Hvordan man vælger en bekvem køkken skala: Vi tager en vægtet beslutning

Hvordan man vælger en bekvem køkken skala: Vi tager en vægtet beslutning

Hvordan man vælger en bekvem køkken skala: Vi tager en vægtet beslutning

Mange betragter dem ikke som en nødvendig ting. Tidligere eller senere har de fleste husmødre en tendens til at lære at vælge en køkkenskala. Årsagerne kan være forskellige. Hvis du er ivrig efter madlavning og stræber efter at eksperimentere med madlavning, har du brug for en skala for at tage den nøjagtige mængde ingredienser. Vægt er også nødvendigt, hvis du har en dacha, og du forbereder vinteren.

Vælge køkken skalaer: egenskaber og funktioner

Valg af køkkenskala: Sammenligning og egenskaber ved forskellige modeller

Hvis du ser din vægt og tæller kalorier, er det muligt, at du allerede har skalaerne. Efter alt bliver alt, hvad der kommer til dig i en plade, vejet, optaget og talt. Men måske drømmer du om en mere præcis elektronisk balance. Og hvis nogen i familien har diabetes, og det er nødvendigt at lave en særlig kost, er spørgsmålet "uanset om du har brug for det" ikke engang det værd. Har lige købt køkkenvægte med muligheden for at måle XE (antal brød enheder) af produktet, som er vejet.

Sådan vælger du køkkenvægte til hjemmet

Den vigtigste egenskab ved enhver vægt er den maksimale vægt - det antal kilo, som balancen kan absorbere. Forskellige vægte har forskellige grænser. Engagere i store mængder - Vælg en skala med en maksimalvægt på 5 kg. Tæller du kalorier? Det vil være tilstrækkeligt at have en maksimalvægt på 3 kg. Det mindste vejningstrin er også vigtigt. Det kan være fra 1 g til 50 g. De mest præcise skalaer er dem med en lille divisionspris på 1-2 g.

Hvilket er mere praktisk: en skål eller en flad platform

Elektroniske vægte med flad platform til elskere af præcis vægt

Elektroniske vægte med en flad platform er ideelle til elskere af retter med en kompleks opskrift og et stort antal ingredienser

Hvis de skalaer du vælger har en flad platform, kan du veje produkterne i de samme beholdere, hvor madlavningsprocessen finder sted. Glem ikke at nulstille balancen ved at placere en skål eller en kop på den. Først efter dette skal du lægge de produkter, der skal vejes. På skalaer med en platform er det praktisk at veje sådanne produkter, som ikke passer i skålen (fisk eller fjerkræ).

Hvis du kan lide at bage, vil du passe på en skala med en skål. Det er bedre, hvis de har en nulstilling. Så kan selv et lille barn klare æltningsprocessen. Det er trods alt meget enkelt - ingrediensen er indlæst, vægten nulstilles, en anden er indlæst, igen nulstilles. Derefter blandes den resulterende masse.

Den mest hensigtsmæssige er skalaerne med en aftagelig skål. Det er let at fjerne til vask, i stedet for det er det muligt at bruge andre redskaber. Der er modeller til kompakt opbevaring: skålen er fjernet, vægterne sættes i det, alt er fjernet til bordet. Både praktisk og pålidelig.

Hvilke køkkenvægte er bedre: mekanisk eller elektronisk

Mekaniske køkkenskalaer findes stadig ofte i køkkener

Mekaniske køkkenskalaer - almindelige indbyggere i vores køkkener, så enkle og velkendte

Princippet om den mekaniske balance er forskydningen af ​​fjederen. Når vægten stiger, ændres placeringen af ​​fjederen og dermed positionen af ​​balancens pil. Sådanne modeller er meget billigere end elektroniske vægte, men fejlen i dem er meget større. Fordelen ved mekaniske vægte er, at mange mennesker tror, ​​at de ikke er afhængige af elkilder. Ulemperne, bortset fra den store fejl, er manglen på moderne funktioner, som de fleste elektroniske enheder har - automatisk kalorieoptælling, indbygget hukommelse og andre funktioner.

Elektroniske vægte fungerer på batterier, batterier eller fra et elektrisk netværk. Deres fordel er, at de er meget mere præcise end mekaniske foranstaltninger, vægten af ​​produktet. De er udstyret med forskellige ekstra funktioner - kalorie tælling, tare tælling og fortløbende vejning, automatisk hukommelse. Elektroniske vægte, i sammenligning med mekaniske vægte, har et lille vægtområde.

Yderligere funktioner af moderne køkken skalaer

Mini-computer til køkken - en nyttig multifunktionsenhed

Til kendetegnende for højteknologi i alle mini-computere til køkkenet - en ægte gave fra skæbnen

Hvis du er en person, der styrer sine måltider, bliver du nødt til at bruge en betydelig mængde på skalaerne. Men du vil ikke bare skalaer, og en mini-computer til køkkenet, der ved alt om kalorieindholdet i hvert enkelt produkt og dets næringsværdi. Det er programmeret information om mange frugter, grøntsager, korn. Alle produkter er kodet (se driftsvejledningen til saldoen). Sætte produktet indtaste koden nok til at lære om indholdet i produktet af fedtstoffer, proteiner, kulhydrater og kilojoule i et par sekunder, brød enheder, og så videre. D. Og det hele er baseret på vægten.

1

Et ur og en timer kan integreres i den elektroniske køkkenskala. Vær opmærksom på dette, hvis du er interesseret i disse funktioner. Mange skalaer er udstyret med en funktion til måling af væskevolumen. Der er modeller med en overbelastningsindikator.

Sådan vælges en pålidelig og holdbar køkkenskala

Vægskalaer er praktiske og praktiske til brug i store køkkener

Vægskalaer er mere velegnet til rummelige køkkener, fordi de permanent er fastgjort på væggen

At skalaerne tjente dig trofast i lang tid, vælg kvalitetsprodukter. Balancens krop skal helt dække deres mekanisme. Hvis denne krop også er metal, vil skalaerne vare i mindst 10 år.

Hvis grundlaget for skalaer består af plastdele, vil skalaerne koste dig billigere. Men husk at enhver plast fra varme og fugt med tiden deformeres. Generelt påvirker fugt ubalancens mekanisme, så det er bedre at vælge en model, hvor mekanismen er fuldstændig isoleret.

Vær opmærksom på knapperne på de skalaer, du har valgt. Gummi knapper varer meget længere. Der er modeller med et panel, der er dækket af en gummi film. Dette er en god mulighed - gummiet er forseglet, så balancemekanismen vil være pålideligt beskyttet mod spildte produkter.

Næsten alle modeller af elektroniske køkkenskalaer er udstyret med en automatisk afbrydelsesfunktion. De har et flydende krystal display. Nogle gange har det endda et lavt batteri indikator. Bemærk, at batteriernes kvalitet ikke er relateret til vægtenes kvalitet, det afgør kun apparatets levetid på disse batterier.

Det er også nødvendigt at være opmærksom på tilbudt varianter af opbevaring af skalaer. Der er modeller, der er fastgjort til væggen, og for dig kan denne mulighed være den mest bekvemme. Der er skalaer, der er anbragt i en speciel beholder til opbevaring, og der er også dem, hvor skalaerne selv lægges til skålen.

Mange købere lægger stor vægt på design af køkken skalaer. Dette gælder især for folk der tæller kalorier eller kornenheder og planlægger hele tiden at holde skalaerne på køkkenbordet. Der er vægte, der er fremstillet og træ, glas, plast, rustfrit stål. Forskellige materialer kan kombineres i en skala. Nå, hvis designet af dine skalaer vil opmuntre dig, når du skal veje noget. Når alt kommer til alt, påvirker positive følelser sundhed så meget som korrekt ernæring.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

96 − = 89

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map