Traditionelle og usædvanlige måder at fastgøre hylder på væggen

Traditionelle og usædvanlige måder at fastgøre hylder på væggen

Traditionelle og usædvanlige måder at fastgøre hylder på væggen

Hylderne i det indre af det moderne rum har to hovedfunktioner: de bliver en bekvem stand til bøger, nyttige genstande eller behagelige pyntegjenstande og hjælper også med at understrege den oprindelige stil. Vigtigt er ikke kun den æstetiske komponent, men også den tekniske side, det vil sige kvaliteten af ​​produkterne og den måde, de er rettet på. Lad os prøve at finde ud af, når det er nødvendigt at bruge traditionelle hylder på væggen, og når - hemmelig eller usædvanlig.

Hylder som et uundværligt møbel

De moderne lokaler uden hylder virker ufærdige: ofte er de berørt, der sætter en stopper for indretningen. Hvis du ser i kataloget af møbelsæt, vil du bemærke, at der foruden frysere, senge og kommoder er disse miniaturegenstande nødvendigvis til stede. De kommer i forskellige former, farver og størrelser, men svarer altid til den generelle stilretning.

dekoration

To i en: lys indretning og komfortable indvendige elementer

Og visuel appel, funktionalitet og kvalitet er i høj grad afhængig af en stærk og pålidelig montering hylde på væggen, så denne artikel vil være mere dedikeret til det metalliske område, bekvemt for monteringsbeslag, snu usynlige kroge og nitter.

hylder

Ikke-påtrængende fastgørelsesorganer forringer ikke opmærksomheden fra designet

Ved køb af færdige møbelsæt leveres fittings og fastgørelsesmaterialer som regel, men der er ofte et ønske om at lave den oprindelige indretning med egne hænder, og så er det vigtigt at vælge den korrekte vedhæftningsmetode.

Enkel vedhæftning til hjørnerne: detaljerede instruktioner

Det ser ud til at intet er nemmere end at hamre i en mur et par negle og hænge en hylde på dem med forudfastsatte "ører". Men ikke alt er så simpelt. Ud over den vigtigste opgave - at finde det mest hensigtsmæssige sted - er det nødvendigt at svare på en række andre spørgsmål: hvilke negle, hvor præcis det er nødvendigt at fastgøre "ører", vil sådanne fastgørelser modstå vægten af ​​strukturen?

metal hjørner

Smukke metal hjørner "smedet"

Overvej den simpleste version med hjørner. Antag at vi har en almindelig træhylde - et simpelt vandret produkt uden dekorative elementer. Værktøjet og materialet er valgt ud fra følgende liste:

 • metal hjørne (2 eller 3 stykker, afhængigt af længden);
 • linjal, blyant, bygning målebånd;
 • laser niveau;
 • bore og øvelser;
 • skruer eller dowels.

Hvis basen er træ, så kan du i stedet for skruer bruge almindelige negle.

hjørne

En af mulighederne for fastsættelse af hjørnet

Instruktioner:

 1. Vælg det mest passende sted. Prøv at vælge et websted, der er i rækkevidde - det er ikke for højt (fejlen fra mange amatørdesignere). Rør ikke overfladen, der allerede tidligere zadekorirovannoy (for eksempel billeder eller fotos), det er bedre at vælge et frit sted. Vi anvender produktet og ser om det passer godt ind i interiøret. Hvis alt passer dig - gå til næste trin.
 2. Vi overvejer nøje bunden af ​​tavlen og forsøger at vælge stederne for tilbehør. Et sæt færdige metalfastgørere til hylder til væggen kan købes hos byggematerialet. Vi fastgør dem til den nederste del af strukturen: Med en lille borer borer vi små huller og fastgør metalelementerne med skruer.
 3. Vi laver markeringen. Sæt hylderne igen på det valgte sted, i hullerne ved hjørnerne laver du et blyantmærke, helst i hvert hul.
 4. Bor bor huller i bunden, forsøger at præcist falde ind i mærket. For betonplader er det bedre at bruge dowels.
 5. Vi sætter hylderne på plads, så hullerne i hjørnerne og i væggen falder sammen. Vi strammer skruerne og forsøger at få dem til at gå glat og jævnt. Hængeprocessen er færdig.
 6. Vi beundrer resultatet, vi arrangerer legetøj, vaser, bøger.
mount

Dekorative fastgørelser er en ekstra dekoration

Vi anbefaler at du gør dig bekendt med ledningsdiagrammet på forhånd, ellers er der mulighed for at få en boremaskine eller en skruetrækker ind i kablet, hvilket er meget farligt.

Konstruktionsture: hemmelige fastgørelsesanordninger

Alle slags metal hjørner til hylder på væggen, praktiske beslag, en byggeprofil er kun passende, hvis de er korrekt matchede og fuldt ud opfylder rummets stilistiske egenskaber. Men nogle gange er tekniske detaljer ikke kombineret med miljøet, og man må gå for tricket - at bruge en af ​​måderne til hemmelig fastgørelse.

1
køkken indretning

Dekorativ sammensætning uden unødvendige detaljer

Der er flere generelt accepterede indstillinger, hvormed usynlige elementer giver tæt kryds og stiv fiksering. Overvej de tre mest populære:

 • skjulte sløjfer;
 • en træbar;
 • metal stænger.

Den første metode er den mest populære. Hængslede flade hængsler er fastgjort til bagsiden af ​​hylden, og hæng derefter strukturen på de skruer, der skrues fast. Det vigtigste er at måle afstanden mellem løkkerne nøjagtigt, ellers vil de ekstra huller "give ud" den tekniske sned og ødelægge ideen. For at rette horisonten anbefaler vi at bruge bygningens niveau.

hylder i køkkenet

Moderne streng stil

Den anden måde - gevindskæring af bunden af ​​produktet på stærke metalstifter, implanteret i en betonplade eller murværk. Pinens rolle kan afspilles med stykker af forstærkning eller ståltrådstængerne med den ønskede diameter, der er tilvejebragt til dette formål. Jo tungere produktet (sammen med den potentielle påfyldning), jo flere stifter skal skrues ind i væggen. For garanteret stabilitet bør tværsnit af fastgørelser til træhylder ikke være mindre end 12 mm, længden afhænger af forholdene.

Den tredje mulighed er installation af en stang med en firkantet eller rektangulær sektion, som efterfølgende tjener som base. Maskering vil finde sted, hvis tykkelsen af ​​stangen og tykkelsen af ​​hylderne hænger på den passer perfekt. Forbindelsesdetaljerne mellem de to overflader er nailer - træstifter. For at styrke styrke, inden de tilsluttes delene, limes de med lim.

vægmonteret sæt

Vægmonteret sæt af tre forskellige designs

Hvis designet af dit interiør ikke indeholder brug af yderligere synlige elementer, vil hemmelige møbler hjælpe.

De originale måder at hænge hylder på

Traditionelle metoder er egnede til at placere i det indre af enkle, ukomplicerede strukturer i form af et enkelt vandret bord eller et produkt, der ligner en glaseret boks. Imidlertid er moderne designers fantasi så rig, at det giver mulighed for at skabe fantastiske strukturer i form af labyrinter, træer, blomster, slanger. Fastgørelsesanordninger kan være så usædvanlige som stativer, men i nogle tilfælde er de samme hemmelige sløjfer eller dekorative hjørner passende.

Lad os overveje nogle varianter, hvordan det er muligt at fastholde hylder på en væg, hvis der ikke vælges et udførelsesform, der ikke er helt normalt.

Ikke-standardiserede indvendige løsninger

Ved hjælp af et velkendt objekt - et træplade med en tykkelse på 17-20 mm - kan du skabe et unikt design til designet. Spredt på væggen i geometriske former i forskellige farver, silhuetten af ​​en flagermus med udbredte vinger, kantet gren af ​​et træ, en kæmpe spiral - står for boligtilbehør kan få mest utrolige inkarnation.

væghylde

Den oprindelige sammensætning af en multi-level hylde i væggen i teenagerens værelse

En meget simpel, men interessant løsning er oprettelsen af ​​et stamtræ. Grenhyller på begge sider er fastgjort til et lodret placeret panel - bagagerummet. Designet er så simpelt, at det kan bygges alene på en aften. For at matche emnet er individuelle plader malet i naturlige farver. Fastgørelsesmaterialet i begge opløsninger forbliver usynligt.

stamtræ

Stamtræ i billeder

Lys og elegant sammensætning af elementer i kontrastfarver kan dekorere køkkenet, stuen eller soveværelset. Vær opmærksom på skruer: lakoniske lette hjørner må ikke ødelægge det overordnede billede, da de fusionerer med klangens tone. Vægten af ​​produktet er lille, så du kunne bruge skjulte stifter til montering.

hylder

Kontrast sammensætning

Hvis du bruger dekorative træstande, får du et mere seriøst billede.

Mulighed for læderremme

Nogle gange er de mest overraskende enkle løsninger, og et par improviserede dele kan blive en storslået dekoration af interiøret. Som en fastgørelse til en træhylde (et konventionelt poleret bord) står et læderrem. Materialet til fremstilling er ikke nødvendigvis ægte læder, det kan være en kunstig analog eller generelt et bredt tekstilbånd. Den vigtigste kvalitet af bøjlerne er styrke.

retro sammensætning

En hyggelig retro sammensætning ved hjælp af bælter

Det er indlysende, at en vandret placeret doosochka på suspensioner, der ikke er yderligere faste, ikke kan modstå en bunke af tunge bøger og ikke er en pålidelig støtte til krystal-souvenirer. Dens formål er at tjene som et dekorativt vægelement, og det er muligt at arrangere små souvenirs, tilbehør, lette genstande på den.

hylde

Elegant hylde af grove elementer

Elementer af fastgørelsesanordninger til bælter er et par lange skruer med plastdykler, som vil være en smule længere end den oprindelige indretning. Fremgangsmåden er som følger:

 • vi maler brædderne i den ønskede farve, hvis det er nødvendigt at bevare tekstur - vi dækker med lak;
 • Forberede to gamle identiske bælter (eller nye købte i butikken);
 • fold enderne af hvert bælte, trim, 2-2,5 cm fra kanten, bor små huller;
 • Ved hjælp af en boremaskine og en hammer i en afstand på 60-70 cm fastgør duerne
 • fastgør enderne til dowels, så båndene i form af loops hænge ned;
 • vi sætter ind i de forberedte løkker et bord, vi står på vandret.

Det viste sig en pæn, smuk dekorativ stativ. Du kan komplicere sammensætningen ved at bygge under eller over et andet lignende niveau.

Forsigtig: sprødt glas

Glas i det indre spiller en særlig rolle. På den ene side er det et pålideligt materiale, der er i stand til at modstå en stor vægt på den anden side - skrøbeligt stof, der let kan brydes med en akavet bevægelse. Til hylder anvendes et specielt hærdet, ekstra stærkt glas, hvilket er svært at bryde med en hammer. Det anbefales ikke at selvstændigt danne de nødvendige dimensioner, idet det er bedre at bestille i service, der beskæftiger sig med forarbejdning af glas.

metalbeslag

Dekorative metalbeslag til fastgørelse af glashylder

Det er overraskende: gennemsigtige fly skaber illusionen om gratis, ikke rodret plads, så glasindretning bruges ofte i værelser med et begrænset område. For at fikse glaspladerne skal du bruge specialbeslag af metal og plastik med bløde elastiske puder på indersiden.

fastgørelsesmidler

Som et fastgørelsesmiddel udstikker lange metalnåle

For at gøre installationen skal du først fastsætte beslagene: Fastgør dowelsne, de sættes i skruerne, der følger med beslaget, og ikke glemmer at lægge vaskemaskinen. Vi fastgør beslagene, kontroller, om de er justeret i forhold til hinanden. Vi sætter i hylden. Nogle gange bruger i stedet for vægholdere endnu mere nysgerrige elementer - tynde metalkabler eller lange stifter, der ligner strikkepinde.

metalkabler

Metalkabler giver dig mulighed for at skabe en vægtløs, svævende i luftkonstruktionen

I kurset er praktiske materialer

I interiørdesign er originale løsninger, kreative ideer, fantastiske inkarnationer af tilsyneladende almindelige projekter altid værdsat. Ved at bruge de sædvanlige fastgørelsesdele, men erstatte den traditionelle vandrette linje med en genstand fra miljøet, kan du opbygge en usædvanlig sammensætning, der harmonerer harmonisk med den overordnede stil.

kasse

Gips papkasse i polypropylen baguette

Vi vil bruge resterne af byggematerialer, f.eks. Trimning af store kloakeringsrør, som forblev fra anlægget af rørledningen ved dacha. Vi fastsætter detaljer af samme længde på lange stilethæl eller slet uden fiksere: Vi binder rørene med et bundt og installerer dem på gulvet.

Sko opbevaring rør

Hyggelige opbevaringssystemer til sko fremstillet af plastrør

Gamle tilbehør mister ikke deres relevans, og går i sidste ende fra kategorien af ​​modeartikler til kategorien vintage. Det er på tide at tage kufferter - rejsende fra mezzaninen og dekorere en af ​​de frie vægge med dem - du vil få en luksuriøs dekorativ sammensætning med et strejf af nostalgi.

kufferter

Nyt liv af gamle kufferter

Selv fra et smidigt materiale kan du oprette et mesterværk, hvis det ønskes. Ældre kasser til frugt efter rengøring, polering og forarbejdning bliver let til vidunderlige hylder, som ikke skammer sig for at dekorere børnehaven, entreen eller soveværelset.

kasser

Gamle kasser - retro indretning

Kig rundt - måske vil dit udseende finde et interessant objekt kede i hjørnet, og dine hænder vil gøre det til en usædvanlig vægindretning. Men glem ikke interessante løsninger og til fastgørelse af hylder til væggen: forstærkede træbeslag, smedede åbent hjørner, næppe mærkbare hårnåle, skjulte stifter.

Arbejde med gipspap: præcist og præcist

Ved at hamre negle ind i træstænger eller piercing huller til en dowel i en beton eller murvæg, vi ved sikkert, at fastgørelseselementerne ikke vil mislykkes og vil vare så længe som nødvendigt. Men med gipspap er det hele svært vanskeligere. Praktiske, hurtigt opstillede indvendige skillevægge er ikke et pålideligt grundlag for hængende vægindretning.

hylder

Hylder oplyst inde i gipspladekassen

Der er to måder at fastgøre hylderne på gipspladerne på. Den første er designet til lys, små i volumen design, den anden - til tunge, tunge produkter.

For at montere en let hylde skal du udføre den sædvanlige tekniske procedure: Bør hullerne omhyggeligt, forsøg ikke at knuse materialet, skrue i dowelsne og derefter skruerne. Pålideligheden kan øges ved hjælp af specielle dowels - "paraplyer" eller "sommerfugle".

ordning

Diagram af butterfly dowel installation

Massive interiørgenstande er fastsat forskelligt. Deres installation skal overvejes, inden partitionen er opført. På de steder, hvor de vil være placeret, skal du installere en ekstra lodret eller vandret metalprofil eller træstænger, til hvilke selvdrejende skruer eller bolte vil blive fastgjort.

montering

Montering af indlejret træbjælke

Eksperter insisterer på ankerbolte, fordi de anser dem for at være mest pålidelige til hængende tunge genstande.

Beslægtede videoer

Interessante videoer indeholder nyttige oplysninger, som er sikker på at komme til nytte for dig under reparation eller forbedring.

Sådan hænger du en hylde i butikken med skjulte hængsler:

En af måderne ved usynlig fastgørelse er excentrics:

Arbejde med gipsplader:

Som du kan se, giver forskellige snegler en glimrende mulighed for at vælge hylder af alle slags design. Kendskab til hemmelighederne i hængende vægelementer kan du dekorere rummet selv med et nyt møbel. Hvis der ikke desto mindre vil være komplikationer eller spørgsmål - adresse til de fagfolk, der kender en følelse i fixture.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

51 + = 53

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map