Grönt kök: 30-tal våren interiör i gröna toner

Grönt kök: 30-tal våren interiör i gröna toner

Grönt kök: 30-tal våren interiör i gröna toner

Är det dags att uppdatera kökets inredning? Älskar saftiga gröna och piknik i naturen? Det gröna köket hjälper dig att ha en picknick rätt i ditt hus! För att öka effekten på väggar och fasader kan "växa" känsliga prästkragar eller maskrosor och perky solar "säsongen" alla ganska sländor, fjärilar och nyckelpigor. På en grön bakgrund ser bra färgglada frukter och grönsaker, naturliga örter, färska blommor i de ursprungliga lerkrukor, blygsamma buketter av blommor och även lyxiga röda rosor!

Kök dekoration i gröna toner blir en populär trend

Kök, inrett i olika nyanser av grönt, idag är inte ovanligt

Förresten är kombinationen av grön och röd i kökets inre ett extremt framgångsrikt designflytt som säkert kommer att vädja till älskare av djärva kreativa experiment. Det viktigaste - att kunna hitta en balans, vilket ger roll första violin i grönt och rött ledighet för ljusa accenter: röd ljuskrona, bord, stolar, gardiner, vattenkokare, köksredskap, vas, våtservetter. Röda och gröna färger mycket organiskt passar in i utformningen av köket, och det finns inget överraskande, eftersom karaktären av en sådan kombination kan hittas på varje steg.

Kök inredning i gröna färger för att skapa bra humör

Ljuskalkfärg för att skapa en glad atmosfär i köket är bättre än andra

Grönt kök: från smaragdgröna grönsaker till malakit

Kök inredning i olika nyanser av grönt är en av de mest harmoniska: det är tilltalande för ögat, tar bort fysisk och psykisk stress, lugnar, ger en känsla av trygghet, dämpar konflikter, har anti-stress effekt. Grön färg fyller utrymmet med livets energi, vår, natur, hopp, förnyelse, tillväxt, utveckling, välstånd, välstånd och livslängd. I det gröna köket är du garanterad en laddning av energi och energi, utan att förlora din sinnesfrid och balans. Grönt kök, enligt psykologer, är ett hemmedel för stress.

Vardagsrumsdesign med olika nyanser av grönt

Kombinationen av olika nyanser av grön skapar i denna matsal en komplett komposition

Skapa ett snyggt, ljust och mysigt kök i uppfriskande gröna färger hjälper dig att välja bland olika tapeter, möbler, textilier, kakel, tallrikar och köksartiklar. Om du väljer att dekorera köket i grönt, var förberedt för ett svårt val. Grön färg är ovanligt mångfacetterad! Han har så många aptitretande nyanser att hans ögon bara rinner iväg och valet av det som kallas för att bli kungen i ditt kök blir en arketypisk uppgift.

Grönt kök: en design i gröna toner med fotoexemplar

Grön färg fyller utrymmet med livets energi, vår, natur, hopp, förnyelse, tillväxt, utveckling, välstånd, välstånd och livslängd

Vad föredrar du: smaragdgrön våren fält, grönt te, sparris, citron, lime, äppelgrön, chartreuse, myrten, malakit, skogs greener, tallskog, färgen på mossa, oliv, ormbunke, den treklöver, kamouflage-grön, oliv-grå, gulgrön, kärrgrön, marmor, flaskglasfärg, islamisk eller persisk grön?! Och det här är inte en komplett lista!

Sammanfattande tabell med nyanser av grön färg - bidrag till designern

En sammanfattande tabell med nyanser hjälper till att välja den bästa varianten av en färglösning

Det är inte nödvändigt att bo på bara en nyans. Du kan mycket väl komponera komplementära eller kontrasterande nyanser, vilket kommer att ge inuti en känsla av friskhet och nyhet. Så, en ljusgrön färg fyller utrymmet med en kraftfull energi av tillväxt, utveckling och välstånd. Ljusgrön kommer att medföra lugn och ro i huset. Sallad och citron har en stimulerande effekt som tjänar som en drivkraft för förändring.

Vit färg kommer att visa sina fördelar på ett nytt sätt på en grön bakgrund

Skapa i köket en ljus festlig atmosfär hjälper till att kontrastera det vita grönområdet

Olive och djupa mörkgröna nyanser bör användas noggrant och ekonomiskt, eftersom de kan orsaka "grön melankoli" och i köket har vi ingenting åt det. När man väljer en grön färg för inredningen i köket, är det viktigt att komma ihåg en nyckelregel: ju mindre rummet, den ljusare och mildare skuggan borde vara.

Naturbelysning för köket i ljusgröna toner

En mild ljusgrön färg på möbelfasader ser attraktiv ut i naturligt ljus

Framgångsrik kombination av färger i kökets inre med gröna toner

För köksdesign är grön färg en riktig hitta. Naturligtvis är det mycket demokratiskt och vänligt, så det passar perfekt med de mest varierande färgerna och nyanser som harmoniserar med det i tonen. Ljusa saftiga gröna accenter hjälper till att uppdatera, återuppliva och göra ett mer expressivt monotont kök i ljusa färger. Det är nog bara några välvalta detaljer: det kan vara gardiner, en lampa, en duk, ett förkläde fodrad med grön keramisk plattor eller tallrikar.

Ljusgrön färg på köket - det rätta valet

Den gröna färgen har så många aptitretande nyanser att valet av den enda som uppmanas att bli kungen i ditt kök blir en arketypisk uppgift

Förresten är ytbehandling av arbetsytor och ett förkläde i gröna toner ett mycket bra beslut. Det är ingen hemlighet att varje hemmafru måste racka sina hjärnor på vad man ska laga till frukost, lunch och middag varje dag. Och här är den gröna färgen? Det hjälper till att koncentrera, koncentrera, göra val snabbare och fatta rätt beslut.

Grönt förkläde för kontrasterande svartvitt kök

Det gröna förklädet ger en snedighet av omedelbarhet och ljushet till detta strikta svartvita kök

1

Skapa i köket en ljus festlig atmosfär hjälper till att kontrastera det vita grönområdet: Ju ljusare och intensivare den gröna färgen desto mer behöver den spädas med vit.

Skapa ett komplett interiör med hjälp av dekorelement

Skapa ett snyggt, ljust och mysigt kök i en uppfriskande grön färg hjälper dig att välja bland olika tapeter, möbler, textilier, kakel, tallrikar och köksredskap

Utspädd med vitmutad akvarell och olivgrön toner är idealiska för köket i den klassiska stilen, liksom för landet och proveniens stil. För att skapa en allmän bakgrund och stämning i köket är det bättre att använda mjuka dämpade toner, och intensiva ljusa tints ser bra ut som en färgkompis, kryddig detalj eller accent.

Kök inredning i gröna färger i kombination med naturligt trä

Grön färg passar bra med naturträets färg

Olive, gräs, lime, citron och andra nyanser av grönt med en gulaktig mellantoner perfekt med färgerna på följeslagare varm palett: röd, rosa, orange, gult, beige, choklad. Och för smaragd, barr, mint, turkosgrön och andra snygga nyanser med gråblå anteckningar är de kalla färgerna perfekta.

Grön färg mildrar stressen som orsakas av överskott av metallelement

Närvaron av grön i inredningen kan mjuka även den kalla och obekväma glansen av metallen

I det ultramoderna köket i stil med minimalism eller högteknologi kommer lakoniska kökssatser med släta glansiga fasader i sura nyanser av grönt att se bra ut.

Användning av grön färg för att dekorera köket i klassisk stil

Utspädd med vitmutad akvarell och olivgrön toner är idealiska för köket i den klassiska stilen, liksom för landet och proveniens stil

Perfekt för köket är kombinationen av grönt och gult. De kompletterar och balanserar varandra mycket, vilket i sin tur har en mycket positiv inverkan på både estetik och komfort i rummet. Den soliga gula inramas av gröna köket ser mer bekväm, varm och elegant, och det undermedvetna samband med blommande våren äng ger en känsla av harmoni med naturen och lugnet, är det inte ansträngande och inte irriterande.

Ljusa utskrifter på möbelfasader i ett gulgrönt kök

En win-win-kombination av gul och grön kan betonas med ljusa utskrifter på möblerfasader

Designers rekommenderar att späda den gröna inredningen i köket med mattglasfönster och kromelement. Ett utmärkt komplement till designen av det gröna köket kommer att vara räcken, bardisken, rullgardiner och metallrätter.

Grön färg ser annorlunda ut när du byter ljus

Vad ligger närmare dig: Smaragdgrön av vårfält, grönt te, sparris, citron, lime eller ett grönt äpple?!

Bilder av kökdesign exempel i grönt

Vi bestämde oss för att bosätta sig grönt i vårt hus och bli en trollkarl med smaragdmat? Bra val! Vi hoppas att vårt fotoval hjälper dig att bestämma designen och den optimala kombinationen av färger.

Pistachioskugga av grön i designen från köket i stil med Provence

Pistaschett - ett utmärkt alternativ för köket i stil med land och Provence

Det ursprungliga sättet att kombinera grönt och svart i design

För att skapa en allmän bakgrund och stämning i köket är det bättre att använda mjuka dämpade toner

Harmonisk kombination av mörkbrun och ljus sallad i inredningen

Den mörka färgen på det naturliga träet gör det här köket aktert och elegant, och den gröna ger en frivolös anteckning

Ett bra alternativ för köket är en kombination av ljusgrön och mörkbrun

För ett rymligt och väl upplyst kök är en kombination av ljusgröna och mörkbruna färger ett bra alternativ

Mörkgrön färg på köksmöbler på en ljus bakgrund

Mörkgröna fasader av köksmöbler på en ljus bakgrund ser elegant och elegant ut

Originalbelysning av ljusgrönt kök

Ljusgrönt kök med original ljusdekoration ser roligt och glatt ut hela dagen

Kombinationen av grön och violett ser ny och ovanlig ut

Feta färgkombinationer av detta interiör lämnar inte likgiltiga fans av den ursprungliga designen

Grön färg i kökets inredning: enkelhet och friskhet

Grön färg kan göra till och med den enklaste miljön attraktiv

En liten mängd grönska återupplivar en strikt inredning

En liten grön på en svart och vit bakgrund animerar denna enkla och strikta inredning

Kombinationen av naturligt trä och grön färg ser bra ut i interiören

Ett annat attraktivt alternativ är kombinationen av grönt och naturligt trä

Grön färg i sig är ett dekorativt element i inredningen

Grön färg är så rik på dekorativitet att det inte finns något behov av extra dekorelement

Ljusgrön färg i kökets inredning ändrar känslorna helt

Närvaron av en ljusgrön färg i köksmiljön ger en känsla av positiv inredning

Situationen i högteknologiska stil: grön färg ger en känsla av komfort

De ursprungliga designbesluten av designers och moderna apparater i grönt utseende är mindre futuristiska

Kombinationen av olika nyanser av grön ger ett originellt och attraktivt resultat

Presenteras i detta kök skapar en framgångsrik kombination av olika nyanser av pistasch färg en integrerad komposition

Användningen av dekorativa element i det gröna interiören

Dekorativa element, som valts i tonen i inredningens färgschema, betonar det här kökets charm

Grön som bärare av positiv känslomässig laddning

Enkla och fasthållna linjer i detta kök utan grön skulle se ut för formella och livlösa

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

5 + 3 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map