardagsrummet i någon sovjetisk lägenhet. Svåra skåp förvrängde visuellt proportionerna i rummet och åt det användbara rummet. Detsamma gäller för köksuppsättningar upp till taket. Om du vill skapa en känsla av rymlighet i ditt kök, ge upp de bästa skåpen eller åtminstone minska deras storlek eller kvantitet. Skåp kan utrustas på balkongen, vilket sparar kökets användbara utrymme.

Foto av kök design idéer med balkong

En mysig minisofa passar perfekt in i köket, kombinerat med en balkong

Mysig soffa, ljusa kuddar, ursprungliga inredningselement - och balkongen får omedelbart ett ovanligt utseende

Det är möjligt att tillhandahålla balkong på balkongen för att dricka under den varma säsongen

Folding bord tar inte mycket utrymme, men det kommer att tillåta att du använder balkongen för att dricka te under den varma säsongen

Köks balkong kan dekoreras i orientalisk stil, så det kommer att se ut och mysigt och ovanligt

Balkongen, inredd i orientalisk stil, blir omedelbart en landmärkelägenhet

Gardiner med en lambrequin i köket med balkong utför en viktig dekorativ funktion

Den ursprungliga designen av gardiner med en lambrequin för köket med balkong är ett av de främsta dekorativa elementen i detta interiör

Det är en bra idé att organisera en vinterträdgård på balkongen

Vintern trädgården bruten på denna balkong kräver seriös vård, men det ser helt enkelt magnifik ut

Att lägga till en balkong i köket kan väsentligt utöka sin funktionalitet

Om det finns möjlighet att kombinera köket och balkongen, så har köket alla chanser att bli mer funktionella och vackra rum

Barräknare utför funktionen av zonering mellan köket och balkongen

På gränsen till köket och balkongen kan du installera en hög bardisk

Köket kan kombineras med en balkong endast om balkongen är tillförlitligt isolerad

En förutsättning för sammansättningen av köket och balkongen är isoleringen av balkongen

Ett litet kök kan utvidgas avsevärt genom att sätta på en balkong

Att kombinera köket med en balkong hjälper till att utöka utrymmet i ett litet kök och visuellt, och faktiskt

Köksdesign med en balkong i egyptisk stil

Avsluta balkongen, som sammanfaller med köksdekorationen, kombinerar visuellt de två separata rummen i en enhet

Problemet med brist på utrymme för ett matbord kan lösas med ett hopfällbart bord

Om även efter sammansättningen av köket med balkong för ett fullt matbord finns det fortfarande inte tillräckligt med utrymme, ett hopfällbart bord

En universell variant av att kombinera en balkong och ett kök med omvandling av en fönsterbrädan till en bar rack

Det enklaste sättet är att isolera balkongen, ta bort dörren och fönstret och använd bygeln som en bas för en bardisk eller ett matbord

Att placera ett matbord på balkongen kan vara en ganska framgångsrik lösning på problemet

På balkongen kan det finnas tillräckligt med utrymme för ett matbord

Traditionella balkongdörrar kan bytas ut med ett mer estetiskt alternativ

Skjutdörrar är välförtjänta populära för sina estetiska egenskaper och bekvämlighet

Bifogad till kökets balkong kan användas för olika ändamål

Funktionell last på balkongen, som fästes i köket, kan vara annorlunda - både betydande och obetydlig

Kombinerat med köket balkongen förvandlas till en fullfjädrad matplats

Samtidigt som det här köket inreddes, var balkongen ursprungligen utformad som en fullfjädrad matplats

Utformningen av balkonger i köket kan vara det mest ovanliga

För utsmyckning av balkongen är det värt att flytta bort från de allmänt accepterade standarderna och använda din egen fantasi

Balkongen kan behålla sitt ursprungliga syfte för rekreation

Denna balkong är inte kombinerad med köket, men tvärtom har behållit sitt ursprungliga syfte med ett öppet utrymme för friluftsliv

Utformningen av köket med balkong beror till stor del på om ägarna planerar att kombinera dessa två rum

Kombinera köket och balkongen är bäst planerad innan reparationsarbetet börjar

Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt att markera den tidigare balkongen

Den ursprungliga utformningen av belysningen av den tidigare balkongen med hjälp av belysning kan bli en viktig dekorativ del av hela interiören

Utgång till balkongen, ansluten till köket, du kan dra olika, men oftast är det kvar rektangulärt

Utgång till den tidigare balkongen lämnas ofta rektangulärt, men det kan vara en halvcirkelformad båge

Bågen kan tillverkas med avrundade hörn, så det ser mer imponerande ut

Bågens hörn kan avrundas, vilket ger det ett elegant och spektakulärt utseende

När du designar utgången till balkongen behöver du inte följa några regler, så resultatet kan vara mycket originellt

För att formalisera tillgången till balkongen finns inga allmänt accepterade regler, så att du kan ge fantasin frihet

Semiarcas med ovanlig dekoration har blivit en viktig del av kökets inredning

I detta kök blev ingången till balkongen, gjord i form av halvbågar och ursprungligen färdig, en "höjdpunkt" av inredningen

Anläggningen av en vilazon på balkongen gör det till en populär hemort

I detta interiör på balkongen realiseras en mellanvariant mellan matsalen och rekreationsområdet

Kombinera en balkong och kök - mer ljus och utrymme

Facket av köket och balkongen utförs oftast för att utöka möjligheterna till naturlig belysning och öka kökets yta

Den klassiska stilen att dekorera köket föreslår att bågen på balkongen kommer att vara halvcirkelformad

Utgången till balkongen med en halvcirkelbåge med belysning passar för kök inredda i klassisk stil

Inredning av köket, kombinerat med en balkong, gjord i jugendstil

Linjens enkelhet, formens svårighetsgrad, mjukheten i färgområdet gör atmosfären i detta kök väldigt attraktivt

Designgardiner till köket med balkong: romerska gardiner, gardiner med fångst, gardin, lambrequin

För att dekorera dörren och fönsteröppningen på detta kök användes ett komplex av olika typer av gardiner: romersk, gardin med plocka och gardin

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 8 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map